35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No taki styl muzyczny to ja znosze tylko na weselach..Poza ..hmmmm nie wiem jakos nie lubie
inessa, Aasiula, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam problem w nocy ze spaniem
najlepiej spi mi sie ostatnio rano
a podgladałam mecz
spokojnej nocy Wam życzea moze nie raczej szalonej
samira, Sabina, malgos741, macduska, Mala79, megan8, Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:bo to typowo weselny styl, i zauważyłam że jak grają takie lekkie kawałki to wszyscy się bawią a jak te ambitniejsze to już gorzej. Zresztą te ambitniejsze to trzeba umieć zagrać a tak czasami kaleczą że klękajcie narody!!!!!!!!!!!!!
samira, macduska, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:własnie trzeba wiedzieć kiedy co zapodać, ja wczoraj na ostatni kawałek podałam violetę villas mamo super kawałek i wiecie co para młoda taki na pleyliście podała
Ryczałam jak bobrmoremi, Elfik, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:bo to typowo weselny styl, i zauważyłam że jak grają takie lekkie kawałki to wszyscy się bawią a jak te ambitniejsze to już gorzej. Zresztą te ambitniejsze to trzeba umieć zagrać a tak czasami kaleczą że klękajcie narody!!!!!!!!!!!!!
Może jak chłopakom tak dobrze w siatę idzie, to i nam pójdzie z zieloną falą?
Ps. Pani zagląda, więc zachowywać się.
Ps2. Reni pozdrawiamymacduska, Reni, Aasiula, Simba, Mala79, Mega, iwcia77, kapturnica, BISCA, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJezu jednym okiem staralam sie doczytac wasze posty ale com chciala cos napisac od siebie to nie moglam utrzymac ze smiechu telefonu jestescie boskie Was na chwile zostawic - nie da sie
a mecz rewelka mistrzostwo jest! Dobrej nocki LobuziaryAasiula, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
zależy co chcą ale my wszystko puszczamy od bony m po nowości samego disco polo nie puszczamy ile można.
Aasiula, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
dobrej nocki wszystkim
jutro do roboty eh znowu
mysza1975 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Piękne to, aż mi sie łezka w oku zakręciła, złote chłopaki, walczyli do końca! SZACUN!
Wypiłam lampkę wina no i oczywiście podlapalam dola w stylu jestem stara i głupia, do niczego sie już nie nadaje, nawet se w ciąże nie mogę zajść wtedy kiedy chce! A z pierwszym było pyk i już...iwcia77, kapturnica, Aasiula, Elfik, macduska, Dorka1979, mysza1975, Mala79, inessa, Sabina, Parka lubią tę wiadomość