35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Było o piwie , bzykaniu, cyckach i dupie..
Może to kufa jest męskie forum?
Nick Ewa,, parka, iwcia, a tam przed kompani piwozlopy w kalesonach z Wacławem na wierzchu...jak ci pedofile, mam 13 lat i na imię agatka..
Fak Fak Fak
Przejrzalas mnie..wlasnie sie brandzlujeiwcia77, Elfik, mysza1975, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie mów że straciłas cnote 15 lat temu
Niestety wczesniej, jak weszlam na to forum juz nie mogę udawac dwudziestki...
Ale powiem wam byłam mocno dorosła..
Posmiac się można, ale seksic się chciałam z kimś kogo kocham, żaden towar zastępczy...iwcia77, mysza1975, Mega, macduska, Sabina, inessa, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Niestety wczesniej, jak weszlam na to forum juz nie mogę udawac dwudziestki...
Ale powiem wam byłam mocno dorosła..
Posmiac się można, ale seksic się chciałam z kimś kogo kocham, żaden towar zastępczy...
a brandzlować?kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:No padnę
Hm moja cnota???poszla tak dawno ,zejuz nie pamietam..Ale zadne kokosy nie byly ..KurFFFa jak kelner malo co doniosl wiekszosc rozlałiwcia77, EwaT, mysza1975, Elfik, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:U mnie bylo to samo z corka. "No jak to, wode ma pic? Herbatki zrobie dobrej". A potem buch! lyzeczka cukru, no bo jak pic nie slodka?
Ale corka byla twardzielka i z uporem maniaka chciala pic wode, potem to juz chyba na zlosc babci. -
Elfik wrote:O ja p...
Gorzej jak faceci...
Gdzie mnie przyniosło, chyba znowu po 15 latach zaczelam się rumienic....kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
no poczatki sa troszke chaotyczne, ale pozniej czlowiek uczy sie i rozkrecakapturnica wrote:EEE takie pierwsze dziubanie to niemrawe bylo..Patrzac z perspektywy to zesmy sie brali za to jak kurde za jeza....
Pewnie dlatego moim malz nie ejstkapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość