35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Asiula- nie wiem jak ty naliczylas 3 pomorzanki..???...
ty, elfik, Pusurek, Paszczakin, Zanet i ja ...mi to daje w sumie 6
a wiadomo, ze matematyka to nie opinia
z chęcią byśmy tam zamieszkali
Co do tortów, to właśnie dzisiaj zamówiłam tort na urodziny kumpla w mojej ulubionej cukierni artystycznej w Rumii
Mala79, iwcia77, Pusurek, Sabina, samira, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidinio wrote:To moj starszy syn tak ma... Spi tak, ze mozna mu nerke wyciac... a jak byl maly to byl koszmar...Nocne wedrowki do 4-tego roku zycia...
Ty se nie zartuj ,ze to dziedziczne i kolejne jakby co tez mi taki wycisk da??Jprdziu nie strasz!!!! Ale tak wlasnie mlody moj robil..Nie wazne ,ze mial sucho , byl nazarty , napity..Co chwile byl placz bo juz obudzony..Bywaly noce ,ze mialam ochote wypizgac go przez okno..I dokladnie myslalby kto ,ze braksnu w nocy bedzie nadrabial w dzien..Guzik!!W dzien calkiem przestal drzemac majac 11miesiecy../Nie polozyl go spac..Moja pediatra powiedziala ,ze sa dzieciaki , ktrore tak wlasnie maja,ze mimo ze powinny duzo wiecej spac to jednak fascynuja sie swiatemmoremi, Mala79, Sabina, Mega, MartaDidinio, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidze tematy obiadowo - kawowe. Ja z corka wchlonalysmy obiad na miescie, bo dzis sobota, wiec co? Pizza!
Znaczy chlop robi dzis obiad.
Zakupy nam sie super udaly, corka dostala odpicowany w kosmos rower i wypasione buty do siatkowki, Adas kolejne ciuszki ( bo malo ma), tylko matka nic, jak zwykle ostatnio.
Deszcz nam dzis zaczal padac, wiec w jednym z dwoch centrow handlowych w miescie, byla polowa mieszkancow naszej gminy ( druga polowa byla w drugim centrum). Dzieci, wozki, karmiace matki, masakra. Adamek zachowywal sie dzielnie i godnie, spal sobie i jadl i mial w nosie wrzeszczace obok, rozpieszczone norweskie bahory i ich wyczilautowanych rodzicow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 16:59
Mala79, moremi, kapturnica, Sabina, Mega, MartaDidinio, Parka, inessa, Aasiula, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:To moj starszy syn tak ma... Spi tak, ze mozna mu nerke wyciac... a jak byl maly to byl koszmar...Nocne wedrowki do 4-tego roku zycia...
Zywie wiec nadzieje, ze z Adasiem bedzie podobnie. Troche sie pochodzi na rzesach, a potem juz z gorki. Tyle tylko, ze lata nie te, snu ciute brakuje.
Trza bedzie jakas amfe zalatwic.Mala79, Mega, Sabina, paszczakin, MartaDidinio, kapturnica, inessa, Aasiula, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:8 miesiecy skonczone tydz. temu... Mialo byc tak pieknie... NIby jak kleiku ryzowego po 3 miesiacu mialam dodadac to bedzie spac-nic to nie dalo... Potem na kaszy mial spac- echo.. no to krotkie drzemki w dzien- Maly coraz zywszy, a ja wciaz nie spie...
Mega, MartaDidinio, kapturnica, moremi, Aasiula, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:tylko matka nic, jak zwykle ostatnio.
Nastepnym razem popros o karte i zrob sobie indywidualne zakupy a tatusiowi wrecz buteleczke z dodatkowa porcja mleczkaw koncu Tobie tez sie cos nalezy za to wszystko co robimy dla naszych pociech a o to co dla nas powinni zadbac nasze drugie polowy a co nie ma to tamto....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 17:01
Pusurek, Mega, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Nastepnym razem popros o karte i zrob sobie indywidualne zakupy a tatusiowi wrecz buteleczke z dodatkowa porcja mleczka
w koncu Tobie tez sie cos nalezy za to wszystko co robimy dla naszych pociech o to powinni zadbac nasze drugie polowy a co nie ma to tamto....
Sabina, Mala79, Mega, malgos741, kapturnica, samira, moremi, Aasiula, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moze i pociesze ,ze nie jestes mama jednego takiego sennego zwyrodnialca..Moj pierwsza pelna noc przespal dopiero jak skonczyl poltora roku..Ale i tak zdarzalo mu sie odprdzielac cyrki pozniej.....Taki charakterek..Ale moj za to teraz to by spal , i spal i spal..Zawsze mu dogryzam ,ze probuje nadrobic niemowlece czasy
córka ma 3 lata i 4 msc i ja wciąż wstaje w nocy. Poza weekendem, wtedy wstaje mąż
Pamiętam że jak wróciłam do pracy, to budziła się w nocy co pół godziny, jakby sprawdzała czy jestem. Byłam wykończona. Od małego daje popalić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 17:05
Mega, kapturnica, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurna, a ja dzis wlasnie myslalam o kaszy. Ze dam i bedzie spal. Nie bedzie znaczy??
Mala79, Pusurek, Sabina, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No no! Ja bym wolala dodatkowa porcje snu zamiast zakupow. Ciuchy mnie nie kreca ostatnio, samotny szoping tez nie. Za to ide do fryzjera w poniedzialek wiec tatus zostanie z buteleczka.
No to sio do lozka zamiast pisac z nami na ovu chociaz ja za dnia to zmiele cale lozko(tzn przescieradlo nawet jesli jest z gumka) a za cholere nie zasne...malgos741, kapturnica, Sabina, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Widzę że wszystkie do fryzjera się wybierają , metamorfozy czy co.
My już na sali i czekamy na Młodą Parę.Mala79, kapturnica, Sabina, moremi, inessa, Aasiula, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja tam wszytko moge, tyle, ze maki i cukru nie chce.. kakao dozwolone..
zeby nie bylo- my sobie nie zalujemy slodkosci- juz wam kiedys pokazywalam moje zarcie- i tiramisu i lody i torty sie da tak zrobic.. praktycznie kazde ciasto.. moze nie za pierwszym razem, ale za drugim, trzecim proporcje mam opracowane..
wysle Ci przepis Sabinka na priv..Mega, MartaDidinio, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mój maz zabrał córkę dzisiaj do mc Donalda (tak tak wiem ze to zuo ale ostatnio tam była ze 2 miechy temu) i mi przywiózł do pracy cheeseburgera
paszczakin, Mala79, kapturnica, Sabina, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja mam wlasnie dwoch takich co sie bardzo swiatem fascynuja... starszy-przyrodniczym ze swoja dziewczyna a mlodszy swiatem medycyny eksperymentalnej- ile matka bez snu pociagnie...kapturnica wrote:Ty se nie zartuj ,ze to dziedziczne i kolejne jakby co tez mi taki wycisk da??Jprdziu nie strasz!!!! Ale tak wlasnie mlody moj robil..Nie wazne ,ze mial sucho , byl nazarty , napity..Co chwile byl placz bo juz obudzony..Bywaly noce ,ze mialam ochote wypizgac go przez okno..I dokladnie myslalby kto ,ze braksnu w nocy bedzie nadrabial w dzien..Guzik!!W dzien calkiem przestal drzemac majac 11miesiecy../Nie polozyl go spac..Moja pediatra powiedziala ,ze sa dzieciaki , ktrore tak wlasnie maja,ze mimo ze powinny duzo wiecej spac to jednak fascynuja sie swiatem
Mega, Pusurek, Mala79, kapturnica, Sabina, samira, Simba, Parka, moremi, mysza1975, Elfik, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:zdziwilabys sie pusur w ilu sklepowych lodach jest w skladzie skrobia..
Mala79, kapturnica, Sabina, Aasiula, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:To ja mam wlasnie dwoch takich co sie bardzo swiatem fascynuja... starszy-przyrodniczym ze swoja dziewczyna a mlodszy swiatem medycyny eksperymentalnej- ile matka bez snu pociagnie...
MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość