35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ja tez tak myslalam, a potem okazalo sie, ze nawet porod potrafi byc fajny. No dobra, przesadzilam, moze byc spoko.
Ale po ostatnim moglabym urodzic jeszcze raz.
Simba, nie boj nic, moze te zagramaniczne porody sa jednak bardziej ludzkie? A i tam masz cc zagwarantowana przeciez.
malgos741, samira, Sabina, iwcia77, Pusurek, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Potwierdzam Elfik jest delikutasna i rzadko komu cokolwiek wygarnie.Wrecz potafi brac wsio na swoja klate-gooopia
..No dobra mi wygarnia od czasu do czasu..Ale tylko dlatego zesmy przymierze krwi zawarlyTo i sie jakasik odwazniejsza zrobila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:25
Sabina, inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula, to mój genialny plan lekko upadł...
Chyba, gdybym w ogóle zaciazyla, spróbuje naturalnie?
Jak czytalam to o porodzie to mi się nóż otwierał, i patrz niby od tego czasu weszła akcja rodzic po ludzki, a czy się zmieniło.
Kkkkk tylko wkur mnie fakt, ze jak masz miły poród to nie boisz się następnego..
A trafi się jeden oszolom czy cala ich zgraja i możesz w ogóle zrezygnować z dalszej prokreacji..
Choć ciebie jak widać nie udało się odwieść
Twarda baba...
Ciebie to by chyba musieli maczetą rozcinac na żywca żeby zniechęcić...Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Poza tym każda z nas inaczej to odczuje. Dużo kobiet będąc już po jednym cc świadomie decyduje się na kolejne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:26
ania.g, Elfik lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:U nas lało, poza tym jestem chora
kapturnica, Aasiula, Sabina, inessa, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Eee, nie robmy ze mnie panienki z okienka..
Po prostu po co robić komuś przykrość, skoro my i tak jesteśmy w stresie, przynajmniej niektóre, bo ile można się kurwa jego mać starać bez efektu?
Było delikutasnie?
Tutaj na wątku jest inaczej, każda swoje przeszła, wartość zna i rozplakac się nie rozplacze.
A gdzie vindziej pisalysmy, młode vlaski, ego kruche, kompleksy jak stad do Australii...
I co, jeszcze dokładać? Baby, mamy trzymać się razem wspiuerac nie pogrążać...
Ja mogę na klatce wziąć bo swoja wartość znam i to po mnie wpłynie, swoje pomysle:-)
Jak widzisz kap, tu się nie chamuje...
A tam nie chcialam juz wyjść na kurwiszona, bo takie mi się komentarze cisnely na posty, ze by mnie admin z gromnica wyganial..
Np. "Jestem w 4 dpo, pies sąsiadów dziwnie na mnie spojrzał, a zazwyczaj szczekal...czy jestem w ciazy.?"
No i weź tu weź...Aasiula, inessa, Mega, kapturnica, BISCA, Sabina, samira, caffe, iwcia77, Pusurek, moremi, Simba, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Eee, nie robmy ze mnie panienki z okienka..
Po prostu po co robić komuś przykrość, skoro my i tak jesteśmy w stresie, przynajmniej niektóre, bo ile można się kurwa jego mać starać bez efektu?
Było delikutasnie?
Tutaj na wątku jest inaczej, każda swoje przeszła, wartość zna i rozplakac się nie rozplacze.
A gdzie vindziej pisalysmy, młode vlaski, ego kruche, kompleksy jak stad do Australii...
Ja mogę na klatce wziąć bo swoja wartość znam i to po mnie wpłynie, swoje pomysle:-)
A tam nie chcialam juz wyjść na kurwiszona, bo takie mi się komentarze cisnely na posty, ze by mnie admin z gromnica wyganial..
Np. "Jestem w 4 dpo, pies sąsiadów dziwnie na mnie spojrzał, a zazwyczaj szczekal...czy jestem w ciazy.?"
No i weź tu weź...samira, malgos741, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ja staram sie mojego chlopa nie stresowac. Wiem ze dziecko chce. Czesto wiec nie rozmawiamy na ten temat. On po prost czeka i wie, ze ja robie co trzeba. Czasami sie pyta czy chce zeby poszedl ze mna do lekarza.
À le dzisiaj zapytalam go czy jest gotow na IVF a on ze tak. Wiec zeby sprawdzic jego motywacje, powiedzialam,ze bedzie musial isc na badanie ... analne. Okropna ze mnie jedza ale jego spojrzenie do tej pory mam przed oczami. Hahahahah ! No, zgodzil by sie, z oporami ale zgodzil by sie.
Takze badanie nasienia to bedzie pikuskapturnica, Aasiula, ania.g, Mega, Sabina, samira, caffe, malgos741, iwcia77, Pusurek, moremi, Simba, paszczakin, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Eee, nie robmy ze mnie panienki z okienka..
Było delikutasnie?
No i weź tu weź...
Taaaak Taaak Taaak!!!Jak najbardziej lubie te Twoja wersje..Wersje bardziej hard coreAasiula, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja właśnie podjełam taką decyzję, że drugi porod tylko cc i nie żałuje
Aasiula, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
BISCA wrote:Ja staram sie mojego chlopa nie stresowac. Wiem ze dziecko chce. Czesto wiec nie rozmawiamy na ten temat. On po prost czeka i wie, ze ja robie co trzeba. Czasami sie pyta czy chce zeby poszedl ze mna do lekarza.
À le dzisiaj zapytalam go czy jest gotow na IVF a on ze tak. Wiec zeby sprawdzic jego motywacje, powiedzialam,ze bedzie musial isc na badanie ... analne. Okropna ze mnie jedza ale jego spojrzenie do tej pory mam przed oczami. Hahahahah ! No, zgodzil by sie, z oporami ale zgodzil by sie.
Takze badanie nasienia to bedzie pikusAasiula, Mega, Sabina, iwcia77, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No coz, ja w jego oczach jestem ekspertka wiec moge mu sporo bzdur wcisnac.
Kurka, pojde prosto do piekla !!!
Aasiula wrote:No właśnie uwierzył?inessa, malgos741, kapturnica, Aasiula, Sabina, iwcia77, moremi, samira, Elfik, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bisca,gdzieś ty była na przeszkoleniu? W szwadronach smierci?
Sadyzm to mało powiedziane, za chwile mu powiesz, ze w sumie to on urodzi...przez czloneczka, oczywiscie.kapturnica, inessa, iwcia77, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, Mala79, Dorka1979, ania.g, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość