X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Asiula- nie wiem jak ty naliczylas 3 pomorzanki..???...:) ty, elfik, Pusurek, Paszczakin, Zanet i ja ...mi to daje w sumie 6 :D a wiadomo, ze matematyka to nie opinia ;D
    Ja sercem jestem z Pomorza :) z chęcią byśmy tam zamieszkali :)

Co do tortów, to właśnie dzisiaj zamówiłam tort na urodziny kumpla w mojej ulubionej cukierni artystycznej w Rumii :)

Mala79, iwcia77, Pusurek, Sabina, samira, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    To moj starszy syn tak ma... Spi tak, ze mozna mu nerke wyciac... a jak byl maly to byl koszmar...Nocne wedrowki do 4-tego roku zycia...

Ty se nie zartuj ,ze to dziedziczne i kolejne jakby co tez mi taki wycisk da??Jprdziu nie strasz!!!! Ale tak wlasnie mlody moj robil..Nie wazne ,ze mial sucho , byl nazarty , napity..Co chwile byl placz bo juz obudzony..Bywaly noce ,ze mialam ochote wypizgac go przez okno..I dokladnie myslalby kto ,ze braksnu w nocy bedzie nadrabial w dzien..Guzik!!W dzien calkiem przestal drzemac majac 11miesiecy../Nie polozyl go spac..Moja pediatra powiedziala ,ze sa dzieciaki , ktrore tak wlasnie maja,ze mimo ze powinny duzo wiecej spac to jednak fascynuja sie swiatem

moremi, Mala79, Sabina, Mega, MartaDidinio, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze tematy obiadowo - kawowe. Ja z corka wchlonalysmy obiad na miescie, bo dzis sobota, wiec co? Pizza! ;) Znaczy chlop robi dzis obiad.
    Zakupy nam sie super udaly, corka dostala odpicowany w kosmos rower i wypasione buty do siatkowki, Adas kolejne ciuszki ( bo malo ma ;) ), tylko matka nic, jak zwykle ostatnio.
    Deszcz nam dzis zaczal padac, wiec w jednym z dwoch centrow handlowych w miescie, byla polowa mieszkancow naszej gminy ( druga polowa byla w drugim centrum ;) ). Dzieci, wozki, karmiace matki, masakra. Adamek zachowywal sie dzielnie i godnie, spal sobie i jadl i mial w nosie wrzeszczace obok, rozpieszczone norweskie bahory i ich wyczilautowanych rodzicow. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 16:59

Mala79, moremi, kapturnica, Sabina, Mega, MartaDidinio, Parka, inessa, Aasiula, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    To moj starszy syn tak ma... Spi tak, ze mozna mu nerke wyciac... a jak byl maly to byl koszmar...Nocne wedrowki do 4-tego roku zycia...
    U mnie to samo, corka moze spac przy pracy mlota pneumatycznego, a kiedys? Wole sobie tego nie przypominac. ;)
    Zywie wiec nadzieje, ze z Adasiem bedzie podobnie. Troche sie pochodzi na rzesach, a potem juz z gorki. Tyle tylko, ze lata nie te, snu ciute brakuje.
    Trza bedzie jakas amfe zalatwic. ;)

Mala79, Mega, Sabina, paszczakin, MartaDidinio, kapturnica, inessa, Aasiula, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    8 miesiecy skonczone tydz. temu... Mialo byc tak pieknie... NIby jak kleiku ryzowego po 3 miesiacu mialam dodadac to bedzie spac-nic to nie dalo... Potem na kaszy mial spac- echo.. no to krotkie drzemki w dzien- Maly coraz zywszy, a ja wciaz nie spie...
    Kurna, a ja dzis wlasnie myslalam o kaszy. Ze dam i bedzie spal. Nie bedzie znaczy??

Mega, MartaDidinio, kapturnica, moremi, Aasiula, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    tylko matka nic, jak zwykle ostatnio.

Nastepnym razem popros o karte i zrob sobie indywidualne zakupy a tatusiowi wrecz buteleczke z dodatkowa porcja mleczka :-) w koncu Tobie tez sie cos nalezy za to wszystko co robimy dla naszych pociech a o to co dla nas powinni zadbac nasze drugie polowy a co nie ma to tamto....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 17:01

Pusurek, Mega, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Nastepnym razem popros o karte i zrob sobie indywidualne zakupy a tatusiowi wrecz buteleczke z dodatkowa porcja mleczka :-) w koncu Tobie tez sie cos nalezy za to wszystko co robimy dla naszych pociech o to powinni zadbac nasze drugie polowy a co nie ma to tamto....
    No no! Ja bym wolala dodatkowa porcje snu zamiast zakupow. Ciuchy mnie nie kreca ostatnio, samotny szoping tez nie. Za to ide do fryzjera w poniedzialek wiec tatus zostanie z buteleczka. :)

Sabina, Mala79, Mega, malgos741, kapturnica, samira, moremi, Aasiula, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moze i pociesze ,ze nie jestes mama jednego takiego sennego zwyrodnialca..Moj pierwsza pelna noc przespal dopiero jak skonczyl poltora roku..Ale i tak zdarzalo mu sie odprdzielac cyrki pozniej.....Taki charakterek..Ale moj za to teraz to by spal , i spal i spal..Zawsze mu dogryzam ,ze probuje nadrobic niemowlece czasy
    Ale, ale! Moja do dziś w nocy wstaje i mnie woła, a to pić, a to mama gdzie jesteś? ;-) córka ma 3 lata i 4 msc i ja wciąż wstaje w nocy. Poza weekendem, wtedy wstaje mąż ;-)
    Pamiętam że jak wróciłam do pracy, to budziła się w nocy co pół godziny, jakby sprawdzała czy jestem :-O. Byłam wykończona. Od małego daje popalić B-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 17:05

Mega, kapturnica, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurna, a ja dzis wlasnie myslalam o kaszy. Ze dam i bedzie spal. Nie bedzie znaczy??
    twoj jest inny, śpi w bujaczku pamietasz? Wiec po kaszy tez bedzie ;)

Mala79, Pusurek, Sabina, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No no! Ja bym wolala dodatkowa porcje snu zamiast zakupow. Ciuchy mnie nie kreca ostatnio, samotny szoping tez nie. Za to ide do fryzjera w poniedzialek wiec tatus zostanie z buteleczka. :)

No to sio do lozka zamiast pisac z nami na ovu chociaz ja za dnia to zmiele cale lozko(tzn przescieradlo nawet jesli jest z gumka) a za cholere nie zasne...

malgos741, kapturnica, Sabina, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że wszystkie do fryzjera się wybierają , metamorfozy czy co. :-)
    My już na sali i czekamy na Młodą Parę.

Mala79, kapturnica, Sabina, moremi, inessa, Aasiula, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    twoj jest inny, śpi w bujaczku pamietasz? Wiec po kaszy tez bedzie ;)
    Uff, to dobrze! :D

kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam mogę spać o każdej porze dnia i nocy, choć z nocka mi ostatnio ciężko idzie

Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tam wszytko moge, tyle, ze maki i cukru nie chce.. kakao dozwolone..

zeby nie bylo- my sobie nie zalujemy slodkosci- juz wam kiedys pokazywalam moje zarcie- i tiramisu i lody i torty sie da tak zrobic.. praktycznie kazde ciasto.. moze nie za pierwszym razem, ale za drugim, trzecim proporcje mam opracowane..
    wysle Ci przepis Sabinka na priv..
    To ja poprosze przepis na lody bez maki. ;)

Mega, MartaDidinio, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Widzę że wszystkie do fryzjera się wybierają , metamorfozy czy co. :-)
    My już na sali i czekamy na Młodą Parę.
    No to bawcie sie dobrze :-)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ja tam mogę spać o każdej porze dnia i nocy, choć z nocka mi ostatnio ciężko idzie
    ja wlasnie nie za dnia wcale a w nocy to tez bywa roznie bo sie budze przez ta noge ktora napierdziela ....

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój maz zabrał córkę dzisiaj do mc Donalda (tak tak wiem ze to zuo ale ostatnio tam była ze 2 miechy temu) i mi przywiózł do pracy cheeseburgera :P

paszczakin, Mala79, kapturnica, Sabina, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam wlasnie dwoch takich co sie bardzo swiatem fascynuja... starszy-przyrodniczym ze swoja dziewczyna a mlodszy swiatem medycyny eksperymentalnej- ile matka bez snu pociagnie...
    kapturnica wrote:
    Ty se nie zartuj ,ze to dziedziczne i kolejne jakby co tez mi taki wycisk da??Jprdziu nie strasz!!!! Ale tak wlasnie mlody moj robil..Nie wazne ,ze mial sucho , byl nazarty , napity..Co chwile byl placz bo juz obudzony..Bywaly noce ,ze mialam ochote wypizgac go przez okno..I dokladnie myslalby kto ,ze braksnu w nocy bedzie nadrabial w dzien..Guzik!!W dzien calkiem przestal drzemac majac 11miesiecy../Nie polozyl go spac..Moja pediatra powiedziala ,ze sa dzieciaki , ktrore tak wlasnie maja,ze mimo ze powinny duzo wiecej spac to jednak fascynuja sie swiatem

Mega, Pusurek, Mala79, kapturnica, Sabina, samira, Simba, Parka, moremi, mysza1975, Elfik, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    zdziwilabys sie pusur w ilu sklepowych lodach jest w skladzie skrobia..
    Pewnikiem jest. Wierze w kazde twoje slowo wypowiedziane na temat zywnosci. Jestes forumowym guru, nikt nie smie dyskutowac. ;)

Mala79, kapturnica, Sabina, Aasiula, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    To ja mam wlasnie dwoch takich co sie bardzo swiatem fascynuja... starszy-przyrodniczym ze swoja dziewczyna a mlodszy swiatem medycyny eksperymentalnej- ile matka bez snu pociagnie...
    Marta :D

MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4522 4523 4524 4525 4526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ