X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, ja to juz nie kumam za bardzo... Ostatnio bylam na sympozjum z kolega. Jestesmy juz w drodze powrotnej, ze 20 kilosow od domu a on pyta- Marta a co to za czerwone swiatelko sie Tobie swieci? Ja patrze a to wylaczona poduszka pasazera- bo Malego obok woze- i ten kolega cala trase bez poduchy wlaczonej jechal... Powiedzialam ,ze to blad trzeba skasowac w serwisie, ze sie zapala jak do przegladu na czas nie podjade...
    Pusurek wrote:
    Co by nie mowic, brak snu rozpieprza.
    Mnie chlop ostatnio znalazl w kibelku, godzina 1.30. Poszlam zrobic siku i zasnelam oparta glowa o sciane.
    No i co zrobisz? Nic nie zrobisz. >P

Pusurek, Parka, Sabina, Mega, ania.g, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide se na chwile zrobic do gory cos do picia bo mi zaschlo w gebie od pieprzenia w kolko tego samego w pracy i przy okazji zawine sobie cos slodkiego :-D

MartaDidinio, Sabina, inessa, Mega, Aasiula, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wciągam PRL-owskie DRAŻE MLECZNE- pamiętacie?
    Mala79 wrote:
    Ide se na chwile zrobic do gory cos do picia bo mi zaschlo w gebie od pieprzenia w kolko tego samego w pracy i przy okazji zawine sobie cos slodkiego :-D

paszczakin, kapturnica, Parka, Sabina, Mala79, Simba, inessa, Mega, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po południu. O 18:00 to już wieczorem? 03icon_blee.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 18:15

MartaDidinio, Sabina, Mala79, Mega, moremi, Aasiula, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    no masz beczyyy
    tuli tuli <3 ;)

Parka, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba, ode mnie w prezencie na urodziny dostaniesz wołczera na bejbisitting, wiec jak bedziesz miec juz po kokarde, to przyjade, zaopiekuje sie nawet wyjacymi twixami (cioci nie beda wyly przeciez) a Ty z M dostaniecie zaproszenie do B&B na naszej wsi.. I nawet kielicha, luby sie Wami zaopiekuje ;)
    Boże, miód na moje zleknione serce :) wiem ze będziesz cudowna matka...i ciocia :)
    Wy od nas tez oczywiscie - wiesz dwójka czy trojka to juz pewnie bedzie żaden difrent. ;)

MartaDidinio, Mala79, Sabina, moremi, Mega, mysza1975, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak a propos dawania szansy naszemu ginowi - myśle ze trzeba dać, tylko pilnować go ze wszystkim.
    Ja po pierwszym wkurwie i załamaniu ostatnim USG odebrałam swoje wyniki krwi i przynajmniej tym sie trochę pocieszylam bo mi sie znacznie poprawiły, szczególnie te próby wątrobowe sa w normie. Wiec teraz sobie przemowilam, ze to cholerne zatrucie tak mi organizm wymeczylo a ze mna jednego z twixikow.
    Natomiast chyba juz nie wrócę do tego wesołka z USG.

Mala79, samira, Sabina, moremi, Mega, mysza1975, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja wciągam PRL-owskie DRAŻE MLECZNE- pamiętacie?
    no ba pewnie ze pamietamy i je lubie z reszta dla mnie slodkie to sama rozkosz jak zawsze w kazdej postaci

kapturnica, Mega, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Kochane uciekam do domku postaram sie zajrzec za jakis czas ja juz dotre do domku.... ale jak to bywa nie obiecuje...

malgos741, EwaT lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak a co sądzisz o imieniu Manny? ;)
    Wtedy byśmy mieli same M&M'sy ;)

moremi, Mega, ania.g, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    a ja zasnełam spałam chyba z 2 godziny dzieki temu przestała bolec mnie głowa :) ale jestem w szoku bo ja nigdy w dzien nie spie nie umiem przewracam sie z boku na bok i nie zasne.
    Potem poszlismy na spacer na naszą działke mamy z 10 min drogi i przynieślimy całą siate winogron ale pyszne mniam mniam :)
    Co do paracetamolu to ja mam uczulenie jeżeli jest sam czysty jak gdzies w innym leku jest troszke to aż tak mocno nie odczuwam ale po Apapie czy samym Paracetamolu jest nieciekawie.
    JA uwielbiam gotowac,piec i to sama czasami np skaładam z rónych ciast jedno :P a dekorowac to tak sobie ale dzisiaj sa wielkie możliwosci bo rózne takie dekoracyje do ciast można kupic a to duzo pomaga.
    Na jutro nie mam kaczki ale kurczaka nadziewanego jabłkami zrobie :) jabłak z własnej działki :)

Simba, moremi, Mega, MartaDidinio, ania.g, Sabina, Aasiula, malgos741, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze Maddox wtedy z Maxem bedzie Mad Max :)

kapturnica, moremi, Mega, ania.g, inessa, Sabina, malgos741, paszczakin, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    no ba pewnie ze pamietamy i je lubie z reszta dla mnie slodkie to sama rozkosz jak zawsze w kazdej postaci
    Przybij piataka to moja pieta achillesowa..Slodkie..heh

Mega, MartaDidinio lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, teraz wszystkie poszły dziennik oglądać...

moremi, kapturnica, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mianujemy Cie honorowym czlonkiem klubu..

a tak w ogole moremi, to nie mialas teraz jakos wlasnie gdzies plynac?
    http://iv.pl/images/52758175814062069774.gif

jak nie, jak tak :) za dwa tygodnie :)

MartaDidinio, Mega, inessa, Sabina, Aasiula, mysza1975, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    ja patrze uwaga uwagga -rolnik szuka zony hyhyhyh =D

Mega, inessa, malgos741, Aasiula, MartaDidinio, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przybij piataka to moja pieta achillesowa..Slodkie..heh
    a ja mam w domu pyszne kokosowe mniam... ciasto... mniam

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    na mecz sie szykują ;)

mysza1975 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    a ja mam w domu pyszne kokosowe mniam... ciasto... mniam
    To jest znecanie 8)

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A moze Maddox wtedy z Maxem bedzie Mad Max :)
    wymiatasz, uwielbiam cię :D

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4524 4525 4526 4527 4528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ