35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Paszczaku, trzymam kciuki, żeby nie było tej masakry, bo więzienia w Rumunii pamiętają chyba czasy Ceausescu.
Miłego dniaSabina, kapturnica, Simba, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:A Szkoci się nie oddzielili.. Z jednej strony szkoda, bo UE byłoby o wiele lepiej bez brytoli, a oni tylko obiecują a odłączyć się nie chcą.. No ale z drugiej strony to mogłoby zapoczątkował niebezpieczna linie podziałów w Europie..
niech żyje United Kingdom!
bardzo sie cieszeAsiaPoli, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry, z rana.
Poszła spać wq... ( patrz post o aerobiku) i śni mi się, że robię coś bardzo ważnego co wymaga skupienia a coś mi przeszkadza. Nakręcam się coraz bardziej, próbuję znaleźć źródło hałasu, warkot się wzmaga, ja wqr... maksymalnie..
I wtedy się obudziłam. A to mój małżonek chrapie sobie jak traktor tuż przy moim uchu!! Powiedziałam mu dzisiaj rano że ma szczęście ,że przeżył tę noc...kapturnica, paszczakin, samira, Mega, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Mysle, ze nie on jeden na weselu będzie tv szukał..
kapturnica, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A zobaczymy czy będzie taki dobry
Bozia jak tam ?
Wieści z frontu, samiec wziął wolne nie poszedł do pracy i dłubie przy remoncie dalej. Dzieci na imprezę mają być o 16. Lecę upiec brownies.Sabina, macduska, Mega, Mala79, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Kobitki
Nasza Bozia dzic rodziDostalam przed chwila sms od niej, jest na sali porodowej, rozwarcie na ponad 2 palce, czeka na polozna, trafila jej sie najlepsza, maja jej dac jedna prowokacje, pozdrawia Was
EwaT, Aasiula, kkisia, malgos741, Sabina, Simba, mama78, Parka, macduska, caffe, samira, kapturnica, Reni, ania.g, Mega, inessa, moremi, iwcia77, gosia7122, mysza1975, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry Kobitki
Nasza Bozia dzic rodziDostalam przed chwila sms od niej, jest na sali porodowej, rozwarcie na ponad 2 palce, czeka na polozna, trafila jej sie najlepsza, maja jej dac jedna prowokacje, pozdrawia Was
kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017