35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja przekrece kluczyk w drzwiach przy mojej czestotliwosci..Suwaj dupsko moje tluste tez neich sie zmeisci
I to jedno dobre, ze w dobrym towarzystwie
A powiem wam, ze ja tez marzylam o strzale z dwururki.. A teraz nie wiem , pewnie podwójne zmęczenie..
Zresztą ja mam wczesniaka, taka dwojeczkę? I powikłania częstsze.
I tu akcent humorystyczny - jak ponad dwa lata temu zaczelab brać clo, to czytam, ze częstsze bliznieta po tym, ja mowie, w sumie fajnie
A po tym clo problem był, żeby jeden pęcherzyk ze mnie wydusic, a mnie się dwa marzyly, hihi
No zesz kufa, wieczna optymistka, a tu zawsze jeb przez łeb..kapturnica, Sabina, Mega, caffe, macduska, Parka, kkisia, ania.g, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:No moja częstotliwość też do dupy, w drugim rzędzie pewnie zasiądę, eh
Aasiula, Mega, Parka, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyta a ja będę stała za tymi drzwiami i pukała pukała bo nie będę mogła znaleźć tego owego klucza co go Reni odwiesi nie wiadomo w której portierni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:57
kapturnica, Mega, Reni, Parka, inessa, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja ten klucz odniosę na portiernię
masz miejsce ja jeszcze muszę wrócić alarm odpalić
haha
A ja pójdę sprawdzić, czy na pewno alarm włączyłaś...
Wiesz, w naszym wieku...kapturnica, Sabina, Mega, Parka, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:I to jedno dobre, ze w dobrym towarzystwie
A powiem wam, ze ja tez marzylam o strzale z dwururki.. A teraz nie wiem , pewnie podwójne zmęczenie..
Zresztą ja mam wczesniaka, taka dwojeczkę? I powikłania częstsze.
I tu akcent humorystyczny - jak ponad dwa lata temu zaczelab brać clo, to czytam, ze częstsze bliznieta po tym, ja mowie, w sumie fajnie
A po tym clo problem był, żeby jeden pęcherzyk ze mnie wydusic, a mnie się dwa marzyly, hihi
No zesz kufa, wieczna optymistka, a tu zawsze jeb przez łeb..
Ale patrzaj tuu..U ciebie ciezko bylo jakis wydusic..U mnie sie dusilo ich pare ale za to kurfffa pekac juz im nie łaska byla..I jak to ogarnac sprawiedliwie..Jakby 2w1 z nas zrobil to by ciaze lecialy jak deszcz podczas ulewyParka, kkisia, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kap, ja ci mowilam, sprobuj inseminke, tak znam statystyki, i jeszcze z mrożonego, ale co miesiąc będziesz z nami fun miała, dni liczyła:-)
I może z iglotexa znajdziesz szybciej niż ja ze świeżonki....Sabina, samira, caffe, Parka, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Tiaaaa jak mi klinike wystawisz blizej to ja pierwsza bede kołatac do gabinetu coby mnie zapylali..Ale dopoki za daleko do kliniki, a pecherzyki po dobrej stronie nie chca pekac to prdole wole te kase przepic
caffe, Mala79, kkisia, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale patrzaj tuu..U ciebie ciezko bylo jakis wydusic..U mnie sie dusilo ich pare ale za to kurfffa pekac juz im nie łaska byla..I jak to ogarnac sprawiedliwie..Jakby 2w1 z nas zrobil to by ciaze lecialy jak deszcz podczas ulewy
Jest jedno wyjście... Ja muszę przelecieć ciebie albo ty mnie...
Dwojeczke podzielimy i heja,...
No moje to zawsze ovitke dostawały, bez tego tez nie pękają, oprócz kuzwa ostatniego razu kiedy miał sam nie pękać...caffe, Parka, kkisia, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:A ja pójdę sprawdzić, czy na pewno alarm włączyłaś...
Wiesz, w naszym wieku...Aasiula, kapturnica, Reni, Mala79, Parka, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no własnie nic
jakiś tam mały artykuł, żeby leków na owsiki czy glisty nie mieszać z tłustym jedzeniem. Można mieć potem problem z zaśnięciem lub z podrażnioną śluzówką..
a tak nickapturnica wrote:No a jakis gołych penisow , czy wywnetrznionych wadżajn na pudelkach>????Az taka bryndza???Sabina, kapturnica, Mega, Parka, kkisia, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Jest jedno wyjście... Ja muszę przelecieć ciebie albo ty mnie...
Dwojeczke podzielimy i heja,...
No moje to zawsze ovitke dostawały, bez tego tez nie pękają, oprócz kuzwa ostatniego razu kiedy miał sam nie pękać...
Dobra bzykamy sieiwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny, zamiast kłócili sie o to która pierwsza zajdzie, to sie kloca która tu najdłużej zostanie!
nie marudzić, do roboty moje kochane, do roboty!
kapturnica, Mala79, caffe, Parka, Sabina, inessa, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość