35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymasz te same godziny co ja tylko ze ja ten tydzien siedze o wiele wiecej niz powinnam wiec dlatego dzisiaj do 19 stej a jutro od 10tej do 18.30 za to w poniedzialek od 10tej do 21wszej a we wtorek 11-19 dopiero srode mam wolna od pracyMega wrote:to masz lepiej bo ja do 21, a jutro od 10 do 20. Ale w poniedzialek de do lekarza, nie ma bata.... Jeszcze zmoklam jak cholera rano

u mnie wczoraj padalo caly dzien dopiero wieczorem sie wypogodzilo ze moglam isc na spacer i pogadac sobie z pieknym przez fona
dzisiaj za to znowu piekne slonce jest tylko rano bylo straszne mleko taka mgla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:49
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
masakraMala79 wrote:masz te same godziny co ja tylko ze ja ten tydzien siedze o wiele wiecej niz powinnam wiec dlatego dzisiaj do 19 stej a jutro od 10tej do 18.30 za to w poniedzialek od 10tej do 21wszej a we wtorek 11-19 dopiero srode mam wolna od pracy
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak sobie myślę, ba mam dużą ochotę pomóc mu dziś pod prysznicemkapturnica wrote:Nie dZiwie ci sie....To go tam ładnie an wieczor przywitaj

ciekawe czy dziadkom nie będziemy przeszkadzac
(mieszkamy z moimi rodzicami)
Mega, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
trzeba ich ostrzec i tyle, będą przygotowani to na zawał nie zejdąSabina wrote:Tak sobie myślę, ba mam dużą ochotę pomóc mu dziś pod prysznicem
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe kazdy byl kiedys piekny i mlody i robil dokladnie to samo powinni Was zrozumiec i Wasze potrzebySabina wrote:Tak sobie myślę, ba mam dużą ochotę pomóc mu dziś pod prysznicem
Mega, kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:masakra
no niestety ale wychodze z zalozenia ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo siedzac tutaj mam czas na szperanie w neciku i szukanie rozwiazan na przyszlosc dla Naszej trojki bo ta praca juz mnie powoli wypala te ciagle klotnie z klientami jakich doswiadczam juz mam tego dosyc ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:59
nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A daleko mieszkasz? Bo ja pod WarszawąElfik wrote:Glupio tak ciężarnej prpopnować, ale jak już cię zacznie nosić, może wpadniesz do mnie mieszkanie ogarnąć?

Please, please...
mysza1975, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEllo!
Zieeew, zieeeew!
Pytam rano dziecko male me: Synek, chyba jeszcze spiacy jestes? A on: Eeeee. No to ja dalej draze temat: Pospalbys jeszcze troche. To on na to: Iiiiii.
To wstalismy... On sie kolebie w bujaczku,czaraz mi glowe rozwali od slychania po raz tysieczny tej samej melodyjki...
Potem jedziemy na szoping z mlodzieza, corce kupic nowy rower, bo ze swojego wyrosla i moj bezwstydnie podkrada.
Milusiego dnia!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, mysza1975, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Parka, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWam tez udanego dzionka i zakupow tylko sie nie daj matka naciagac! Jak to bywa w towarzystwie naszych pociechPusurek wrote:Ello!
Zieeew, zieeeew!
Pytam rano dziecko male me: Synek, chyba jeszcze spiacy jestes? A on: Eeeee. No to ja dalej draze temat: Pospalbys jeszcze troche. To on na to: Iiiiii.
To wstalismy... On sie kolebie w bujaczku,czaraz mi glowe rozwali od slychania po raz tysieczny tej samej melodyjki...
Potem jedziemy na szoping z mlodzieza, corce kupic nowy rower, bo ze swojego wyrosla i moj bezwstydnie podkrada.
Milusiego dnia!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki

U mnię od rana słoneczko, a ja dziś w robocie od 9 tej do 14tej, później na wesele do pracy jedziemy do 4.30 niestety.
Weekend u mnię zacznie się w niedzielę.
Mega, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
spokojnie, za parę miesięcy tak będziesz miała, tylko uwazaj zeby na każde pytanie odpowiedz nie byla: łeeeeepaszczakin wrote:http://emoticoner.com/files/emoticons/cute_rabbit/cute-rabbit-emoticon-10.gif
ja tez tak chce!
kapturnica, nick nieaktualny, paszczakin, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:mój mądry mąż w andrzejki włożył młodemu palec w oko skończyło się na wizycie w okulistycznej izbie przyjęć. Młody krzyczał ze widzi na czerwono i nie może otworzyć oka itp. To ten młody po operacjii zaćmy, więc kazdy schiz z oczami przyprawia mnie o zawał. Wynik - Uszkodzenie 2mm rogówki, czyli nic poważnego ale myślałam że zabiję tego bałwana mojego męza. bo on tak chciał zażartować i go nastraszyć a młody się odwrócił. Była godzina 23.30 jak to się stał zanim dojechaliśmy było ok pierwszej lekarz przyszedł o 2. Czułam się jak patologia.
Haaa az mi sie przypomnialo jak wujek mojego malza notabene stateczny juz starszy pan..Przyszedl do nas na herbatke i bawil sie z mlodym, mial wtedy ze 4lata..Wymyslil strzelanie z gumki..Mowie wujek uwazaj zeby gdzie w oko nie dostal..Nie minelo 5minut slysze potezny ryk..Wpadam do pokoju jak burza i patrze mlody za oko sie trzyma a wujek z nietega mina mowi..Trafilem go z gumki w oko...I wezz wytlumacz lekarzowi ,ze wujciu staruszekzabawial sie gumka...Nic na szczescie sie nie stalo ale tak jak piszesz , mialam wrazenie ze lekarz bierze nas za patoli
mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość