35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:to masz lepiej bo ja do 21, a jutro od 10 do 20. Ale w poniedzialek de do lekarza, nie ma bata.... Jeszcze zmoklam jak cholera rano
u mnie wczoraj padalo caly dzien dopiero wieczorem sie wypogodzilo ze moglam isc na spacer i pogadac sobie z pieknym przez fonadzisiaj za to znowu piekne slonce jest tylko rano bylo straszne mleko taka mgla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:49
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Mala79 wrote:masz te same godziny co ja tylko ze ja ten tydzien siedze o wiele wiecej niz powinnam wiec dlatego dzisiaj do 19 stej a jutro od 10tej do 18.30 za to w poniedzialek od 10tej do 21wszej a we wtorek 11-19 dopiero srode mam wolna od pracy
Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie dZiwie ci sie....To go tam ładnie an wieczor przywitaj
ciekawe czy dziadkom nie będziemy przeszkadzac
(mieszkamy z moimi rodzicami)
Mega, Mala79, Aasiula, kapturnica, inessa, mysza1975, moremi, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Tak sobie myślę, ba mam dużą ochotę pomóc mu dziś pod prysznicem
Mala79, Sabina, macduska, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Tak sobie myślę, ba mam dużą ochotę pomóc mu dziś pod prysznicem
Mega, kapturnica, Sabina, mysza1975, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:masakra
no niestety ale wychodze z zalozenia ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo siedzac tutaj mam czas na szperanie w neciku i szukanie rozwiazan na przyszlosc dla Naszej trojki bo ta praca juz mnie powoli wypala te ciagle klotnie z klientami jakich doswiadczam juz mam tego dosyc ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:59
Sabina, inessa, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Glupio tak ciężarnej prpopnować, ale jak już cię zacznie nosić, może wpadniesz do mnie mieszkanie ogarnąć?
Please, please...mysza1975, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEllo!
Zieeew, zieeeew!
Pytam rano dziecko male me: Synek, chyba jeszcze spiacy jestes? A on: Eeeee. No to ja dalej draze temat: Pospalbys jeszcze troche. To on na to: Iiiiii.
To wstalismy... On sie kolebie w bujaczku,czaraz mi glowe rozwali od slychania po raz tysieczny tej samej melodyjki...
Potem jedziemy na szoping z mlodzieza, corce kupic nowy rower, bo ze swojego wyrosla i moj bezwstydnie podkrada.
Milusiego dnia!Mala79, Sabina, Mega, inessa, ania.g, macduska, mysza1975, moremi, samira, iwcia77, Parka, MartaDidinio, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ello!
Zieeew, zieeeew!
Pytam rano dziecko male me: Synek, chyba jeszcze spiacy jestes? A on: Eeeee. No to ja dalej draze temat: Pospalbys jeszcze troche. To on na to: Iiiiii.
To wstalismy... On sie kolebie w bujaczku,czaraz mi glowe rozwali od slychania po raz tysieczny tej samej melodyjki...
Potem jedziemy na szoping z mlodzieza, corce kupic nowy rower, bo ze swojego wyrosla i moj bezwstydnie podkrada.
Milusiego dnia!Pusurek, inessa, mysza1975, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
U mnię od rana słoneczko, a ja dziś w robocie od 9 tej do 14tej, później na wesele do pracy jedziemy do 4.30 niestety.
Weekend u mnię zacznie się w niedzielę.
Mega, inessa, mysza1975, Sabina, Mala79, samira, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:http://emoticoner.com/files/emoticons/cute_rabbit/cute-rabbit-emoticon-10.gif
ja tez tak chce!kapturnica, Pusurek, paszczakin, mysza1975, Sabina, Mala79, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:mój mądry mąż w andrzejki włożył młodemu palec w oko skończyło się na wizycie w okulistycznej izbie przyjęć. Młody krzyczał ze widzi na czerwono i nie może otworzyć oka itp. To ten młody po operacjii zaćmy, więc kazdy schiz z oczami przyprawia mnie o zawał. Wynik - Uszkodzenie 2mm rogówki, czyli nic poważnego ale myślałam że zabiję tego bałwana mojego męza. bo on tak chciał zażartować i go nastraszyć a młody się odwrócił. Była godzina 23.30 jak to się stał zanim dojechaliśmy było ok pierwszej lekarz przyszedł o 2. Czułam się jak patologia.
Haaa az mi sie przypomnialo jak wujek mojego malza notabene stateczny juz starszy pan..Przyszedl do nas na herbatke i bawil sie z mlodym, mial wtedy ze 4lata..Wymyslil strzelanie z gumki..Mowie wujek uwazaj zeby gdzie w oko nie dostal..Nie minelo 5minut slysze potezny ryk..Wpadam do pokoju jak burza i patrze mlody za oko sie trzyma a wujek z nietega mina mowi..Trafilem go z gumki w oko...I wezz wytlumacz lekarzowi ,ze wujciu staruszekzabawial sie gumka...Nic na szczescie sie nie stalo ale tak jak piszesz , mialam wrazenie ze lekarz bierze nas za patolimysza1975, Sabina, Mala79, moremi, samira, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość