35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:jeśli będę miała to w tym ,bo tam dr.Bystrzejewski jest ordynatorem http://www.narodziny.com.pl/index.php bardzo chwalony szpital
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 14:06
samira, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Niestety, moja mama jest taka sama, twierdzi, że w jej wieku wszystko wolno, że może trochę porozpieszczać wnuki itp. i w tym się mieści knucie za moimi plecami, że to niby takie fajne, jak sobie razem narozrabiają i w dodatku przede mną ukryją i że mają takie swoje tajemnice. Mnie to tak wqrw... że jak o tym napisałaś, to od razu mi się ciśnienie podniosło, bo wiem o co chodzi!
Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:tak, wstyd sie przyznac, ale rekreacyjnie- obserwcyjnie, bo nie chcialam tak odrazu zajsc w ciaze....ale to brzmi, wiem... ale naiwna bylam, smiech na sali
i oczywiście od razu wszystkie objawy miałam
Mega, kkisia, kapturnica, Niuta, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ja tez tam bede miała skierowanie. Mam isc w październiku, bo podobno do któregoś listopada nie maja limitow na nfz
może w tym jest tez problem ze się nie udaje zajść w ciążę ...Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje Bozia
Inesska trzymam kciuki za poniedzialkowa bete ...
Parka ciesze sie ze mnie rozumiesz....
Uciekam sie szykowac co bym zdazyla na czas jak wroce to zdam relacje co i jakMega, inessa, Parka, macduska, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:dlatego jak pójdę na wizytę do niego to go zmolestuje o to badanie ,i nie wyjdę póki skierowania nie wypisze
może w tym jest tez problem ze się nie udaje zajść w ciążę ...samira, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:tak, wstyd sie przyznac, ale rekreacyjnie- obserwcyjnie, bo nie chcialam tak odrazu zajsc w ciaze....ale to brzmi, wiem... ale naiwna bylam, smiech na sali
Sabina, Bursztyn, Mega, samira, kkisia, Reni, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:A moja naiwność? Jak mi się poprzednio tak szybko udało zajść na clo, to jak mi przy obecnych starankach gin zapisała clo, to w pierwszym cyklu zamiast bzykać się od 10-20 dc to się bzyknęliśmy 10, 15 i 20 dc i byłam strasznie zdziwiona , że w ciążę nie zaszłam
i oczywiście od razu wszystkie objawy miałam
Parka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Mysl, mysl - podobno jest przesad wśród chirurgów ze operowanie rudych przynosi pecha
mam nadzieję ze ręce mu nie zadrżą podczas badania hahahaMega, kkisia, Simba, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba jak się będą twixy rodziły to chyba musimy się tu na forum albo ostro nawalić albo od Bursztyna wziąć receptę na jakieś silne prochy, bo na pewno na trzeźwo tego nie zniesiemy
Simba wrote:BOZIA SZACUNSabina, Bursztyn, Parka, Mega, samira, Simba, Aasiula, kkisia, ania.g, kapturnica, Mala79, caffe, malgos741, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wiemy wiemy - zbieralas material na doktorat, az ci sie od tego materialu dziecka zachcialo
no tak, a pozniej stwierdzilam ze bede pisac o tej perwie PuchatkuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 14:14
Mega, Simba, Reni, kkisia, EwaT, kapturnica, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Niestety, moja mama jest taka sama, twierdzi, że w jej wieku wszystko wolno, że może trochę porozpieszczać wnuki itp. i w tym się mieści knucie za moimi plecami, że to niby takie fajne, jak sobie razem narozrabiają i w dodatku przede mną ukryją i że mają takie swoje tajemnice. Mnie to tak wqrw... że jak o tym napisałaś, to od razu mi się ciśnienie podniosło, bo wiem o co chodzi!
Mega, samira, Parka, kkisia, kapturnica, Mala79, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba jak się będą twixy rodziły to chyba musimy się tu na forum albo ostro nawalić albo od Bursztyna wziąć receptę na jakieś silne prochy, bo na pewno na trzeźwo tego nie zniesiemy
no i bedzie musiala odrazu po urodzeniu napisac sms, jak nasza SuperBozia, bo sie bedziemy denerwowacMega, Aasiula, Simba, Parka, kkisia, kapturnica, inessa, malgos741, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny