35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba do 8 października to długo, dla ciebie pewnie wiecznośc.
A jak do niego napiszesz ( w końcu masz jego maila, nie) to nie odpisze Ci jakoś obszerniej i po ludzku? Czy masz sie martwić, czy nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 20:39
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny troche sie uspokoiłam!!!
Simba a mozesz sie wczesniej spotkac aby tyle sie nie stresować do października jeszcze troche czasu??? wspieram
Asiula zależy od tego jaki lek bierzesz teraz ja na czas ciaży musze zamienic lek własnie teraz juz zmieniłam.
Boziu no zaczyna sie powoli mam nadzieje,ze jutro położna COŚ wyczujeMega, iwcia77, Mala79, samira, Sabina, moremi, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, gienek moze nie jest typem najfajniejszym, ale powiedzial zeby sie nie martwic, wiec moze faktycznie nie ma powodu, wkoncu chyba wie co mowi, lekarzy macie nienajgorszych. Gdyby bylo to cos powaznego,podejrzewam zezlecilby dodatkowe badania lub konsultacje
iwcia77, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
dobry wieczor...ale sie dzialo
inesska- nie daj sie rozpaczy
simba- moj ma zwapnienie na sercu, ale jak powiedzialam, ze robilam biopsje kosmowki i zostaly wykluczone wady genetyczne to powiedzial mi zeby to zignorowac, bo zniknie w 3 trymestrze ( to bylo polowkowe w polandii), potem w szpitalu w Padwie mialam 2 polowkowe i sama na monitorku widzialam ten bialy punkcik a moj Alojz sie zapytal czy nadal widac to zwapnienie na sercu- lekarz sie usmiechnal tylko i zapytal skad wiemy -no to my ze z polandii, on powiadomil nas z usmiechem ze we wloszech lekarze robiacy polowkowe nie sa upowaznieni do informowania pacjentek o tych zwapnieniach , bo sie kobiety strasznie przejmuja, histeryzuja i martwa a to tak naprawde nic powaznego i samo znika ...wiec moze wez poprawke i pogadaj ze swoim ginkiem.
mysza- no i bardzo sie cieszymy ( razem z Ivo;) )
Bozia- sprezaj sie z Kajetanem , bo za chwile bedziecie przeterminowani
Mega, Mala79, inessa, caffe, Simba, Sabina, samira, moremi, Bursztyn, kapturnica, mysza1975, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dobry wieczor...ale sie dzialo
inesska- nie daj sie rozpaczy
simba- moj ma zwapnienie na sercu, ale jak powiedzialam, ze robilam biopsje kosmowki i zostaly wykluczone wady genetyczne to powiedzial mi zeby to zignorowac, bo zniknie w 3 trymestrze ( to bylo polowkowe w polandii), potem w szpitalu w Padwie mialam 2 polowkowe i sama na monitorku widzialam ten bialy punkcik a moj Alojz sie zapytal czy nadal widac to zwapnienie na sercu- lekarz sie usmiechnal tylko i zapytal skad wiemy -no to my ze z polandii, on powiadomil nas z usmiechem ze we wloszech lekarze robiacy polowkowe nie sa upowaznieni do informowania pacjentek o tych zwapnieniach , bo sie kobiety strasznie przejmuja, histeryzuja i martwa a to tak naprawde nic powaznego i samo znika ...wiec moze wez poprawke i pogadaj ze swoim ginkiem.
mysza- no i bardzo sie cieszymy ( razem z Ivo;) )
Bozia- sprezaj sie z Kajetanem , bo za chwile bedziecie przeterminowani
Wiem, ze trzeba bardziej ufac lekarzom...
Ale dzieki za ta info.mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Juz nie monopolizuje forum.
Dzieki Dziewczyny za wsparcie - to naprawde pomaga.
Napisze na razie mail do mojego gina i zobaczymy co on powie. Dziwne jest to, ze dwa tygodnie temu robilam przeciez USG w PL i tamten nic nie zobaczyl..
Mysza i Ania - dobre wiesci
Bozia - do bojuBursztyn, moremi, Mega, Sabina, malgos741, mysza1975, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Wiem, masz racje, ale ciezko sie nie martwic. To tez dlatego, ze ten typ zrobil na mnie ogolne fatalne wrazenie, a poza tym po akcjach ze szpitalem jestem nieco przewrazliwiona.
Simba, moremi, EwaT, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Juz nie monopolizuje forum.
Napisze na razie mail do mojego gina i zobaczymy co on powie. Dziwne jest to, ze dwa tygodnie temu robilam przeciez USG w PL i tamten nic nie zobaczyl..
Bozia - do boju
kciukow w kazdym razie nie puszczam, kuzwa, artretyzmu dostaneSimba, Aasiula, moremi, Mega, mysza1975, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Juz nie monopolizuje forum.
Bozia - do boju
Zobacz co dla Ciebie znalazłam http://www.youtube.com/watch?v=iI6whvQz1jc#t=62Simba, caffe, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDokładnie jesli chodzi o temat dzieci my mamuski mamy to zakodowane ze sie martwimy o nie od pierwszych dwoch kreseczek i tego faktu nikt nie zmieni chociaz czasami wpadamy w pulapke jaka stwarzaja poszczegolne sytuacje u kazdej z nas i czesto potrafimy "wyolbrzymic" na swoj sposob kazdy jeden problem ale ja osobiscie sie przyznaje Wam i podpisuje pod stwierdzeniem ze naleze do nich bo kiedys wyszlam z zalozenia ze im wiecej wiem tym lepiej spie to takie moje motto zyciowe a na marginesie jestem uparciuchem zyjacym ze zdiagnozowanym SM i z tym mi dobrze
znikam do domku Kochane ale zapewne wparuje w srodku nocy Was pomeczyc swoimi przemysleniami hahaha
moremi, Aasiula, Mega, Bursztyn, Parka, Sabina, iwcia77, ania.g, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny