Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestesmy Mistrzami Świata HURRRRRAAAA :D

malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jestesmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    huraaaaaaaaaa!!!!!

nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to z bananem na pysku mozna sie polozyc spac! :) Dobranoc!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No taki styl muzyczny to ja znosze tylko na weselach..Poza ..hmmmm nie wiem jakos nie lubie 8)
    bo to typowo weselny styl, i zauważyłam że jak grają takie lekkie kawałki to wszyscy się bawią a jak te ambitniejsze to już gorzej. Zresztą te ambitniejsze to trzeba umieć zagrać a tak czasami kaleczą że klękajcie narody!!!!!!!!!!!!!

nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się! Złote chłopaki! !!!!!!!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, iwcia77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, ja też spadam! Inessa nie podglądaj tylko spać idź dziewczyno, w ciąży jesteś w koncu :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, moremi, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PO 40 LATACH NALEŻAŁO IM SIĘ WYGRAĆ :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:53

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem w nocy ze spaniem :P najlepiej spi mi sie ostatnio rano :)
    a podgladałam mecz :D :P
    spokojnej nocy Wam życze :) a moze nie raczej szalonej :D :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mogę iść spokojnie spać :)

dobrej nocki :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    bo to typowo weselny styl, i zauważyłam że jak grają takie lekkie kawałki to wszyscy się bawią a jak te ambitniejsze to już gorzej. Zresztą te ambitniejsze to trzeba umieć zagrać a tak czasami kaleczą że klękajcie narody!!!!!!!!!!!!!
    własnie trzeba wiedzieć kiedy co zapodać, ja wczoraj na ostatni kawałek podałam violetę villas mamo super kawałek i wiecie co para młoda taki na pleyliście podała :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem dumna !!!!
    POLSKA !!!!
    Brawo panowie !!!!!!

malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    własnie trzeba wiedzieć kiedy co zapodać, ja wczoraj na ostatni kawałek podałam violetę villas mamo super kawałek i wiecie co para młoda taki na pleyliście podała :-)
    Kurde ja taki kawałek dostałam od dzieci w formie filmu z kilku lat
    Ryczałam jak bobr

moremi, Elfik, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to bravo mistrzom
    ja zaraz tez ide spac. No w koncu tez w ciazy jetem ;) jak co miesiac

Aasiula, moremi, nick nieaktualny, malgos741, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no ja tego nawet na weselach nie trawię. w sensie "lekkie disco polo" ujdzie i po kilku mocniejszych nawet tańczę do tego, ale na tym ostatnim weselu to zespół był fatalny. wszystko przerabiali na disco polo. z grzeczności wytrzymaliśmy do północy (większość czasu spacerowaliśmy na zewnątrz, a że było potwornie gorąco, to mieliśmy wymówkę) i się zwinęliśmy.

Może jak chłopakom tak dobrze w siatę idzie, to i nam pójdzie z zieloną falą?

Ps. Pani zagląda, więc zachowywać się.
    Ps2. Reni pozdrawiamy ;)

nick nieaktualny, Reni, Aasiula, Simba, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) no

nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu jednym okiem staralam sie doczytac wasze posty ale com chciala cos napisac od siebie to nie moglam utrzymac ze smiechu telefonu jestescie boskie Was na chwile zostawic - nie da sie :-)
    a mecz rewelka mistrzostwo jest! Dobrej nocki Lobuziary ;-)

Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zależy co chcą ale my wszystko puszczamy od bony m po nowości samego disco polo nie puszczamy ile można.

Aasiula, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki wszystkim :-) jutro do roboty eh znowu :-)

mysza1975 lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    dobrej nocki wszystkim :-) jutro do roboty eh znowu :-)
    To prawda do roboty znów ...
    Miłych i owocnych snów wam zycze Mistrze Świata !!!!

nick nieaktualny, Mega, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne to, aż mi sie łezka w oku zakręciła, złote chłopaki, walczyli do końca! SZACUN!
    Wypiłam lampkę wina no i oczywiście podlapalam dola w stylu jestem stara i głupia, do niczego sie już nie nadaje, nawet se w ciąże nie mogę zajść wtedy kiedy chce! A z pierwszym było pyk i już...

iwcia77, kapturnica, Aasiula, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4553 4554 4555 4556 4557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ