X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Jako jedyna nie jestem stara w tej wyliczance, ale nie wiem czy to nie prowokacja...;-)
    Bo nie jestes. .Wkrecasz sobie cos przy tej swojej schizofrenii =D

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurde, dziecie mi nie dalo pocwiczyc, zasnal mi na klacie a ja razem z nim. Teraz sciemy wali, ze wyspany, motyla noga. Do tego chlopaki przegrywaja ciutke. Zjem se ciacho na pocieche chyba. ;)

Młody nie lubi koniowatej po prostu...ma chłopak gust..
    Zmien na Gillian albo Mel
    Bedzie z toba machał konczynami..:-) z energia i życiem...

A jak słyszy chodakowska to chce z powrotem do macicy spierniczyc bo się mu słabo robi....:-)

kapturnica, Mega, Sabina, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniowata... =D

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Asiula, a jak to jest z tym ogólnym? Jakie jest niebezpieczeństwo duże dla dziecka?
    Ja przy CC jak nagle nie mogłam ruszać nogami i czulam jakby mi tez płuca sparaliżowało to jedno z najgorszych wspomnień w życiu..

A jak po ogolnym?
    No niestety przy znieczuleniu miejscowym jest takie uczucie dziwne bym powiedziała (delikatnie to ujmując)ja sie popłakałam jak nie mogłam ruszyć nogami i było mi koszmarnie zimno
    Przy ogólnym ,to nie wiem jak to jest jesli chodzi o malenstwo u mnie było zagrożenie zycia córeczki owineła sie pepowiną wokół szyjki i ramionek .
    Dusiła sie malńka ,ale wszystko się udało na szczęscie,choć zwlekali z tym ..
    Wiedzieli że tak sie poowijała i czekali gnoje ,"URODZI PANI " I tak tyrzymali mnie w bolach przez 24 godziny ,co szła w kanł to tetno spadało i tak 24 h.Dopiero jak ich zjebałam to ruszyli z cc.
    Jak sie obudziłam to porazka nie mogłam oddychać
    Pamietam tylko że pomyslałam że nawet jej nie zobaczyłam za duzo mi dali leku partacze bo nie spytali ile waże tylko na oko dali , wymioty złe samopoczucie,
    z doświadczenia wybrałabym po raz trzeci tylko znieczulenie miejscowe mimo tego dziwnego uczucia .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:05

Reni, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Niestety to nie jest tak że wyjmą dziecko, łożysko i pozamiatane. Niby bólu nie czujesz ale czujesz grzebanie we wnętrznościach, słyszysz odgłosy i komentarze. Jak już wyjmą co trzeba to zaczyna się czyszczenie flaczków, jak jadą koło okrężnicy to można zaliczyć odlot.
    Aniu..... A tak cie lubiłam...DZIEKUJE ŚLICZNIE ZA TE OPOWIEŚĆ!!!!

kapturnica, ania.g, caffe, Mega, Sabina, iwcia77, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Młody nie lubi koniowatej po prostu...ma chłopak gust..
    Zmien na Gillian albo Mel
    Bedzie z toba machał konczynami..:-) z energia i życiem...

A jak słyszy chodakowska to chce z powrotem do macicy spierniczyc bo się mu słabo robi....:-)
    No prosz cie... bo nawet braterstwo sasiadujacych dzielnic nam nie pomoze... ;) :P
    Mowisz w taki sposob do najwiekszej fanki Chodakowskiej na tym forum?? Szejm! Usprawiedliwia cie jedynie to, ze jeszcze tego nie wiedzias moze. ;) Chyba, ze to czysta prowokacja. :P

Simba, kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaasiula to Ty masz dwojeczke w domku???

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurde, dziecie mi nie dalo pocwiczyc, zasnal mi na klacie a ja razem z nim. Teraz sciemy wali, ze wyspany, motyla noga. Do tego chlopaki przegrywaja ciutke. Zjem se ciacho na pocieche chyba. ;)

Pusurku dzięki za opinie o fryzurce :)
    Adaś wie już jak mamusie przy sobie zatrzymać na dłuzej ;)

Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Elfik, nie odpowiedzialam, ze ja tam, gdzie fiordy z reki zra. ;) A Ty mi nie napisalas, gdzie do sredniej chodzilas, chyba, ze nie doczytalam, co w tempie naszego pisania 12 stron na minute jest mozliwe. ;)

IV liceum ogólnokształcące Gdynia :-)
    W Gdańsku na wygnaniu, ale po 15 latach zaczelam się przyzwyczajac:-) :-) :-)

No zesz, to dlatego tak dobrze wygladasz, zdrowe powietrxze, woda, dużo ryb..?;-)
    To prawda, ze tam nie ma "mamisynkowego' chowu?

Ja czasem czytam, nadrabiam, chce odpisach na kilka rzeczy a potem nie pamiętam co i komu...
    Ale, ze Mickiewiczem nie jestem, literatura światowa na tym nie ucierpi;-)

Pusurek, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aniu..... A tak cie lubiłam...DZIEKUJE ŚLICZNIE ZA TE OPOWIEŚĆ!!!!
    Mimo wszystko wolę to niż męczyć się naturalnie nie wiadomo ile czasu.

Aasiula, malgos741, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Aaasiula to Ty masz dwojeczke w domku???
    W domku mam już tylko jedno, syna bo córa ma 20 lat i jest już zareczona ,nie mieszka juz z nami :)

ania.g, samira, Sabina, inessa, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    W domku mam już tylko jedno, syna bo córa ma 20 lat i jest już zareczona ,nie mieszka juz z nami :)
    OOO to juz masz dorosla corke...Fajnie..Moze we dwie bedziecie brzuszkowe 8)

Aasiula, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mimo wszystko wolę to niż męczyć się naturalnie nie wiadomo ile czasu.
    Ja tez tak myslalam, a potem okazalo sie, ze nawet porod potrafi byc fajny. No dobra, przesadzilam, moze byc spoko. ;) Ale po ostatnim moglabym urodzic jeszcze raz.
    Simba, nie boj nic, moze te zagramaniczne porody sa jednak bardziej ludzkie? A i tam masz cc zagwarantowana przeciez. :)

samira, kapturnica, ania.g, Aasiula, malgos741, Sabina, iwcia77, moremi, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3
    Aasiula wrote:
    to jest nas dwie ;)

kapturnica, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    OOO to juz masz dorosla corke...Fajnie..Moze we dwie bedziecie brzuszkowe 8)
    Ona mowi mi że dopiero za 6 lat dzieci bo muszą się wyszaleć i studia
    I w ogóle im to nie odpowiada jak na razie :)

inessa, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I takim sie lubi trafic najszybciej ;)
    Aasiula wrote:
    Ona mowi mi że dopiero za 6 lat dzieci bo muszą się wyszaleć i studia
    I w ogóle im to nie odpowiada jak na razie :)

Aasiula, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I takim sie lubi trafic najszybciej ;)
    też jej to powiedziałam to spojrzała na mnie jakby ufo zobaczyła ,jeszcze mi jakims palucheM w czoło pokazała :() MAŁOLATA :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:14

Sabina, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, Kap potwierdzi, ze jak mam cos komuś powiedzieć co mogłoby mu sprawić przykrość, to się 6 razy w jęzor ugryze, jestem antytezą Andrzeja...

Normalnie jak pierwiosnek jestem delikatna..

Ale...

Chodakowdska to samo zło...
    Zło...
    Zło...;-)

I dodatkowo odbiera mi chęć do życia...

Ale na gole klaty się z tobą bic nie będę, bo k... Masz większe warunki obecnie, nie mam szans...
    I w dodatku bic się z matka karmiąca... Zesz bym na patola wyszła...:-) :-) :-) :-) :-)

Aasiula, malgos741, kapturnica, samira, Sabina, Mega, inessa, iwcia77, moremi, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez moj chciał.. Nie no chciał ale jakoś tak sie do tego zabierał, ze rok zleciał..
    Wiesz facet raz zrozumie i jak mówi, że coś zrobi to zrobi a nie przypominać facetom ciągle co pół roku ;-)
    Moj bał się wyniku, bo na motorze długo jeździł. Poswieceniem bylo to, że się go pozbył. Płakał jak sprzedawał ale sam chciał, bo jak stwierdził ma dla kogo żyć i chce dziecki.
    Ja myślę, że to ja raczej truteń jestem w domu haha on więcej robi.... I przy dziecku będzie pierwszy. Ma do tego dryg.. Przewija karmi.. Ma wprawę z siostry dzieciakami
    Ale to ja qrwa mam okres ci miesiąc i cierpię i jeszcze porody mnie czekaja
    Elfik wrote:
    A nie Reni, tego to nie rozumiem.
    Chcemy dziecko? Chcemy, to obydwoje się badamy. Do głowy by mi nie przyszło ze facet może odmowic , jego badania a nasze..
    Ja juz kilka razy pisalam, ze laski po laparoskopiach truja sie hormonami a samiec nie pójdzie do kubeczka?

Laska się powinna zastanowić co robi z tym gościem i czy on się nadaje na ojca,,,
    Potem lista poświęceń dla malucha tylko wzrasta...
    Przynajmniej w moim świecie gdzie dziecko ma dwoje rodziców.
    Mój pracował, a co jakiś czas mówił, sciagnij mleko, ja bąbla nakarmie w nocy, przynajmniej się wyspisz..
    Nie to, ze świętego z niego robię, ale ja tez zawsze oczekiwalam, ze się dzielimy po równo, o ile to mozliwe. 50% tego biznesu jest jego, to i 50% obowiązków...

malgos741, samira, Sabina, Mega, iwcia77, moremi, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry dziewczynki ze tak nagle zwialam ale w pracy mi sie zrobil niespodziewany mlyn i musialam ogarnac kilka tematow na raz a teraz ogladam meczyk musze na zakonczenie chociaz pokibicowac ladnie nam idzie :-)

kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4547 4548 4549 4550 4551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ