35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Denerwują mnie te wszystkie programy tance, faktory, talenta, programy typu szpital, szkoła, trudne sprawy czy jak im tam. Sam badziew ostatniow tej telewizji!
Witaj she wolf, pakiet startowy zaliczony?
ja nie oglądam telewizji, nie mam telewizoraiwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj She Wolf
Dajcie dziewczynie cos powiedzieć, przywitała się i poszło lawiną. Nie każdy jest do nas przyzwyczajony i zna nasz kod
chyba że ankietę tak długo uzupełnia
Latkami do nas pasujesz?iwcia77, Parka, moremi, mysza1975, Mega, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witaj She Wolf
Dajcie dziewczynie cos powiedzieć, przywitała się i poszło lawiną. Nie każdy jest do nas przyzwyczajony i zna nasz kod
Latkami do nas pasujesz?
może akurat wyjeiwcia77, kapturnica, mysza1975, Mega, Aasiula, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
juz jane od nas uciekla...Sabina wrote:Witaj She Wolf
Latkami do nas pasujesz?mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a skad sie znacie z Jaskiem?
Wodki razem nie pilismy, zreszta on wtedy jeszcze malolatem byl. Ale teraz zupelnie inaczej sie go oglada przez to w TV.
A zima, kiedy biegam z corka na biegowkach i ona wymieka, to bawimy sie w Kaminskiego ( kolejne nasze dobro narodowe ) i Jaska. I ona sobie mowi, ze jest Jaskiem na biegunie i zasuwa dalej.iwcia77, moremi, mysza1975, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Denerwują mnie te wszystkie programy tance, faktory, talenta, programy typu szpital, szkoła, trudne sprawy czy jak im tam. Sam badziew ostatniow tej telewizji!
Witaj she wolf, pakiet startowy zaliczony?Jakby co, kolejna z Trojmiasta.
Boj sie, reszto swiata!iwcia77, kapturnica, Mega, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny