X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No wiec wrocilam pelna optymizmu pierwszy raz czekam z utesknieniem na @ bo po niej ide se polezec u mojego gina na oddziale przez kilka dni i wtedy bedziemy wiedziec jak moj organizm reaguje na pewne sprawy zwiazane z Baby ciesze sie jak male dziecko wszystko mi wyjasnil i powiedzial ze jak tak dalej bede entuzjastycznie podchodzic do tematu to zapewne uda sie nam oczywiscie z jego pomoca i paru innych specjalistow przyczynic sie do poczecia z wrazenia w drodze powrotnej kupilam torta a moj Synek puscil przy stole komenta mamo czy ty masz zamiar mi o czyms powiedziec hehe teraz mam nadzieje ze juz wszystko pojdzie z gorki i nawet nam sie pouklada :-)
    Wszystko sie ułoży ,zobaczysz :) UDA SIĘ !!:D

Mala79, inessa, Lucky, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn normalnie masz wieści spod lady ;)

samira, Aasiula, Mala79, inessa, Reni, Mega, Sabina, macduska, Lucky, kkisia, Bursztyn, malgos741, Parka, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie, Kajtek długi i ciężki chłopak :)

bursztyn dawaj zdjęcie Kajtusia :)

Aasiula, Mala79, Mega, Lucky, malgos741, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe duzy Maluszek z Kajetana moj Lobuz tez troszke wazyl 3880 jak sie urodzil tyle ze ja cc mialam (i lepiej zebyscie nie znaly jej przebiegu )

inessa, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zesrała się? czaaaad
    Bursztyn wrote:
    Bozia napisala ze kupa byla, czyli bajka ;)

samira, Mega, Sabina, inessa, macduska, Lucky, kkisia, malgos741, Niuta, Parka, caffe, iwcia77, mysza1975, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:44

Lucky, Elfik, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/664f1469fd41.jpg

Aasiula, Mega, macduska, Lucky, Mala79, malgos741, Reni, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki z okazji narodzin malego Kajetanka i wielki szcun dla Bozi :)
    wnoszę iż trzeba to opić :D
    A że mamy piatek, piatunio drinuś na zrówko malństwa i jego mamusi obowiazkowy :)
    Kto sie przyłacza ? :)

Mega, macduska, Lucky, inessa, Mala79, kkisia, Bursztyn, malgos741, Niuta, Parka, Reni, Sabina, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A że mamy piatek, piatunio drinuś na zrówko malństwa i jego mamusi obowiazkowy :)
    to co, zaczynamy impreze????????

http://www.iv.pl/images/84218436194866096699.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 18:20

Aasiula, Lucky, inessa, samira, malgos741, Bursztyn, Niuta, Sabina, iwcia77, Parka, Mega, mysza1975, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    to co zaczynamy impreze????????

TAK JEST ZACZYNAMY ;D

NO TO ZDRÓWKO !!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 18:19

inessa, Lucky, Lucky, malgos741, Niuta, Sabina, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    ja nie wyrabiam z Waszą pisaniną...
    Dotarłam do 4650 strony i lecę na basen. I już kurka wiem, że znowu będę musiała nadrabiać.

Ale doczytałam jedną ważną, nawet baaaaaaaaardzo ważną wiadomość. BOZIA URODZIŁA!!!!!!! Gratulacje! szał ciał i łzy wzruszenia :D

Inesska będzie super beta :)
    Bursztynku tulę :*

Do tych, co się rozpychają na ławce: jak już Reni załączy ten alarm, to ja pewnie pójdę sprawdzić czy żelazko zostało wyłączone ;)

kkisia, inessa, samira, Bursztyn, Mala79, Reni, caffe, Sabina, kapturnica, iwcia77, Parka, Mega, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a wiesz , ze coraz bardziej mam ochote, Pożyczyłam jej do sanatorium małe składane zelazko użyte TYLKO RAZ i co ????/ Patrzę dzisiaj a ono jest całe CZARNE pod spodem. Qurrrrrrrrrrrrrr....
    i nic nie powiedziała przy oddawaniu1

Macduska, nie bądź baba, zkiepscilo się, to czym tu gadać:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

A to w ten deseń, ja nie dbam o siebie, a w domu za dużo książek, czyli kurz i mała dlatego ma nos zapchany...
    No, ch..wa matka ze mnie

Jak mowie, ze ona kopci papierochy przy moim dziecku, to albo jej się słuch uszkadza albo rzuca, a ty pijesz Cole..
    Na to ja, ale mówimy o szkodzeniu mojemu dziecku..
    A ona - a ty pijesz Cole...

I no weź dyskutuj...

K... A Kartagina musi zostać zburzona...

Jakby co, to pamiętajcie, ze jestem tylko strzepem człowieka, menelem pijacym cole, i to nawet nie w bramie, a w domu PRZY DZIECKU...
    Jak ja mogę sobie w oczy patrzeć...

Ale z tym oszukiwaniem mamy to chamowa, ale boi się twojej reakcji, ze nie dopilnowala dziecka?

Aasiula, inessa, macduska, samira, caffe, Sabina, kapturnica, Mega, mysza1975, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dla mnie bezalkoholowy prosze moj ulubiony to blue curacao czy jakos tak :-)

Aasiula, Elfik, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Hehe, no dobra, nie sciemniajcie, każda z nas myślała, ze tak to działa... Jeden wtrysk i bak pełen na 9 mcy....

A rzeczywistosc... Ile to się trzeba napuszczac zeby zajść...zatrzeć się można.:-(

macduska, Bursztyn, Niuta, Sabina, kapturnica, iwcia77, Mega, mysza1975, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawostka o kotach
    http://faktopedia.pl/494226/W-przeciwienstwie-do-psow-koty-nie-moga-byc-wegetarianami-Ze-wzgledu-na

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

malgos741, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:45

kapturnica, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

coś na tym drugim zdjęciu z brzuszkiem już się tak nie cieszy jak na pierwszym :P hehehe

macduska, inessa, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Macduska, nie bądź baba, zkiepscilo się, to czym tu gadać:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

A to w ten deseń, ja nie dbam o siebie, a w domu za dużo książek, czyli kurz i mała dlatego ma nos zapchany...
    No, ch..wa matka ze mnie

Jak mowie, ze ona kopci papierochy przy moim dziecku, to albo jej się słuch uszkadza albo rzuca, a ty pijesz Cole..
    Na to ja, ale mówimy o szkodzeniu mojemu dziecku..
    A ona - a ty pijesz Cole...

I no weź dyskutuj...

K... A Kartagina musi zostać zburzona...

Jakby co, to pamiętajcie, ze jestem tylko strzepem człowieka, menelem pijacym cole, i to nawet nie w bramie, a w domu PRZY DZIECKU...
    Jak ja mogę sobie w oczy patrzeć...

Ale z tym oszukiwaniem mamy to chamowa, ale boi się twojej reakcji, ze nie dopilnowala dziecka?
    Elfik mówi się ch.j nie matka a nie chu..wa matka ;)

macduska, Elfik, kapturnica, Parka, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 4504 4505 4506 4507 4508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ