X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz sie wsciekne znowu i kij bedzie z mojego dobrego nastroju napisalam Wam ze moje Malenstwo potrzaskalo sie wczoraj na rowerze a On sie przyznal mi ze wczoraj to poprawil sobie kolana a dzien wczesniej tez mial zajaca na rowerze wrrr jak zapytalam dlaczego nic mi nie chcial powiedziec jak wrocilam do domku (i Go calowalam przed snem wtedy mi zdaje relacje z calego dnia jak wroce z pracy)to powiedzial : mamus wiesz to babcia mi nie kazala nic mowic zebym Ciebie denerwowal zaraz wyjde z siebie stane obok i zaczne glosno tupac nogami.....
    Oczywiscie wytlumaczylam Mu ze tak sie nie robi(na Niego nie mam o co byc wsciekla) , ze nawet jesli babcia prosi aby nie mowic, mnie ma nawijac wszystko i pod kazdym wzgledem ja chce wiedziec wszystko na biezaco bo tak byc nie moze oj bede musiala przeprowadzic rozmowe ze swoja mama na osobnosci zeby takie sytuacje sie nie powtarzaly bo teraz to mnie dopiero nerwy biora ......

samira, kkisia, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to nie mogę się doczekać efektu
    ja miałam kiedyś prawie cały czas takie krótkie aż w końcu w wieku 23,24 lat udało mi się w końcu zapuścić i teraz już nie ścinam
    ale korci mnie czasami
    To tak jak ja i teraz jak ogladam te zdjecia z krotkimi dochodze do wniosku, ze wygladalam jak lesba - nie ma sie wiec co dziwic ze o maly wlos (czy tez o krotki wlos) nie zostalam stara panna ;)
    Tylko, ze mnie nigdy nie uda sie zapuscic wiecej niz do ramion bo wlosy mam rachityczne, a ze od lat je rozjasniam, to lepiej im sie nie robi.
    Ale jak to mowi Baltroczyk - jak wlosy sa ladne, to nie musi byc ich kurwa duzo!

Elfik, Mala79, macduska, Aasiula, Mega, inessa, Sabina, samira, Reni, kkisia, Parka, caffe, Bursztyn, moremi, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, zapomnialam tez mam Hashimoto, ale cześć ginow w ogóle prycha na ten tekst, bo dla nich to jakieś wymysly..

Pewnie zrób hsg, ja robilam w państwowym szpitalu, jestem zadowolona, miej na papierze, ze jesteś idiopatyczna:-) :-) :-) :-) :-)

samira, Sabina, Mega, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To tak jak ja i teraz jak ogladam te zdjecia z krotkimi dochodze do wniosku, ze wygladalam jak lesba - nie ma sie wiec co dziwic ze o maly wlos (czy tez o krotki wlos) nie zostalam stara panna ;)
    Tylko, ze mnie nigdy nie uda sie zapuscic wiecej niz do ramion bo wlosy mam rachityczne, a ze od lat je rozjasniam, to lepiej im sie nie robi.
    Ale jak to mowi Baltroczyk - jak wlosy sa ladne, to nie musi byc ich kurwa duzo!

Simba, krótko się znamy, ale juz cie kocham..

Ps. Nie jestem lesbą ...

Ps.2 chociaż mój mnie tak ostatnio WK.., ze może czas przemyśleć sprawę...;-)

samira, Aasiula, Mala79, inessa, Mega, kkisia, Simba, Parka, caffe, macduska, kapturnica, moremi, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Samira, zapomnialam tez mam Hashimoto, ale cześć ginow w ogóle prycha na ten tekst, bo dla nich to jakieś wymysly..

Pewnie zrób hsg, ja robilam w państwowym szpitalu, jestem zadowolona, miej na papierze, ze jesteś idiopatyczna:-) :-) :-) :-) :-)

muszę mieć konkretna diagnozę jak coś do in vitro rządowego,myślę się tam zgłosić w grudniu bądź styczniu jak do tego czasu nie wyjdzie naturalnie
    W Kato jest rządowe z InVimed do 40 roku życia + inne warunki które muszą być spełnione, a HSG bym miała w prywatnym szpitalu ale na NFZ od prywatnego gin który jest tam ordynatorem

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba jak nastrój dzisiaj? Pamiętaj - musisz myślec pozytywnie i swoją sile przekazać twixom będzie dobrze, musi być, nie ma innej opcji!

Mala79, Parka, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Simbo czy ty mi coś sugerujesz :P mam nadzieje ze nie będę tak wyglądała jak te panie co lubią panie ;)

Mega, Simba, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    muszę mieć konkretna diagnozę jak coś do in vitro rządowego,myślę się tam zgłosić w grudniu bądź styczniu jak do tego czasu nie wyjdzie naturalnie
    W Kato jest rządowe z InVimed do 40 roku życia + inne warunki które muszą być spełnione, a HSG bym miała w prywatnym szpitalu ale na NFZ od prywatnego gin który jest tam ordynatorem
    W którym szpitalu będziesz miała hsg?

samira lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś w tym jest
    moja fryzjerka, która zna mnie od głowy golonej brzytwą do podcinania końcówek czyli jakieś naście lat stwierdziła..jak ją poprosiłam o ścięcie na krótko..że ręki do tego nie przyłoży, bo nie po to hodowała mi je tak długo, żeby teraz ścinać..
    bo jest dumna ze swojej pracy hahah
    cóż.. pozostaje mi męczyć się z długimi ;-)
    Simba wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 13:38

Mega, kkisia, Simba, Sabina, inessa, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie musisz mieć konkretnej diagnozy
    ja też jadę na nfz i w przyszłym roku startuję do IV
    warunek oczywiście hsg

a tak na marginesie wkurwimy się jak po hsg okaże się, że masz niedrożne przewody! 30 miechów starań i wszystko to jak krew w piach
    samira wrote:

Mega, kkisia, inessa, Sabina, caffe, macduska, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Kobietki czas zrobic obiadek do konca zanim pojde sobie na wizyte ide sie dowiedziec konkretow co moge czego nie i jak wogole mam podchodzic do tego ze my chcemy Baby a ja mam SM (na szczescie w tym calym balaganie z moim zdrowiem bardzo szybko zdiagnozowane)...

kkisia, Mega, inessa, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Simba, krótko się znamy, ale juz cie kocham..

Ps. Nie jestem lesbą ...

Ps.2 chociaż mój mnie tak ostatnio WK.., ze może czas przemyśleć sprawę...;-)
    Kochasz mnie wlasnie dlatego, ze krotko sie znamy ;)

Aasiula, kkisia, Mega, Elfik, Bursztyn, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    coś w tym jest
    moja fryzjerka, która zna mnie od głowy golonej brzytwą do podcinania końcówek czyli jakieś naście lat stwierdziła..jak ją poprosiłam o ścięcie na krótko..że ręki do tego nie przyłoży, bo nie po to hodowała mi je tak długo, żeby teraz ścinać..
    bo jest dumna ze swojej pracy hahah
    cóż.. pozostaje mi męczyć się z długimi ;-)
    No trudno - nadal bedziemy kobietami

Reni, samira, Bursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Simbo czy ty mi coś sugerujesz :P mam nadzieje ze nie będę tak wyglądała jak te panie co lubią panie ;)
    Bynajmniej

samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka Reni wymiatacie z tymi snami :)

Ja to nie pamietam co mi sie sni , choc pewnie nie zawsze cos dobrego bo ostatnio nawet chlop mnie obudzil pytajac co sie stalo tak beczalam

Mega, Reni, Parka, inessa, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Simba jak nastrój dzisiaj? Pamiętaj - musisz myślec pozytywnie i swoją sile przekazać twixom będzie dobrze, musi być, nie ma innej opcji!
    Nadal chujowy. Oczywiscie staram sie myslec pozytywnie. O prosze:
    zycie.jpg

Mega, Reni, Parka, samira, Bursztyn, macduska, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala a wiesz ze ciaza moze albo zatrzymac albo zaostrzyc objawy SM

samira, macduska lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na złość innym
    se se se se se..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3441ce63c6c.jpg
    Simba wrote:
    No trudno - nadal bedziemy kobietami

Mega, Aasiula, Simba, inessa, Mala79, Bursztyn, macduska, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - trzymam kciuki za Twoja bete :)

Aasiula, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo po przebudzeniu najpierw zakoduj sen albo zapisz a potem dopiero patrz w okno
    spojrzysz w okno snu nie zapamiętasz.. nie wiem dlaczego ale tak to działa
    kkisia wrote:
    Parka Reni wymiatacie z tymi snami :)

Ja to nie pamietam co mi sie sni , choc pewnie nie zawsze cos dobrego bo ostatnio nawet chlop mnie obudzil pytajac co sie stalo tak beczalam

inessa, Mala79, kkisia, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4498 4499 4500 4501 4502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ