X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze klasyczny ale roznica jest taka ,ze calaa populacja ruskich chce powrotu do dawnych granic..I zeby mieli wprdalac trawe to beda za powiekszeniem kraju...Zielone ludziki widziane sa juz w Mołdawi..Putin ma manie wielkosci i marzy mu sie byc carem wielkiego mocarstwa...To psychol po nieudanychoperacjach plastycznych 8)

samira, inessa, Bozia3, Mala79, Simba, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    czyli klasyczny polityk
    nic go nie wyroznia
    niby tak, ale numer z psem jednak go zdemaskowal
    poza tym jego mowa ciala, mikroekspresje (przy botoksie jest jednak ograniczona) twarzy
    ale to jest moje prywatne zdanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:40

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no niby w drodze wciąż..torba czeka,,,łóżeczko pościelone czeka, komoda z ciuszkami czeka, wanienka czeka...:)

forum czeka...

Bursztyn, Bozia3, Sabina, malgos741, mysza1975, Niuta, Parka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:42

kapturnica, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

inessa, mysza1975, Mega, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    moze klasyczny ale roznica jest taka ,ze calaa populacja ruskich chce powrotu do dawnych granic..I zeby mieli wprdalac trawe to beda za powiekszeniem kraju...Zielone ludziki widziane sa juz w Mołdawi..Putin ma manie wielkosci i marzy mu sie byc carem wielkiego mocarstwa...To psychol po nieudanychoperacjach plastycznych 8)
    w sumie niewiemy co jest w jego głowie i głowach innych polityków
    nie tylko jemu sie marzy, Niemcy też dążą do dominacji ekonomicznej i sie im udaje....może historia sie powtórzy i pewnego dnia dojdą do porozumienia kosztem Polski? wcale bym sie nie zdziwiła
    nie wierze w dobre intencje polityków, pierdzielenie o demokracji, czy to Ameryka czy Rosja , kazde mocarstwo dąży do ekspansji tylko róznymi środkami...Niemcy mysleli że Putin da sobie zabrac Krym, czyli wcielić do Unii ale sie przeliczyli, na Krymie przeciez ma główne złoża gazu i ropy , musiałby byc idiotą

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Putin nie cofnie się przed niczym. Tam jednostka się nie liczy, jak za ZSRR, ważna potęga narodu. Stalin bez mrugniecia okiem skazał na glod 200tys Ukraińców, myślę że Putin też by się przejął. Zgadzam się z Burszta, to niebezpieczny psychopata

kapturnica, Bursztyn, Mega, caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej!!!
    WItaj Elfik!!!!
    Ja dzis troszke pospałam rano bo w nocy mam problem ze snem,ale od rana znów stres zwiazany z tą firmą która chcemy założyc chyba wyjdą z tego nici bo kolejna osoba sie wycofała a mamy ostatni tydzien do złozenia biznes planów i raczej juz nikt sie nie zgodzi na wejscie w to wszytsko ufufufufu
    A poza tym cudna pogoda u nas :)
    a mnie mdli po wszystkim co zjem i wypije ale nie jest najgorzej da sie jakos funkcjonować :)
    Bozia!!!!!!!!!!!!!!! :D

Inessa, może to zabrzmi okrutnie ale z twoja medyczną historią zaczełabym sie cieszyc / przejmowac po 3 miesiącu....jeżeli ma sie utrzymac to sie utrzyma, jeżeli jest jakiś defekt...to wiesz co
    co zrobisz jak nic nie zrobisz

inessa, samira, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Putin nie cofnie się przed niczym. Tam jednostka się nie liczy, jak za ZSRR, ważna potęga narodu. Stalin bez mrugniecia okiem skazał na glod 200tys Ukraińców, myślę że Putin też by się przejął. Zgadzam się z Burszta, to niebezpieczny psychopata
    czy u nas w kraju sie liczy jednostka i dla kogo??

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

kapturnica, mysza1975, Iwone, kkisia, caffe, Sabina, samira, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    w sumie niewiemy co jest w jego głowie i głowach innych polityków
    nie tylko jemu sie marzy, Niemcy też dążą do dominacji ekonomicznej i sie im udaje....może historia sie powtórzy i pewnego dnia dojdą do porozumienia kosztem Polski? wcale bym sie nie zdziwiła
    nie wierze w dobre intencje polityków, pierdzielenie o demokracji, czy to Ameryka czy Rosja , kazde mocarstwo dąży do ekspansji tylko róznymi środkami...Niemcy mysleli że Putin da sobie zabrac Krym, czyli wcielić do Unii ale sie przeliczyli, na Krymie przeciez ma główne złoża gazu i ropy , musiałby byc idiotą

Moze i masz racje ale nikt tak bezczelnie jak on nie wkracza do innych krajow..A niestety przypomina mi to sytuacje jak hitlerek zajmowal czechoslowacje i inne kraje zachodnie przymknely na to oko myslac ,ze sie tym zadowoli...I co??I tylko rozbudzily jego niepochamowany apetyt..A putAn testuje wlasnie na ile sobie moze pozwolic..I pozwala sobie na coraz wiecej...

inessa, Bursztyn, samira, Elfik, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam sie obawiam ,ze nasze wnuki moze czekac los znacznie gorszy niz zgotowala 2wojna swiatowa..gorszy bo zginie duzowiecej ludzi..A te cholerne bomby atomowe to tylko chwila i nic nie ma...Kamien nakamieniu sie nie ostoi.... Cholera jasna czowiek to chyba jedyny przedstawiciel gatunku , ktory na wlasne zyczenie dąży do samozaglady....
    Z jedne strony putAn z drugiej cholerne kozojebcy...

EwaT, inessa, Bursztyn, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moze i masz racje ale nikt tak bezczelnie jak on nie wkracza do innych krajow..A niestety przypomina mi to sytuacje jak hitlerek zajmowal czechoslowacje i inne kraje zachodnie przymknely na to oko myslac ,ze sie tym zadowoli...I co??I tylko rozbudzily jego niepochamowany apetyt..A putAn testuje wlasnie na ile sobie moze pozwolic..I pozwala sobie na coraz wiecej...
    jak Ameryka weszła do Iraku pod pretekstem demokracji to było ok?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerykance nie lepsze... Dla mnie nie sa wybawcami swiata...Wchodza tam gdzie maja interesy ehhh

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ines a możesz zwiększyć sobie lutke?
    Witam nową koleżankę.:-)

inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BOOOOOooooziaaaaaaa!
    Ty sobie lepiej lizaki kup bo się nam jeszcze udławisz tymi landrynkami.

malgos741, mysza1975, kapturnica, inessa, Mega, kkisia, Sabina, Bozia3, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie. Pan doktor twierdzi że spokojnie powinnam doczekać do terminu cc który dziś ostatecznie potwierdził czyli 20 października. Z posiewu na paciorkowce nic nie wychodowano ale będzie powtarzany jeszcze na ostatniej wizycie 7 października. Czyli plan jest taki że 19.10 przychodzę do szpitala na 18:30 a następnego dnia jest cięcie.

malgos741, mysza1975, EwaT, inessa, kapturnica, Mega, Iwone, Pusurek, kkisia, macduska, caffe, Sabina, samira, Bozia3, Simba, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to już masz wszystko z porodem poukladane. Zobaczymy czy malenstwo nie będzie chciało wyjść wcześniej ;-)

mysza1975, Mega, macduska, ania.g, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    W temacie samobójców.
    Wczoraj byłam na pogrzebie syna mojej koleżanki, który powiesił się w poniedziałek. Pisałam o tym. Chłopak - lekarz wojskowy, pierwsza praca zaklepana w wypasionym szpitalu w perspektywie mieszkanie służbowe i ślub za 2 tygodnie...I co i jajco.

Dla mnie, bądź co bądź stojącej z boku bo nie znałam go osobiście, było to okropne przeżycie. Co rodzina przeżywa trudno sobie nawet wyobrazić. Jak patrzyłam na rodziców, brata, 10 letnią siostrę i przede wszystkim narzeczoną to zaraz po współczuciu następna była złość na tego człowieka. Jego tam pewnie już to wszystko g... obchodzi, ale zrobił swojej rodzinie coś strasznego. I myślę że to JEST egoizm. z drugiej strony jednak żeby coś takiego zrobić to musiał być bardzo chory

Myślę, że tu nie ma czarno białych wyroków.
    cholernie przykre
    uwazam ze nie powinno sie rozpatrywac jego zachowania w kategoriach egoizmu poniewaz targniecie sie na zycie zazwyczaj jest spowodowane albo choroba, albo ogromnym cierpieniem, nie wiem jak bylo w jego przypadku. Ale na pewno mial ograniczona zdolnosc oceny sytuacji.

iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie dostaliśmy się dziś do lekarza :( Pani doktor stwierdziła że ma ograniczenia nałożone przez NFZ a i tak ma klika osób dodatkowych np przedłużające L4 itp.
    No nic, pozostaje mi spróbować za tydzień stanąć o 5 rano w kolejce, a jak się nie uda, to prywatnie.

iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 4482 4483 4484 4485 4486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ