35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHa! Mowie do Adamka: Wiesz, ze Bozia w koncu urodzila? A on mi na to: Kłał. Znaczy łał. Chyba. Rozgarniety tez moj synek, co?
Bozia, gratulacje od nas!Mega, Simba, Reni, kkisia, Sabina, samira, Lucky, Bursztyn, inessa, Elfik, caffe, malgos741, iwcia77, ania.g, mysza1975, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale to badanie wcale nie jest straszne, wzielam 2 paracetamole godzine wczesniej i nic mnie nie bolalo
Lucky, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Kto ze mną w parze zaciąża w tym cyklu? Bo Paszczak goni Simbe
a reszta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 15:12
Sabina, Aasiula, samira, Lucky, Mega, inessa, malgos741, Niuta, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a reszta goni Paszczaka... http://www.iv.pl/images/96990453346815544712.gif
inessa, macduska, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Uroczyscie obwieszczam ze Bozia urodzila
O godz. 12 polskiego czasu przyslala mi sms o tresci: "Urodzilam". Nic wiecej nie wiem, ale mam nadzieje ze moze pozniej przysle jakas wiadomosc, wiec dam znac jesli cos bede wiedziec
GRATULACJE BOZIA!!!! bardzo sie ciesze, jakos tak myslalam o Bozi dzisiaj, pociag sie spierdzielil i 2 godziny i 15 min do chaty jechalam tak myslalam ze to chyba juz teraz jest termin jakos tak zagladam no i tutaj takie info. Bursztynie przeslij Bozi moje gratulacje i sciski
Ja weekend swietuje i czerwone wino pije wszystkiego dobrego i szczesliwego milego zycia dla Was Pandzia sleMega, Aasiula, Sabina, Reni, samira, inessa, kkisia, Bursztyn, Simba, macduska, caffe, malgos741, kapturnica, iwcia77, ania.g, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:GRATULACJE BOZIA!!!! bardzo sie ciesze, jakos tak myslalam o Bozi dzisiaj, pociag sie spierdzielil i 2 godziny i 15 min do chaty jechalam tak myslalam ze to chyba juz teraz jest termin jakos tak zagladam no i tutaj takie info
. Bursztynie przeslij Bozi moje gratulacje i sciski
Ja weekend swietuje i czerwone wino pije wszystkiego dobrego i szczesliwego milego zycia dla Was Pandzia sleMega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nie taka licha
Inessa już się dawno poddała więc w Jej przypadku to tsunami
paszczakin wrote:Inessa jest za mną! Chociaz jedna, taka licha fala wyszła..inessa, Sabina, kkisia, macduska, kapturnica, iwcia77, mysza1975, moremi, paszczakin, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni skoro to tsunami ojjjjjjjjjjj to musi dużooooo kobiet zgarnać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tego wszystkim życzeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 16:18
Aasiula, Mega, samira, Elfik, kkisia, Reni, macduska, malgos741, Sabina, iwcia77, mysza1975, moremi, paszczakin, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Wielkieś mi uczyniła pustki na forum moim,
Moja droga Pando, tym zniknieniem swoim!
co tam u Cię?inessa, Sabina, Panda, Mega, samira, Elfik, kkisia, Simba, macduska, caffe, malgos741, kapturnica, iwcia77, mysza1975, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Love Reni
ano to samo moze wicej wina, troche wiecej slonca bo lato sie zbliza, kolejne urodziny sie zblizaja i ostania 3 z przodu , refleksje, decyzje i takie tam. Ogolnie wszystko dobrze.
No a tuta zycie forumowe nie zanika, ktora teraz w kolejce?
Reni to chyba ty teraz co nie? Samira, Inesska na dobrej drodze juz...Bursztyn...eh a Bozia co dopiero zaszla a tutaj prosze boom alez czas zapierdziela.Dzisiaj stuknelo mi 6 miesicy w pracy i rok od mojej wyprawy i sama nie wierze...Mega, samira, Elfik, kkisia, Bursztyn, inessa, Sabina, Reni, malgos741, iwcia77, ania.g, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość