Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :-)
    Bozia trzymaj się, łatwego porodu <3

Aasiula, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, Bozia! Trzymamy kciuki! Oby poszło szybko i bez problemów <3

Elfik, malgos741, nick nieaktualny, caffe, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zescie tą bozię zaszczuły. W nocy waliła w drzwi porodówki, "ludzie, wpuśccie mnie, bo juz nie mogę czytać tych postów..".
    Teraz przypięla się pasami do łóżka i powiedziała, że w dwupaku nie wyjdzie...:-) :-) :-) :-)

A serio, niby się staram ale myśl o porodzie odsuwam jak najdalej...
    Kurka a to przecież oferta wiązana, jak cud promocje w telefonii, jest jedno, będzie drugie...

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dlaczego nikt sie nie cieszy wraz ze mna ? ;)
    ja bym sie nawet i cieszyla, ale przyszla dzis @ :(
    jest mi przykro ze znowu sie nie udalo... :(

Simba, Parka, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstaje rano, pierwszy news, 51letni facet w USA zastrzelił swoja córkę i sześcioro wnucząt...,
    Parę lat temu zastrzelił juz swojego 8 letniego syna, ale uznano to za wypadek na polowaniu...

Tyle o prawie do broni...

I to niby normalne, ze się zabiera 8 latka na polowanie....

Taaa... Pewnie miał depresję;-)

nick nieaktualny, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn tulam <3 , ja mam jeszcze jakis tydzien

Boza czekamy na relacje i zdjecie malego :)

Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, ja nowalijka, ile się starasz?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bursztyn, ja nowalijka, ile się starasz?
    to byl "dopiero" 7 cykl staran, wiem ze to nie duzo w porownaniu do niektorych dziewczyn, ale czas mnie jednak troche goni, no i jakos mi dzis wyjatkowo przykro jest

nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to byl "dopiero" 7 cykl staran, wiem ze to nie duzo w porownaniu do niektorych dziewczyn, ale czas mnie jednak troche goni, no i jakos mi dzis wyjatkowo przykro jest
    Człek niby dojrzały i niby wiemy co i jak, ale i tak boli jak franca przychodZi :-( przykro mi Burszta :-(
    Coś nam ta zielona fala Paszczaka nie wyszła :-/

Bursztyn, Elfik, caffe, kapturnica, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Jak była szansa, to byłoby dziwne, gdyby przykro nie było:-(

Co do liczb starań, nie ma reguły.. Wiem po sobie..
    I na marginesie,z takim doświadczeniem powinnam mieć juz super opracowana procedurę przetrwania pierwszego dnia @, i co?

I g...

Ale wiem co mi najbardziej NIE POMAGA..obejrzenie wykresu gdzie najbardziej jojcząca laska rocznik 95 zaszła w drugim cyklu, wczesniej przez miesiąc pisząc, jaka ma depresje bo w pierwszym nie zaszła...

Co ja o tym prawie do broni?...
    I dobrze, bo moglabym z niego skorzystać...:-P

Bursztyn, nick nieaktualny, caffe, Parka, nick nieaktualny, kapturnica, Niuta, Mega, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Jak była szansa, to byłoby dziwne, gdyby przykro nie było:-(

Co do liczb starań, nie ma reguły.. Wiem po sobie..
    I na marginesie,z takim doświadczeniem powinnam mieć juz super opracowana procedurę przetrwania pierwszego dnia @, i co?

I g...

Ale wiem co mi najbardziej NIE POMAGA..obejrzenie wykresu gdzie najbardziej jojcząca laska rocznik 95 zaszła w drugim cyklu, wczesniej przez miesiąc pisząc, jaka ma depresje bo w pierwszym nie zaszła...

Co ja o tym prawie do broni?...
    I dobrze, bo moglabym z niego skorzystać...:-P
    wiesz, ja nawet nie ogladam specjalnie innych wykresow, a jesli ogladam to nawet mnie nie doluja, czesciej dodaja nadzieji, i gdyby nie presja czasu (niestety) to olalabym to dzisiejsza "porazke" metnym siurem.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja bym sie nawet i cieszyla, ale przyszla dzis @ :(
    jest mi przykro ze znowu sie nie udalo... :(
    Glowa do gory bejbe, w koncu sie uda :)

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Glowa do gory bejbe, w koncu sie uda :)
    no, no skoro tak mwisz to pewnie tak jest ;)

Simba, Mega, nick nieaktualny, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne powitanie Kajetana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 09:40

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wiesz, ja nawet nie ogladam specjalnie innych wykresow, a jesli ogladam to nawet mnie nie doluja, czesciej dodaja nadzieji, i gdyby nie presja czasu (niestety) to olalabym to dzisiejsza "porazke" metnym siurem.
    Dlatego tez ja wykresu nie prowadzę i nie oglądam innych. Zdrowszy człowiek jest.

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Wstaje rano, pierwszy news, 51letni facet w USA zastrzelił swoja córkę i sześcioro wnucząt...,
    Parę lat temu zastrzelił juz swojego 8 letniego syna, ale uznano to za wypadek na polowaniu...

Tyle o prawie do broni...

I to niby normalne, ze się zabiera 8 latka na polowanie....

Taaa... Pewnie miał depresję;-)
    Ta kóva depresję, pierdolnięty był ot co.

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Zescie tą bozię zaszczuły. W nocy waliła w drzwi porodówki, "ludzie, wpuśccie mnie, bo juz nie mogę czytać tych postów..".
    Teraz przypięla się pasami do łóżka i powiedziała, że w dwupaku nie wyjdzie...:-) :-) :-) :-)

.

Padłam ze śmiechu wyobrażając sobie Bozię.

kapturnica, Elfik, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dlaczego nikt sie nie cieszy wraz ze mna ? ;)
    mnie to g... obchodzi szczerze mówiąc.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dzień dobry,
    ja dzisiaj już na dobre przeziebiony.gif

Herbata z sokiem malinowym i cytryną, jakoś nic innego mi nie przychodzi do głowy żeby wziąć, i po prostu przelezec dzisiejszy dzień.

BOOOOZIUU, będę myślami przy Tobie i Twoim Synku, przynajmniej będę na bieżąco, jeśli dasz znać, bo dziś zamierzam dużą część dnia spędzić 2pisze.gif

Może nawet nadrobię zaległości na forum pare miesięcy wstecz?

Bursztyn wrote:

Bursztyn, przytulam... no wiem, jakie to rozczarowanie :(

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn,trzym się.

Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4492 4493 4494 4495 4496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ