35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No Elfiku juz widze jak po zakupie broni strzelasz do tych jojczacych a pozniej wymawiasz sie ,ze samo strzelilo.I regula ,ze w kazdym z nas morderca siedzi potwierdzona
.Ojj laski ja tam przy Was najwieksza pewnie swiezynka starankowa bo zaledwie 4razy od poczatku roku ale jak za kazdym razem nie ma nic z droznej strony to tez mozna sie podlamywaci nie powiem ,ze to nie doluje..Takze 1szy dzien malpoluda chyba jednak jest najgorrszy..Potem juz jakos idzie....
Bozia tam ladnie nozki szeroko i pchamy pchamyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:31
caffe, macduska, Elfik, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam napisać o moim śnie:
śniło mi się, że pojechałam do gina i nie wiem czemu pojechałam do niego z .... moim ojcem (?!) który się mocno zszokował, bo siedział ze mną w gabinecie i ni stąd ni zowąd właśnie usłyszał, że jego 43 letnia córka zamierza się starać o 3 dziecko. No więc gin dał mi pełno jakichś dziwnych leków (we śnie nie były to recepty na leki tylko całe kartony z gotowymi lekami i zastrzykami). no i wracam do domu, patrzę, a ja zapomniałam wziąć od niego te kartony, więc muszę wrócić po nie. Wracam po nie, tym razem z moją córką, a tam zamiast gabinetu ... bar. No to zamawiam kawę i wymieniamy się z ginem wizytówkami. Szukam mojej wizytówki w torbie, mam, już chcę mu ją dać, patrzę, a na odwrocie ... wykres cyklu z zaznaczonymi tempkami, więc biorę następną, a tam ... bach znowu wykres, z poprzedniego cyklu i tak oto wszystkie wizytówki z wykresami, każda z innego cyklu i tłumaczę temu ginowi, że ja się już właśnie tak długo staram. I wtedy mąż mnie obudził.
I, co ten sen oznacza? I czemu był w nim mój, biedny, zakłopotany ojciec (bo nie wytłumaczyłam mu wcześniej powodu wizyty u gina)?
kapturnica, samira, macduska, Elfik, Sabina, ania.g, Mega, inessa, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
PARKO MOJA DROGA.....
Jak gin w barze robi kawe to wiedz ,ze cos z psychika sie juz dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:50
Aasiula, macduska, Elfik, Parka, Mega, kkisia, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka, ja bym uznała, ze to krok naprzód, ze gin zanim mnie przeleci głowicą do USG najpierw choć kawę za proponuje;-)
Kóltóra musi być..
Za ta kasę, która biorą to moglabyby spokojnie być 12 letnia whisky...
He, he wtaczasz się do pokoju wieczorem, zionac alkoholem, majtki na lewą stronę...
Małż "gdzie bylas kobieto? "
"U hep, ginekologa nep, a gdzie?.."
kapturnica, samira, Sabina, macduska, Aasiula, Parka, Mega, kkisia, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Hehehehehh dobre dobre...To ja z m oim powiem Wam ,ze chetnie bym na jaki browarek wyskoczyla
A przed usg jakis szampan albo dobry drin..Wtedy juz nawet glowica miedzy nogami to jak gra wstepna
Sabina, macduska, Parka, Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kończy się pewna epoka, weteranki ovu się rozmnożyły
qrwa za chwilę ja sama zostanę na placu boju..Bursztyn ... nie zostawisz mnie samej prawda?
dzień dobry
Bursztyn wrote:Dzien dobry Kobitki
Nasza Bozia dzic rodziDostalam przed chwila sms od niej, jest na sali porodowej, rozwarcie na ponad 2 palce, czeka na polozna, trafila jej sie najlepsza, maja jej dac jedna prowokacje, pozdrawia Was
Sabina, macduska, Parka, caffe, samira, Mega, inessa, kkisia, Bursztyn, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn jak to się stało, że trafiłaś na ovu przede mną skoro masz dopiero 7 cykl??
ja mam już 23 .. byłaś tak rekreacyjnie?Bursztyn wrote:to byl "dopiero" 7 cykl staran, wiem ze to nie duzo w porownaniu do niektorych dziewczyn, ale czas mnie jednak troche goni, no i jakos mi dzis wyjatkowo przykro jestSabina, Mega, kkisia, Bursztyn, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kończy się pewna epoka, weteranki ovu się rozmnożyły
qrwa za chwilę ja sama zostanę na placu boju..Bursztyn ... nie zostawisz mnie samej prawda?
dzień dobry
Nie zostaniesz sama. Ja tu chyba stalą miejscówkę mam wykupionąReni, Aasiula, Mega, inessa, kkisia, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
a mi się dzisiaj śniło, że byłam gdzieś (miejsce bliżej nieokreślone) jakaś stodoła nie pamiętam po co tam poszłam.. a tam konie.. i jeden taki ogromny czarny z białą plamą między oczami.. podchodzi bliżej patrzy na mnie i jakiś taki lęk mnie ogarnął.. nie miał jak przejść do mnie bo mu jakiś słup i snopki słomy przeszkadzały a ja poczułam że muszę uciekać a ten koń za mną ganialiśmy się przez jakiś czas wokół słupa i ja w nogi przez dziurę ścianie.. i biegnę przez jakąś otwarta przestrzeń w oddali widzę budynek i słyszę znajomych lecę do nich i krzyczę, żeby uciekali a z tej stodoły wybiegły konie i za mną .. oczywiście ten czarny ogromny na przedzie.. wbiegłam do budynku (chyba basen kryty) i czuję, że te koń się zbliża..ale nie może się dostać do budynku bo się nie mieści..ja lecę dalej... patrzę bramki jak w metrze takie obrotowe.. myślę sobie przeskoczę a koń sobie nie poradzi.. i biegnę dalej słyszę, że koń tratuje przeszkody i zbliża..
qrwa obudziłam się..
budyń przedowulacyjny!
kapturnica, macduska, Aasiula, Parka, samira, Sabina, Mega, inessa, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
hahah to wcale nie jest śmieszne
ja czasami mam tak popieprzone sny, ze boję się czasami zasnąć
kiedyś mi się śniło, że coś skrobie w drzwi wejściowe.. patrze przez wizjer a tam takie małe diabelskie dzieci .. takie co na czworakach zapieprzają ale z twarzami coś na wzór lalki chucky..
i one tak drapią w te drzwi i wydrapują dziurę.. za chwilę coś mnie za nogę łapie.. patrzę a w ścianie obok jest mała dziura gdzie wystają takie małe rączki ale z pazurami z obrzydliwą skórą.. fuu i mnie łąpią za kostkę..
kuźwa te bachory jakieś wściekłe były.. charczały syczały jak na horrorach.. masakra..
jak już wydrapały dziurę większą i miały się przecisnąć obudziłam się
mieszkałam wtedy sama w walącej się kamienicy i powiem Wam, że miałam mega stracha iść dalej spać..
to było parę lat temu ale pamiętam ten sen jakby to było wczoraj..
kapturnica wrote:Ja nie wiem laski co Wy bierzecie ale albo zmiencie dilera albo ograniczcie dawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:35
kapturnica, Elfik, Parka, samira, Sabina, Mega, kkisia, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a mi się dzisiaj śniło, że byłam gdzieś (miejsce bliżej nieokreślone) jakaś stodoła nie pamiętam po co tam poszłam.. a tam konie.. i jeden taki ogromny czarny z białą plamą między oczami.. podchodzi bliżej patrzy na mnie i jakiś taki lęk mnie ogarnął.. nie miał jak przejść do mnie bo mu jakiś słup i snopki słomy przeszkadzały a ja poczułam że muszę uciekać a ten koń za mną ganialiśmy się przez jakiś czas wokół słupa i ja w nogi przez dziurę ścianie.. i biegnę przez jakąś otwarta przestrzeń w oddali widzę budynek i słyszę znajomych lecę do nich i krzyczę, żeby uciekali a z tej stodoły wybiegły konie i za mną .. oczywiście ten czarny ogromny na przedzie.. wbiegłam do budynku (chyba basen kryty) i czuję, że te koń się zbliża..ale nie może się dostać do budynku bo się nie mieści..ja lecę dalej... patrzę bramki jak w metrze takie obrotowe.. myślę sobie przeskoczę a koń sobie nie poradzi.. i biegnę dalej słyszę, że koń tratuje przeszkody i zbliża..
qrwa obudziłam się..
budyń przedowulacyjny!
Reni?, koń podobno rozbuchaną seksualnosć symbolizuje.
Reni, Parka, caffe, samira, Sabina, inessa, kkisia, ania.g, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość