35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:PARKO MOJA DROGA.....
Jak gin w barze robi kawe to wiedz ,ze cos z psychika sie juz dzieje
no nie? też tak pomyślałam, że dużo tu różnych rzeczy z mojej podświadomości wyszło i że .... swoją drogą może na wizycie u gina jakąs dobrą kawę to może by jednak zaparzył?kapturnica, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
że niby moją? kłamstwo..
dla mnie seks może nie istnieć.. no chyba, że zakończę starania to pewnie odżyje
macduska wrote:Reni?, koń podobno rozbuchaną seksualnosć symbolizuje.Parka, Sabina, Mega, inessa, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nie może być inaczej
mniam pyszne ciasto robisz aniu
Aasiula, Parka, Sabina, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
idę dzisiaj na noc sushiżerców.... boooooooosz marzę o sushi od dłuższego czasu...a na wakacjach to myślałam, ze mi język w dupe ucieknie ..
dzisiaj sobie odbiję..Sabina, Mega, inessa, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Kurde ale w wielu snach nie mozna sie dołapac ładu i skladu tak sie jakso plecie..Ja tam zniose wszystko ale tak jak Reni mialas we snie..Uciekanie to najgorsze co moze sie snic , a jeszcze jaks ie czuje ,ze sie zwalnia ,ze cos nas dogania-ta niemoc ...Tak morduje psyche ,ze naprawde potem ciezko dojsc do siebie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:41
Reni, Parka, Sabina, kkisia, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
czujesz to! przecież to na zawał można zejść
Aasiula wrote:o matko ale się uśmiałam,opis oddaje wszystko
Aasiula, Parka, Mega, kkisia, moremi, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
zastanawiające jest to, że w każdym śnie jak się ucieka to nogi są jak z betonu ciężkie, biegnie się wolno... ale jak się odwrócę i bięgnę tyłem to zapieprzam jak w formule..
pozostaje mi kozetka u Bursztyna!
albo kaftan!
kapturnica wrote:Kurde ale w wielu snach nie mozna sie dołapac ładu i skladu tak sie jakso plecie..Ja tam zniose wszystko ale tak jak Reni mialas we snie..Uciekanie to najgorsze co moze sie snic , a jeszcze jaks ie czuje ,ze sie zwalnia ,ze cos nas dogania-ta niemoc ...Tak morduje psyche ,ze naprawde potem ciezko dojsc do siebie...kapturnica, macduska, Parka, samira, Sabina, Mega, kkisia, Bursztyn, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni, kuźwa, ławkę poszerzaj, żeby i moje grube dupsko na ławce zasłużonych się zmiescilo..
Wszystkie będziecie z dziećmi do żłobka, a ja zgasze światło..Reni, Aasiula, kapturnica, Parka, samira, Sabina, Mega, macduska, kkisia, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja wczoraj miałam czarny las - wprawdzie nie swoje a kupne ale nawet mój chuop, który ciemnego ciasta nie lubi, wyliczał talerzyk... Niestety na dzisiaj już nie ma.. Ale teściowa przed wyjazdem obiecała upiec kokosowe
Pychota ,normalnie zaraz ide do kuchni piec ciastoSłodkie!!! mniam ,czyli zaraz dostanę @ jak mam takie parcie na słodkie buuu
Mega lubi tę wiadomość
-
a ja za Tobą zamknę bramę
tym bardziej, że mam dwójkę do obskoczenia.. bo na jednym nie zamierzam poprzestać..
chcę jak SImba raz a dobrze..
Elfik wrote:Reni, kuźwa, ławkę poszerzaj, żeby i moje grube dupsko na ławce zasłużonych się zmiescilo..
Wszystkie będziecie z dziećmi do żłobka, a ja zgasze światło..Parka, samira, Sabina, Mega, macduska, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:zastanawiające jest to, że w każdym śnie jak się ucieka to nogi są jak z betonu ciężkie, biegnie się wolno... ale jak się odwrócę i bięgnę tyłem to zapieprzam jak w formule..
pozostaje mi kozetka u Bursztyna!
albo kaftan!i ten prdzielony stracjh ,ze juz cie cos dogania..Łapie..No nie pwoiem zdarzalo sie mi i rpzez sen pokrzyczec...A najlepsze mowi sie ,ze takie sny oddaja stan naszego umyslu..Reni zamawiaj Bursztyna
Parka, kkisia, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Parka, ja bym uznała, ze to krok naprzód, ze gin zanim mnie przeleci głowicą do USG najpierw choć kawę za proponuje;-)
Kóltóra musi być..
QUOTE]
no też tak myślę, że to taka pionierska myśl. Zresztą teraz gdziekolwiek się nie rusze, to owszem kawą częstują: na myjni ręcznej, jak czekam, w warsztacie, jak czekam, w banku, jak ze mnie chcą coś wycisnąć, u fryzjera to w ogóle obowiązkowo, na maniciurze tez - i wtedy raz jedną raz drugą rączką się popija. Jak się ma dzień kiedy człowiek wszystko załatwia, to potem w nocy spać nie może tyle się kofeiny nażłopieElfik, Aasiula, Mega, macduska, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Reni, kuźwa, ławkę poszerzaj, żeby i moje grube dupsko na ławce zasłużonych się zmiescilo..
Wszystkie będziecie z dziećmi do żłobka, a ja zgasze światło..Elfik, Sabina, Mega, macduska, kkisia, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja wczoraj miałam czarny las - wprawdzie nie swoje a kupne ale nawet mój chuop, który ciemnego ciasta nie lubi, wyliczał talerzyk... Niestety na dzisiaj już nie ma.. Ale teściowa przed wyjazdem obiecała upiec kokosowe
Jej, kiedy ja ostatnio ciasto jadłam? Z pół roku temu? -
a ja ten klucz odniosę na portiernię
masz miejsce ja jeszcze muszę wrócić alarm odpalić
hahakapturnica wrote:Ja przekrece kluczyk w drzwiach przy mojej czestotliwosci..Suwaj dupsko moje tluste tez neich sie zmeiscikapturnica, Aasiula, Parka, Elfik, Sabina, Mega, kkisia, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja przekrece kluczyk w drzwiach przy mojej czestotliwosci..Suwaj dupsko moje tluste tez neich sie zmeisci
No moja częstotliwość też do dupy, w drugim rzędzie pewnie zasiądę, eh
kapturnica, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość