35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala79 wrote:No wiec wrocilam pelna optymizmu pierwszy raz czekam z utesknieniem na @ bo po niej ide se polezec u mojego gina na oddziale przez kilka dni i wtedy bedziemy wiedziec jak moj organizm reaguje na pewne sprawy zwiazane z Baby ciesze sie jak male dziecko wszystko mi wyjasnil i powiedzial ze jak tak dalej bede entuzjastycznie podchodzic do tematu to zapewne uda sie nam oczywiscie z jego pomoca i paru innych specjalistow przyczynic sie do poczecia z wrazenia w drodze powrotnej kupilam torta a moj Synek puscil przy stole komenta mamo czy ty masz zamiar mi o czyms powiedziec hehe teraz mam nadzieje ze juz wszystko pojdzie z gorki i nawet nam sie pouklada
UDA SIĘ !!
Mala79, inessa, Lucky, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zesrała się? czaaaadBursztyn wrote:Bozia napisala ze kupa byla, czyli bajka
samira, Mega, Sabina, inessa, macduska, Lucky, kkisia, malgos741, Niuta, Parka, caffe, iwcia77, mysza1975, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobitki z okazji narodzin malego Kajetanka i wielki szcun dla Bozi
wnoszę iż trzeba to opić
A że mamy piatek, piatunio drinuś na zrówko malństwa i jego mamusi obowiazkowy
Kto sie przyłacza ?Mega, macduska, Lucky, inessa, Mala79, kkisia, Bursztyn, malgos741, Niuta, Parka, Reni, Sabina, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Kobitki z okazji narodzin malego Kajetanka i wielki szcun dla Bozi
wnoszę iż trzeba to opić
Kto sie przyłacza ?
http://www.iv.pl/images/84218436194866096699.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 18:20
Aasiula, Lucky, inessa, samira, malgos741, Bursztyn, Niuta, Sabina, iwcia77, Parka, Mega, mysza1975, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Hej
ja nie wyrabiam z Waszą pisaniną...
Dotarłam do 4650 strony i lecę na basen. I już kurka wiem, że znowu będę musiała nadrabiać.
Ale doczytałam jedną ważną, nawet baaaaaaaaardzo ważną wiadomość. BOZIA URODZIŁA!!!!!!! Gratulacje! szał ciał i łzy wzruszenia
Inesska będzie super beta
Bursztynku tulę :*
Do tych, co się rozpychają na ławce: jak już Reni załączy ten alarm, to ja pewnie pójdę sprawdzić czy żelazko zostało wyłączone
kkisia, inessa, samira, Bursztyn, Mala79, Reni, caffe, Sabina, kapturnica, iwcia77, Parka, Mega, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:a wiesz , ze coraz bardziej mam ochote, Pożyczyłam jej do sanatorium małe składane zelazko użyte TYLKO RAZ i co ????/ Patrzę dzisiaj a ono jest całe CZARNE pod spodem. Qurrrrrrrrrrrrrr....
i nic nie powiedziała przy oddawaniu1
Macduska, nie bądź baba, zkiepscilo się, to czym tu gadać
A to w ten deseń, ja nie dbam o siebie, a w domu za dużo książek, czyli kurz i mała dlatego ma nos zapchany...
No, ch..wa matka ze mnie
Jak mowie, ze ona kopci papierochy przy moim dziecku, to albo jej się słuch uszkadza albo rzuca, a ty pijesz Cole..
Na to ja, ale mówimy o szkodzeniu mojemu dziecku..
A ona - a ty pijesz Cole...
I no weź dyskutuj...
K... A Kartagina musi zostać zburzona...
Jakby co, to pamiętajcie, ze jestem tylko strzepem człowieka, menelem pijacym cole, i to nawet nie w bramie, a w domu PRZY DZIECKU...
Jak ja mogę sobie w oczy patrzeć...
Ale z tym oszukiwaniem mamy to chamowa, ale boi się twojej reakcji, ze nie dopilnowala dziecka?
Aasiula, inessa, macduska, samira, caffe, Sabina, kapturnica, Mega, mysza1975, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Kobitki z okazji narodzin malego Kajetanka i wielki szcun dla Bozi
wnoszę iż trzeba to opić
Kto sie przyłacza ?Aasiula, Elfik, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:to co, zaczynamy impreze????????
http://www.iv.pl/images/84218436194866096699.jpg
Hehe, no dobra, nie sciemniajcie, każda z nas myślała, ze tak to działa... Jeden wtrysk i bak pełen na 9 mcy....
A rzeczywistosc... Ile to się trzeba napuszczac zeby zajść...zatrzeć się można.macduska, Bursztyn, Niuta, Sabina, kapturnica, iwcia77, Mega, mysza1975, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Macduska, nie bądź baba, zkiepscilo się, to czym tu gadać
A to w ten deseń, ja nie dbam o siebie, a w domu za dużo książek, czyli kurz i mała dlatego ma nos zapchany...
No, ch..wa matka ze mnie
Jak mowie, ze ona kopci papierochy przy moim dziecku, to albo jej się słuch uszkadza albo rzuca, a ty pijesz Cole..
Na to ja, ale mówimy o szkodzeniu mojemu dziecku..
A ona - a ty pijesz Cole...
I no weź dyskutuj...
K... A Kartagina musi zostać zburzona...
Jakby co, to pamiętajcie, ze jestem tylko strzepem człowieka, menelem pijacym cole, i to nawet nie w bramie, a w domu PRZY DZIECKU...
Jak ja mogę sobie w oczy patrzeć...
Ale z tym oszukiwaniem mamy to chamowa, ale boi się twojej reakcji, ze nie dopilnowala dziecka?macduska, Elfik, kapturnica, Parka, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość