35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Uroczyscie obwieszczam ze Bozia urodzila
O godz. 12 polskiego czasu przyslala mi sms o tresci: "Urodzilam". Nic wiecej nie wiem, ale mam nadzieje ze moze pozniej przysle jakas wiadomosc, wiec dam znac jesli cos bede wiedziec
Mega, Parka, Aasiula, Simba, inessa, Mala79, Sabina, EwaT, macduska, kkisia, Iwone, Lucky, Pusurek, kapturnica, ania.g, mama78, Panda, caffe, Elfik, moremi, malgos741, Niuta, iwcia77, gosia7122, mysza1975, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Zaraz sie wsciekne znowu i kij bedzie z mojego dobrego nastroju napisalam Wam ze moje Malenstwo potrzaskalo sie wczoraj na rowerze a On sie przyznal mi ze wczoraj to poprawil sobie kolana a dzien wczesniej tez mial zajaca na rowerze wrrr jak zapytalam dlaczego nic mi nie chcial powiedziec jak wrocilam do domku (i Go calowalam przed snem wtedy mi zdaje relacje z calego dnia jak wroce z pracy)to powiedzial : mamus wiesz to babcia mi nie kazala nic mowic zebym Ciebie denerwowal zaraz wyjde z siebie stane obok i zaczne glosno tupac nogami.....
Oczywiscie wytlumaczylam Mu ze tak sie nie robi(na Niego nie mam o co byc wsciekla) , ze nawet jesli babcia prosi aby nie mowic, mnie ma nawijac wszystko i pod kazdym wzgledem ja chce wiedziec wszystko na biezaco bo tak byc nie moze oj bede musiala przeprowadzic rozmowe ze swoja mama na osobnosci zeby takie sytuacje sie nie powtarzaly bo teraz to mnie dopiero nerwy biora ......
Niestety, moja mama jest taka sama, twierdzi, że w jej wieku wszystko wolno, że może trochę porozpieszczać wnuki itp. i w tym się mieści knucie za moimi plecami, że to niby takie fajne, jak sobie razem narozrabiają i w dodatku przede mną ukryją i że mają takie swoje tajemnice. Mnie to tak wqrw... że jak o tym napisałaś, to od razu mi się ciśnienie podniosło, bo wiem o co chodzi!
Mega, samira, Mala79, Sabina, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aaaaaa właśnie, Ineska beta piękna, w poniedziałek będzie jeszcze piękniejsza! Cały czas myśle o tobie i trzymam kciuki!
Parka, inessa, Mala79, Sabina, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Uroczyscie obwieszczam ze Bozia urodzila
O godz. 12 polskiego czasu przyslala mi sms o tresci: "Urodzilam". Nic wiecej nie wiem, ale mam nadzieje ze moze pozniej przysle jakas wiadomosc, wiec dam znac jesli cos bede wiedziec
Parka, inessa, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn jak to się stało, że trafiłaś na ovu przede mną skoro masz dopiero 7 cykl??
ja mam już 23 .. byłaś tak rekreacyjnie?Parka, Simba, samira, Mega, inessa, Sabina, macduska, kkisia, kapturnica, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula, Simba, samira, Mega, inessa, Mala79, Sabina, Parka, kkisia, Lucky, Pusurek, kapturnica, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
WOW!
TO jednak myślała o nas tu na forum, że my tu na forum myślimy o niej!
No pięknie Boooziuuu, gratulacje wielkie!
samira, Aasiula, inessa, Sabina, macduska, kkisia, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
SUPER !!!wspaniała wiadomość
Sabina, macduska, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Mala a wiesz ze ciaza moze albo zatrzymac albo zaostrzyc objawy SM
Wiem i dlatego musze powaznie sie nad tym zastanowic minal rowny rok od pierwszego rzutu i jestem po dwoch dawkach leku....
Ale z drugiej strony ja sie latwo nie poddaje i chce tez sprobowac moze to dziwnie brzmi z ust juz matki ze powinnam skupic sie na tym co osiagnelam w tej kwestii do tej pory ale jakos nie potrafie to silniejsze ode mnie moze to glupie wytlumaczenie ale ja wciaz wierze ze i mi sie uda pomimo tych przeciwnosci jakich doswiadczylam bo od zeszlego roku w kazdym temacie mam z wszystkim pod gorke ....Mega, kkisia, Elfik, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny