35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moze klasyczny ale roznica jest taka ,ze calaa populacja ruskich chce powrotu do dawnych granic..I zeby mieli wprdalac trawe to beda za powiekszeniem kraju...Zielone ludziki widziane sa juz w Mołdawi..Putin ma manie wielkosci i marzy mu sie byc carem wielkiego mocarstwa...To psychol po nieudanychoperacjach plastycznych
samira, inessa, Bozia3, Mala79, Simba, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:czyli klasyczny polityk
nic go nie wyroznia
poza tym jego mowa ciala, mikroekspresje (przy botoksie jest jednak ograniczona) twarzy
ale to jest moje prywatne zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:40
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:moze klasyczny ale roznica jest taka ,ze calaa populacja ruskich chce powrotu do dawnych granic..I zeby mieli wprdalac trawe to beda za powiekszeniem kraju...Zielone ludziki widziane sa juz w Mołdawi..Putin ma manie wielkosci i marzy mu sie byc carem wielkiego mocarstwa...To psychol po nieudanychoperacjach plastycznych
nie tylko jemu sie marzy, Niemcy też dążą do dominacji ekonomicznej i sie im udaje....może historia sie powtórzy i pewnego dnia dojdą do porozumienia kosztem Polski? wcale bym sie nie zdziwiła
nie wierze w dobre intencje polityków, pierdzielenie o demokracji, czy to Ameryka czy Rosja , kazde mocarstwo dąży do ekspansji tylko róznymi środkami...Niemcy mysleli że Putin da sobie zabrac Krym, czyli wcielić do Unii ale sie przeliczyli, na Krymie przeciez ma główne złoża gazu i ropy , musiałby byc idiotąBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPutin nie cofnie się przed niczym. Tam jednostka się nie liczy, jak za ZSRR, ważna potęga narodu. Stalin bez mrugniecia okiem skazał na glod 200tys Ukraińców, myślę że Putin też by się przejął. Zgadzam się z Burszta, to niebezpieczny psychopata
kapturnica, Bursztyn, Mega, caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej!!!
WItaj Elfik!!!!
Ja dzis troszke pospałam rano bo w nocy mam problem ze snem,ale od rana znów stres zwiazany z tą firmą która chcemy założyc chyba wyjdą z tego nici bo kolejna osoba sie wycofała a mamy ostatni tydzien do złozenia biznes planów i raczej juz nikt sie nie zgodzi na wejscie w to wszytsko ufufufufu
A poza tym cudna pogoda u nas
a mnie mdli po wszystkim co zjem i wypije ale nie jest najgorzej da sie jakos funkcjonować
Bozia!!!!!!!!!!!!!!!
Inessa, może to zabrzmi okrutnie ale z twoja medyczną historią zaczełabym sie cieszyc / przejmowac po 3 miesiącu....jeżeli ma sie utrzymac to sie utrzyma, jeżeli jest jakiś defekt...to wiesz co
co zrobisz jak nic nie zrobiszinessa, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Putin nie cofnie się przed niczym. Tam jednostka się nie liczy, jak za ZSRR, ważna potęga narodu. Stalin bez mrugniecia okiem skazał na glod 200tys Ukraińców, myślę że Putin też by się przejął. Zgadzam się z Burszta, to niebezpieczny psychopata
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:w sumie niewiemy co jest w jego głowie i głowach innych polityków
nie tylko jemu sie marzy, Niemcy też dążą do dominacji ekonomicznej i sie im udaje....może historia sie powtórzy i pewnego dnia dojdą do porozumienia kosztem Polski? wcale bym sie nie zdziwiła
nie wierze w dobre intencje polityków, pierdzielenie o demokracji, czy to Ameryka czy Rosja , kazde mocarstwo dąży do ekspansji tylko róznymi środkami...Niemcy mysleli że Putin da sobie zabrac Krym, czyli wcielić do Unii ale sie przeliczyli, na Krymie przeciez ma główne złoża gazu i ropy , musiałby byc idiotą
Moze i masz racje ale nikt tak bezczelnie jak on nie wkracza do innych krajow..A niestety przypomina mi to sytuacje jak hitlerek zajmowal czechoslowacje i inne kraje zachodnie przymknely na to oko myslac ,ze sie tym zadowoli...I co??I tylko rozbudzily jego niepochamowany apetyt..A putAn testuje wlasnie na ile sobie moze pozwolic..I pozwala sobie na coraz wiecej...inessa, Bursztyn, samira, Elfik, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja tam sie obawiam ,ze nasze wnuki moze czekac los znacznie gorszy niz zgotowala 2wojna swiatowa..gorszy bo zginie duzowiecej ludzi..A te cholerne bomby atomowe to tylko chwila i nic nie ma...Kamien nakamieniu sie nie ostoi.... Cholera jasna czowiek to chyba jedyny przedstawiciel gatunku , ktory na wlasne zyczenie dąży do samozaglady....
Z jedne strony putAn z drugiej cholerne kozojebcy...EwaT, inessa, Bursztyn, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moze i masz racje ale nikt tak bezczelnie jak on nie wkracza do innych krajow..A niestety przypomina mi to sytuacje jak hitlerek zajmowal czechoslowacje i inne kraje zachodnie przymknely na to oko myslac ,ze sie tym zadowoli...I co??I tylko rozbudzily jego niepochamowany apetyt..A putAn testuje wlasnie na ile sobie moze pozwolic..I pozwala sobie na coraz wiecej...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ines a możesz zwiększyć sobie lutke?
Witam nową koleżankę.
inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie. Pan doktor twierdzi że spokojnie powinnam doczekać do terminu cc który dziś ostatecznie potwierdził czyli 20 października. Z posiewu na paciorkowce nic nie wychodowano ale będzie powtarzany jeszcze na ostatniej wizycie 7 października. Czyli plan jest taki że 19.10 przychodzę do szpitala na 18:30 a następnego dnia jest cięcie.
malgos741, mysza1975, EwaT, inessa, kapturnica, Mega, Iwone, Pusurek, kkisia, macduska, caffe, Sabina, samira, Bozia3, Simba, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ania to już masz wszystko z porodem poukladane. Zobaczymy czy malenstwo nie będzie chciało wyjść wcześniej
mysza1975, Mega, macduska, ania.g, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:W temacie samobójców.
Wczoraj byłam na pogrzebie syna mojej koleżanki, który powiesił się w poniedziałek. Pisałam o tym. Chłopak - lekarz wojskowy, pierwsza praca zaklepana w wypasionym szpitalu w perspektywie mieszkanie służbowe i ślub za 2 tygodnie...I co i jajco.
Dla mnie, bądź co bądź stojącej z boku bo nie znałam go osobiście, było to okropne przeżycie. Co rodzina przeżywa trudno sobie nawet wyobrazić. Jak patrzyłam na rodziców, brata, 10 letnią siostrę i przede wszystkim narzeczoną to zaraz po współczuciu następna była złość na tego człowieka. Jego tam pewnie już to wszystko g... obchodzi, ale zrobił swojej rodzinie coś strasznego. I myślę że to JEST egoizm. z drugiej strony jednak żeby coś takiego zrobić to musiał być bardzo chory
Myślę, że tu nie ma czarno białych wyroków.
uwazam ze nie powinno sie rozpatrywac jego zachowania w kategoriach egoizmu poniewaz targniecie sie na zycie zazwyczaj jest spowodowane albo choroba, albo ogromnym cierpieniem, nie wiem jak bylo w jego przypadku. Ale na pewno mial ograniczona zdolnosc oceny sytuacji.
iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Niestety nie dostaliśmy się dziś do lekarza
Pani doktor stwierdziła że ma ograniczenia nałożone przez NFZ a i tak ma klika osób dodatkowych np przedłużające L4 itp.
No nic, pozostaje mi spróbować za tydzień stanąć o 5 rano w kolejce, a jak się nie uda, to prywatnie.iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość