X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa ta beta to chyba nie jest zła?

inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uroczyscie obwieszczam ze Bozia urodzila :) O godz. 12 polskiego czasu przyslala mi sms o tresci: "Urodzilam". Nic wiecej nie wiem, ale mam nadzieje ze moze pozniej przysle jakas wiadomosc, wiec dam znac jesli cos bede wiedziec :)

Mega, Parka, Aasiula, Simba, inessa, Mala79, Sabina, EwaT, macduska, kkisia, Iwone, Lucky, Pusurek, kapturnica, ania.g, mama78, Panda, caffe, Elfik, moremi, malgos741, Niuta, iwcia77, gosia7122, mysza1975, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Zaraz sie wsciekne znowu i kij bedzie z mojego dobrego nastroju napisalam Wam ze moje Malenstwo potrzaskalo sie wczoraj na rowerze a On sie przyznal mi ze wczoraj to poprawil sobie kolana a dzien wczesniej tez mial zajaca na rowerze wrrr jak zapytalam dlaczego nic mi nie chcial powiedziec jak wrocilam do domku (i Go calowalam przed snem wtedy mi zdaje relacje z calego dnia jak wroce z pracy)to powiedzial : mamus wiesz to babcia mi nie kazala nic mowic zebym Ciebie denerwowal zaraz wyjde z siebie stane obok i zaczne glosno tupac nogami.....
    Oczywiscie wytlumaczylam Mu ze tak sie nie robi(na Niego nie mam o co byc wsciekla) , ze nawet jesli babcia prosi aby nie mowic, mnie ma nawijac wszystko i pod kazdym wzgledem ja chce wiedziec wszystko na biezaco bo tak byc nie moze oj bede musiala przeprowadzic rozmowe ze swoja mama na osobnosci zeby takie sytuacje sie nie powtarzaly bo teraz to mnie dopiero nerwy biora ......

Niestety, moja mama jest taka sama, twierdzi, że w jej wieku wszystko wolno, że może trochę porozpieszczać wnuki itp. i w tym się mieści knucie za moimi plecami, że to niby takie fajne, jak sobie razem narozrabiają i w dodatku przede mną ukryją i że mają takie swoje tajemnice. Mnie to tak wqrw... że jak o tym napisałaś, to od razu mi się ciśnienie podniosło, bo wiem o co chodzi! 0zlosc.gif

Mega, samira, Mala79, Sabina, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa właśnie, Ineska beta piękna, w poniedziałek będzie jeszcze piękniejsza! Cały czas myśle o tobie i trzymam kciuki!

Parka, inessa, Mala79, Sabina, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Uroczyscie obwieszczam ze Bozia urodzila :) O godz. 12 polskiego czasu przyslala mi sms o tresci: "Urodzilam". Nic wiecej nie wiem, ale mam nadzieje ze moze pozniej przysle jakas wiadomosc, wiec dam znac jesli cos bede wiedziec :)
    To szybko jej poszło, czekamy na szczegóły, prześlij jej gratulacje i pozdrowienia od nas :)

Parka, inessa, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn jak to się stało, że trafiłaś na ovu przede mną skoro masz dopiero 7 cykl??
    ja mam już 23 .. byłaś tak rekreacyjnie?
    tak, wstyd sie przyznac, ale rekreacyjnie- obserwcyjnie, bo nie chcialam tak odrazu zajsc w ciaze....ale to brzmi, wiem... ale naiwna bylam, smiech na sali

Parka, Simba, samira, Mega, inessa, Sabina, macduska, kkisia, kapturnica, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BOOOOOO ZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

picgifs-clapping-4970164.gif

Aasiula, Simba, samira, Mega, inessa, Mala79, Sabina, Parka, kkisia, Lucky, Pusurek, kapturnica, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

WOW!
    TO jednak myślała o nas tu na forum, że my tu na forum myślimy o niej!
    No pięknie Boooziuuu, gratulacje wielkie! :)

samira, Aasiula, inessa, Sabina, macduska, kkisia, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    GRATULACJE BOZIA!!!!! :) SUPER !!!wspaniała wiadomość :D

Sabina, macduska, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    To szybko jej poszło, czekamy na szczegóły, prześlij jej gratulacje i pozdrowienia od nas :)

Właśnie, nawet bardzo . Ale jestem ciekawa szczegółów ...

Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia Gratulacje :D !!! buziole dla Ciebie i Kajetana <3
    to ładnie szybko ,poszło :)

macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BOZIA SZACUN :)

Reni, macduska, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Właśnie, nawet bardzo . Ale jestem ciekawa szczegółów ...

noo ja też :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka na Łubinowej będziesz robić hsg?

samira lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    W którym szpitalu będziesz miała hsg?
    jeśli będę miała to w tym ,bo tam dr.Bystrzejewski jest ordynatorem http://www.narodziny.com.pl/index.php -bardzo chwalony szpital :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 14:03

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BOZIA !!!! GRATULACJE DLA WAS :) :) :)

samira, Mega, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie ma Pusura i nie ma Mandry.
    Bozia jak tam?

Bursztyn, placzesz sobie w kaciku z wkurwienia? Chetnie dolacze.
    niestety nie, w robocie bylam

Simba, Mega, macduska, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Samirka na Łubinowej będziesz robić hsg?
    właśnie napisałam :)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Mala a wiesz ze ciaza moze albo zatrzymac albo zaostrzyc objawy SM

Wiem i dlatego musze powaznie sie nad tym zastanowic minal rowny rok od pierwszego rzutu i jestem po dwoch dawkach leku....
    Ale z drugiej strony ja sie latwo nie poddaje i chce tez sprobowac moze to dziwnie brzmi z ust juz matki ze powinnam skupic sie na tym co osiagnelam w tej kwestii do tej pory ale jakos nie potrafie to silniejsze ode mnie moze to glupie wytlumaczenie ale ja wciaz wierze ze i mi sie uda pomimo tych przeciwnosci jakich doswiadczylam bo od zeszlego roku w kazdym temacie mam z wszystkim pod gorke ....

Mega, kkisia, Elfik, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bynajmniej
    oj bo zaczynam się zastanawiać ;)

Simba, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 4499 4500 4501 4502 4503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ