X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    i rzadko chowa się z powrotem
    Ale wiesz ...Mi sie spodobalo ,ze nie ma tylko takiego pitu , pitu..Jak trzeba to i rzeznia jest..Jedna sie na druga wkurwi..Jedna drugiej powie co mysli..A nie takie szmery bajery..Podczytuje watki takie miesiacowe co tam laski testuja..I np takie wrzesniwoki..Rozjebalo mnie laska dodala wyjatkowo przejszczany test , golym okiem widac ,ze zamazane wsyzstko a co 2ga wrzask i pisk i ochy ,ze ciaza i kochaniutka lec na bete i juz gratulacje ..Normalnie schaftac sie idzie..A jak ta naiwna wraca z zerowa beta to pseudo pocieszenia...Taka dziwna dwulicowatosc ...
    Taaa mi sie ktos podoba jak ma swoje zdanie to zeby skaly srały nie bedzie duawal dla ogolu ,ze sie z czymszgadza...
    \

Elfik, Mega, Sabina, Pusurek, inessa, mysza1975, Parka, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E nie, trochę kóltóry trzeba miuec, jak ktoś mniue nie pyta czy jest brzydki, to mu nie wale, ze jest paskud..ale jak zapytał, no trudno, wie co robi..

Kap, one naprawdę w to wierzyły.. Te młode laski naprawdę chcxa w to wierzyć...
    Co prawda już na innym wątku napusalam co myślę o wstawiuaniu zdjęcia i dopytywaniu co kto widzi...

Zesz, wyszło ze mam zryty beret, IDE spać, mam nadzieje, ze niue będą mnie gonić napalone ogiery, a INO ginek z kawusią...;-)

iwcia77, moremi, kapturnica, ania.g, Sabina, inessa, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    znikam chyba, jutro jeszcze rano trzeba wstać i na to wesele dojechac, powrót w niedzielę wieczorem, znowu 2 godziny czytania będzie, Faaajnie!

A co, na weselu tańczyć będziesz? Usiadz;-) zaloguj się, poczytaj.. Na welon juz się nie rzucasz, nic nie przegapisz :-) :-)

iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, Sabina, Simba, inessa, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dotarłam do końca :))
    Ja nieczego sie nie wystraszyłam ,nawet miałam dzisiaj opijać narodziny Kajetanka ale moj młody zafundował mi pobyt all inclusive w Wojewodzkim 6 godzinek
    Koszmar jakiś dosłownie ,ale na szczęście kość ogonowa tylko mocno zbita ,bedzie zył :)
    Ciesze się ze sa kobitki z Trojmiasta :)

Teraz uciekam bo padam po tym all inclusive
    Szalonych nocek wam zycze

iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, ania.g, Sabina, Mala79, inessa, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kapta i Aasiula zdrówka dla dzieciaków :)
    Inesska dziekuje na szczescie to tylko mocne zbicie kosci

inessa lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Asia co się stało synkowi? Babcia nie upilnowała? ;)

Kapta oby syn szybko wyzdrowiał zanim Cię zamęczy.... :)
    HEHEHEHE dobre tym raze on sam sie załatwił ale zawsze mozna poiwiedzieć no nie dopilnowała ;D

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Znaczy rzadzimy. Chwalic sie, gdzie ktora do szkoly sredniej chodzila. Sie okaze, ze razem w lawce siedzialysmy... ;)
    Technikum Spożywczo Chwmiczne Gdańsk:)

iwcia77, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja p..., sąsiadko ty moja:-)
    Smiej się, ale jak zobaczylam zdjecie z grzybem, toś mi się wydala znajoma!

Hehe, zdjęcie z grzybem w dłoni of kors !:-) :-) :-)

No i zrobilam z Ciebie grzybiarke:-) :-) :-)
    Taaaa...;-)
    Ty, a skąd ty wiesz, ze ja z Żabianki?:-)
    NOOO kochane to jesteśmy trzy :)

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 01:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No właśnie w ferworze ostatnich zdarzen zapomniałam pogratulować Ani I Myszy udanych wizyt i dobrych wyników :)
    Boziuchna może jak pani położna włoży swój palec grzebalec, to namówi twoją szyjkę do szybkiego i jak najmniej bolesnego rozszerzania się w trybie ekspresowym? I Kajtek pyk i juz będzie w Twych ramionach :) Tylko lizaków nie zapomnij ;)

Caffe jak ja będę rodzić to też mi przypomnij o lizakach ok? ;)
    No właśnie najgorszy jest ten palec grzenalec, jak próbują powiększyć rozwrcie.

mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie kawka w sobotni poranek, pogoda do doopy, leje i wieje...
    Mala tez spędzasz weekend w pracy?

Aasiula, Sabina, Mala79, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    I dotarłam do końca :))
    Ja nieczego sie nie wystraszyłam ,nawet miałam dzisiaj opijać narodziny Kajetanka ale moj młody zafundował mi pobyt all inclusive w Wojewodzkim 6 godzinek
    Koszmar jakiś dosłownie ,ale na szczęście kość ogonowa tylko mocno zbita ,bedzie zył :)
    Ciesze się ze sa kobitki z Trojmiasta :)

Teraz uciekam bo padam po tym all inclusive
    Szalonych nocek wam zycze
    dobrze ze zmlodym nic poważnego sie nie stało :D

Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    nie spać! zwiedzać! ;)

kapturnica, Sabina, Mala79, Simba, Pusurek, mysza1975, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wstanę, tak będę leżał, la la, lala la.....

kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, samira, Sabina, paszczakin, Simba, Mala79, Pusurek, inessa, macduska, mysza1975, caffe, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie. WSZYSTKIEGO DOBREGO< DUZO ZDROWKA I MEGA GRATULACJE DLA DZIELNEJ BOZI I KAJETANKA OCZYWISCIE, ZE ZDECYDOWAL SIE W KONCU RUSZYC W STRONE SWIATELKA W TUNELU!

kapturnica, Mega, samira, Sabina, Mala79, Simba, Pusurek, malgos741, inessa, macduska, mysza1975, Parka, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój mąż faszysta, jak co sobote, przyszedł bladym świtem do mnie i słodkim głosikiem zanucił - budzimy się , budzimy. Jak ja mam ochotę mu wtedy jaja urwać!
    Dzień dobry

kapturnica, ania.g, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, paszczakin, Mala79, Simba, macduska, inessa, mysza1975, Parka, samira, caffe, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wsystkim razem i z osobna :)
    ,,.,,A ja pewnie bym spała jeszcze no bo cholera w koncu sobota no nie??? ale jakis burak z numeru prywatnego postanowil do mnie zadzownic , pomilczec i sie rozłączyc..No kurrrr....
    Aaasiuila to w jakim wieku masz tego rozbijacza pupska???Dobrze ,ze ogonówka cala
    :)

Mega, samira, Sabina, Mala79, macduska, inessa, mysza1975, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Widzę świeży narybek :) sezon przyjęć w pełni. Witaj She Wolf a piesek w awatarze Twój?
    Wreszcie nie mam nic do roboty, radość z tego stanu potrwa pewnie z pół dnia a potem zacznie mnie nosić.
    Miłego weekendu :)

moremi, Mega, Sabina, Mala79, Simba, macduska, mysza1975, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien dobry wsystkim razem i z osobna :)
    ,,.,,A ja pewnie bym spała jeszcze no bo cholera w koncu sobota no nie??? ale jakis burak z numeru prywatnego postanowil do mnie zadzownic , pomilczec i sie rozłączyc..No kurrrr....
    Aaasiuila to w jakim wieku masz tego rozbijacza pupska???Dobrze ,ze ogonówka cala
    :)
    10 lat ale wole zeby szalał niż godzinami przed kompem
    wieczór nam zafundował na oddziale dba o nas chlopak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 08:38

kapturnica, samira, Sabina, Mala79, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kobitki

kapturnica, Sabina, Mala79, inessa, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Widzę świeży narybek :) sezon przyjęć w pełni. Witaj She Wolf a piesek w awatarze Twój?
    Wreszcie nie mam nic do roboty, radość z tego stanu potrwa pewnie z pół dnia a potem zacznie mnie nosić.
    Miłego weekendu :)

Glupio tak ciężarnej prpopnować, ale jak już cię zacznie nosić, może wpadniesz do mnie mieszkanie ogarnąć? ;-)

Please, please...:-)

Aasiula, Mega, kapturnica, samira, Sabina, Mala79, ania.g, inessa, macduska, mysza1975, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 4517 4518 4519 4520 4521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ