Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, ja to juz nie kumam za bardzo... Ostatnio bylam na sympozjum z kolega. Jestesmy juz w drodze powrotnej, ze 20 kilosow od domu a on pyta- Marta a co to za czerwone swiatelko sie Tobie swieci? Ja patrze a to wylaczona poduszka pasazera- bo Malego obok woze- i ten kolega cala trase bez poduchy wlaczonej jechal... Powiedzialam ,ze to blad trzeba skasowac w serwisie, ze sie zapala jak do przegladu na czas nie podjade...
    Pusurek wrote:
    Co by nie mowic, brak snu rozpieprza.
    Mnie chlop ostatnio znalazl w kibelku, godzina 1.30. Poszlam zrobic siku i zasnelam oparta glowa o sciane.
    No i co zrobisz? Nic nie zrobisz. >P

Pusurek, Parka, Sabina, Mega, ania.g, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide se na chwile zrobic do gory cos do picia bo mi zaschlo w gebie od pieprzenia w kolko tego samego w pracy i przy okazji zawine sobie cos slodkiego :-D

MartaDidinio, Sabina, inessa, Mega, Aasiula, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wciągam PRL-owskie DRAŻE MLECZNE- pamiętacie?
    Mala79 wrote:
    Ide se na chwile zrobic do gory cos do picia bo mi zaschlo w gebie od pieprzenia w kolko tego samego w pracy i przy okazji zawine sobie cos slodkiego :-D

paszczakin, kapturnica, Parka, Sabina, Mala79, Simba, inessa, Mega, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po południu. O 18:00 to już wieczorem? 03icon_blee.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 18:15

MartaDidinio, Sabina, Mala79, Mega, moremi, Aasiula, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    no masz beczyyy
    tuli tuli <3 ;)

Parka, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba, ode mnie w prezencie na urodziny dostaniesz wołczera na bejbisitting, wiec jak bedziesz miec juz po kokarde, to przyjade, zaopiekuje sie nawet wyjacymi twixami (cioci nie beda wyly przeciez) a Ty z M dostaniecie zaproszenie do B&B na naszej wsi.. I nawet kielicha, luby sie Wami zaopiekuje ;)
    Boże, miód na moje zleknione serce :) wiem ze będziesz cudowna matka...i ciocia :)
    Wy od nas tez oczywiscie - wiesz dwójka czy trojka to juz pewnie bedzie żaden difrent. ;)

MartaDidinio, Mala79, Sabina, moremi, Mega, mysza1975, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak a propos dawania szansy naszemu ginowi - myśle ze trzeba dać, tylko pilnować go ze wszystkim.
    Ja po pierwszym wkurwie i załamaniu ostatnim USG odebrałam swoje wyniki krwi i przynajmniej tym sie trochę pocieszylam bo mi sie znacznie poprawiły, szczególnie te próby wątrobowe sa w normie. Wiec teraz sobie przemowilam, ze to cholerne zatrucie tak mi organizm wymeczylo a ze mna jednego z twixikow.
    Natomiast chyba juz nie wrócę do tego wesołka z USG.

Mala79, samira, Sabina, moremi, Mega, mysza1975, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja wciągam PRL-owskie DRAŻE MLECZNE- pamiętacie?
    no ba pewnie ze pamietamy i je lubie z reszta dla mnie slodkie to sama rozkosz jak zawsze w kazdej postaci

kapturnica, Mega, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Kochane uciekam do domku postaram sie zajrzec za jakis czas ja juz dotre do domku.... ale jak to bywa nie obiecuje...

malgos741, EwaT lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak a co sądzisz o imieniu Manny? ;)
    Wtedy byśmy mieli same M&M'sy ;)

moremi, Mega, ania.g, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    a ja zasnełam spałam chyba z 2 godziny dzieki temu przestała bolec mnie głowa :) ale jestem w szoku bo ja nigdy w dzien nie spie nie umiem przewracam sie z boku na bok i nie zasne.
    Potem poszlismy na spacer na naszą działke mamy z 10 min drogi i przynieślimy całą siate winogron ale pyszne mniam mniam :)
    Co do paracetamolu to ja mam uczulenie jeżeli jest sam czysty jak gdzies w innym leku jest troszke to aż tak mocno nie odczuwam ale po Apapie czy samym Paracetamolu jest nieciekawie.
    JA uwielbiam gotowac,piec i to sama czasami np skaładam z rónych ciast jedno :P a dekorowac to tak sobie ale dzisiaj sa wielkie możliwosci bo rózne takie dekoracyje do ciast można kupic a to duzo pomaga.
    Na jutro nie mam kaczki ale kurczaka nadziewanego jabłkami zrobie :) jabłak z własnej działki :)

Simba, moremi, Mega, MartaDidinio, ania.g, Sabina, Aasiula, malgos741, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze Maddox wtedy z Maxem bedzie Mad Max :)

kapturnica, moremi, Mega, ania.g, inessa, Sabina, malgos741, paszczakin, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    no ba pewnie ze pamietamy i je lubie z reszta dla mnie slodkie to sama rozkosz jak zawsze w kazdej postaci
    Przybij piataka to moja pieta achillesowa..Slodkie..heh

Mega, MartaDidinio lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, teraz wszystkie poszły dziennik oglądać...

moremi, kapturnica, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mianujemy Cie honorowym czlonkiem klubu..

a tak w ogole moremi, to nie mialas teraz jakos wlasnie gdzies plynac?
    http://iv.pl/images/52758175814062069774.gif

jak nie, jak tak :) za dwa tygodnie :)

MartaDidinio, Mega, inessa, Sabina, Aasiula, mysza1975, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    ja patrze uwaga uwagga -rolnik szuka zony hyhyhyh =D

Mega, inessa, malgos741, Aasiula, MartaDidinio, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przybij piataka to moja pieta achillesowa..Slodkie..heh
    a ja mam w domu pyszne kokosowe mniam... ciasto... mniam

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    na mecz sie szykują ;)

mysza1975 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    a ja mam w domu pyszne kokosowe mniam... ciasto... mniam
    To jest znecanie 8)

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A moze Maddox wtedy z Maxem bedzie Mad Max :)
    wymiatasz, uwielbiam cię :D

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4524 4525 4526 4527 4528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ