35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:o to dobrze, bo ja terror mam na temat kolek noworodkowych a jak bylam w polandii to zakupilam
na zapas
kapturnica, malgos741, mysza1975, samira, iwcia77, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, 13 lat temu to byly termoforki, cieple pieluszki, sruszki, masaze, telepanie na rekach. A teraz? 10 kropli, 7 minut, zmiana pieluchy i juz mozna wracac na forum.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Eeee, to ja w tym tamacie, kolki to niedorozwój układu pokarmowego, jak ma mieć to będą..
Ja zarlam trzy rzeczy na krzyż i się darla...
Co działa? Suszarka vel odkurzacz
Jak uslyszlam, ze suszarka, to myślę , ale jak, ze się brzuch ogrzewa?
A nie, wlaczasz kladziesz obok, zęby nie było, nawiew nie na dzieciaka...
I się ryk ukrywał..
Zadné espumisamy, niemieckie kropelki, debridady, nic kufaaaaa!
A tu tylko placisz za większe zużycie prądu.....
Czasem nie pomagało, bo się dzidź znudził, ale bardzo rzadko..
Wtedy najbardziej pomagało wrzucenie dzidzia malzowi i wypad po chusteczki do sklepu...
Mnie w każdym razie pomagało....mysza1975, Pusurek, malgos741, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, Simba, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:W przyszłe wakacje z wózkami sie polansujecie
Ty weź mnie nie stresuj, żeby w wakacje, to najpóźniej do listopada muszę zajść...
Nie to, żebym nie chciała, ale...
Kurcze, chyba byłby czas na in vitro a ja się stracham..
I tyle w temaciePusurek, iwcia77, Sabina, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Pusurku - 1 Ci zginęła w dacie narodzin Kajetana w wątku Porodówka.
Dobrze, jak ktos czuwa.
Poprawione.
Za cholere mi nie pasowalo, ze Bozia urodzila prawie w terminie. W dobrym tonie jest urodzic wczesniej, nie?To tak jej wlasnie wpisalam.
Ale juz jest ok.mysza1975, malgos741, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzieki!
Dobrze, jak ktos czuwa.
Poprawione.
Za cholere mi nie pasowalo, ze Bozia urodzila prawie w terminie. W dobrym tonie jest urodzic wczesniej, nie?To tak jej wlasnie wpisalam.
Ale juz jest ok.
O nie, nie. Ja też chcę w terminie.Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tam piwko wypiłam miodowe
za Kajetana
mysza1975, EwaT, Elfik, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:A karkowka zapycha żyły.....Znaczy nic dla mnie.....To ja moze drinka poprosze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:51
Bursztyn, samira, iwcia77, Sabina, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:najlepsza jest dobrej jakości woda -najmniej chemii i nikt mnie nie powie że jest inaczej, jakies wina na endometrium wszystko z siarą
EwaT, iwcia77, samira, Sabina, moremi, mysza1975, ania.g, Simba lubią tę wiadomość