35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:She wolf, witaj, ja się nie mogę wypowiadać co do przyjęcia, bo sama w nowicjacie...
Ty w Nergala z ta biblia chcesz sie bawic ?Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:A rzeknij ino,jak to z tym Jaśkiem?
Daje rade, czy z kurtuazji go nie wyrzucają?
Znaczy dla kasy, bo dużo ludzi chciało go obejrzeć...No, ale wiadomo, ze nie bedzie tanczyl tak jak inni, bo dyspozycji ku temu nie ma. Kurtuazja, wspolczucie, mysle, ze na tym jeszcze troche w programie pojedzie.
iwcia77, Mega, Elfik, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
a skad sie znacie z Jaskiem?Pusurek wrote:Jasiek ostatnio malo elegancko sie wyrazal o programie. Stwierdzil, ze kicz i blichtr, ale jest tam dla kasy. I nie chce litosci. Spoko koles.
No, ale wiadomo, ze nie bedzie tanczyl tak jak inni, bo dyspozycji ku temu nie ma. Kurtuazja, wspolczucie, mysle, ze na tym jeszcze troche w programie pojedzie.
-
Denerwują mnie te wszystkie programy tance, faktory, talenta, programy typu szpital, szkoła, trudne sprawy czy jak im tam. Sam badziew ostatniow tej telewizji!
Witaj she wolf, pakiet startowy zaliczony?Parka, moremi, samira, mysza1975, macduska, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:wiecie co , nic tak nie wkurwia jak własny chłop
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja tylko tance ogladam, bo inne to jakas porazka a ogladac jak inni tancuja to bardzo lubie
, sama bym podesila ale zrobilam sie leniwa, ciezka i malo zgrabna
Mega wrote:Denerwują mnie te wszystkie programy tance, faktory, talenta, programy typu szpital, szkoła, trudne sprawy czy jak im tam. Sam badziew ostatniow tej telewizji!
Witaj she wolf, pakiet startowy zaliczony?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 22:38
-
kapturnica wrote:No przeciez obcy by cie tak nie umial wkurwiac...Po zaobraczkowaniu osiagaja poziom master...
najbardziej mnie wkurwia że nie wykonuje moich poleceń dokładnie,bezszelestnie i precyzyjnie w przeciągu dwóch sekundMega, iwcia77, Sabina, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość