35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Elfik, a jak dopiero teraz zajarzylam, zes Ty z Zabianki? Toc ja z Przymorza! Zioooooooooom!
Ja p..., sąsiadko ty moja:-)
Smiej się, ale jak zobaczylam zdjecie z grzybem, toś mi się wydala znajoma!
Hehe, zdjęcie z grzybem w dłoni of kors !
No i zrobilam z Ciebie grzybiarke:-)
Taaaa...
Ty, a skąd ty wiesz, ze ja z Żabianki?caffe, kapturnica, Pusurek, mysza1975, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Ja p..., sąsiadko ty moja:-)
Taaaa...
Ty, a skąd ty wiesz, ze ja z Żabianki?Na forum wszystko jest.
kapturnica, Elfik, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Albo: "przecież on to tak lubi!, dlaczego mu żałujesz?!"
To mój absolutny hit..
Poczekamy AZ polubi klej, piwo, fajki, koks, cudze samochody i podbieranie babci emerytury..
Moja mama miała inny argument, mala, chuda, prawie nic nie je, jak jej zabierzesz bułkę to ONA UMRZE....
oczywiście sama wiedziała, ze przesadza, ale efekt operowy był...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 20:46
kapturnica, Mega, Parka, Pusurek, iwcia77, samira, mysza1975, Sabina, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ja p..., sąsiadko ty moja:-)
Taaaa...
Ty, a skąd ty wiesz, ze ja z Żabianki?iwcia77, Pusurek, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Pusurek, fajny awatar, maluch rośnie ekspresowo
caffe, Mega, Elfik, Parka, samira, mysza1975, Sabina, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dzieki! Rosnie, rosnie. Wlasnie dostal Espumisan i mlaska zachwycony. Popelnilam dzisiaj grzech wypicia coli, no i efekty sa, niestety.
Elfik, Pusurek, samira, Sabina, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzieki! Rosnie, rosnie. Wlasnie dostal Espumisan i mlaska zachwycony. Popelnilam dzisiaj grzech wypicia coli, no i efekty sa, niestety.
A ja już prawie wszystko jem. Nie jadłam jeszcze kapusty i ogórków. Nawet pizzę jadłam już kilka razy i karkówkę z grilla
Myślę, że powoli Adaś sie przyzwyczai do wszystkiego. Ja stosowałam swoją metodę małych kroczków i uniknęliśmy kolki. Ale Adaś nie ma kolki z tego co pamiętam?Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Jakkolwiek by nie bylo - ponioslo mnie... Coli nie pilam od kwietnia i dzis hamulce puscily...
wybaczone
Pusurek, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość