35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochana, ja to juz nie kumam za bardzo... Ostatnio bylam na sympozjum z kolega. Jestesmy juz w drodze powrotnej, ze 20 kilosow od domu a on pyta- Marta a co to za czerwone swiatelko sie Tobie swieci? Ja patrze a to wylaczona poduszka pasazera- bo Malego obok woze- i ten kolega cala trase bez poduchy wlaczonej jechal... Powiedzialam ,ze to blad trzeba skasowac w serwisie, ze sie zapala jak do przegladu na czas nie podjade...Pusurek wrote:Co by nie mowic, brak snu rozpieprza.
Mnie chlop ostatnio znalazl w kibelku, godzina 1.30. Poszlam zrobic siku i zasnelam oparta glowa o sciane.
No i co zrobisz? Nic nie zrobisz. >P
nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, Mega, ania.g, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIde se na chwile zrobic do gory cos do picia bo mi zaschlo w gebie od pieprzenia w kolko tego samego w pracy i przy okazji zawine sobie cos slodkiego
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wciągam PRL-owskie DRAŻE MLECZNE- pamiętacie?Mala79 wrote:Ide se na chwile zrobic do gory cos do picia bo mi zaschlo w gebie od pieprzenia w kolko tego samego w pracy i przy okazji zawine sobie cos slodkiego

paszczakin, kapturnica, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Mega, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Boże, miód na moje zleknione sercepaszczakin wrote:Simba, ode mnie w prezencie na urodziny dostaniesz wołczera na bejbisitting, wiec jak bedziesz miec juz po kokarde, to przyjade, zaopiekuje sie nawet wyjacymi twixami (cioci nie beda wyly przeciez) a Ty z M dostaniecie zaproszenie do B&B na naszej wsi.. I nawet kielicha, luby sie Wami zaopiekuje

wiem ze będziesz cudowna matka...i ciocia 
Wy od nas tez oczywiscie - wiesz dwójka czy trojka to juz pewnie bedzie żaden difrent.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, mysza1975, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Paszczak a propos dawania szansy naszemu ginowi - myśle ze trzeba dać, tylko pilnować go ze wszystkim.
Ja po pierwszym wkurwie i załamaniu ostatnim USG odebrałam swoje wyniki krwi i przynajmniej tym sie trochę pocieszylam bo mi sie znacznie poprawiły, szczególnie te próby wątrobowe sa w normie. Wiec teraz sobie przemowilam, ze to cholerne zatrucie tak mi organizm wymeczylo a ze mna jednego z twixikow.
Natomiast chyba juz nie wrócę do tego wesołka z USG.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, mysza1975, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej

a ja zasnełam spałam chyba z 2 godziny dzieki temu przestała bolec mnie głowa
ale jestem w szoku bo ja nigdy w dzien nie spie nie umiem przewracam sie z boku na bok i nie zasne.
Potem poszlismy na spacer na naszą działke mamy z 10 min drogi i przynieślimy całą siate winogron ale pyszne mniam mniam
Co do paracetamolu to ja mam uczulenie jeżeli jest sam czysty jak gdzies w innym leku jest troszke to aż tak mocno nie odczuwam ale po Apapie czy samym Paracetamolu jest nieciekawie.
JA uwielbiam gotowac,piec i to sama czasami np skaładam z rónych ciast jedno
a dekorowac to tak sobie ale dzisiaj sa wielkie możliwosci bo rózne takie dekoracyje do ciast można kupic a to duzo pomaga.
Na jutro nie mam kaczki ale kurczaka nadziewanego jabłkami zrobie
jabłak z własnej działki
Simba, moremi, Mega, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
http://iv.pl/images/52758175814062069774.gifpaszczakin wrote:mianujemy Cie honorowym czlonkiem klubu..
a tak w ogole moremi, to nie mialas teraz jakos wlasnie gdzies plynac?
jak nie, jak tak
za dwa tygodnie
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, mysza1975, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a ja mam w domu pyszne kokosowe mniam... ciasto... mniamkapturnica wrote:Przybij piataka to moja pieta achillesowa..Slodkie..heh
iwcia77 lubi tę wiadomość