35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:i rzadko chowa się z powrotem
Taaa mi sie ktos podoba jak ma swoje zdanie to zeby skaly srały nie bedzie duawal dla ogolu ,ze sie z czymszgadza...
\
Elfik, Mega, Sabina, Pusurek, inessa, mysza1975, Parka, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
E nie, trochę kóltóry trzeba miuec, jak ktoś mniue nie pyta czy jest brzydki, to mu nie wale, ze jest paskud..ale jak zapytał, no trudno, wie co robi..
Kap, one naprawdę w to wierzyły.. Te młode laski naprawdę chcxa w to wierzyć...
Co prawda już na innym wątku napusalam co myślę o wstawiuaniu zdjęcia i dopytywaniu co kto widzi...
Zesz, wyszło ze mam zryty beret, IDE spać, mam nadzieje, ze niue będą mnie gonić napalone ogiery, a INO ginek z kawusią...iwcia77, moremi, kapturnica, ania.g, Sabina, inessa, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:znikam chyba, jutro jeszcze rano trzeba wstać i na to wesele dojechac, powrót w niedzielę wieczorem, znowu 2 godziny czytania będzie, Faaajnie!
A co, na weselu tańczyć będziesz? Usiadz;-) zaloguj się, poczytaj.. Na welon juz się nie rzucasz, nic nie przegapisziwcia77, Mega, moremi, kapturnica, Sabina, Simba, inessa, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
I dotarłam do końca
)
Ja nieczego sie nie wystraszyłam ,nawet miałam dzisiaj opijać narodziny Kajetanka ale moj młody zafundował mi pobyt all inclusive w Wojewodzkim 6 godzinek
Koszmar jakiś dosłownie ,ale na szczęście kość ogonowa tylko mocno zbita ,bedzie zył
Ciesze się ze sa kobitki z Trojmiasta
Teraz uciekam bo padam po tym all inclusive
Szalonych nocek wam zyczeiwcia77, Mega, moremi, kapturnica, ania.g, Sabina, Mala79, inessa, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Asia co się stało synkowi? Babcia nie upilnowała?
Kapta oby syn szybko wyzdrowiał zanim Cię zamęczy....kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ja p..., sąsiadko ty moja:-)
Smiej się, ale jak zobaczylam zdjecie z grzybem, toś mi się wydala znajoma!
Hehe, zdjęcie z grzybem w dłoni of kors !
No i zrobilam z Ciebie grzybiarke:-)
Taaaa...
Ty, a skąd ty wiesz, ze ja z Żabianki?iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:No właśnie w ferworze ostatnich zdarzen zapomniałam pogratulować Ani I Myszy udanych wizyt i dobrych wyników
Boziuchna może jak pani położna włoży swój palec grzebalec, to namówi twoją szyjkę do szybkiego i jak najmniej bolesnego rozszerzania się w trybie ekspresowym? I Kajtek pyk i juz będzie w Twych ramionachTylko lizaków nie zapomnij
Caffe jak ja będę rodzić to też mi przypomnij o lizakach ok?mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Witam sie kawka w sobotni poranek, pogoda do doopy, leje i wieje...
Mala tez spędzasz weekend w pracy?
Aasiula, Sabina, Mala79, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:I dotarłam do końca
)
Ja nieczego sie nie wystraszyłam ,nawet miałam dzisiaj opijać narodziny Kajetanka ale moj młody zafundował mi pobyt all inclusive w Wojewodzkim 6 godzinek
Koszmar jakiś dosłownie ,ale na szczęście kość ogonowa tylko mocno zbita ,bedzie zył
Ciesze się ze sa kobitki z Trojmiasta
Teraz uciekam bo padam po tym all inclusive
Szalonych nocek wam zyczeAasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam serdecznie. WSZYSTKIEGO DOBREGO< DUZO ZDROWKA I MEGA GRATULACJE DLA DZIELNEJ BOZI I KAJETANKA OCZYWISCIE, ZE ZDECYDOWAL SIE W KONCU RUSZYC W STRONE SWIATELKA W TUNELU!
kapturnica, Mega, samira, Sabina, Mala79, Simba, Pusurek, malgos741, inessa, macduska, mysza1975, Parka, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A mój mąż faszysta, jak co sobote, przyszedł bladym świtem do mnie i słodkim głosikiem zanucił - budzimy się , budzimy. Jak ja mam ochotę mu wtedy jaja urwać!
Dzień dobrykapturnica, ania.g, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, paszczakin, Mala79, Simba, macduska, inessa, mysza1975, Parka, samira, caffe, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Dzien dobry wsystkim razem i z osobna
,,.,,A ja pewnie bym spała jeszcze no bo cholera w koncu sobota no nie??? ale jakis burak z numeru prywatnego postanowil do mnie zadzownic , pomilczec i sie rozłączyc..No kurrrr....
Aaasiuila to w jakim wieku masz tego rozbijacza pupska???Dobrze ,ze ogonówka cala
Mega, samira, Sabina, Mala79, macduska, inessa, mysza1975, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Widzę świeży narybeksezon przyjęć w pełni. Witaj She Wolf a piesek w awatarze Twój?
Wreszcie nie mam nic do roboty, radość z tego stanu potrwa pewnie z pół dnia a potem zacznie mnie nosić.
Miłego weekendumoremi, Mega, Sabina, Mala79, Simba, macduska, mysza1975, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Dzien dobry wsystkim razem i z osobna
,,.,,A ja pewnie bym spała jeszcze no bo cholera w koncu sobota no nie??? ale jakis burak z numeru prywatnego postanowil do mnie zadzownic , pomilczec i sie rozłączyc..No kurrrr....
Aaasiuila to w jakim wieku masz tego rozbijacza pupska???Dobrze ,ze ogonówka cala
wieczór nam zafundował na oddziale dba o nas chlopakWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 08:38
kapturnica, samira, Sabina, Mala79, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Widzę świeży narybeksezon przyjęć w pełni. Witaj She Wolf a piesek w awatarze Twój?
Wreszcie nie mam nic do roboty, radość z tego stanu potrwa pewnie z pół dnia a potem zacznie mnie nosić.
Miłego weekendu
Glupio tak ciężarnej prpopnować, ale jak już cię zacznie nosić, może wpadniesz do mnie mieszkanie ogarnąć?
Please, please...Aasiula, Mega, kapturnica, samira, Sabina, Mala79, ania.g, inessa, macduska, mysza1975, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość