35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Kurde, dziecie mi nie dalo pocwiczyc, zasnal mi na klacie a ja razem z nim. Teraz sciemy wali, ze wyspany, motyla noga. Do tego chlopaki przegrywaja ciutke. Zjem se ciacho na pocieche chyba.
Młody nie lubi koniowatej po prostu...ma chłopak gust..
Zmien na Gillian albo Mel
Bedzie z toba machał konczynami..z energia i życiem...
A jak słyszy chodakowska to chce z powrotem do macicy spierniczyc bo się mu słabo robi....kapturnica, Mega, Sabina, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Asiula, a jak to jest z tym ogólnym? Jakie jest niebezpieczeństwo duże dla dziecka?
Ja przy CC jak nagle nie mogłam ruszać nogami i czulam jakby mi tez płuca sparaliżowało to jedno z najgorszych wspomnień w życiu..
A jak po ogolnym?
Przy ogólnym ,to nie wiem jak to jest jesli chodzi o malenstwo u mnie było zagrożenie zycia córeczki owineła sie pepowiną wokół szyjki i ramionek .
Dusiła sie malńka ,ale wszystko się udało na szczęscie,choć zwlekali z tym ..
Wiedzieli że tak sie poowijała i czekali gnoje ,"URODZI PANI " I tak tyrzymali mnie w bolach przez 24 godziny ,co szła w kanł to tetno spadało i tak 24 h.Dopiero jak ich zjebałam to ruszyli z cc.
Jak sie obudziłam to porazka nie mogłam oddychać
Pamietam tylko że pomyslałam że nawet jej nie zobaczyłam za duzo mi dali leku partacze bo nie spytali ile waże tylko na oko dali , wymioty złe samopoczucie,
z doświadczenia wybrałabym po raz trzeci tylko znieczulenie miejscowe mimo tego dziwnego uczucia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:05
Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Niestety to nie jest tak że wyjmą dziecko, łożysko i pozamiatane. Niby bólu nie czujesz ale czujesz grzebanie we wnętrznościach, słyszysz odgłosy i komentarze. Jak już wyjmą co trzeba to zaczyna się czyszczenie flaczków, jak jadą koło okrężnicy to można zaliczyć odlot.
kapturnica, ania.g, caffe, Mega, Sabina, iwcia77, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Młody nie lubi koniowatej po prostu...ma chłopak gust..
Zmien na Gillian albo Mel
Bedzie z toba machał konczynami..z energia i życiem...
A jak słyszy chodakowska to chce z powrotem do macicy spierniczyc bo się mu słabo robi....
Mowisz w taki sposob do najwiekszej fanki Chodakowskiej na tym forum?? Szejm! Usprawiedliwia cie jedynie to, ze jeszcze tego nie wiedzias moze.Chyba, ze to czysta prowokacja.
Simba, kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Kurde, dziecie mi nie dalo pocwiczyc, zasnal mi na klacie a ja razem z nim. Teraz sciemy wali, ze wyspany, motyla noga. Do tego chlopaki przegrywaja ciutke. Zjem se ciacho na pocieche chyba.
Pusurku dzięki za opinie o fryzurce
Adaś wie już jak mamusie przy sobie zatrzymać na dłuzej
Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Elfik, nie odpowiedzialam, ze ja tam, gdzie fiordy z reki zra.
A Ty mi nie napisalas, gdzie do sredniej chodzilas, chyba, ze nie doczytalam, co w tempie naszego pisania 12 stron na minute jest mozliwe.
IV liceum ogólnokształcące Gdynia
W Gdańsku na wygnaniu, ale po 15 latach zaczelam się przyzwyczajac:-)
No zesz, to dlatego tak dobrze wygladasz, zdrowe powietrxze, woda, dużo ryb..?
To prawda, ze tam nie ma "mamisynkowego' chowu?
Ja czasem czytam, nadrabiam, chce odpisach na kilka rzeczy a potem nie pamiętam co i komu...
Ale, ze Mickiewiczem nie jestem, literatura światowa na tym nie ucierpi;-)Pusurek, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Mimo wszystko wolę to niż męczyć się naturalnie nie wiadomo ile czasu.
Ale po ostatnim moglabym urodzic jeszcze raz.
Simba, nie boj nic, moze te zagramaniczne porody sa jednak bardziej ludzkie? A i tam masz cc zagwarantowana przeciez.samira, kapturnica, ania.g, Aasiula, malgos741, Sabina, iwcia77, moremi, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:OOO to juz masz dorosla corke...Fajnie..Moze we dwie bedziecie brzuszkowe
I w ogóle im to nie odpowiada jak na razieinessa, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I takim sie lubi trafic najszybciej
) MAŁOLATA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:14
Sabina, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusur, Kap potwierdzi, ze jak mam cos komuś powiedzieć co mogłoby mu sprawić przykrość, to się 6 razy w jęzor ugryze, jestem antytezą Andrzeja...
Normalnie jak pierwiosnek jestem delikatna..
Ale...
Chodakowdska to samo zło...
Zło...
Zło...
I dodatkowo odbiera mi chęć do życia...
Ale na gole klaty się z tobą bic nie będę, bo k... Masz większe warunki obecnie, nie mam szans...
I w dodatku bic się z matka karmiąca... Zesz bym na patola wyszła...Aasiula, malgos741, kapturnica, samira, Sabina, Mega, inessa, iwcia77, moremi, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alez moj chciał.. Nie no chciał ale jakoś tak sie do tego zabierał, ze rok zleciał..
Wiesz facet raz zrozumie i jak mówi, że coś zrobi to zrobi a nie przypominać facetom ciągle co pół roku
Moj bał się wyniku, bo na motorze długo jeździł. Poswieceniem bylo to, że się go pozbył. Płakał jak sprzedawał ale sam chciał, bo jak stwierdził ma dla kogo żyć i chce dziecki.
Ja myślę, że to ja raczej truteń jestem w domu haha on więcej robi.... I przy dziecku będzie pierwszy. Ma do tego dryg.. Przewija karmi.. Ma wprawę z siostry dzieciakami
Ale to ja qrwa mam okres ci miesiąc i cierpię i jeszcze porody mnie czekajaElfik wrote:A nie Reni, tego to nie rozumiem.
Chcemy dziecko? Chcemy, to obydwoje się badamy. Do głowy by mi nie przyszło ze facet może odmowic , jego badania a nasze..
Ja juz kilka razy pisalam, ze laski po laparoskopiach truja sie hormonami a samiec nie pójdzie do kubeczka?
Laska się powinna zastanowić co robi z tym gościem i czy on się nadaje na ojca,,,
Potem lista poświęceń dla malucha tylko wzrasta...
Przynajmniej w moim świecie gdzie dziecko ma dwoje rodziców.
Mój pracował, a co jakiś czas mówił, sciagnij mleko, ja bąbla nakarmie w nocy, przynajmniej się wyspisz..
Nie to, ze świętego z niego robię, ale ja tez zawsze oczekiwalam, ze się dzielimy po równo, o ile to mozliwe. 50% tego biznesu jest jego, to i 50% obowiązków...malgos741, samira, Sabina, Mega, iwcia77, moremi, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorry dziewczynki ze tak nagle zwialam ale w pracy mi sie zrobil niespodziewany mlyn i musialam ogarnac kilka tematow na raz a teraz ogladam meczyk musze na zakonczenie chociaz pokibicowac ladnie nam idzie
kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość