X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wogole to witam Was Kochane dzisiaj mam wizyte u swojego gina pogoda za oknem do dupy pada sobie od rana deszcz zero sloneczka ale pogoda ogolnie moich planow na dzisiaj nie zmieni (bynajmniej mam taka nadzieje)
    Moje Malenstwo wczoraj sie potrzaskalo na rowerze dzisiaj nie byl w szkole bo kolanka z lekka troche grubsze i pozdzierane oczywiscie babcia stwierdzila ze nic mi nie powie (wieczorem) zeby mnie nie denerwowac ech mowie Wam laseczki nie ogarniam czasami tego co sie dzieje

kapturnica, macduska, Aasiula, Elfik, Sabina, samira, inessa, Mega, Parka, kkisia, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Jest jedno wyjście... Ja muszę przelecieć ciebie albo ty mnie...
    Dwojeczke podzielimy i heja,...

No moje to zawsze ovitke dostawały, bez tego tez nie pękają, oprócz kuzwa ostatniego razu kiedy miał sam nie pękać...
    O dziewczyny w partenogenezę chcecie się bawić? Natura już zna takie przypadki.

kapturnica, Aasiula, Mala79, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba.. jedną z zasad panujących w naszej klasie oprócz tego, że nie wypowiadamy słowa na m jest co?.... nie czytamy głupot w necie
    Twoje kocięta na pewno mają się dobrze :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/45d0de5ce5f9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 12:49

Simba, caffe, Elfik, inessa, Mega, Parka, kkisia, Bursztyn, kapturnica, moremi, malgos741, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba.. jedno z zasad panujących w naszej klasie oprócz tego, że nie wypowiadamy słowa na m jest co?.... nie czytamy głupot w necie
    Twoje kocięta na pewno mają się dobrze :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/45d0de5ce5f9.jpg
    :)
    kochana jestes
    wzruszylam sie

Reni, kkisia, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, no zesz...
    A ja myslalam, ze mam długie..
    Brzydzisz się dupka?

Doczytalam właśnie, ze działacz:-)

Ja w sumie oszukuje, 29 mcy , to myślę, ze w średnio to 29 cykli, bo najpierw był spontan, jakoś to będzie..
    I jak widać było... Do dupy...:-)

Się bijemy o to ostatnie miejsce..
    Smutne, ale prawdziwe..
    A ty samira z powodu?
    U mnie oprócz pco, idiotyczna, czyli w sumie najgorsza..:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 12:49

samira, Mega, kkisia, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz ja :-)
    Simba wrote:
    :)
    kochana jestes
    wzruszylam sie

Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a teraz ja :-)
    to ja teraz znowu ;)

Reni, Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    picgifs-nailed-it-amazed-excited-5114724.gif
    Simba wrote:
    to ja teraz znowu ;)

Simba, Parka, kkisia, kapturnica, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jutro idę do fryza i robię takie coś na głowie ,potem w domu farbuję na intensywna lśniąca miedź palette Delux
    http://www.fryzurykrotkiewlosy.eu/Images/damskie%20fryzury%20krotkie%20wlosy,%20fryzura%20krotka,%20fryzury%20z%20wlosow%20krotkich%2060a.jpg

inessa, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [url]ChomikImage.aspx?e=5JMu5dsSur4rW0GPRmprIBTAaso3TqV9o0ZgGMgqMMf7-w6YUvAqVehnwwabDtJhZCqFcQclrZaNVG8FlAl-LtqymGDgIwrcUiNyXrbfas4&pv=2[/url]

a to dla Was Kochane :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 12:59

Reni, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odważnie
    umiesz dobrze sama farbować?
    chodzi mi o to, że nie może na skórze zostać nawet mm farby a przy domowym farbowaniu często zostaje.. a tu taka krótka fryzura, że farba chyba musi być idealnie położona
    ja kiedyś myślałam o całym łbie na blond.. ale musiałabym latać na farbę i strzyżenie co 2 tyg

fajna
    oczywiście dawaj fote
    samira wrote:
    dziewczyny jutro idę do fryza i robię takie coś na głowie ,potem w domu farbuję na intensywna lśniąca miedź palette Delux

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 13:00

samira, Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze no musze sie nauczyc wstawiac bo nie pamietam jak to sie robilo wrrrrrr ....

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    odważnie
    chodzi mi o to, że nie może na skórze zostać nawet mm farby a przy domowym farbowaniu często zostaje.. a tu taka krótka fryzura, że farba chyba musi być idealnie położona
    ja kiedyś myślałam o całym łbie na blond.. ale musiałabym latać na farbę i strzyżenie co 2 tyg

fajna
    oczywiście dawaj fote
    farbowałam już parę razy i było nieźle ,fote wstawię oczywiście :)

Mala79, Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to nie mogę się doczekać efektu
    ja miałam kiedyś prawie cały czas takie krótkie aż w końcu w wieku 23,24 lat udało mi się w końcu zapuścić i teraz już nie ścinam
    ale korci mnie czasami

samira, Mala79, kkisia, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w krotkich wlosach wygladam okropnie bynajmniej sie sobie nie podobam ale fruzurka bardzo ciekawa Samirka
    nie powiem ja musze ze swoimi zrobic porzadek tzn podciac bo mi sie brzydkie koncowki porobily ale tym zawsze sie zajmuje moja mama na cale szczescie bo przy mojej dlugosci wlosow musze miec zawsze kolo 100 na ich zabawe u fryzjera

samira, kkisia, Parka, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    odważnie

fajna
    oczywiście dawaj fote
    a ja mam na całym łbie blond i to bez farbowana, haha ha!

Aasiula, inessa, Mala79, kkisia, Parka, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!!!!!!
    Bozia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bursztynku <3 <3 <3
    Simba <3
    ojej nie jestem wstanie wymienic kazdej z Was ale sle moją pamieć do kazdej <3
    odebrałam bete ze srody i jest 78,20 mIU/ml a w poniedziałek odbieram z dzisiaj!!!
    Zwiekszyłam dawke luteiny no i czekamy na rozwój wydarzen.
    DO tego rozsypała sie nam firma ludzie porezygnowali tydzien przed oodaniem biznes planów ( chociaz tego nie załuje bo jakby co mam napisany cały biznes plan :D )
    a wiec trzeba myślec o jakims zarobku na nowo!
    U nas upał i piekne słonce ale wiem,ze u moich rodziców ok 100 km od nas juz od rana pada :) wiec pewnie u nas weekend deszczowy.

Mala79, samira, Sabina, Aasiula, macduska, Mega, Niuta, kkisia, Parka, Bursztyn, ania.g, malgos741, iwcia77, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Samira, no zesz...
    A ja myslalam, ze mam długie..
    Brzydzisz się dupka?

Doczytalam właśnie, ze działacz:-)

Ja w sumie oszukuje, 29 mcy , to myślę, ze w średnio to 29 cykli, bo najpierw był spontan, jakoś to będzie..
    I jak widać było... Do dupy...:-)

Się bijemy o to ostatnie miejsce..
    Smutne, ale prawdziwe..
    A ty samira z powodu?
    U mnie oprócz pco, idiotyczna, czyli w sumie najgorsza..:-(

mam znienawidzone Hashimoto i niedoczynność,chociaż ostatnio wyrównane
    u mnie to będzie chyba ta idiotyczna albo idiopatyczna ...
    mam zamiar niedługo iść do nowego gina z AMH bo kazał zrobić ,ale chce go dalej molestować o zrobienie drożności rur b już mi o tym wspominał,hormony tez nieciekawe ale podobno nie najgorsze,b.nasienia G ogólne nieźle ,gorzej z mariologią właśnie go suplementuje ;)
    a @ chce żeby @ sama przyszła ...ale zobaczę co powie ginka we wtorek

a 1. muszę schudnąć ,może niektóre sprawy tez wrócą do normy np. śluz płodny czy cukier

inessa, Mala79, kkisia, Parka, Iwone, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej!!!!!!
    Bozia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bursztynku <3 <3 <3
    Simba <3
    ojej nie jestem wstanie wymienic kazdej z Was ale sle moją pamieć do kazdej <3
    odebrałam bete ze srody i jest 78,20 mIU/ml a w poniedziałek odbieram z dzisiaj!!!
    Zwiekszyłam dawke luteiny no i czekamy na rozwój wydarzen.
    DO tego rozsypała sie nam firma ludzie porezygnowali tydzien przed oodaniem biznes planów ( chociaz tego nie załuje bo jakby co mam napisany cały biznes plan :D )
    a wiec trzeba myślec o jakims zarobku na nowo!
    U nas upał i piekne słonce ale wiem,ze u moich rodziców ok 100 km od nas juz od rana pada :) wiec pewnie u nas weekend deszczowy.
    Inessko mam nadzieje ze beta będzie parokrotnie wyższa w poniedziałek <3

inessa, Aasiula, Aasiula, Mega, kkisia, Parka, macduska, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Inessko mam nadzieje ze beta będzie parokrotnie wyższa w poniedziałek <3

trzymam kciuki zeby była duzo wyzszaaaaa;)

Mala79, inessa, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4497 4498 4499 4500 4501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ