35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Kobitki z okazji narodzin malego Kajetanka i wielki szcun dla Bozi
wnoszę iż trzeba to opić
A że mamy piatek, piatunio drinuś na zrówko malństwa i jego mamusi obowiazkowy
Kto sie przyłacza ?Sabina, Elfik, mysza1975, moremi, macduska, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:W temacie babć, to dzieć się wygadał, że herbatę tez mu babcia słodziła. Trzymajcie mnie bo popełnię zbrodnię.
Elfik, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No dziewczyny 1,5 godziny musiałam was nadrabiać
Bozia moooooooooje gratulacje
Bursztynek nie smutaj, nowy cykl nowe nadzieje 3
Panda zdrowej
Ines kciukuję teraz za wyższą betę w poniedziałek
Bursztyn, inessa, Sabina, iwcia77, Mega, mysza1975, moremi, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Poniewaz zostalam upowazniona do wstawienia foto Kajtka, wiec prosze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e0a606ba83b.jpgNiuta, Pusurek, Mala79, malgos741, Reni, inessa, caffe, Sabina, kapturnica, iwcia77, Iwone, mama78, ania.g, Parka, Mega, kkisia, samira, mysza1975, moremi, macduska, Aasiula, sjoanka, paszczakin, Simba, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czy nie jest cudny?
Słodziak . Idę wznieść toastWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 19:25
Sabina, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Haj kobitki..A ja wreszcie dotarlam do domu..Kilka godzin spedzonych na SORze dalo mi w kosc..Mlody na treningu wybil palec z przemieszczeniem..Na szczescie nie zlamal bo byloby gorzej..Szyne gipsowa zalozyli po nastawieniu i jak typowy facet jeczy ,ze umiera...Ehh mamuski synalkow taka to rzeczywistosc z chlopakami..srednio raz , dwa razy w roku trzeba SOR odwiedzic
Sabina, iwcia77, Mega, samira, mysza1975, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
cudny
już się zakochałam
Bursztyn, Sabina, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:Haj kobitki..A ja wreszcie dotarlam do domu..Kilka godzin spedzonych na SORze dalo mi w kosc..Mlody na treningu wybil palec z przemieszczeniem..Na szczescie nie zlamal bo byloby gorzej..Szyne gipsowa zalozyli po nastawieniu i jak typowy facet jeczy ,ze umiera...Ehh mamuski synalkow taka to rzeczywistosc z chlopakami..srednio raz , dwa razy w roku trzeba SOR odwiedzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 19:45
Sabina, kapturnica, iwcia77, samira, macduska, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Co wy z tym SOR em dzis? Nudzicie sie??
Ja czekam na relacje Bozi z porodu...
Ruszać sie nie mozekapturnica, iwcia77, Mega, mysza1975, macduska, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Co wy z tym SOR em dzis? Nudzicie sie??
Ja czekam na relacje Bozi z porodu...mysza1975 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny