X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    niestety nie, w robocie bylam
    Ja niestety nadal jestem.

Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    jeśli będę miała to w tym ,bo tam dr.Bystrzejewski jest ordynatorem http://www.narodziny.com.pl/index.php bardzo chwalony szpital :)
    Ja tez tam bede miała skierowanie. Mam isc po to skierowanie do mojego gina w październiku, bo podobno do któregoś listopada nie maja limitow na nfz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 14:06

samira, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Niestety, moja mama jest taka sama, twierdzi, że w jej wieku wszystko wolno, że może trochę porozpieszczać wnuki itp. i w tym się mieści knucie za moimi plecami, że to niby takie fajne, jak sobie razem narozrabiają i w dodatku przede mną ukryją i że mają takie swoje tajemnice. Mnie to tak wqrw... że jak o tym napisałaś, to od razu mi się ciśnienie podniosło, bo wiem o co chodzi! 0zlosc.gif
    dokladnie wiesz o co chodzi .....

Parka, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Inessko mam nadzieje ze beta będzie parokrotnie wyższa w poniedziałek <3
    Kciuki, modły i coś więcej

Mega, inessa, Parka, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, wstyd sie przyznac, ale rekreacyjnie- obserwcyjnie, bo nie chcialam tak odrazu zajsc w ciaze....ale to brzmi, wiem... ale naiwna bylam, smiech na sali
    A moja naiwność? Jak mi się poprzednio tak szybko udało zajść na clo, to jak mi przy obecnych starankach gin zapisała clo, to w pierwszym cyklu zamiast bzykać się od 10-20 dc to się bzyknęliśmy 10, 15 i 20 dc i byłam strasznie zdziwiona , że w ciążę nie zaszłam :) i oczywiście od razu wszystkie objawy miałam puk-puk.gif

Mega, kkisia, kapturnica, Niuta, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    oj bo zaczynam się zastanawiać ;)
    Mysl, mysl - podobno jest przesad wsrod chirurgow ze operowanie rudych przynosi pecha ;)

Mega, samira, Bursztyn, Reni, kkisia, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja tez tam bede miała skierowanie. Mam isc w październiku, bo podobno do któregoś listopada nie maja limitow na nfz
    dlatego jak pójdę na wizytę do niego to go zmolestuje o to badanie ,i nie wyjdę póki skierowania nie wypisze :D

może w tym jest tez problem ze się nie udaje zajść w ciążę ...

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Bozia :-)

Inesska trzymam kciuki za poniedzialkowa bete ...

Parka ciesze sie ze mnie rozumiesz....

Uciekam sie szykowac co bym zdazyla na czas jak wroce to zdam relacje co i jak

Mega, inessa, Parka, macduska, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dlatego jak pójdę na wizytę do niego to go zmolestuje o to badanie ,i nie wyjdę póki skierowania nie wypisze :D

może w tym jest tez problem ze się nie udaje zajść w ciążę ...
    Mój nie widzi wskazań na takie badania ale tez go zmolestowalam ;)

samira, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja niestety nadal jestem.
    no to chodz sie urwiemy :)

Mega, Aasiula, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boooooziuchna mordo moja! Wielkie gratulacje, niech Wam synek zdrowo rośnie :-) Kajetanku witaj na świecie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 14:11

inessa, Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, wstyd sie przyznac, ale rekreacyjnie- obserwcyjnie, bo nie chcialam tak odrazu zajsc w ciaze....ale to brzmi, wiem... ale naiwna bylam, smiech na sali
    Wiemy wiemy - zbieralas material na doktorat, az ci sie od tego materialu dziecka zachcialo ;)

Sabina, Bursztyn, Mega, samira, kkisia, Reni, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    A moja naiwność? Jak mi się poprzednio tak szybko udało zajść na clo, to jak mi przy obecnych starankach gin zapisała clo, to w pierwszym cyklu zamiast bzykać się od 10-20 dc to się bzyknęliśmy 10, 15 i 20 dc i byłam strasznie zdziwiona , że w ciążę nie zaszłam :) i oczywiście od razu wszystkie objawy miałam puk-puk.gif
    to ja nawet nigdy objawow nie mialam, ani jednego...

Parka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mysl, mysl - podobno jest przesad wśród chirurgów ze operowanie rudych przynosi pecha ;)
    eee tylko nie rudy to jest Intensywna Lśniąca Miedź :P

mam nadzieję ze ręce mu nie zadrżą podczas badania hahaha

Mega, kkisia, Simba, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba jak się będą twixy rodziły to chyba musimy się tu na forum albo ostro nawalić albo od Bursztyna wziąć receptę na jakieś silne prochy, bo na pewno na trzeźwo tego nie zniesiemy
    Simba wrote:
    BOZIA SZACUN :)

Sabina, Bursztyn, Parka, Mega, samira, Simba, Aasiula, kkisia, ania.g, kapturnica, Mala79, caffe, malgos741, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to czekamy na Boziowe niusy :)

Parka, samira, Aasiula, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wiemy wiemy - zbieralas material na doktorat, az ci sie od tego materialu dziecka zachcialo ;)
    hahaha :)
    no tak, a pozniej stwierdzilam ze bede pisac o tej perwie Puchatku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 14:14

Mega, Simba, Reni, kkisia, EwaT, kapturnica, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Niestety, moja mama jest taka sama, twierdzi, że w jej wieku wszystko wolno, że może trochę porozpieszczać wnuki itp. i w tym się mieści knucie za moimi plecami, że to niby takie fajne, jak sobie razem narozrabiają i w dodatku przede mną ukryją i że mają takie swoje tajemnice. Mnie to tak wqrw... że jak o tym napisałaś, to od razu mi się ciśnienie podniosło, bo wiem o co chodzi! 0zlosc.gif
    Ja też wiem. mój młody na diecie bezcukrowej jest w tym tygodniu i właśnie mi powiedział że wczoraj babcia mu dał czekoladkę.... Nou koments

Mega, samira, Parka, kkisia, kapturnica, Mala79, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba jak się będą twixy rodziły to chyba musimy się tu na forum albo ostro nawalić albo od Bursztyna wziąć receptę na jakieś silne prochy, bo na pewno na trzeźwo tego nie zniesiemy
    na trzezwo nie ma szans, nawet Simba nie powinna byc trzezwa ;)
    no i bedzie musiala odrazu po urodzeniu napisac sms, jak nasza SuperBozia, bo sie bedziemy denerwowac :)

Mega, Aasiula, Simba, Parka, kkisia, kapturnica, inessa, malgos741, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mój nie widzi wskazań na takie badania ale tez go zmolestowalam ;)
    ta nie widzi wskazań?, mój też nie widział przez rok Qva....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 14:17

Mega, kapturnica, Mala79 lubią tę wiadomość

‹‹ 4500 4501 4502 4503 4504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ