35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:a napisałaś że sledzisz osobowość Puchatka?
moremi, EwaT, Mala79, iwcia77, kapturnica, Sabina, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Zaraz rozszarpię samca na strzępy. Kurwa za wąskie listwy do podłogi przyniósł, stolarz jak z koziej dupy trąba. Obiecał koniec remontu do imprezy młodszej a tu jeszcze tle niedoróbek. Brak mi do niego cierpliwości. Wyszłam do sypialni bo nie mogę na to patrzeć i boję się że zaraz zrobię mu jesień średniowiecza!
Skąd ja to znam. I jeszcze usłyszałam, że widzę tylko negatywne strony.iwcia77, ania.g, Mega, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:oczywiscie, przeciez to stanowi ogromna czesc moich badan naukowych ktore mam zamiar opublikowac w Journal of Psychiatry
no mysle...mam nadzieje że nie pominiesz również depresji maniakalno paranoidalnej KłapouchegoMala79, iwcia77, Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:no mysle...mam nadzieje że nie pominiesz również depresji maniakalno paranoidalnej Kłapouchego
Mala79, EwaT, iwcia77, kapturnica, Mega, Sabina, moremi, samira, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wiec niech lataja jak koło smierdzacego jaja
bo a nuż sobie cos zrobi, teraz szantazuje matke potem żone, zawsze sie ktoś znajdzie, metoda działa, to jemu ma byc dobrze a że inni cierpia przy okazji to go gówno obchodzi, najwazniejszy jest ON bo mu sie krzywda dzieje!
obrzydliwy totalny egoista
jak ma jaja to niech sam sie zmierzy z problemami a nie szantazuje tabletkamiiwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Oj Ewka ale pojechałaś, widać że nie masz pojęcia co to depresja i to że nie jest to jakieś widzimisie chłopaka, z taką chorobą musi walczyć nie tylko on ale i jego otoczenie
wiesz co depresja to ostatnio modne słowo nie tylko w Polsce i rzygam tym, nie chce mi sie czytac, zauwazyłam tez ze czym młodszy gowniarz i mniej problemow tym wieksza depresjaSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Jakbys potrzebowała, to mogę pomóc przy chłopie, młotek Ci podam albo piłę spalinową, samej może Ci być ciężko, w dodatku z brzuchem
a dziękuję ale moja furia tym razem starczy za parę osób
Wstałam na siku a on tam dalej dłubie. Widocznie odpowiednio zaakcentowałam moją wściekłość.iwcia77, Mega, Sabina, macduska, moremi, samira, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Simba wrote:8 pazdziernika mam wizyte u swojego gina
iwcia77, Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
mysza1975 wrote:Skąd ja to znam. I jeszcze usłyszałam, że widzę tylko negatywne strony.
A Mysza, przypomniało mi się. Mój mały też miał dziś na wizycie wysokie tętno 150/160. Lekarz stwierdził że dziecko nerwowe jak mamusia ; ) a tak na poważnie to powiedział że to się zdaża i jest normalne bo nikt z nas nie jest cały czas spokojny.mysza1975 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDziewczyny wylaczylam sie z forum chcialam odetchnac zlapac oddech...
Jestem sobie w Ameryce troche pracuje zwiedzam a ogolnie przypominam sobie stare smieci... ale ciagnie mnie do was! Starania przycichly....ginka dala mi clostibegyl....zaczynam a 29 na monitoring w 14 dniu cyklu w polsce bede 28 wiec bedzie wielkie witanie♥♡♥♡♥♡♥♡ moze w koncu wpadniemy
Czekam na wiadomosci z porodowki! Wszystkie sciskam I sorki za brak polskich literSimba, kapturnica, Sabina, Mega, macduska, moremi, ania.g, caffe, Bursztyn, Parka, samira, Reni, inessa, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, słoneczko pięknie świeci
Ja tez mam dobry humor bo tesciowka jutro na tydzień wybywa, będzie trochę spokojuSabina, kapturnica, caffe, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny