35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochana, ja to juz nie kumam za bardzo... Ostatnio bylam na sympozjum z kolega. Jestesmy juz w drodze powrotnej, ze 20 kilosow od domu a on pyta- Marta a co to za czerwone swiatelko sie Tobie swieci? Ja patrze a to wylaczona poduszka pasazera- bo Malego obok woze- i ten kolega cala trase bez poduchy wlaczonej jechal... Powiedzialam ,ze to blad trzeba skasowac w serwisie, ze sie zapala jak do przegladu na czas nie podjade...Pusurek wrote:Co by nie mowic, brak snu rozpieprza.
Mnie chlop ostatnio znalazl w kibelku, godzina 1.30. Poszlam zrobic siku i zasnelam oparta glowa o sciane.
No i co zrobisz? Nic nie zrobisz. >PPusurek, Parka, Sabina, Mega, ania.g, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wciągam PRL-owskie DRAŻE MLECZNE- pamiętacie?Mala79 wrote:Ide se na chwile zrobic do gory cos do picia bo mi zaschlo w gebie od pieprzenia w kolko tego samego w pracy i przy okazji zawine sobie cos slodkiego
paszczakin, kapturnica, Parka, Sabina, Mala79, Simba, inessa, Mega, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Simba, ode mnie w prezencie na urodziny dostaniesz wołczera na bejbisitting, wiec jak bedziesz miec juz po kokarde, to przyjade, zaopiekuje sie nawet wyjacymi twixami (cioci nie beda wyly przeciez) a Ty z M dostaniecie zaproszenie do B&B na naszej wsi.. I nawet kielicha, luby sie Wami zaopiekuje
wiem ze będziesz cudowna matka...i ciocia
Wy od nas tez oczywiscie - wiesz dwójka czy trojka to juz pewnie bedzie żaden difrent.MartaDidinio, Mala79, Sabina, moremi, Mega, mysza1975, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Paszczak a propos dawania szansy naszemu ginowi - myśle ze trzeba dać, tylko pilnować go ze wszystkim.
Ja po pierwszym wkurwie i załamaniu ostatnim USG odebrałam swoje wyniki krwi i przynajmniej tym sie trochę pocieszylam bo mi sie znacznie poprawiły, szczególnie te próby wątrobowe sa w normie. Wiec teraz sobie przemowilam, ze to cholerne zatrucie tak mi organizm wymeczylo a ze mna jednego z twixikow.
Natomiast chyba juz nie wrócę do tego wesołka z USG.Mala79, samira, Sabina, moremi, Mega, mysza1975, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
a ja zasnełam spałam chyba z 2 godziny dzieki temu przestała bolec mnie głowaale jestem w szoku bo ja nigdy w dzien nie spie nie umiem przewracam sie z boku na bok i nie zasne.
Potem poszlismy na spacer na naszą działke mamy z 10 min drogi i przynieślimy całą siate winogron ale pyszne mniam mniam
Co do paracetamolu to ja mam uczulenie jeżeli jest sam czysty jak gdzies w innym leku jest troszke to aż tak mocno nie odczuwam ale po Apapie czy samym Paracetamolu jest nieciekawie.
JA uwielbiam gotowac,piec i to sama czasami np skaładam z rónych ciast jednoa dekorowac to tak sobie ale dzisiaj sa wielkie możliwosci bo rózne takie dekoracyje do ciast można kupic a to duzo pomaga.
Na jutro nie mam kaczki ale kurczaka nadziewanego jabłkami zrobiejabłak z własnej działki
Simba, moremi, Mega, MartaDidinio, ania.g, Sabina, Aasiula, malgos741, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mianujemy Cie honorowym czlonkiem klubu..
a tak w ogole moremi, to nie mialas teraz jakos wlasnie gdzies plynac?
jak nie, jak takza dwa tygodnie
MartaDidinio, Mega, inessa, Sabina, Aasiula, mysza1975, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Przybij piataka to moja pieta achillesowa..Slodkie..heh
iwcia77 lubi tę wiadomość