X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:48

kapturnica, Mega, mysza1975, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !!!!!!!!!
    o matko Was nadgonic z czytaniem to baaardzo cieżko ale też wesoło :D
    U nas piekna pogoda chociąz z rana duża mgła była!!!
    a mnie rano obudził ból glowy już dawno mnie nie bolała i teraz nie mam co wziąc na jej ból bo coraz mocniej mi dokucza wrwrwr
    Jest ktos z wielkopolski!!!!!!!!!!! wiem,ze sa kobietki ale one maja już Maluszki i chyba ciezko sie spotkac np w Poznaniu ( ja tam przynajmniej raz w miesiacu jestem bo do rodziców jeździmy moich)
    Współczuje pracujacym cały dzien :(
    a ja "boje sie " każdego roku wakacji bo zawsze coś "zbroje" raz przewróciła sie na mnie szafa przy sprzataniu,raz wybiłam sobie dwie jedynki - na całe szczescie dziś dentysci mają super mozliwosci :P raz stłukłam bark a raz kolano oba tak,ze przez miesiac temblak czy usztywnienie normalnie ciapa :P :P :P
    Dobrego dnia Wam życze !!!!

Mega, mysza1975, Sabina, Mala79, moremi, samira, ania.g, iwcia77, Parka, Reni, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    http://emoticoner.com/files/emoticons/cute_rabbit/cute-rabbit-emoticon-10.gif

ja tez tak chce!
    Bedziesz tak zaraz miec!

paszczakin, mysza1975, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza to juz teraz do Ciebie dotarlo ze nie ma ze to ze tamto i za pare miesiecy bedziesz mama :)

Laski my tu spina bo @ przylazla bo sie nie udalo a laski na watku o ivf nerwy stres ze tez nie wyszlo a tu wczoraj lub przedwczoraj jedna laska po drugim nieudanym zrobila test bo ma jakas impre i co wielki ± to dopiero szok :) i radosc

kapturnica, mysza1975, Sabina, moremi, iwcia77, Parka, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie w poniedziałek dopiero bede miec bete zobaczymy co dalej!!!

kkisia, iwcia77, paszczakin, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysl pozytywnie :)
    Nastepne to nawet nie bedziesz wiedziala kiedy machniecie

Ja czasami zaluje ze tak dlugo czekalam :( ale coz zycie sie tak a nie inaczej poukladalo
    Wczoraj jeszcze chlop mnie dobil bo mi mowi ze nasza znajoma w ciazy 6 jak by nie bylo , ale tez wiem ze to nie tylko my mamy spine ze sie nie udaje oni tez na swoj sposob to przezywaja
    Chlop wczoraj gadal z mszem tej znajomej i sie go pyta jak oni to robia bo nam nie wychodzi ;)

Wiem tez ze mam w nim mega oparcie i co bedzie to bedzie , dalismy sobie jeszcze troche luzu

kapturnica, inessa, mysza1975, Mega, Sabina, Mala79, moremi, samira, MartaDidinio, iwcia77, ania.g, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa bo kopa w dupe zarobisz ;) grunt to pozytywne myslenie

inessa, mysza1975, Mega, Sabina, Mala79, moremi, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czym moge soe ratowac bo ta glowa mnie coraz mocniej boli a nie moge paracetamolu????
    jeszcze głupia zjadłam snikersa i mnie zaczeło mdlic gorzej - ostatnio nie miałam apetytu na słodycze a dzis mnie naszło i mam za swoje :P

samira, iwcia77, Aasiula, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Inessa bo kopa w dupe zarobisz ;) grunt to pozytywne myslenie
    i prawidłowo, tak samo jak Paszczak! Podpisuje sie pod tym rękami i nogami! Jakie chwile zwątpienia!

mysza1975, Sabina, Mala79, inessa, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa nie wiem co ci doradzić, ja teraz sie ratowalam paracetamolem.

inessa, Mala79 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba gin Ci odpisał? Wiesz już coś?
    A Ty lepiej już? :-)

Mega, mysza1975, inessa, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w to deszczowe i pochmurne południe.
    Już wczoraj czułam, że coś wisi w powietrzu, bo położyłam się chwilke odpocząć o 18.00, zasnęłam i spałam 2 godziny. Wstałam , cos zjadłam i o 22.00 znowu w kimono, dospałam do 8.00 rano. Chyba spadające ciśnienie zwaliło mnie z nóg.

Zapomniałam z tego wszystkiego pogratulować Bozi. Kajetan prześliczny.
    Też chciałabym mieć już Wojtusia przy sobie, choć sama myśl o porodzie mnie przeraża.

Mega, inessa, Mala79, kapturnica, moremi, Sabina, samira, ania.g, iwcia77, Parka, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    i prawidłowo, tak samo jak Paszczak! Podpisuje sie pod tym rękami i nogami! Jakie chwile zwątpienia!
    Tak tak doladnie tak jak mowia dziewczyny wprowadzamy zakaz negatywnego myslenia!!!

Mega, inessa, kapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Witam się w to deszczowe i pochmurne południe.
    Już wczoraj czułam, że coś wisi w powietrzu, bo położyłam się chwilke odpocząć o 18.00, zasnęłam i spałam 2 godziny. Wstałam , cos zjadłam i o 22.00 znowu w kimono, dospałam do 8.00 rano. Chyba spadające ciśnienie zwaliło mnie z nóg.

Zapomniałam z tego wszystkiego pogratulować Bozi. Kajetan prześliczny.
    Też chciałabym mieć już Wojtusia przy sobie, choć sama myśl o porodzie mnie przeraża.
    Dasz rade strach ma zawsze wielkie oczy ale bedzie dobrze i Tobie sie uda szybciutko urodzic :-)

mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Dasz rade strach ma zawsze wielkie oczy ale bedzie dobrze i Tobie sie uda szybciutko urodzic :-)

Na pewno dam radę. Nawet nie tak bardzo boje sie bólu, co jakiś powikłan i różnych innych historii.
    Człowiek był tak skoncentrowany na staraniach i na tym żeby się w końcu udało, że nie myślał, że poród jest w pakiecie.
    Za jakiś obiad trzeba się zabrać. Miały być ziemniaki pieczone na ognisku u mojej kuzynki, ale pogoda zmieniła nam plany.

inessa, Sabina, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nie powiem tez mam gorsze dni , zle mysli ale to mimo wszystko nic nie daje

Ja znalazlam sobie zajecie chodze na silownie 4 razy w tygodniu nie powiem jest ciezko ale wracam tak zjebana ze nie mam sily o niczym mysles , mysleniem analizowaniem wykresy nic nie przyspiesze i nic nie zmienie . A jak w czwartek dostane na komisji lekarskiej zdolonosc do prCy to mam zamiar czegos poszukac ale dopuero po nowym roku .

mysza1975, moremi, Mala79, inessa, Sabina, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa biedactwo. Jak paracetamolu nie możesz, to chyba niewiele możliwości zostaje. Słyszałam, że powinno się przykładać zimne kompresy na kark i czoło (skronie)
    No i tutaj coś znalazłam http://www.kobieta.pl/zdrowie/medycyna/zobacz/artykul/proste-sposoby-na-bol-glowy/
    Ja czasami uciskam sobie kciukami takie wgłębienia trójkątne w łuku brwiowym i przynosi to chwilową ulgę.

inessa, Mala79, Sabina, Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Na pewno dam radę. Nawet nie tak bardzo boje sie bólu, co jakiś powikłan i różnych innych historii.
    Nie mysl o tym to bardzo rzadko sie zdarza chociaz wiadomo kazda ciaza przebiega inaczej i nie mozna tego w zaden sposob generalizowac bo nie ma jak

Człowiek był tak skoncentrowany na staraniach i na tym żeby się w końcu udało, że nie myślał, że poród jest w pakiecie.
    No tak o tym sie nie mysli na poczatku....

Za jakiś obiad trzeba się zabrać. Miały być ziemniaki pieczone na ognisku u mojej kuzynki, ale pogoda zmieniła nam plany.
    To zrob takie w piekarniku w folii tez fajnie wychodza ja wczoraj zrobilam i do tego gziczek na salacie z pomidorami i wyszedl czadowy kombinowany obiadek (biorac pod uwage ze je robilam pierwszy raz w ten sposob)

mysza1975, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, niektórzy twierdzą że ciśnienie spada tuż przed porodem. Ale nie wiem czy to nie ciążowe bajki.

Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi narobilyscie smaka na pieczone ziemniaki, jutro zrobię chyba.... mniam

Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4520 4521 4522 4523 4524 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ