35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:nie mogom
muszom najpierw wyjasnic przy czym on sie tak naprawde onanizujekapturnica, EwaT, moremi, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dopiero dotarłam
Kajetan cudny. Rozczulają mnie takie malutki rączki, paluszki i generalnie takie maluszki mnie bardzo rozczulają. Jak brat do mnie z porodówki 6 lat temu zadzwonił i powiedział, że właśnie zostałam ciocią, to się tak poryczałam, że słowa nie mogłam wykrztusić. Ze wzruszenia.
iwcia77, kapturnica, samira, mysza1975, Mega, Sabina, Simba, inessa, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dopiero dotarłam
Kajetan cudny. Rozczulają mnie takie malutki rączki, paluszki i generalnie takie maluszki mnie bardzo rozczulają. Jak brat do mnie z porodówki 6 lat temu zadzwonił i powiedział, że właśnie zostałam ciocią, to się tak poryczałam, że słowa nie mogłam wykrztusić. Ze wzruszenia.moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:przyzwyczajony po seksie oralnym
jrodole posmarkalam sie ze smeichu..
Eyyy ale to przed oralnem sie myje!!
A to teraz juz wiesz czemu co chwile lata do kuchni!!! On ten ser musi czyms zagryzac i zagryza chlebem!!!iwcia77, EwaT, moremi, Elfik, mysza1975, Mega, Sabina, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:jrodole posmarkalam sie ze smeichu..
Eyyy ale to przed oralnem sie myje!!
A to teraz juz wiesz czemu co chwile lata do kuchni!!! On ten ser musi czyms zagryzac i zagryza chlebem!!!
po co? żeby mydłem smierdziało?iwcia77, mysza1975, Mega, Aasiula, Sabina, inessa lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:po co? żeby mydłem smierdziało?
Znacie to??? Idzie niewidomy, w pewnej chwili mija sklep rybny .Sciaga kapelusz z glowy i mowi>>>>>>> Czesc dziewczynkiEwaT, iwcia77, Elfik, mysza1975, Mega, macduska, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Było o piwie , bzykaniu, cyckach i dupie..
Może to kufa jest męskie forum?
Nick Ewa,, parka, iwcia, a tam przed kompani piwozlopy w kalesonach z Wacławem na wierzchu...jak ci pedofile, mam 13 lat i na imię agatka..kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega, macduska, Niuta, Sabina, Simba, inessa, caffe lubią tę wiadomość