SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Parka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    PARKO MOJA DROGA.....

Jak gin w barze robi kawe to wiedz ,ze cos z psychika sie juz dzieje :P ;D

no nie? też tak pomyślałam, że dużo tu różnych rzeczy z mojej podświadomości wyszło i że .... swoją drogą może na wizycie u gina jakąs dobrą kawę to może by jednak zaparzył? 0winked.gif

kapturnica, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    że niby moją? kłamstwo.. :-/ dla mnie seks może nie istnieć.. no chyba, że zakończę starania to pewnie odżyje
    macduska wrote:
    Reni?, koń podobno rozbuchaną seksualnosć symbolizuje.;-)

Parka, Sabina, Mega, inessa, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 09:56

Reni, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Nie może być inaczej ;)
    mniam pyszne ciasto robisz aniu
    :)
    Ja wczoraj miałam czarny las - wprawdzie nie swoje a kupne ale nawet mój chuop, który ciemnego ciasta nie lubi, wyliczał talerzyk... Niestety na dzisiaj już nie ma.. Ale teściowa przed wyjazdem obiecała upiec kokosowe ;)

Aasiula, Parka, Sabina, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia trzymam kciuki! <3

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę dzisiaj na noc sushiżerców.... boooooooosz marzę o sushi od dłuższego czasu...a na wakacjach to myślałam, ze mi język w dupe ucieknie ..
    dzisiaj sobie odbiję..

Sabina, Mega, inessa, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ale w wielu snach nie mozna sie dołapac ładu i skladu tak sie jakso plecie..Ja tam zniose wszystko ale tak jak Reni mialas we snie..Uciekanie to najgorsze co moze sie snic , a jeszcze jaks ie czuje ,ze sie zwalnia ,ze cos nas dogania-ta niemoc ...Tak morduje psyche ,ze naprawde potem ciezko dojsc do siebie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:41

Reni, Parka, Sabina, kkisia, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czujesz to! przecież to na zawał można zejść
    Aasiula wrote:
    o matko ale się uśmiałam :) ,opis oddaje wszystko

Aasiula, Parka, Mega, kkisia, moremi, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanawiające jest to, że w każdym śnie jak się ucieka to nogi są jak z betonu ciężkie, biegnie się wolno... ale jak się odwrócę i bięgnę tyłem to zapieprzam jak w formule..
    pozostaje mi kozetka u Bursztyna!
    albo kaftan!
    kapturnica wrote:
    Kurde ale w wielu snach nie mozna sie dołapac ładu i skladu tak sie jakso plecie..Ja tam zniose wszystko ale tak jak Reni mialas we snie..Uciekanie to najgorsze co moze sie snic , a jeszcze jaks ie czuje ,ze sie zwalnia ,ze cos nas dogania-ta niemoc ...Tak morduje psyche ,ze naprawde potem ciezko dojsc do siebie...

kapturnica, macduska, Parka, samira, Sabina, Mega, kkisia, Bursztyn, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, kuźwa, ławkę poszerzaj, żeby i moje grube dupsko na ławce zasłużonych się zmiescilo..
    Wszystkie będziecie z dziećmi do żłobka, a ja zgasze światło..

Reni, Aasiula, kapturnica, Parka, samira, Sabina, Mega, macduska, kkisia, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja wczoraj miałam czarny las - wprawdzie nie swoje a kupne ale nawet mój chuop, który ciemnego ciasta nie lubi, wyliczał talerzyk... Niestety na dzisiaj już nie ma.. Ale teściowa przed wyjazdem obiecała upiec kokosowe ;)

Pychota ,normalnie zaraz ide do kuchni piec ciasto :D Słodkie!!! mniam ,czyli zaraz dostanę @ jak mam takie parcie na słodkie buuu

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja za Tobą zamknę bramę :-(
    tym bardziej, że mam dwójkę do obskoczenia.. bo na jednym nie zamierzam poprzestać..
    chcę jak SImba raz a dobrze..
    Elfik wrote:
    Reni, kuźwa, ławkę poszerzaj, żeby i moje grube dupsko na ławce zasłużonych się zmiescilo..

Parka, samira, Sabina, Mega, macduska, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zastanawiające jest to, że w każdym śnie jak się ucieka to nogi są jak z betonu ciężkie, biegnie się wolno... ale jak się odwrócę i bięgnę tyłem to zapieprzam jak w formule..
    pozostaje mi kozetka u Bursztyna!
    albo kaftan!
    Naajpierw kozetka a pozniej kaftan..Tez tak mam nogi jak zalane w betonie :-/ i ten prdzielony stracjh ,ze juz cie cos dogania..Łapie..No nie pwoiem zdarzalo sie mi i rpzez sen pokrzyczec...A najlepsze mowi sie ,ze takie sny oddaja stan naszego umyslu..Reni zamawiaj Bursztyna :)

Parka, kkisia, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Parka, ja bym uznała, ze to krok naprzód, ze gin zanim mnie przeleci głowicą do USG najpierw choć kawę za proponuje;-)
    Kóltóra musi być..

QUOTE]

no też tak myślę, że to taka pionierska myśl. Zresztą teraz gdziekolwiek się nie rusze, to owszem kawą częstują: na myjni ręcznej, jak czekam, w warsztacie, jak czekam, w banku, jak ze mnie chcą coś wycisnąć, u fryzjera to w ogóle obowiązkowo, na maniciurze tez - i wtedy raz jedną raz drugą rączką się popija. Jak się ma dzień kiedy człowiek wszystko załatwia, to potem w nocy spać nie może tyle się kofeiny nażłopie :)

Elfik, Aasiula, Mega, macduska, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja przekrece kluczyk w drzwiach przy mojej czestotliwosci..Suwaj dupsko moje tluste tez neich sie zmeisci ;)

Elfik, Sabina, Mega, macduska, kkisia, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

Jej, kiedy ja ostatnio ciasto jadłam? Z pół roku temu?

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ten klucz odniosę na portiernię ;-)
    masz miejsce ja jeszcze muszę wrócić alarm odpalić ;-)
    haha
    kapturnica wrote:
    Ja przekrece kluczyk w drzwiach przy mojej czestotliwosci..Suwaj dupsko moje tluste tez neich sie zmeisci ;)

kapturnica, Aasiula, Parka, Elfik, Sabina, Mega, kkisia, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja ten klucz odniosę na portiernię ;-)
    masz miejsce ja jeszcze muszę wrócić alarm odpalić ;-)
    haha

dobre heheheheh Ey a gdzie prasowka????

Reni, Parka, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

No moja częstotliwość też do dupy, w drugim rzędzie pewnie zasiądę, eh

kapturnica, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma nic ciekawego
    rząd, siatkówka, referendum w Szkocji..nuda
    kapturnica wrote:
    dobre heheheheh Ey a gdzie prasowka????

Mega, Parka, kkisia, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4494 4495 4496 4497 4498 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ