35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki
Bozia trzymaj się, łatwego poroduAasiula, Sabina, Elfik, kkisia, macduska, caffe, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Zescie tą bozię zaszczuły. W nocy waliła w drzwi porodówki, "ludzie, wpuśccie mnie, bo juz nie mogę czytać tych postów..".
Teraz przypięla się pasami do łóżka i powiedziała, że w dwupaku nie wyjdzie...
A serio, niby się staram ale myśl o porodzie odsuwam jak najdalej...
Kurka a to przecież oferta wiązana, jak cud promocje w telefonii, jest jedno, będzie drugie...Aasiula, kkisia, Sabina, Simba, macduska, caffe, samira, kapturnica, Mega, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wstaje rano, pierwszy news, 51letni facet w USA zastrzelił swoja córkę i sześcioro wnucząt...,
Parę lat temu zastrzelił juz swojego 8 letniego syna, ale uznano to za wypadek na polowaniu...
Tyle o prawie do broni...
I to niby normalne, ze się zabiera 8 latka na polowanie....
Taaa... Pewnie miał depresjęsamira, kapturnica, Mega, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Bursztyn, ja nowalijka, ile się starasz?
Sabina, Parka, macduska, samira, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to byl "dopiero" 7 cykl staran, wiem ze to nie duzo w porownaniu do niektorych dziewczyn, ale czas mnie jednak troche goni, no i jakos mi dzis wyjatkowo przykro jest
przykro mi Burszta
Coś nam ta zielona fala Paszczaka nie wyszłaBursztyn, Elfik, caffe, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to byl "dopiero" 7 cykl staran, wiem ze to nie duzo w porownaniu do niektorych dziewczyn, ale czas mnie jednak troche goni, no i jakos mi dzis wyjatkowo przykro jest
Jak była szansa, to byłoby dziwne, gdyby przykro nie było:-(
Co do liczb starań, nie ma reguły.. Wiem po sobie..
I na marginesie,z takim doświadczeniem powinnam mieć juz super opracowana procedurę przetrwania pierwszego dnia @, i co?
I g...
Ale wiem co mi najbardziej NIE POMAGA..obejrzenie wykresu gdzie najbardziej jojcząca laska rocznik 95 zaszła w drugim cyklu, wczesniej przez miesiąc pisząc, jaka ma depresje bo w pierwszym nie zaszła...
Co ja o tym prawie do broni?...
I dobrze, bo moglabym z niego skorzystać...Bursztyn, macduska, caffe, Parka, Sabina, kapturnica, Niuta, Mega, kkisia, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Jak była szansa, to byłoby dziwne, gdyby przykro nie było:-(
Co do liczb starań, nie ma reguły.. Wiem po sobie..
I na marginesie,z takim doświadczeniem powinnam mieć juz super opracowana procedurę przetrwania pierwszego dnia @, i co?
I g...
Ale wiem co mi najbardziej NIE POMAGA..obejrzenie wykresu gdzie najbardziej jojcząca laska rocznik 95 zaszła w drugim cyklu, wczesniej przez miesiąc pisząc, jaka ma depresje bo w pierwszym nie zaszła...
Co ja o tym prawie do broni?...
I dobrze, bo moglabym z niego skorzystać...macduska, Sabina, Reni, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wiesz, ja nawet nie ogladam specjalnie innych wykresow, a jesli ogladam to nawet mnie nie doluja, czesciej dodaja nadzieji, i gdyby nie presja czasu (niestety) to olalabym to dzisiejsza "porazke" metnym siurem.
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Wstaje rano, pierwszy news, 51letni facet w USA zastrzelił swoja córkę i sześcioro wnucząt...,
Parę lat temu zastrzelił juz swojego 8 letniego syna, ale uznano to za wypadek na polowaniu...
Tyle o prawie do broni...
I to niby normalne, ze się zabiera 8 latka na polowanie....
Taaa... Pewnie miał depresjękapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Zescie tą bozię zaszczuły. W nocy waliła w drzwi porodówki, "ludzie, wpuśccie mnie, bo juz nie mogę czytać tych postów..".
Teraz przypięla się pasami do łóżka i powiedziała, że w dwupaku nie wyjdzie...
.
Padłam ze śmiechu wyobrażając sobie Bozię.
kapturnica, Elfik, Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
ja dzisiaj już na dobre
Herbata z sokiem malinowym i cytryną, jakoś nic innego mi nie przychodzi do głowy żeby wziąć, i po prostu przelezec dzisiejszy dzień.
BOOOOZIUU, będę myślami przy Tobie i Twoim Synku, przynajmniej będę na bieżąco, jeśli dasz znać, bo dziś zamierzam dużą część dnia spędzić
Może nawet nadrobię zaległości na forum pare miesięcy wstecz?
Bursztyn wrote:to byl "dopiero" 7 cykl staran, wiem ze to nie duzo w porownaniu do niektorych dziewczyn, ale czas mnie jednak troche goni, no i jakos mi dzis wyjatkowo przykro jest
Bursztyn, przytulam... no wiem, jakie to rozczarowanie
Bursztyn, Sabina, macduska, Mega, inessa, kkisia, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny