X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a jakis gołych penisow , czy wywnetrznionych wadżajn na pudelkach>????Az taka bryndza???

Mega, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja przekrece kluczyk w drzwiach przy mojej czestotliwosci..Suwaj dupsko moje tluste tez neich sie zmeisci ;)

I to jedno dobre, ze w dobrym towarzystwie :-)

A powiem wam, ze ja tez marzylam o strzale z dwururki.. A teraz nie wiem , pewnie podwójne zmęczenie..
    Zresztą ja mam wczesniaka, taka dwojeczkę? I powikłania częstsze.

I tu akcent humorystyczny - jak ponad dwa lata temu zaczelab brać clo, to czytam, ze częstsze bliznieta po tym, ja mowie, w sumie fajnie :-)
    A po tym clo problem był, żeby jeden pęcherzyk ze mnie wydusic, a mnie się dwa marzyly, hihi
    No zesz kufa, wieczna optymistka, a tu zawsze jeb przez łeb..;-)

kapturnica, Sabina, Mega, caffe, macduska, Parka, kkisia, ania.g, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    No moja częstotliwość też do dupy, w drugim rzędzie pewnie zasiądę, eh
    A daj spokoj...Juz mojemu ostatmnioo do tela powiedzialam ,ze jaja ma odkrecic i na kołek dowiesic w korytarzu ..Sama sie bede inseminowac

Aasiula, Mega, Parka, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta a ja będę stała za tymi drzwiami i pukała pukała bo nie będę mogła znaleźć tego owego klucza co go Reni odwiesi nie wiadomo w której portierni ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:57

kapturnica, Mega, Reni, Parka, inessa, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja ten klucz odniosę na portiernię ;-)
    masz miejsce ja jeszcze muszę wrócić alarm odpalić ;-)
    haha

A ja pójdę sprawdzić, czy na pewno alarm włączyłaś...
    Wiesz, w naszym wieku...;-)

kapturnica, Sabina, Mega, Parka, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czujesz to! przecież to na zawał można zejść

kurde czuje !!! zawał jak nic !:/

kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    I to jedno dobre, ze w dobrym towarzystwie :-)

A powiem wam, ze ja tez marzylam o strzale z dwururki.. A teraz nie wiem , pewnie podwójne zmęczenie..
    Zresztą ja mam wczesniaka, taka dwojeczkę? I powikłania częstsze.

I tu akcent humorystyczny - jak ponad dwa lata temu zaczelab brać clo, to czytam, ze częstsze bliznieta po tym, ja mowie, w sumie fajnie :-)
    A po tym clo problem był, żeby jeden pęcherzyk ze mnie wydusic, a mnie się dwa marzyly, hihi
    No zesz kufa, wieczna optymistka, a tu zawsze jeb przez łeb..;-)

Ale patrzaj tuu..U ciebie ciezko bylo jakis wydusic..U mnie sie dusilo ich pare ale za to kurfffa pekac juz im nie łaska byla..I jak to ogarnac sprawiedliwie..Jakby 2w1 z nas zrobil to by ciaze lecialy jak deszcz podczas ulewy :)

Parka, kkisia, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa zapomniałam Witam NoFe Koleżanki :)

Aasiula, Parka, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, ja ci mowilam, sprobuj inseminke, tak znam statystyki, i jeszcze z mrożonego, ale co miesiąc będziesz z nami fun miała, dni liczyła:-) :-) :-) :-) :-)

I może z iglotexa znajdziesz szybciej niż ja ze świeżonki....:-D

Sabina, samira, caffe, Parka, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiaaaa jak mi klinike wystawisz blizej to ja pierwsza bede kołatac do gabinetu coby mnie zapylali..Ale dopoki za daleko do kliniki, a pecherzyki po dobrej stronie nie chca pekac to prdole wole te kase przepic ;)

caffe, Mala79, kkisia, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra moze nie przepic bo ja po 1dnym drinku juz mam niezla faze..Przejesc w drogiej restauracji??przeprdolic na kosmetyki??? ;D

caffe, Mala79, Parka, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale patrzaj tuu..U ciebie ciezko bylo jakis wydusic..U mnie sie dusilo ich pare ale za to kurfffa pekac juz im nie łaska byla..I jak to ogarnac sprawiedliwie..Jakby 2w1 z nas zrobil to by ciaze lecialy jak deszcz podczas ulewy :)

Jest jedno wyjście... Ja muszę przelecieć ciebie albo ty mnie...
    Dwojeczke podzielimy i heja,...

No moje to zawsze ovitke dostawały, bez tego tez nie pękają, oprócz kuzwa ostatniego razu kiedy miał sam nie pękać...

caffe, Parka, kkisia, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A ja pójdę sprawdzić, czy na pewno alarm włączyłaś...
    Wiesz, w naszym wieku...;-)
    Spokojnie ja tam będę wozna, będę podłogę szmacic, bo na ławkę już się nie zalapalam ¡;-)

Aasiula, kapturnica, Reni, Mala79, Parka, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie nic
    jakiś tam mały artykuł, żeby leków na owsiki czy glisty nie mieszać z tłustym jedzeniem. Można mieć potem problem z zaśnięciem lub z podrażnioną śluzówką..
    a tak nic
    kapturnica wrote:
    No a jakis gołych penisow , czy wywnetrznionych wadżajn na pudelkach>????Az taka bryndza???

Sabina, kapturnica, Mega, Parka, kkisia, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a który ty masz cykl starań ??

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Jest jedno wyjście... Ja muszę przelecieć ciebie albo ty mnie...
    Dwojeczke podzielimy i heja,...

No moje to zawsze ovitke dostawały, bez tego tez nie pękają, oprócz kuzwa ostatniego razu kiedy miał sam nie pękać...
    A wiesz ,ze u mnie ani ovi ani pregnyl..Takie uparte osiolu..Oczywiscie jak sama mowisz prawo murphego dziala ..Bo sam u mnie pekl na dobrej stronie w cyklu bez staran
    Dobra bzykamy sie :D

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no własnie nic
    jakiś tam mały artykuł, żeby leków na owsiki czy glisty nie mieszać z tłustym jedzeniem. Można mieć potem problem z zaśnięciem lub z podrażnioną śluzówką..
    a tak nic
    bryndza z nyndza :(

Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Spokojnie ja tam będę wozna, będę podłogę szmacic, bo na ławkę już się nie zalapalam ¡;-)
    Wozna to nie byle kto..Widze ,zes se fuche niezla zalapala ;)

Reni, Sabina, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, zamiast kłócili sie o to która pierwsza zajdzie, to sie kloca która tu najdłużej zostanie! ;) nie marudzić, do roboty moje kochane, do roboty! ;)

kapturnica, Mala79, caffe, Parka, Sabina, inessa, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oj dziewczyny, zamiast kłócili sie o to która pierwsza zajdzie, to sie kloca która tu najdłużej zostanie! ;) nie marudzić, do roboty moje kochane, do roboty! ;)
    Niezly paradoks nie ;)

Mega, Mala79, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4495 4496 4497 4498 4499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ