35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula, dobrze, ze nie jest źle...
Swoja droga mam koleżankę po rozwodzie, ojciec zabiera pięciolatka do siebie raz na tydzień.. Młody zawsze wraca z siniakiem, skaleczeniem, guzem..
Rozumiem kolezanke, ze się denerwuje, ale po cichu zawsze mysle- mnie tez mogłoby sie zdarzyc..
Tyle rzeczy w domu można użyć zęby się uszkodzić, a na dworze?
Nie mowie oczywiście o pozostawianiu nabitej broni na szafce, ale tak jak napisała jedna z nas, babcia moze i niedopilnowala, ale i jej mogło się zdarzyć..Aasiula, Sabina, mysza1975, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:10 lat ale wole zeby szalał niż godzinami przed kompem
wieczór nam zafundował na oddziale dba o nas chlopak
A i komp jest dla ludzi..W koncu same przy nim siedzimy nie raz dosc dlugoElfik, Aasiula, Sabina, Mala79, Simba, macduska, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien dobry wsystkim razem i z osobna
,,.,,A ja pewnie bym spała jeszcze no bo cholera w koncu sobota no nie??? ale jakis burak z numeru prywatnego postanowil do mnie zadzownic , pomilczec i sie rozłączyc..No kurrrr....
Aaasiuila to w jakim wieku masz tego rozbijacza pupska???Dobrze ,ze ogonówka cala
Masz tajemniczego wielbiciela?!
Zachęć go trochę, będziesz miała z kim się bzyknąćMega, Sabina, macduska, inessa, mysza1975, Parka, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
A wy co, w sobote od rana ploty na forum? Spać nie możecie czy jak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 08:55
kapturnica, Sabina, Mala79, inessa, mysza1975, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Asiula, dobrze, ze nie jest źle...
Swoja droga mam koleżankę po rozwodzie, ojciec zabiera pięciolatka do siebie raz na tydzień.. Młody zawsze wraca z siniakiem, skaleczeniem, guzem..
Rozumiem kolezanke, ze się denerwuje, ale po cichu zawsze mysle- mnie tez mogłoby sie zdarzyc..
Tyle rzeczy w domu można użyć zęby się uszkodzić, a na dworze?
Nie mowie oczywiście o pozostawianiu nabitej broni na szafce, ale tak jak napisała jedna z nas, babcia moze i niedopilnowala, ale i jej mogło się zdarzyć..A od 3ciej klasy to juz ewidentmnie urazy na treningach..Najgorszy jak do tej pory to bylo skrecenie nadgarstka ..Prawa reka wtedy..Ojj bylo ciezko../
Ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana..Z dwojga zlego wole zeby wyzywal sie na treningach niz palil z kumplami w bramieAasiula, Sabina, Mala79, Mega, inessa, mysza1975, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Masz tajemniczego wielbiciela?!
Zachęć go trochę, będziesz miała z kim się bzyknąćMala79, Mega, mysza1975, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wiesz....Takie atrakcje zawsze w cenie
A i komp jest dla ludzi..W koncu same przy nim siedzimy nie raz dosc dlugo
On na odwyku jest,bo w wakacje to nawet udało mu sie kilka godzin spedzić przed kompem,a jak wstawał to pierwsze co robił to komp(brał przykład z mamusi
) teraz szlabanik ma na siedzenie całymi dniami to ma pomysłyyyyy na zabawe ale dobrze :)Kośc ogonowa cała to najważniejsze,troche poboli i przestanie
Mala79, mysza1975, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:On na odwyku jest
,bo w wakacje to nawet udało mu sie kilka godzin spedzić przed kompem,a jak wstawał to pierwsze co robił to komp(brał przykład z mamusi
) teraz szlabanik ma na siedzenie całymi dniami to ma pomysłyyyyy na zabawe ale dobrze :)Kośc ogonowa cała to najważniejsze,troche poboli i przestanie
U mnie mlody ma system ,ze w tygodniu krotko siedzi..W sumie sila rzeczy szkola , treeningi , nauka..Ale piatek i sobota to ma takie dni ,ze siedzi ile chce..Uklad dziala bo w tygodniu nie ma problemu z odciaganiem od kompa.Wiec i zdarza sie mu pograc do polnocy czy 1szej w nocy...W sumie jak mamuska siedzi to czmemu on nie moze??Aasiula, Mala79, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No dobra kobitki uciekam na dwór pobiegac połazic trochę,nawet zawody nam sie dzisiaj trafiły "MARSZ PO RYBĘ NA MATARNI
"5 KM a dla dzici 400 m biegu .
Bedziemy walczyć hehehe ja z kijkami a moi panowie beda biegać
Miłej soboty wam zyczekapturnica, Mala79, Simba, Mega, Sabina, Pusurek, inessa, mysza1975, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Leje, a mój dziec obudził mnie przed 7!
Lubię jak pada, idę sprzątać, pranie wstawić, a na późny obiad (bo mąż wraca dopiero po 18), zrobię lazaniemąż uwielbia
a ja się stesknilam za nim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:08
kapturnica, Aasiula, Mala79, Simba, Mega, ania.g, kkisia, inessa, macduska, mysza1975, moremi, Parka, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U mnie mlody ma system ,ze w tygodniu krotko siedzi..W sumie sila rzeczy szkola , treeningi , nauka..Ale piatek i sobota to ma takie dni ,ze siedzi ile chce..Uklad dziala bo w tygodniu nie ma problemu z odciaganiem od kompa.Wiec i zdarza sie mu pograc do polnocy czy 1szej w nocy...W sumie jak mamuska siedzi to czmemu on nie moze??
hehehe no nasz zawsze sie targuje i w weekendy i tak siedzi i gra)
Mala79 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dzień dobry!
Leje, a mój dziec obudził mnie przed 7!
Lubię jak pada, idę sprzątać, pranie wstawić, a na późny obiad (bo mąż wraca dopiero po 18), zrobię lazaniemąż uwielbia
a ja się stesknilam za nim
Nie dZiwie ci sie....To go tam ładnie an wieczor przywitajMega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Jezzzzu, doczytalam w koncu, jak cywilizowany czlowiek, na kompie.. Wczoraj nie dalalm rady, zdechlam po podrozy, upasiona pierogami tesciowkowymi..
Przede wszystkim- Bozia, wielkie gratulacje! 1,5h? Toz to rakieta jestes takiego Kajtka w takim czasi urodzic.. Na akcje z kupa czekamy z niecierpliwoscia. A i jeszczce taka refleksja, ze Kajetan jest dla mne chyba pierwszym dzieckiem, ktory wyglada po porodzie troszku podobnie do zdjecia na usg, ja zazwyczaj widze wszedzie tylko kartofle jak wiecie a tu o- sa wlasne rysy twarzy.. Dobre usg musialas miec..
Co do pomorskiego rzadzenia tu to ja sie przylacze, bo choc na emigracji, to sercem zawsze gdanszczanka.. V LO w Oliwie, potem polibuda i polibuda..
Co do reportazy porodowych to obiecuje Simbowy robic. Naawet pojemniki przywioze, zeby Simba miala w co lozysko spakowac(Wlasnie Bozia, masz lozysko?)
I prosze mi tu nie pisac, ze mamy sie zgrac, bo 4 miechy roznicy mamy w terminach
I jeszczce- dzieckak brudny i samo-posiniaczony jest zdecydowanie lepszy niz upasiono komputerowy.
Mala79, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW temacie siedzenia przed komputerem moje Malenstwo ma w ciagu tygodnia limity czasowe niestety wprowadzony (beniamin) bo bez niego zawsze naciagal czas wciaz bylo slychac jeszcze 5 minut mamo... a co do weekendu nadrabia caly tydzien chociaz on sobie duzo gada na tsie i czasami jest zbiorka przez tsa i wylatuja na dwor po kolejnej godzinie znowu siedzi przed kompem bo nie maja co robic na dworze i tak w kolko ja sie smieje ze to latajaca blyskawica wszedzie Go pelno chociaz wole Go takiego niz ugrzecznionego
kwestia przyzwyczajenia i obowiazkow jakie teraz ma od wrzesnia nowe w koncu 4rta klasa wiec jest ich zdecydowanie wiecej....
Sabina, Mega, kapturnica, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A tak w ogole to chcialam wam powiedziec, zescie 100 stron nastukaly jak mnie nie bylo! 100!!
Staraly sie dziewczyny zebys miala co robic po powrocieMega, kapturnica, Sabina, paszczakin, inessa, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Czesc Kochana a i owszem kwitne tu do godziny 19stej ...
Mala79, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość