X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tez tak myslalam, a potem okazalo sie, ze nawet porod potrafi byc fajny. No dobra, przesadzilam, moze byc spoko. ;) Ale po ostatnim moglabym urodzic jeszcze raz.
    Simba, nie boj nic, moze te zagramaniczne porody sa jednak bardziej ludzkie? A i tam masz cc zagwarantowana przeciez. :)
    Poza tym każda z nas inaczej to odczuje. Dużo kobiet będąc już po jednym cc świadomie decyduje się na kolejne.

malgos741, samira, Sabina, iwcia77, Pusurek, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam Elfik jest delikutasna i rzadko komu cokolwiek wygarnie.Wrecz potafi brac wsio na swoja klate-gooopia 8)
    ..No dobra mi wygarnia od czasu do czasu..Ale tylko dlatego zesmy przymierze krwi zawarly ;) To i sie jakasik odwazniejsza zrobila =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:25

Sabina, inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula, to mój genialny plan lekko upadł...
    Chyba, gdybym w ogóle zaciazyla, spróbuje naturalnie?

Jak czytalam to o porodzie to mi się nóż otwierał, i patrz niby od tego czasu weszła akcja rodzic po ludzki, a czy się zmieniło.
    Kkkkk tylko wkur mnie fakt, ze jak masz miły poród to nie boisz się następnego..
    A trafi się jeden oszolom czy cala ich zgraja i możesz w ogóle zrezygnować z dalszej prokreacji..

Choć ciebie jak widać nie udało się odwieść :-) :-) :-) :-)
    Twarda baba...:-)
    Ciebie to by chyba musieli maczetą rozcinac na żywca żeby zniechęcić...:-)

Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Poza tym każda z nas inaczej to odczuje. Dużo kobiet będąc już po jednym cc świadomie decyduje się na kolejne.
    Ja właśnie podjełam taką decyzję, że drugi porod tylko cc i nie żałuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:26

ania.g, Elfik lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    U nas lało, poza tym jestem chora
    u mnie teraz niebo płacze, witam dziewczynki dziś pospałam do szesnastej, mamcia przyszła do nas no i obiadek zrobiła mniam mniam oj ta cudowna mamcia, mój powiedział że takiej teściowe szukać aż sie miło zrobiło. :-)

kapturnica, Aasiula, Sabina, inessa, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś mnie omionęło?

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik kocham cie! <3

Aasiula lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee, nie robmy ze mnie panienki z okienka..
    Po prostu po co robić komuś przykrość, skoro my i tak jesteśmy w stresie, przynajmniej niektóre, bo ile można się kurwa jego mać starać bez efektu?

Było delikutasnie?

Tutaj na wątku jest inaczej, każda swoje przeszła, wartość zna i rozplakac się nie rozplacze.
    A gdzie vindziej pisalysmy, młode vlaski, ego kruche, kompleksy jak stad do Australii...
    I co, jeszcze dokładać? Baby, mamy trzymać się razem wspiuerac nie pogrążać...
    Ja mogę na klatce wziąć bo swoja wartość znam i to po mnie wpłynie, swoje pomysle:-)

Jak widzisz kap, tu się nie chamuje...

A tam nie chcialam juz wyjść na kurwiszona, bo takie mi się komentarze cisnely na posty, ze by mnie admin z gromnica wyganial..
    Np. "Jestem w 4 dpo, pies sąsiadów dziwnie na mnie spojrzał, a zazwyczaj szczekal...czy jestem w ciazy.?"
    No i weź tu weź...

Aasiula, inessa, Mega, kapturnica, BISCA, Sabina, samira, caffe, iwcia77, Pusurek, moremi, Simba, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Elfik kocham cie! <3

No, ja Ciebie tez..
    <3

I koncze w tych krótkich żołnierskich słowach, bo mnie w gardle ściska..;-)

Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Po prostu po co robić komuś przykrość, skoro my i tak jesteśmy w stresie, przynajmniej niektóre, bo ile można się kurwa jego mać starać bez efektu?

Było delikutasnie?

Tutaj na wątku jest inaczej, każda swoje przeszła, wartość zna i rozplakac się nie rozplacze.
    A gdzie vindziej pisalysmy, młode vlaski, ego kruche, kompleksy jak stad do Australii...
    Ja mogę na klatce wziąć bo swoja wartość znam i to po mnie wpłynie, swoje pomysle:-)

A tam nie chcialam juz wyjść na kurwiszona, bo takie mi się komentarze cisnely na posty, ze by mnie admin z gromnica wyganial..
    Np. "Jestem w 4 dpo, pies sąsiadów dziwnie na mnie spojrzał, a zazwyczaj szczekal...czy jestem w ciazy.?"
    No i weź tu weź...
    ja pieprze kosmos !!!

samira, malgos741, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja staram sie mojego chlopa nie stresowac. Wiem ze dziecko chce. Czesto wiec nie rozmawiamy na ten temat. On po prost czeka i wie, ze ja robie co trzeba. Czasami sie pyta czy chce zeby poszedl ze mna do lekarza.
    À le dzisiaj zapytalam go czy jest gotow na IVF a on ze tak. Wiec zeby sprawdzic jego motywacje, powiedzialam,ze bedzie musial isc na badanie ... analne. Okropna ze mnie jedza ale jego spojrzenie do tej pory mam przed oczami. Hahahahah ! No, zgodzil by sie, z oporami ale zgodzil by sie.
    Takze badanie nasienia to bedzie pikus ;)

kapturnica, Aasiula, ania.g, Mega, Sabina, samira, caffe, malgos741, iwcia77, Pusurek, moremi, Simba, paszczakin, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Było delikutasnie?

No i weź tu weź...

Taaaak Taaak Taaak!!!Jak najbardziej lubie te Twoja wersje..Wersje bardziej hard core =D

Aasiula, Mega, samira lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja właśnie podjełam taką decyzję, że drugi porod tylko cc i nie żałuje :)
    Ja też. Bałam się powtórki z pierwszego porodu który po 12 godz. prób naturalnego zakończył się cc.

Aasiula, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja staram sie mojego chlopa nie stresowac. Wiem ze dziecko chce. Czesto wiec nie rozmawiamy na ten temat. On po prost czeka i wie, ze ja robie co trzeba. Czasami sie pyta czy chce zeby poszedl ze mna do lekarza.
    À le dzisiaj zapytalam go czy jest gotow na IVF a on ze tak. Wiec zeby sprawdzic jego motywacje, powiedzialam,ze bedzie musial isc na badanie ... analne. Okropna ze mnie jedza ale jego spojrzenie do tej pory mam przed oczami. Hahahahah ! No, zgodzil by sie, z oporami ale zgodzil by sie.
    Takze badanie nasienia to bedzie pikus ;)
    To zes dojeVala z tym analnym badaniem heheheheheh Eyyy uwierzyl??HAHAHAHAH

Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To zes dojeVala z tym analnym badaniem heheheheheh Eyyy uwierzyl??HAHAHAHAH
    No właśnie uwierzył?

Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coz, ja w jego oczach jestem ekspertka wiec moge mu sporo bzdur wcisnac.

Kurka, pojde prosto do piekla !!!
    Aasiula wrote:
    No właśnie uwierzył?

inessa, malgos741, kapturnica, Aasiula, Sabina, iwcia77, moremi, samira, Elfik, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

I to bez kolejki =D

BISCA, Aasiula, iwcia77, moremi, Elfik, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

kłamstwo na szczytny cel hehehe :)

iwcia77, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakas chetna do pary ?
    kapturnica wrote:
    I to bez kolejki =D

Aasiula, malgos741, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca,gdzieś ty była na przeszkoleniu? W szwadronach smierci?:-) :-) :-) :-) :-)
    Sadyzm to mało powiedziane, za chwile mu powiesz, ze w sumie to on urodzi...przez czloneczka, oczywiscie.:-) :-) :-) :-) :-)

kapturnica, inessa, iwcia77, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, Mala79, Dorka1979, ania.g, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 4548 4549 4550 4551 4552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ