35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, widok małego Kajetanka mnie wzruszył, jeszcze jak w powiększeniu dojrzałam, że jego cała ręka jest wielkości palca ... chyba Bozi? (bo też zaklajstrowana na zdjęciu, toż to palec Bozi /Boży?/ musi być).
A potem patrze, że Pusurek też zamieściła nowe zdjęcie śpiącego Adamka.
Az mi się do roboty chce zabrać, wiadomo jakiej, choć chora jestem, ale może jakoś to przezwyciężę na te parę chwilMega, kapturnica, Pusurek, mysza1975, moremi, macduska, Aasiula, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:kuva czuje sie malenka..chyba tylko ja jeZdem z małopolski....
kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Czytałam, ze gazowane napoje powodują wzdęcia. Mam nadzieję, że mu szybciutko przejdzie
A ja już prawie wszystko jem. Nie jadłam jeszcze kapusty i ogórków. Nawet pizzę jadłam już kilka razy i karkówkę z grilla
Myślę, że powoli Adaś sie przyzwyczai do wszystkiego. Ja stosowałam swoją metodę małych kroczków i uniknęliśmy kolki. Ale Adaś nie ma kolki z tego co pamiętam?i wiecej coli nie rusze.
Ja tez bardzo uwazam z jedzeniem i wlaczam po kolei produkty. Tesknie strasznie za brokulem i kalafiorem, ale i to pewnie niedlugo zaczne jesc. Ale pizze wcunamy czesto, bo najlatwiej chlopu zamowic, jak ma robic obiad.caffe, Parka, mysza1975, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:ufff
Bo juz sie balam ,ze te z Pomorza mnie pochlona
A propo.... Zanet dawno sie nie oddzywalakapturnica, Pusurek, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja tez, z Krakowa
a od jakiegos czasu w Krainie Deszczowcow
.A england jest piekna mimo ,ze deszczowa czesto...Moja siostra mieszka na westminsterze w londynie...wczesniej w high wycombe...I jakbym miala wybierac to jednak wolalabym mieszkac w anglii niz irlandii(mieszkalam w dungarvan)Bozejak tam wiało i lało wiecznie..Mozna bylo sie zalamac bez slonca///EwaT, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Mysza, szykuj się teraz Twoja kolej
Właśnie nadrabiam forum i się dowiedziałam.
Cała w stresie jestem, za to mój M pełen luz. Już drugi dzień bawi się z malowaniem kaloryfera. Mam nadzieję, że poczucie czasu Wojtuś będzie miał po tatusiu i się nie pospieszy,
Mega, kapturnica, iwcia77, Pusurek, Parka, malgos741, samira, Sabina, moremi, macduska, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
Remont zakończony, błysk w domu jest. Impreza urodzinowa córki bardzo udana. Monisia powiedziała że to jej najlepsze urodziny w życiu. Wszystko dzięki mojej przyjaciółce która jest genialną animatorką. Dzieciaki wyszły bardzo zadowolone. Były konkursy, podchody a na koniec dzieci dostały ręcznie robione bańkownice i była zabawa z ogromnymi bankami. Płyn do baniek też z tajnego przepisu, zrobiliśmy go 5 litrów. Teraz mogę wyluzować bo zdążyłam ze wszystkim co planowałam przed porodem
Mega, kapturnica, iwcia77, Pusurek, Parka, malgos741, mysza1975, samira, Sabina, moremi, macduska, Aasiula, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no zaluje ze nasza randka sie nie udala
ubolewam nad ta strata
iwcia77, Pusurek, kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
o to dobrze, bo ja terror mam na temat kolek noworodkowych a jak bylam w polandii to zakupilam
na zapas
Pusurek wrote:O ja pierdziu, Espumisan szybciutko dziala!Salwa bakow i kupa po sam kolnierzyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:23
Mega, Pusurek lubią tę wiadomość