35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFoch! Ovu zamknelo mi moj wykres, mowiac, ze jestem nieaktywna.
Ja nieaktywna? Dni plodne mialam, w ciaze zaszlam, dziecko urodzilam, w klasie w 2 lawce siedze, po krede latam, udzielam sie, a oni mi, ze nieaktywna??
Mega, samira, Elfik, kkisia, Bursztyn, Simba, inessa, Sabina, Parka, Mala79, Reni, macduska, caffe, malgos741, Niuta, iwcia77, ania.g, mysza1975, moremi, paszczakin, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja też wiem. mój młody na diecie bezcukrowej jest w tym tygodniu i właśnie mi powiedział że wczoraj babcia mu dał czekoladkę.... Nou koments
Moja miala mieć 3 tygodnie bez glutenu na probe
Babcia uslyszla, zema nie kupować bułki...
Jak nie kupować bułki, jak można dziecku nie kupić bułki, wszystkie dzieci wychodza z biedry z bulkami, jak ona będzie się czuć,jak nie dostanie bułki, aldlaczego nie kupować bułki...
Taaa.. Pypominam, ze nie chodziło o wodę, ale bułkę pszenna
Oczywiście dawała i próba do dupy..
Bułka a sprawa polska..
No zesz, macduska jakbys zlecenie na babcię robiła do cyngli dodaj i moja, może taniej nam wyjdzie...Mega, samira, Aasiula, Pusurek, Parka, Sabina, Bursztyn, macduska, malgos741, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Foch! Ovu zamknelo mi moj wykres, mowiac, ze jestem nieaktywna.
Ja nieaktywna? Dni plodne mialam, w ciaze zaszlam, dziecko urodzilam, w klasie w 2 lawce siedze, po krede latam, udzielam sie, a oni mi, ze nieaktywna??
Bo nie donosisz adminowi, kto krede wynosi i zamiast słowa 'serduchowanie' śmie napisać "ruch...nie"Mega, Aasiula, Pusurek, Sabina, Parka, macduska, caffe, malgos741, kapturnica, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusur owu chce cię zmobilizować do starań o Helenke
Pusurek, Sabina, Parka, macduska, malgos741, iwcia77, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Uwaga! Doniesienia z ostatniej chwili! Dostalam sms od Bozi
Pisze ze rodzila tylko poltorej godziny i wrzeszczala dosc glosno, a nawet bardzo glosno, rozwarcie bez bolu na 5-6 palcow, a potem niestety bolalo cholernie i nie miala znieczulenia, dobrze ze w sumie tak krotko. Kajetan ma 57 cm wzrostu i wazy 3960
Mam fotke na mojej arachaiczniej komorce, jesli mi sie uda zgrac na kompa to wrzuce na forum, tylko musze poczekac na meza, zeby mi pomogl. Powiem tylko tyle: Kajetan jest przepieknyPusurek, Parka, Aasiula, inessa, samira, Panda, Mala79, EwaT, Simba, Mega, Reni, Elfik, macduska, Iwone, malgos741, Sabina, caffe, kapturnica, iwcia77, mama78, ania.g, gosia7122, mysza1975, moremi, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Moja miala mieć 3 tygodnie bez glutenu na probe
Babcia uslyszla, zema nie kupować bułki...
Jak nie kupować bułki, jak można dziecku nie kupić bułki, wszystkie dzieci wychodza z biedry z bulkami, jak ona będzie się czuć,jak nie dostanie bułki, aldlaczego nie kupować bułki...
Taaa.. Pypominam, ze nie chodziło o wodę, ale bułkę pszenna
Oczywiście dawała i próba do dupy..
Bułka a sprawa polska..
No zesz, macduska jakbys zlecenie na babcię robiła do cyngli dodaj i moja, może taniej nam wyjdzie...
A moi rodzice też właśnie wymyślili dla moich dzieci sposób na spędzenie weekendu z różnymi atrakcjami, informując najpierw moje dzieci o tym i przedstawiając im te wspaniale perspektywy, a ja się właśnie o tym wszystkim dowiaduję. Tyle , że ja i mój M mamy dla nas i dla naszych pociech inne plany, niestety połączone z obowiązkami dla dzieciaków. No ręce i cycki opadają, oczywiście teraz dzieciaki będą całe sfochowane na nas, a z dziadkami byłoby tak super! Kurna, jak wychować własnych starych w tym wieku?
samira, Mala79, Mega, macduska, Sabina, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Uwaga! Doniesienia z ostatniej chwili! Dostalam sms od Bozi
Pisze ze rodzila tylko poltorej godziny i wrzeszczala dosc glosno, a nawet bardzo glosno, rozwarcie bez bolu na 5-6 palcow, a potem niestety bolalo cholernie i nie miala znieczulenia, dobrze ze w sumie tak krotko. Kajetan ma 57 cm wzrostu i wazy 3960
Mam fotke na mojej arachaiczniej komorce, jesli mi sie uda zgrac na kompa to wrzuce na forum, tylko musze poczekac na meza, zeby mi pomogl. Powiem tylko tyle: Kajetan jest przepiekny
Jak jej wywoływali, to musiało kurka strasznie boleć. Bo w końcu wywoływali, czy nie?
No to Kajcio niczego sobie chłop, a jaki dłuuugi, tzn wysoki!
Kamień z serca, że wszystko dobrzei supcio, że taki cudny!!!
samira, Mega, macduska, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Uwaga! Doniesienia z ostatniej chwili! Dostalam sms od Bozi
Mam fotke na mojej arachaiczniej komorce, jesli mi sie uda zgrac na kompa to wrzuce na forum, tylko musze poczekac na meza, zeby mi pomogl. Powiem tylko tyle: Kajetan jest przepiekny
A Kajtek wielki jednak. Dobrze, ze szybko poszlo. Ja czekam na Boziowy opis, zakladam, ze bedzie hardkorowy!
Wymiary skrzetnie zapisuje. Obwodu glowki brak...Aasiula, inessa, macduska, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Uwaga! Doniesienia z ostatniej chwili! Dostalam sms od Bozi
ale super !!!
kurde normalnie sie wzruszyłammacduska, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:A moi rodzice też właśnie wymyślili dla moich dzieci sposób na spędzenie weekendu z różnymi atrakcjami, informując najpierw moje dzieci o tym i przedstawiając im te wspaniale perspektywy, a ja się właśnie o tym wszystkim dowiaduję. Tyle , że ja i mój M mamy dla nas i dla naszych pociech inne plany, niestety połączone z obowiązkami dla dzieciaków. No ręce i cycki opadają, oczywiście teraz dzieciaki będą całe sfochowane na nas, a z dziadkami byłoby tak super! Kurna, jak wychować własnych starych w tym wieku?
NIE DA SIĘ JUŻmacduska, Lucky, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bajka!
A Kajtek wielki jednak. Dobrze, ze szybko poszlo. Ja czekam na Boziowy opis, zakladam, ze bedzie hardkorowy!
Wymiary skrzetnie zapisuje. Obwodu glowki brak...kkisia, Simba, Sabina, samira, inessa, Mega, Reni, macduska, Lucky, malgos741, Parka, caffe, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:ale super !!!
kurde normalnie sie wzruszyłama kiedy zobaczylam fotke Kajtka to rozplynelam sie w zachwycie
Aasiula, kkisia, Sabina, inessa, Mega, Reni, Lucky, malgos741, Parka, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Bozia napisala ze kupa byla, czyli bajka
Normalnie zmarnowany czas.
Simba, Sabina, samira, inessa, Mega, Reni, macduska, Lucky, malgos741, Parka, caffe, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A statystyki mowia, ze Kajtek wygrywa w konkursie na najwiekszego klopsa na forum!
Znaczy, ze ciezki byl.
Bozia jest dzielna babkaPusurek, kkisia, inessa, Mega, macduska, Lucky, malgos741, Parka, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wiec wrocilam pelna optymizmu pierwszy raz czekam z utesknieniem na @ bo po niej ide se polezec u mojego gina na oddziale przez kilka dni i wtedy bedziemy wiedziec jak moj organizm reaguje na pewne sprawy zwiazane z Baby ciesze sie jak male dziecko wszystko mi wyjasnil i powiedzial ze jak tak dalej bede entuzjastycznie podchodzic do tematu to zapewne uda sie nam oczywiscie z jego pomoca i paru innych specjalistow przyczynic sie do poczecia z wrazenia w drodze powrotnej kupilam torta a moj Synek puscil przy stole komenta mamo czy ty masz zamiar mi o czyms powiedziec hehe teraz mam nadzieje ze juz wszystko pojdzie z gorki i nawet nam sie pouklada
Aasiula, inessa, Mega, Reni, macduska, Elfik, Lucky, moremi, Parka, Sabina, caffe, kapturnica, iwcia77, ania.g, mysza1975, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzizas, nie bylo czopka?? Nie mow, ze bobra miala tez... Po tych wszystkich naukach na forum...
Normalnie zmarnowany czas.
Sabina, inessa, Mega, Reni, macduska, Lucky, moremi, Parka, caffe, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO, patrzcie!
http://wyborcza.pl/1,75478,16661752,Moj_Jedrek_ma_na_imie_Michal__Polacy_zmieniaja_imiona_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
To o czym nie raz rozmawialysmy.
I fragmencik. "Jej znajomi zauważyli, że z typowo polskim imieniem nieraz trudniej jest dostać pracę niż z angielskim." True, niestety. Tak jest i u mnie tez...
inessa, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość