35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Simba jak się będą twixy rodziły to chyba musimy się tu na forum albo ostro nawalić albo od Bursztyna wziąć receptę na jakieś silne prochy, bo na pewno na trzeźwo tego nie zniesiemy
No raczej. Tylko jak ja to zniose na trzezwo??
Mega, Reni, Parka, kkisia, Sabina, inessa, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:na trzezwo nie ma szans, nawet Simba nie powinna byc trzezwa
no i bedzie musiala odrazu po urodzeniu napisac sms, jak nasza SuperBozia, bo sie bedziemy denerwowacMega, kkisia, Sabina, paszczakin, samira, inessa, malgos741, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ta nie widzi wskazań?, mój też nie widział przez rok Qva....
kkisia, Sabina, samira, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hahaha na podwórku też..
aaaałaaaa.. za co?
bo jesteś rudy
Simba wrote:Mysl, mysl - podobno jest przesad wsrod chirurgow ze operowanie rudych przynosi pechaMega, kkisia, Simba, kapturnica, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:po hsg? tak
Okazało się, ze miałam 2/3 macicy niedrożne i prawy jajowód mogłam się bzykać do do usranej MMMMMMMmacduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ciocia Paszczakowa bedzie trzymac reke na pulsie i Was informowac
Chyba ze ty przenosisz a Paszczak sie troche uwinie to bedzie 2w1
Choc lepiej kazda w swoim terminie oczywiscieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 14:26
Mega, macduska, inessa, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
samira wrote:eee tylko nie rudy to jest Intensywna Lśniąca Miedź
mam nadzieję ze ręce mu nie zadrżą podczas badania hahaha
Mega, Reni, kapturnica, samira, inessa, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Chyba ze ty przenosisz a Paszczak sie troche uwinie to bedzie 2w1
Choc lepiej kazda w swoim terminie oczywiscie
Paszczak mnie juz przekonal do porodu w styczniu wiec, codziennie mowie chlopakom ze maja siedziec do 2015.Mega, kkisia, samira, inessa, malgos741, iwcia77, mysza1975, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No nie nie - jest kolejka - rodzimy w terminie.
Paszczak mnie juz przekonal do porodu w styczniu wiec, codziennie mowie chlopakom ze maja siedziec do 2015.Aasiula, Lucky, inessa, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:No jak nie jak tak
ale obejrzyj jeszcze raz filmik z blizniakami i lodówka
Simba, Aasiula, kkisia, Lucky, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Tak, tak.... Tego ci życzę
ale obejrzyj jeszcze raz filmik z blizniakami i lodówka
Mysle ze przynajmniej M jest gotowy na inwazje twixowReni, Sabina, Mega, Bursztyn, Aasiula, Pusurek, kkisia, samira, Lucky, inessa, Mala79, caffe, malgos741, mysza1975, moremi, paszczakin, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim, ostatnio mnie mało bo zadyma w pracy i pierwsze infekcje jesienne córki.
Jesteśmy ostro zaangażowani w nowy cykl, niestety jak co miesiąc, może teraz lepiej pójdzie!
Boziu, no tak sie cieszę kochana! Czytałam Twoje zmęczone posty i super ze masz to za sobą. Czekam na zdjęcia Kajetanka
Inesso, brawo! Beta fajna, a który dzien cyklu miałaś we środę? Ze tez u Ciebie taka intensywność objawów od bardzo samego poczateczku, współczuje i kciucze. A z firma nie wypaliło bo pewnie jako ciężarna nie będziesz miała na nią czasu
Aniu cieszę sie ze wszystko dobrze
Dąwno mnie nie było, wiec jeśli są jeszcze jakieś sukcesy to gratuluje, nowe koleżanki witam, za młode a doświadczone staraczki forumowe zaciskam mocno kciuki. Kto ze mną w parze zaciąża w tym cyklu? Bo Paszczak goni Simbea reszta?
ania.g, kapturnica, Mega, Aasiula, Reni, kkisia, macduska, samira, inessa, Elfik, Mala79, caffe, malgos741, Niuta, iwcia77, mysza1975, moremi, paszczakin, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Bozia! W koncu!
Przyczailam sie i pomoglo!
Wpisuje Bozie na Porodowke.
Bozia, odezwij sie, czekamy na krwawe i mrozace krew w zylach szczegoly. Godzine po porodzie juz mozna ruszac palcami u rak i zaczac pisac na forum!kapturnica, Sabina, Mega, Simba, kkisia, samira, Lucky, inessa, caffe, malgos741, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość