35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzieki Pusurek. Czyli 3 razy po 40 min i unikamy cukru. Wody pije zawsze duzo. Takie przyzwyczajenie.
No to moze zaczne w .... srode, pitek i niedziele.
Tak sobie mysle, ze jak to napisze, to jast jakas forma angazu
Pusurek wrote:Z ta 6 cio minutowka to jest taki myk, ze trza ich zrobic kilka.Skladasz je sobie do kupy i wychodzi caly trening. Ja najczesciej robie 5, ale jak zrobisz sobie 2, to masz 12 minut solidnego treningu na poczatek.
Ja cwicze 3 razy w tyg, programy sa po 30 - 40 minut, to wystarcza, zeby bardzo szybko zobaczyc roznice w cialku.No chyba, ze wpierniczasz slodycze, fast foody i inne takie. Ale na poczatek wystarczy odstawic troche cukry i pic duzo wody, to zaraz sie luzniej w spodniach zrobi.
macduska, Pusurek, malgos741, Elfik, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Bliska moim myślom
Marzeniom daleka
Może nawet nie wiesz, że
Że na ciebie czekam
Bliska moim myślom
Pragnę ci powiedzieć
Że doprawdy wszystko mam
Wszystko oprócz cieeebie ...
tak za mną łazi od wczoraj ta piosenka i choć wiem, ze to discopolo to tak myślę,ze pasuje do naszego życia i tęsknoty za tym dzieckiem co go jeszcze nie ma..
...weselny klimat
zarżnięta świnia...
no i padłammalgos741, macduska, Sabina, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBISCA wrote:dzieki Pusurek. Czyli 3 razy po 40 min i unikamy cukru. Wody pije zawsze duzo. Takie przyzwyczajenie.
No to moze zaczne w .... srode, pitek i niedziele.
Tak sobie mysle, ze jak to napisze, to jast jakas forma angazu
moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moremi, ja myslalam, ze mnirej statystycznie...
A jak widzę ile czytamy z malzem, a on juz w ogóle normy podwyższa, to chyba polowa na elementarzu skończyła...
TOS mnie natchnela, IDE po knige..
Gdzieś ty masz basen, kobito i da się plywac.? Nie ma sześciu crawlersow na torze? Juz ci zazdroszcze..moremi, iwcia77, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O jezuniu, zapomnialam o lekarzach w tych emocjach.
Kiedy powta, bo nie wiem?
iwcia77, Pusurek, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no i widzisz jakie emocje !!!!!!!!!!!!juhu!!!!!!!adrenalinka skoczylamalgos741 wrote:Iwcia od jutra testuję owu, zaczynamy chyba od wtorku jak testy wyjdą pozytyw no i zobaczymy jaki wynik za 14-15 dni czy 1:0 czy 0
samira, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:na ostatnim weselu, na którym byłam leciało coś takiego:
...weselny klimat
zarżnięta świnia...
no i padłammacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:http://serialnet.pl/
na tym sobie obejrzysz kiedy chcesz i to o odcinek do przodu
o rety iwcia stokrotne dzieki kiedyś na tvn player oglądałam ale nie chcą się byforowac juz od dawna..... dzięki dzięki dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:50
Pusurek, Aasiula, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
tylko na jakosc nie narzekajcie , bo to nie hd
ale ja ogladam , bo nie mam innego wyjscia
macduska wrote:o rety iwcia stokrotne dzieki kiedyś na tvn player oglądałam ale nie chcą się byforowac juz od dawna..... dzięki dzięki dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!macduska, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Iwcia od jutra testuję owu, zaczynamy chyba od wtorku jak testy wyjdą pozytyw no i zobaczymy jaki wynik za 14-15 dni czy 1:0 czy 0
Masakra !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:30
moremi, inessa, iwcia77, Elfik, malgos741, Sabina, Simba, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość