35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:A mój maz zabrał córkę dzisiaj do mc Donalda (tak tak wiem ze to zuo ale ostatnio tam była ze 2 miechy temu) i mi przywiózł do pracy cheeseburgera
Mega, kapturnica, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek, jak ta kasze znajdziesz- gdzies na drugim koncu teczy- to daj znac!Pusurek wrote:Kurna, a ja dzis wlasnie myslalam o kaszy. Ze dam i bedzie spal. Nie bedzie znaczy??
kapturnica, Mega, Pusurek, Sabina, samira, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:No to bawcie sie dobrze
MartaDidinio, kapturnica, Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mala79 wrote:ja tez chce ja tez podziel sie kurcze ostatnimi czasy jesli ktos cos mowi pisze o jedzeniu mnie zaraz slinka cieknie i sama mam ochote
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 17:25
malgos741, Mala79, Sabina, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Pusurek, jak ta kasze znajdziesz- gdzies na drugim koncu teczy- to daj znac!
Ale dam cynk, nie omieszkam.kapturnica, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A leżing??
hmm w zalezności od humorków Tomusia
dzis pierwszy raz zostawiłam go na pare godzin, był z mężem
płakał kiedy mnie nie było a kiedy wróciłam to juz podobno zareagował jak słyszał moje kroki a kiedy mnie zobaczył to w ryk!
rozwalił mi sercepaszczakin, Mala79, Sabina, samira, Simba, Parka, moremi, Mega, inessa, malgos741, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA propos okna- tez to mam. Ze wywalam za okno, szczelnie je zamykam, szybko do wyrka, koldra na glowe i udaje , ze nie slysze wrzaskow.kapturnica wrote:Ty se nie zartuj ,ze to dziedziczne i kolejne jakby co tez mi taki wycisk da??Jprdziu nie strasz!!!! Ale tak wlasnie mlody moj robil..Nie wazne ,ze mial sucho , byl nazarty , napity..Co chwile byl placz bo juz obudzony..Bywaly noce ,ze mialam ochote wypizgac go przez okno..I dokladnie myslalby kto ,ze braksnu w nocy bedzie nadrabial w dzien..Guzik!!W dzien calkiem przestal drzemac majac 11miesiecy../Nie polozyl go spac..Moja pediatra powiedziala ,ze sa dzieciaki , ktrore tak wlasnie maja,ze mimo ze powinny duzo wiecej spac to jednak fascynuja sie swiatem
kapturnica, moremi, mysza1975, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:hmm w zalezności od humorków Tomusia
płakał kiedy mnie nie było a kiedy wróciłam to juz podobno zareagował jak słyszał moje kroki a kiedy mnie zobaczył to w ryk!
rozwalił mi serce
A ty miekka faja.
Ale wiem o czym mowisz. Ja corke zostawilam pod opieka jak miala 3 miesiace, nie bylo mnie 2 godz, dziecko przez ten czas spalo, a ja i tak myslalam, ze jestem chu... matka.
Z drugim latwiej. Adasia zostawilam ostatnio, jechalam z corka na zawody i bylam spokojna jak Budda. To przychodzi z czasem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 17:35
EwaT, Mala79, kapturnica, Sabina, samira, Parka, moremi, Mega, ania.g, malgos741, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja tam wszytko moge, tyle, ze maki i cukru nie chce.. kakao dozwolone..
zeby nie bylo- my sobie nie zalujemy slodkosci- juz wam kiedys pokazywalam moje zarcie- i tiramisu i lody i torty sie da tak zrobic.. praktycznie kazde ciasto.. moze nie za pierwszym razem, ale za drugim, trzecim proporcje mam opracowane..
wysle Ci przepis Sabinka na priv..kapturnica, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Pusurek, moje Mlode dalej nie spi po nocach... Po dniach w sumie tez... Spotkalam wczoraj sasiada z blizniakiami na spacerze. 2 miesiace starsze od mojego i pytam jak spia... A on mi na to , ze tak sobie- znaczy jak o 20.00 zasna to do 5.00. Matko, mowie, to ja na msze bym dala gdyby moje slodkie, najukochansze, dajace czadu niemowle pospalo dluzej niz poltorej godz. bez przerwy...Przeciez mowia, ze z blizniakami jest ciezko...
kapturnica, MartaDidinio, Sabina, moremi, paszczakin, Parka, Mega, megan8, inessa, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nareszcie jakies dobre wieści a nie ciagle straszenie
Moj nie spi, ale prosz: Na zakupy chodze, do fryzjera ide, z guru moim cwicze, kura domowa sie nie stalam. Co Ci brak snu przeszkadza?kapturnica, Sabina, MartaDidinio, Parka, Mega, Mala79, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:hmm w zalezności od humorków Tomusia
rozwalił mi serce
Haaa to przyzwyczaj sie ,ze bez mamy ani rusz!!Biedulek zawsze bedzie tesknil..Nie wazne ,ze jest tata najwazniejsza jest mama i ejj zapach , ktory na dziecko dziala jak najlepszy uspokajaczMala79, Sabina, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hue, hue, ja mysle
ale tak serio to powiem Wam, ze na razie moja dieta SROMOTNIE przegrywa z ciaza.. po pierwsze 4h przerwy pomiedzy posilkami moge wlozyc pomiedzy zamierzchle bajki (inaczej trzese sie jak jem kolejny posilek jak narkoman) na odwyku, po drugie najlepszym antyrzygaczem pszenny herbatnik jest.. ewentualnie krakers..paszczakin, moremi, Mala79, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde, ja tez trzymam fason, ale powiem szczerze, samochodem jezdze i tego sie boje, ze dla siebie i dla innych zagrozenie stwarzam...Pusurek wrote:Straszenie, straszenie.
Moj nie spi, ale prosz: Na zakupy chodze, do fryzjera ide, z guru moim cwicze, kura domowa sie nie stalam. Co Ci brak snu przeszkadza?Pusurek, Sabina, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Straszenie, straszenie.
Moj nie spi, ale prosz: Na zakupy chodze, do fryzjera ide, z guru moim cwicze, kura domowa sie nie stalam. Co Ci brak snu przeszkadza?
Ale ja dzieciom tłumacze juz teraz ze spanie jest fajneMartaDidinio, Parka, kapturnica, moremi, Sabina, Mala79, Mega, inessa, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Noo ja jestem strasznie wkurwiajaca jak jestem niewyspana. Dla siebie samej rownież.
Ale ja dzieciom tłumacze juz teraz ze spanie jest fajne
Mnie chlop ostatnio znalazl w kibelku, godzina 1.30. Poszlam zrobic siku i zasnelam oparta glowa o sciane.
No i co zrobisz? Nic nie zrobisz. >PMartaDidinio, Mala79, Parka, moremi, Sabina, Mega, Simba, inessa, ania.g, mysza1975, Elfik, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość