35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
uroczyście oświadczam, że z mierzeniem temp i grzebaniem w piczkinie 23
a bez już nie pamiętamsamira wrote:Reni a który ty masz cykl starań ??Mega, samira, Aasiula, Parka, Sabina, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku głowa do gory, nowe szanse przed tobą, zobaczysz zajdziesz szybko ani sie nie obejrzysz, nie łam sie.
Wszystkie wiemy ze dla nas pierwszy dzien @ to najgorszy dzien w życiu...samira, Aasiula, Mala79, caffe, Parka, Sabina, kkisia, Bursztyn, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
to nie woźna! to konserwator powierzchni płaskich! nie byle kto!
a kiblowa to pisuardesa więc moje panie nie obrażać tu nikogokapturnica wrote:Wozna to nie byle kto..Widze ,zes se fuche niezla zalapalakapturnica, Mala79, Aasiula, macduska, Parka, Sabina, inessa, Mega, kkisia, moremi, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
dlaczemu? przecież ja do rany przyłóż i takie tam
kapturnica wrote:Jak corunia odziedziczy charakterek po mamuni to bedziesz miala wesolo w domkuSimba, caffe, Mala79, Parka, Sabina, inessa, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bursztynku głowa do gory, nowe szanse przed tobą, zobaczysz zajdziesz szybko ani sie nie obejrzysz, nie łam sie.
Wszystkie wiemy ze dla nas pierwszy dzien @ to najgorszy dzien w życiu...Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:
tak Reni a coś mi się zdaje ze wszystkie tu urodzą a ja nawet w ciąży nie będęReni, inessa, kkisia, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:W sumie przejevane jak cykle sa takie rozwlekle...Nic nie mozna zaplanowac..Nie mowiac juz o @..Samira nie chcesz zakonczyc juz tego cyklu????Toz to tasiemiec
Chciałabym do nowego gina ale na razie brak miedzi .inessa, Parka, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nie ma Pusura i nie ma Mandry.
Bozia jak tam?
Bursztyn, placzesz sobie w kaciku z wkurwienia? Chetnie dolacze.Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Nie wiemn..Sadze ,ze nie powinnas tracic czasu na gdybanie...Po takim czasie to juz na owu nie ma co liczyc..Kurde pieerwsze co to powinnas prZez kilka miesiecy brac cos na uregulowanie cykli..Inaczej nigdy owulacji sie mozesz niedoczekac...JA SIE balam ze po odstawieniu antykow wroca cykle sprzed lat wlasnie takie dlugie ..Ale odpukac cykle sa co 29-31dni Gniec gina o dupka albo lutke ...A najlepiej zeby dal ci skeirowanie na hormony..Ja etz mam gina na nfz i wiekszych problemow ze zrobieniem badan nie ma....
caffe, Mega, kkisia, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość