35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:pusur, 6-o minutowka moze byc skuteczna ? Ile razy w tygodniu ?
A jak skalpel to ile razy w tygodniu ze by byl skuteczny ?Skladasz je sobie do kupy i wychodzi caly trening. Ja najczesciej robie 5, ale jak zrobisz sobie 2, to masz 12 minut solidnego treningu na poczatek.
Ja cwicze 3 razy w tyg, programy sa po 30 - 40 minut, to wystarcza, zeby bardzo szybko zobaczyc roznice w cialku.No chyba, ze wpierniczasz slodycze, fast foody i inne takie. Ale na poczatek wystarczy odstawic troche cukry i pic duzo wody, to zaraz sie luzniej w spodniach zrobi.
malgos741, Sabina, samira, Dorka1979, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Si. Skalpel masz na YT, skalpel 2 ciezej znalesc.
Zacznij, przezyj pierwsze zalamanie i cwicz dalej.Mega tez plakala na poczatku, a teraz to nie wiem, bo boje sie zapytac.
Ale forma przychodzi piorunsko szybko, wrecz nieoczekiwanie, nagle daje sie zrobic caly program, a wczesniej byl zgon po 10 minutach.
Kciukam!Pusurek, Sabina, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Za Wami nadążyć...
godzinę mnie nie było (tak wiem, jak na olimpiadę się szykuję, to więcej powinnam ćwiczyć), a Wy machnęłyście 6 stron. I o czym? nie mam pojęcia, bo zmęczona jestem, ale pośmiałam sięSabina, Aasiula, kapturnica, iwcia77, samira, Mega, Mala79, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySabina wrote:Tel z netem to jest to
z Wami jestem na bieżąco i mecz oglądam
Wygraliśmy drugiego seta! Jest 2:1 !!!
Zakochalam się w Winiarskim, ech zawsze.mi się tacy faceci podobali, a wyszłam za blondyna mojego wzrostu, cóż
Fakt że jestem na diecie nie znaczy że nie mogę menu przeglądaćCorka trenuje siatke, wiec przezywa na maxa, ja trenowalam tez, wiec nastroj u nas jak w Spodku.
Sabina, moremi, Aasiula, iwcia77, inessa, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Polecam sie na przyszlosc, chociaz ja do zjebki nierychliwa.
Ja mily, spokojny czlowiek jestem.
Ty mnie tylko podjudzasz, potem gardło przegryziesz i nic ci nie zrobią..
Bo sprytny adwokat udowodni, ze to "w okresie porodu, pod jego wpływem"...
Taaa... Niespotykanie spokojny człowiek....
Juz wiem czemu się lowacie z moja imienniczka
Ja mam ochotę dac jej kopa na rozped, chyba niespokojna jestem...moremi, Sabina, kapturnica, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a ja chciałam pytać, który litr wina Macduśka skończyła, że się nie odzywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:14
macduska, kapturnica, samira lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
samira wrote:m nadzieję ze to będzie ostatni set i wygrany dla nas
powiem ze bardzo przezywam,może dlatego tez ze to się dzieje W Kato i w Spodkumalgos741, Sabina, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:a ja chciałam pytać, który litr wina Macduśka skończyła, że się nie odzywa
ale miło, że o mnie pamiętasz..moremi, malgos741, Sabina, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widzisz to tak jak ja na forum , emocje w grupie przezywa sie razem
ja przezywam kazdy wasz okres, ivf, in vitro, podroz do zamku w Owuli, porody,laparoskopie i testy
samira wrote:m nadzieję ze to będzie ostatni set i wygrany dla nas
powiem ze bardzo przezywam,może dlatego tez ze to się dzieje W Kato i w Spodkumoremi, malgos741, kapturnica, Sabina, inessa, samira, BISCA, Mega, Simba, Dorka1979, ania.g, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
a ja przyznaję bez bicia
oglądałam master szefa no i moich ulubionych lekarzy
i tak wynik dowiem się od was
moremi, Pusurek, Sabina, iwcia77, Reni, samira lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Ja też nie oglądam. Wolałam popływać, a zaraz tak jak Pani pójdę sobie poczytać. Ktoś musi popracować na statystyczne dwie książki rocznie.
Elfik, Sabina, malgos741, macduska, iwcia77, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:widzisz to tak jak ja na forum , emocje w grupie przezywa sie razem
ja przezywam kazdy wasz okres, ivf, in vitro, podroz do zamku w Owuli, porody,laparoskopie i testy
Sabina, Aasiula, iwcia77, macduska, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Elfik wrote:No padlam...
A kap zapodaj dowcip o rudym, ja myslalam dzis, ze będę musiała z samochodu wysiąść jak go przeczytralam...
A wiec pytanie za 100pkt - Co nie dostal rudy na swoje urodziny????iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość