35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Haj kobitki..A ja wreszcie dotarlam do domu..Kilka godzin spedzonych na SORze dalo mi w kosc..Mlody na treningu wybil palec z przemieszczeniem..Na szczescie nie zlamal bo byloby gorzej..Szyne gipsowa zalozyli po nastawieniu i jak typowy facet jeczy ,ze umiera...Ehh mamuski synalkow taka to rzeczywistosc z chlopakami..srednio raz , dwa razy w roku trzeba SOR odwiedzic
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:oj, biedny, boli go pewnie
Taaa napewno..Co nie upowaznia go do znecania psychicznego nad swoja matka..Juz widze jak bede latac po szklanke czy talerz..Przeciez nie da rade ,w koncu zwichnal palec..To na nogi sie tez rzucilo ...No tak to jest jak sie na sporty czlowiek zgodzi..
A maluch bossskii Wkoncu Boziowy to jakby moglo byc inaczej
Ja tez chce taka kluske !!Buuuu
Sabina, inessa, Mega, samira, mysza1975, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta, niedawno rower, teraz to, kurde, nerwy to trzeba mieć z żelaza.., a która? Ta która pisze?
Aasiula, to brzmi groźnie, zbita kość ogonowa czy co?
na szczescie to lewa reka.5ty palec mial wybichniety paliczek dalszy..Dostalpilka do kosza od dolu i nie dziwne ,zewywalilo paliczek w gore..Jak tylko zadzwonil ,z treningu ,ze musze podejsc po niego wiedzialam ,ze nie jest to tylko stluczenie..Palec granatowy jakby przypizgal go drzwiami...
Ewka Ty sie przygotuj ,ze jak nie trafisz w kolejna elfice to czekaja cie takie imnprezyEwaT, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dobrywiecier,
Inesska- bedzie dobrze, beta w poniedzialek bedzie wyzsza na bank
Bozia- Kajetan wielki chlop a tobie medal za porod
ania i mysza- szykujta siewasza kolej
Bursztyn - juz mnie mecza te twoje okresy, wez no w koncu zaskocz
inessa, Bursztyn, Mega, Parka, samira, mysza1975, moremi, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta, moja matka znała skrót na SOR na pamięć, cudem nic nie złamałam, ale szyli mnie 4 razy...
Sportów wyczynowo nie upraweialam, ino się bilam z chlopakami i po drzewach laziłam...
A dzisiejsze chłopaki, polowa w domu na plejce, jak się biją to tylko w sieci multiplayer...
Różnie to bywa...
Ty się ciesz, ze on jak dziecviak znajomych nie ściąga z sieci przepisów na wybuchy z produktów domowych... Cudem ma oko..i wszystkie potrzebne rzeczy podobno mozna znaleźć w kuchni i łazxience...kapturnica, inessa, Mega, samira, mysza1975, moremi, macduska, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta, niedawno rower, teraz to, kurde, nerwy to trzeba mieć z żelaza.., a która? Ta która pisze?
Aasiula, to brzmi groźnie, zbita kość ogonowa czy co?
Teraz siedzimy w Wojewódzkim
zielona opaska od 4 do 6 godzin !!!Sabina, Mega, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No wlasnie strasznie sie zdenerwowałam
Teraz siedzimy w Wojewódzkim
zielona opaska od 4 do 6 godzin !!!
Kapta oby syn szybko wyzdrowiał zanim Cię zamęczy....mysza1975, macduska, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta, moja matka znała skrót na SOR na pamięć, cudem nic nie złamałam, ale szyli mnie 4 razy...
Sportów wyczynowo nie upraweialam, ino się bilam z chlopakami i po drzewach laziłam...
A dzisiejsze chłopaki, polowa w domu na plejce, jak się biją to tylko w sieci multiplayer...
Różnie to bywa...
Ty się ciesz, ze on jak dziecviak znajomych nie ściąga z sieci przepisów na wybuchy z produktów domowych... Cudem ma oko..i wszystkie potrzebne rzeczy podobno mozna znaleźć w kuchni i łazxience...
No tak jeszcze materialow wybuchowych nie wymysla..Ale kto wie co przed nami ....
To zes ładna corcia byla...Ty rozbojniku w spodnicy
mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Witamy w temacie wszystko dla wnukow wnuczek a nie dowalila tekstem przeciez to tylko 1lyzeczka i nic sie nie stanie?
Albo: "przecież on to tak lubi!, dlaczego mu żałujesz?!"Elfik, Mega, samira, mysza1975, moremi, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Albo: "przecież on to tak lubi!, dlaczego mu żałujesz?!"
Ale corka byla twardzielka i z uporem maniaka chciala pic wode, potem to juz chyba na zlosc babci.kapturnica, Sabina, Mega, Parka, samira, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Poniewaz zostalam upowazniona do wstawienia foto Kajtka, wiec prosze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e0a606ba83b.jpg
Duży chłopak
Zauważyłam że jest podłączony do pulsoksymetru?Sabina, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość