Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tez tak myslalam, a potem okazalo sie, ze nawet porod potrafi byc fajny. No dobra, przesadzilam, moze byc spoko. ;) Ale po ostatnim moglabym urodzic jeszcze raz.
    Simba, nie boj nic, moze te zagramaniczne porody sa jednak bardziej ludzkie? A i tam masz cc zagwarantowana przeciez. :)
    Poza tym każda z nas inaczej to odczuje. Dużo kobiet będąc już po jednym cc świadomie decyduje się na kolejne.

malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam Elfik jest delikutasna i rzadko komu cokolwiek wygarnie.Wrecz potafi brac wsio na swoja klate-gooopia 8)
    ..No dobra mi wygarnia od czasu do czasu..Ale tylko dlatego zesmy przymierze krwi zawarly ;) To i sie jakasik odwazniejsza zrobila =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:25

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula, to mój genialny plan lekko upadł...
    Chyba, gdybym w ogóle zaciazyla, spróbuje naturalnie?

Jak czytalam to o porodzie to mi się nóż otwierał, i patrz niby od tego czasu weszła akcja rodzic po ludzki, a czy się zmieniło.
    Kkkkk tylko wkur mnie fakt, ze jak masz miły poród to nie boisz się następnego..
    A trafi się jeden oszolom czy cala ich zgraja i możesz w ogóle zrezygnować z dalszej prokreacji..

Choć ciebie jak widać nie udało się odwieść :-) :-) :-) :-)
    Twarda baba...:-)
    Ciebie to by chyba musieli maczetą rozcinac na żywca żeby zniechęcić...:-)

Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Poza tym każda z nas inaczej to odczuje. Dużo kobiet będąc już po jednym cc świadomie decyduje się na kolejne.
    Ja właśnie podjełam taką decyzję, że drugi porod tylko cc i nie żałuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:26

ania.g, Elfik lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    U nas lało, poza tym jestem chora
    u mnie teraz niebo płacze, witam dziewczynki dziś pospałam do szesnastej, mamcia przyszła do nas no i obiadek zrobiła mniam mniam oj ta cudowna mamcia, mój powiedział że takiej teściowe szukać aż sie miło zrobiło. :-)

kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś mnie omionęło?

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik kocham cie! <3

Aasiula lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee, nie robmy ze mnie panienki z okienka..
    Po prostu po co robić komuś przykrość, skoro my i tak jesteśmy w stresie, przynajmniej niektóre, bo ile można się kurwa jego mać starać bez efektu?

Było delikutasnie?

Tutaj na wątku jest inaczej, każda swoje przeszła, wartość zna i rozplakac się nie rozplacze.
    A gdzie vindziej pisalysmy, młode vlaski, ego kruche, kompleksy jak stad do Australii...
    I co, jeszcze dokładać? Baby, mamy trzymać się razem wspiuerac nie pogrążać...
    Ja mogę na klatce wziąć bo swoja wartość znam i to po mnie wpłynie, swoje pomysle:-)

Jak widzisz kap, tu się nie chamuje...

A tam nie chcialam juz wyjść na kurwiszona, bo takie mi się komentarze cisnely na posty, ze by mnie admin z gromnica wyganial..
    Np. "Jestem w 4 dpo, pies sąsiadów dziwnie na mnie spojrzał, a zazwyczaj szczekal...czy jestem w ciazy.?"
    No i weź tu weź...

Aasiula, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Simba, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Elfik kocham cie! <3

No, ja Ciebie tez..
    <3

I koncze w tych krótkich żołnierskich słowach, bo mnie w gardle ściska..;-)

Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Po prostu po co robić komuś przykrość, skoro my i tak jesteśmy w stresie, przynajmniej niektóre, bo ile można się kurwa jego mać starać bez efektu?

Było delikutasnie?

Tutaj na wątku jest inaczej, każda swoje przeszła, wartość zna i rozplakac się nie rozplacze.
    A gdzie vindziej pisalysmy, młode vlaski, ego kruche, kompleksy jak stad do Australii...
    Ja mogę na klatce wziąć bo swoja wartość znam i to po mnie wpłynie, swoje pomysle:-)

A tam nie chcialam juz wyjść na kurwiszona, bo takie mi się komentarze cisnely na posty, ze by mnie admin z gromnica wyganial..
    Np. "Jestem w 4 dpo, pies sąsiadów dziwnie na mnie spojrzał, a zazwyczaj szczekal...czy jestem w ciazy.?"
    No i weź tu weź...
    ja pieprze kosmos !!!

nick nieaktualny, malgos741, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja staram sie mojego chlopa nie stresowac. Wiem ze dziecko chce. Czesto wiec nie rozmawiamy na ten temat. On po prost czeka i wie, ze ja robie co trzeba. Czasami sie pyta czy chce zeby poszedl ze mna do lekarza.
    À le dzisiaj zapytalam go czy jest gotow na IVF a on ze tak. Wiec zeby sprawdzic jego motywacje, powiedzialam,ze bedzie musial isc na badanie ... analne. Okropna ze mnie jedza ale jego spojrzenie do tej pory mam przed oczami. Hahahahah ! No, zgodzil by sie, z oporami ale zgodzil by sie.
    Takze badanie nasienia to bedzie pikus ;)

kapturnica, Aasiula, ania.g, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Simba, paszczakin, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Było delikutasnie?

No i weź tu weź...

Taaaak Taaak Taaak!!!Jak najbardziej lubie te Twoja wersje..Wersje bardziej hard core =D

Aasiula, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja właśnie podjełam taką decyzję, że drugi porod tylko cc i nie żałuje :)
    Ja też. Bałam się powtórki z pierwszego porodu który po 12 godz. prób naturalnego zakończył się cc.

Aasiula, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja staram sie mojego chlopa nie stresowac. Wiem ze dziecko chce. Czesto wiec nie rozmawiamy na ten temat. On po prost czeka i wie, ze ja robie co trzeba. Czasami sie pyta czy chce zeby poszedl ze mna do lekarza.
    À le dzisiaj zapytalam go czy jest gotow na IVF a on ze tak. Wiec zeby sprawdzic jego motywacje, powiedzialam,ze bedzie musial isc na badanie ... analne. Okropna ze mnie jedza ale jego spojrzenie do tej pory mam przed oczami. Hahahahah ! No, zgodzil by sie, z oporami ale zgodzil by sie.
    Takze badanie nasienia to bedzie pikus ;)
    To zes dojeVala z tym analnym badaniem heheheheheh Eyyy uwierzyl??HAHAHAHAH

Aasiula, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To zes dojeVala z tym analnym badaniem heheheheheh Eyyy uwierzyl??HAHAHAHAH
    No właśnie uwierzył?

Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coz, ja w jego oczach jestem ekspertka wiec moge mu sporo bzdur wcisnac.

Kurka, pojde prosto do piekla !!!
    Aasiula wrote:
    No właśnie uwierzył?

nick nieaktualny, malgos741, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Elfik, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

I to bez kolejki =D

BISCA, Aasiula, iwcia77, moremi, Elfik, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

kłamstwo na szczytny cel hehehe :)

iwcia77, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakas chetna do pary ?
    kapturnica wrote:
    I to bez kolejki =D

Aasiula, malgos741, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca,gdzieś ty była na przeszkoleniu? W szwadronach smierci?:-) :-) :-) :-) :-)
    Sadyzm to mało powiedziane, za chwile mu powiesz, ze w sumie to on urodzi...przez czloneczka, oczywiscie.:-) :-) :-) :-) :-)

kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 4548 4549 4550 4551 4552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ