35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej !!!!!!!!!
o matko Was nadgonic z czytaniem to baaardzo cieżko ale też wesoło
U nas piekna pogoda chociąz z rana duża mgła była!!!
a mnie rano obudził ból glowy już dawno mnie nie bolała i teraz nie mam co wziąc na jej ból bo coraz mocniej mi dokucza wrwrwr
Jest ktos z wielkopolski!!!!!!!!!!! wiem,ze sa kobietki ale one maja już Maluszki i chyba ciezko sie spotkac np w Poznaniu ( ja tam przynajmniej raz w miesiacu jestem bo do rodziców jeździmy moich)
Współczuje pracujacym cały dzien
a ja "boje sie " każdego roku wakacji bo zawsze coś "zbroje" raz przewróciła sie na mnie szafa przy sprzataniu,raz wybiłam sobie dwie jedynki - na całe szczescie dziś dentysci mają super mozliwosciraz stłukłam bark a raz kolano oba tak,ze przez miesiac temblak czy usztywnienie normalnie ciapa
Dobrego dnia Wam życze !!!!
Mega, mysza1975, Sabina, Mala79, moremi, samira, ania.g, iwcia77, Parka, Reni, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaszcza to juz teraz do Ciebie dotarlo ze nie ma ze to ze tamto i za pare miesiecy bedziesz mama
Laski my tu spina bo @ przylazla bo sie nie udalo a laski na watku o ivf nerwy stres ze tez nie wyszlo a tu wczoraj lub przedwczoraj jedna laska po drugim nieudanym zrobila test bo ma jakas impre i co wielki ± to dopiero szoki radosc
kapturnica, mysza1975, Sabina, moremi, iwcia77, Parka, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysl pozytywnie
Nastepne to nawet nie bedziesz wiedziala kiedy machniecie
Ja czasami zaluje ze tak dlugo czekalamale coz zycie sie tak a nie inaczej poukladalo
Wczoraj jeszcze chlop mnie dobil bo mi mowi ze nasza znajoma w ciazy 6 jak by nie bylo , ale tez wiem ze to nie tylko my mamy spine ze sie nie udaje oni tez na swoj sposob to przezywaja
Chlop wczoraj gadal z mszem tej znajomej i sie go pyta jak oni to robia bo nam nie wychodzi
Wiem tez ze mam w nim mega oparcie i co bedzie to bedzie , dalismy sobie jeszcze troche luzu
kapturnica, inessa, mysza1975, Mega, Sabina, Mala79, moremi, samira, MartaDidinio, iwcia77, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czym moge soe ratowac bo ta glowa mnie coraz mocniej boli a nie moge paracetamolu????
jeszcze głupia zjadłam snikersa i mnie zaczeło mdlic gorzej - ostatnio nie miałam apetytu na słodycze a dzis mnie naszło i mam za swojesamira, iwcia77, Aasiula, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Inessa bo kopa w dupe zarobisz
grunt to pozytywne myslenie
mysza1975, Sabina, Mala79, inessa, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w to deszczowe i pochmurne południe.
Już wczoraj czułam, że coś wisi w powietrzu, bo położyłam się chwilke odpocząć o 18.00, zasnęłam i spałam 2 godziny. Wstałam , cos zjadłam i o 22.00 znowu w kimono, dospałam do 8.00 rano. Chyba spadające ciśnienie zwaliło mnie z nóg.
Zapomniałam z tego wszystkiego pogratulować Bozi. Kajetan prześliczny.
Też chciałabym mieć już Wojtusia przy sobie, choć sama myśl o porodzie mnie przeraża.Mega, inessa, Mala79, kapturnica, moremi, Sabina, samira, ania.g, iwcia77, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:i prawidłowo, tak samo jak Paszczak! Podpisuje sie pod tym rękami i nogami! Jakie chwile zwątpienia!
Mega, inessa, kapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Witam się w to deszczowe i pochmurne południe.
Już wczoraj czułam, że coś wisi w powietrzu, bo położyłam się chwilke odpocząć o 18.00, zasnęłam i spałam 2 godziny. Wstałam , cos zjadłam i o 22.00 znowu w kimono, dospałam do 8.00 rano. Chyba spadające ciśnienie zwaliło mnie z nóg.
Zapomniałam z tego wszystkiego pogratulować Bozi. Kajetan prześliczny.
Też chciałabym mieć już Wojtusia przy sobie, choć sama myśl o porodzie mnie przeraża.mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Dasz rade strach ma zawsze wielkie oczy ale bedzie dobrze i Tobie sie uda szybciutko urodzic
Na pewno dam radę. Nawet nie tak bardzo boje sie bólu, co jakiś powikłan i różnych innych historii.
Człowiek był tak skoncentrowany na staraniach i na tym żeby się w końcu udało, że nie myślał, że poród jest w pakiecie.
Za jakiś obiad trzeba się zabrać. Miały być ziemniaki pieczone na ognisku u mojej kuzynki, ale pogoda zmieniła nam plany.inessa, Sabina, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde nie powiem tez mam gorsze dni , zle mysli ale to mimo wszystko nic nie daje
Ja znalazlam sobie zajecie chodze na silownie 4 razy w tygodniu nie powiem jest ciezko ale wracam tak zjebana ze nie mam sily o niczym mysles , mysleniem analizowaniem wykresy nic nie przyspiesze i nic nie zmienie . A jak w czwartek dostane na komisji lekarskiej zdolonosc do prCy to mam zamiar czegos poszukac ale dopuero po nowym roku .mysza1975, moremi, Mala79, inessa, Sabina, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Inessa biedactwo. Jak paracetamolu nie możesz, to chyba niewiele możliwości zostaje. Słyszałam, że powinno się przykładać zimne kompresy na kark i czoło (skronie)
No i tutaj coś znalazłam http://www.kobieta.pl/zdrowie/medycyna/zobacz/artykul/proste-sposoby-na-bol-glowy/
Ja czasami uciskam sobie kciukami takie wgłębienia trójkątne w łuku brwiowym i przynosi to chwilową ulgę.inessa, Mala79, Sabina, Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Na pewno dam radę. Nawet nie tak bardzo boje sie bólu, co jakiś powikłan i różnych innych historii.
Nie mysl o tym to bardzo rzadko sie zdarza chociaz wiadomo kazda ciaza przebiega inaczej i nie mozna tego w zaden sposob generalizowac bo nie ma jak
Człowiek był tak skoncentrowany na staraniach i na tym żeby się w końcu udało, że nie myślał, że poród jest w pakiecie.
No tak o tym sie nie mysli na poczatku....
Za jakiś obiad trzeba się zabrać. Miały być ziemniaki pieczone na ognisku u mojej kuzynki, ale pogoda zmieniła nam plany.mysza1975, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość