X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, dobrze, ze nie jest źle... :-)

Swoja droga mam koleżankę po rozwodzie, ojciec zabiera pięciolatka do siebie raz na tydzień.. Młody zawsze wraca z siniakiem, skaleczeniem, guzem..
    Rozumiem kolezanke, ze się denerwuje, ale po cichu zawsze mysle- mnie tez mogłoby sie zdarzyc..
    Tyle rzeczy w domu można użyć zęby się uszkodzić, a na dworze?
    Nie mowie oczywiście o pozostawianiu nabitej broni na szafce, ale tak jak napisała jedna z nas, babcia moze i niedopilnowala, ale i jej mogło się zdarzyć..

Aasiula, Sabina, mysza1975, Parka, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    10 lat ale wole zeby szalał niż godzinami przed kompem
    wieczór nam zafundował na oddziale dba o nas chlopak
    No wiesz....Takie atrakcje zawsze w cenie ;)
    A i komp jest dla ludzi..W koncu same przy nim siedzimy nie raz dosc dlugo :)

Elfik, Aasiula, Sabina, Mala79, Simba, macduska, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien dobry wsystkim razem i z osobna :)
    ,,.,,A ja pewnie bym spała jeszcze no bo cholera w koncu sobota no nie??? ale jakis burak z numeru prywatnego postanowil do mnie zadzownic , pomilczec i sie rozłączyc..No kurrrr....
    Aaasiuila to w jakim wieku masz tego rozbijacza pupska???Dobrze ,ze ogonówka cala
    :)

Masz tajemniczego wielbiciela?!

Zachęć go trochę, będziesz miała z kim się bzyknąć;-)

Mega, Sabina, macduska, inessa, mysza1975, Parka, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wy co, w sobote od rana ploty na forum? Spać nie możecie czy jak? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 08:55

kapturnica, Sabina, Mala79, inessa, mysza1975, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Asiula, dobrze, ze nie jest źle... :-)

Swoja droga mam koleżankę po rozwodzie, ojciec zabiera pięciolatka do siebie raz na tydzień.. Młody zawsze wraca z siniakiem, skaleczeniem, guzem..
    Rozumiem kolezanke, ze się denerwuje, ale po cichu zawsze mysle- mnie tez mogłoby sie zdarzyc..
    Tyle rzeczy w domu można użyć zęby się uszkodzić, a na dworze?
    Nie mowie oczywiście o pozostawianiu nabitej broni na szafce, ale tak jak napisała jedna z nas, babcia moze i niedopilnowala, ale i jej mogło się zdarzyć..
    Laska jak trafia sie nam dzieciak z duza ruchliwoscia to tak jak napisalas ciezko upilnowac..Bo w kilka sekund cos wymysli..U mnie akurat z tym wiekszych problemow nie bylo..Ale i tak zaczelam bywac na SORze juz jak mial 3lata..Jak rozwalil łuk brwiowy i trzeba bylo szyc-to byl taki pierwszy chrzest bojowy..A potem i skrecone rece , nogi , rozwalona o kamien broda ;) A od 3ciej klasy to juz ewidentmnie urazy na treningach..Najgorszy jak do tej pory to bylo skrecenie nadgarstka ..Prawa reka wtedy..Ojj bylo ciezko../
    Ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana..Z dwojga zlego wole zeby wyzywal sie na treningach niz palil z kumplami w bramie :)

Aasiula, Sabina, Mala79, Mega, inessa, mysza1975, moremi, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A wy co, w sobote od rana ploty na forum? Spać nie możecie czy jak?
    Ja mam wytlumaczenie , mnie obudzili :)

Mala79, inessa, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Masz tajemniczego wielbiciela?!

Zachęć go trochę, będziesz miała z kim się bzyknąć;-)
    Tyy wiesz ,ze mi to przeszlo przez mysl..Ale kurde przynajmniej powinien mi troch podyszec do sluchawki ;)

Mala79, Mega, mysza1975, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No wiesz....Takie atrakcje zawsze w cenie ;)
    A i komp jest dla ludzi..W koncu same przy nim siedzimy nie raz dosc dlugo :)

On na odwyku jest :),bo w wakacje to nawet udało mu sie kilka godzin spedzić przed kompem,a jak wstawał to pierwsze co robił to komp(brał przykład z mamusi ;) ) teraz szlabanik ma na siedzenie całymi dniami to ma pomysłyyyyy na zabawe ale dobrze :)Kośc ogonowa cała to najważniejsze,troche poboli i przestanie ;)

Mala79, mysza1975, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Poniewaz zostalam upowazniona do wstawienia foto Kajtka, wiec prosze :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e0a606ba83b.jpg
    Boże (Boziu) jaki on piękny!!! <3

Mega, ania.g, mysza1975, moremi, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    On na odwyku jest :),bo w wakacje to nawet udało mu sie kilka godzin spedzić przed kompem,a jak wstawał to pierwsze co robił to komp(brał przykład z mamusi ;) ) teraz szlabanik ma na siedzenie całymi dniami to ma pomysłyyyyy na zabawe ale dobrze :)Kośc ogonowa cała to najważniejsze,troche poboli i przestanie ;)

U mnie mlody ma system ,ze w tygodniu krotko siedzi..W sumie sila rzeczy szkola , treeningi , nauka..Ale piatek i sobota to ma takie dni ,ze siedzi ile chce..Uklad dziala bo w tygodniu nie ma problemu z odciaganiem od kompa.Wiec i zdarza sie mu pograc do polnocy czy 1szej w nocy...W sumie jak mamuska siedzi to czmemu on nie moze?? ;)

Aasiula, Mala79, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra kobitki uciekam na dwór pobiegac połazic trochę,nawet zawody nam sie dzisiaj trafiły "MARSZ PO RYBĘ NA MATARNI :)"5 KM a dla dzici 400 m biegu .
    Bedziemy walczyć hehehe ja z kijkami a moi panowie beda biegać
    Miłej soboty wam zycze :)

kapturnica, Mala79, Simba, Mega, Sabina, Pusurek, inessa, mysza1975, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Leje, a mój dziec obudził mnie przed 7!
    Lubię jak pada, idę sprzątać, pranie wstawić, a na późny obiad (bo mąż wraca dopiero po 18), zrobię lazanie :-D mąż uwielbia :-) a ja się stesknilam za nim <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:08

kapturnica, Aasiula, Mala79, Simba, Mega, ania.g, kkisia, inessa, macduska, mysza1975, moremi, Parka, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie mlody ma system ,ze w tygodniu krotko siedzi..W sumie sila rzeczy szkola , treeningi , nauka..Ale piatek i sobota to ma takie dni ,ze siedzi ile chce..Uklad dziala bo w tygodniu nie ma problemu z odciaganiem od kompa.Wiec i zdarza sie mu pograc do polnocy czy 1szej w nocy...W sumie jak mamuska siedzi to czmemu on nie moze?? ;)

hehehe no nasz zawsze sie targuje i w weekendy i tak siedzi i gra :()

Mala79 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzień dobry!
    Leje, a mój dziec obudził mnie przed 7!
    Lubię jak pada, idę sprzątać, pranie wstawić, a na późny obiad (bo mąż wraca dopiero po 18), zrobię lazanie :-D mąż uwielbia :-) a ja się stesknilam za nim <3

Nie dZiwie ci sie....To go tam ładnie an wieczor przywitaj ;)

Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    juz jane od nas uciekla...:-(
    No wlasnie.

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witam sie kawka w sobotni poranek, pogoda do doopy, leje i wieje...
    Mala tez spędzasz weekend w pracy?
    Czesc Kochana a i owszem kwitne tu do godziny 19stej ...

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Jezzzzu, doczytalam w koncu, jak cywilizowany czlowiek, na kompie.. Wczoraj nie dalalm rady, zdechlam po podrozy, upasiona pierogami tesciowkowymi..

Przede wszystkim- Bozia, wielkie gratulacje! 1,5h? Toz to rakieta jestes takiego Kajtka w takim czasi urodzic.. Na akcje z kupa czekamy z niecierpliwoscia. A i jeszczce taka refleksja, ze Kajetan jest dla mne chyba pierwszym dzieckiem, ktory wyglada po porodzie troszku podobnie do zdjecia na usg, ja zazwyczaj widze wszedzie tylko kartofle jak wiecie a tu o- sa wlasne rysy twarzy.. Dobre usg musialas miec..

Co do pomorskiego rzadzenia tu to ja sie przylacze, bo choc na emigracji, to sercem zawsze gdanszczanka.. V LO w Oliwie, potem polibuda i polibuda..

Co do reportazy porodowych to obiecuje Simbowy robic. Naawet pojemniki przywioze, zeby Simba miala w co lozysko spakowac ;) (Wlasnie Bozia, masz lozysko?)
    I prosze mi tu nie pisac, ze mamy sie zgrac, bo 4 miechy roznicy mamy w terminach

I jeszczce- dzieckak brudny i samo-posiniaczony jest zdecydowanie lepszy niz upasiono komputerowy.
    Wlasnie

Mala79, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie siedzenia przed komputerem moje Malenstwo ma w ciagu tygodnia limity czasowe niestety wprowadzony (beniamin) bo bez niego zawsze naciagal czas wciaz bylo slychac jeszcze 5 minut mamo... a co do weekendu nadrabia caly tydzien chociaz on sobie duzo gada na tsie i czasami jest zbiorka przez tsa i wylatuja na dwor po kolejnej godzinie znowu siedzi przed kompem bo nie maja co robic na dworze i tak w kolko ja sie smieje ze to latajaca blyskawica wszedzie Go pelno chociaz wole Go takiego niz ugrzecznionego :-) kwestia przyzwyczajenia i obowiazkow jakie teraz ma od wrzesnia nowe w koncu 4rta klasa wiec jest ich zdecydowanie wiecej....

Sabina, Mega, kapturnica, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A tak w ogole to chcialam wam powiedziec, zescie 100 stron nastukaly jak mnie nie bylo! 100!!

Staraly sie dziewczyny zebys miala co robic po powrocie :-)

Mega, kapturnica, Sabina, paszczakin, inessa, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Czesc Kochana a i owszem kwitne tu do godziny 19stej ...
    to masz lepiej bo ja do 21, a jutro od 10 do 20. Ale w poniedzialek de do lekarza, nie ma bata.... Jeszcze zmoklam jak cholera rano :(

Mala79, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4518 4519 4520 4521 4522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ