X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    to masz lepiej bo ja do 21, a jutro od 10 do 20. Ale w poniedzialek de do lekarza, nie ma bata.... Jeszcze zmoklam jak cholera rano :(
    masz te same godziny co ja tylko ze ja ten tydzien siedze o wiele wiecej niz powinnam wiec dlatego dzisiaj do 19 stej a jutro od 10tej do 18.30 za to w poniedzialek od 10tej do 21wszej a we wtorek 11-19 dopiero srode mam wolna od pracy
    u mnie wczoraj padalo caly dzien dopiero wieczorem sie wypogodzilo ze moglam isc na spacer i pogadac sobie z pieknym przez fona :-) dzisiaj za to znowu piekne slonce jest tylko rano bylo straszne mleko taka mgla

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:49

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    masz te same godziny co ja tylko ze ja ten tydzien siedze o wiele wiecej niz powinnam wiec dlatego dzisiaj do 19 stej a jutro od 10tej do 18.30 za to w poniedzialek od 10tej do 21wszej a we wtorek 11-19 dopiero srode mam wolna od pracy
    masakra

Mala79 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie dZiwie ci sie....To go tam ładnie an wieczor przywitaj ;)
    Tak sobie myślę, ba mam dużą ochotę pomóc mu dziś pod prysznicem :-P ciekawe czy dziadkom nie będziemy przeszkadzac ;-) (mieszkamy z moimi rodzicami)

Mega, Mala79, Aasiula, kapturnica, inessa, mysza1975, moremi, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Tak sobie myślę, ba mam dużą ochotę pomóc mu dziś pod prysznicem :-P ciekawe czy dziadkom nie będziemy przeszkadzac ;-) (mieszkamy z moimi rodzicami)
    trzeba ich ostrzec i tyle, będą przygotowani to na zawał nie zejdą ;)

Mala79, Sabina, macduska, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    hehe kazdy byl kiedys piekny i mlody i robil dokladnie to samo powinni Was zrozumiec i Wasze potrzeby :-)

Mega, kapturnica, Sabina, mysza1975, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    masakra

no niestety ale wychodze z zalozenia ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo siedzac tutaj mam czas na szperanie w neciku i szukanie rozwiazan na przyszlosc dla Naszej trojki bo ta praca juz mnie powoli wypala te ciagle klotnie z klientami jakich doswiadczam juz mam tego dosyc ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:59

Sabina, inessa, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    hehe kazdy byl kiedys piekny i mlody i robil dokladnie to samo powinni Was zrozumiec i Wasze potrzeby :-)
    Do twój pory nigdy nie narzekali ;-)

Mala79, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Technikum Spożywczo Chwmiczne Gdańsk:)
    Najs. Mialam tam pare kolezanek :)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Glupio tak ciężarnej prpopnować, ale jak już cię zacznie nosić, może wpadniesz do mnie mieszkanie ogarnąć? ;-)

Please, please...:-)
    A daleko mieszkasz? Bo ja pod Warszawą ;)

mysza1975, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Do twój pory nigdy nie narzekali ;-)
    prawidlowe podejscie :-)

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello!
    Zieeew, zieeeew!
    Pytam rano dziecko male me: Synek, chyba jeszcze spiacy jestes? A on: Eeeee. No to ja dalej draze temat: Pospalbys jeszcze troche. To on na to: Iiiiii.
    To wstalismy... On sie kolebie w bujaczku,czaraz mi glowe rozwali od slychania po raz tysieczny tej samej melodyjki...
    Potem jedziemy na szoping z mlodzieza, corce kupic nowy rower, bo ze swojego wyrosla i moj bezwstydnie podkrada.
    Milusiego dnia! ;)

Mala79, Sabina, Mega, inessa, ania.g, macduska, mysza1975, moremi, samira, iwcia77, Parka, MartaDidinio, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ello!
    Zieeew, zieeeew!
    Pytam rano dziecko male me: Synek, chyba jeszcze spiacy jestes? A on: Eeeee. No to ja dalej draze temat: Pospalbys jeszcze troche. To on na to: Iiiiii.
    To wstalismy... On sie kolebie w bujaczku,czaraz mi glowe rozwali od slychania po raz tysieczny tej samej melodyjki...
    Potem jedziemy na szoping z mlodzieza, corce kupic nowy rower, bo ze swojego wyrosla i moj bezwstydnie podkrada.
    Milusiego dnia! ;)
    Wam tez udanego dzionka i zakupow tylko sie nie daj matka naciagac! Jak to bywa w towarzystwie naszych pociech :-)

Pusurek, inessa, mysza1975, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie skad ktora Kobietka jest moze znajdzie sie bratnia dusza z wielkopolski Poznan lub lubuskiego Zielona Gora bo ja w tych dwoch miastach urzeduje :-D

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Ciemno , zimno nic sie nie chce

Mala79, Mega, mysza1975, Sabina, samira, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry :)

Ciemno , zimno nic sie nie chce

Ciemno - nie u mnie sloneczko , zimno - tez nie u mnie cieplo , a to ze nic sie nie chce to przy weekendzie w pracy bynajmniej u mnie normalka :-)
    Czas wziasc sie w garsc Kobietko :-)

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :-)
    U mnię od rana słoneczko, a ja dziś w robocie od 9 tej do 14tej, później na wesele do pracy jedziemy do 4.30 niestety.
    Weekend u mnię zacznie się w niedzielę.

Mega, inessa, mysza1975, Sabina, Mala79, samira, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:48

kapturnica, Mega, mysza1975, Sabina, moremi, samira, iwcia77, Parka, caffe lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    http://emoticoner.com/files/emoticons/cute_rabbit/cute-rabbit-emoticon-10.gif

ja tez tak chce!
    spokojnie, za parę miesięcy tak będziesz miała, tylko uwazaj zeby na każde pytanie odpowiedz nie byla: łeeeee ;)

kapturnica, Pusurek, paszczakin, mysza1975, Sabina, Mala79, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    trzeba ich ostrzec i tyle, będą przygotowani to na zawał nie zejdą ;)
    albo im się młode czsy przypomną ;-)

mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mój mądry mąż w andrzejki włożył młodemu palec w oko skończyło się na wizycie w okulistycznej izbie przyjęć. Młody krzyczał ze widzi na czerwono i nie może otworzyć oka itp. To ten młody po operacjii zaćmy, więc kazdy schiz z oczami przyprawia mnie o zawał. Wynik - Uszkodzenie 2mm rogówki, czyli nic poważnego ale myślałam że zabiję tego bałwana mojego męza. bo on tak chciał zażartować i go nastraszyć a młody się odwrócił. Była godzina 23.30 jak to się stał zanim dojechaliśmy było ok pierwszej lekarz przyszedł o 2. Czułam się jak patologia.

Haaa az mi sie przypomnialo jak wujek mojego malza notabene stateczny juz starszy pan..Przyszedl do nas na herbatke i bawil sie z mlodym, mial wtedy ze 4lata..Wymyslil strzelanie z gumki..Mowie wujek uwazaj zeby gdzie w oko nie dostal..Nie minelo 5minut slysze potezny ryk..Wpadam do pokoju jak burza i patrze mlody za oko sie trzyma a wujek z nietega mina mowi..Trafilem go z gumki w oko...I wezz wytlumacz lekarzowi ,ze wujciu staruszekzabawial sie gumka...Nic na szczescie sie nie stalo ale tak jak piszesz , mialam wrazenie ze lekarz bierze nas za patoli

mysza1975, Sabina, Mala79, moremi, samira, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4519 4520 4521 4522 4523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ