35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Elfik po przeczytaniu twoich postów to stwierdziłam że swojska babka z ciebie ... już cię lubię
iwcia77, Aasiula, Sabina, Elfik, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:E tam. Moj brzuch jest dowodem, ze nie.
Pusurek, samira lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
jaciepirdykam, po prostu leje a Alojz sie gapi na mnie jak na kretyna
Elfik twoje teksty sa po prostu nie do pobicia
teraz chcialabym przeczytac luzna konwersacje miedzy toba , Renia, Simba, Ewa , Bursztynem i Paszczem - kurwa - kabarety sie chowaja
Elfik wrote:Bisca,gdzieś ty była na przeszkoleniu? W szwadronach smierci?
Sadyzm to mało powiedziane, za chwile mu powiesz, ze w sumie to on urodzi...przez czloneczka, oczywiscie.kapturnica, inessa, malgos741, Aasiula, BISCA, Elfik, samira, moremi, ania.g, Mega, Simba, paszczakin, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:może ja się skusze bo po stymulacji grudniowo-styczniowej mam oponkę i źle się z nią czuję, może coś polecisz na opnkę?
iwcia77, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-
Hmmm, ja bez chodakowskiej taki miałam, geny..
A potem hormony się rozszalaly, pco i inne atrakcje...
No i wizja balangi z młoda do pierwszej w nocy bez pawełka (wedlowskiego) wydawała mi się nie do zniesienia...
Ni czarujmy się, większość jest z żarcia...
Ale jak się nie faszeruje jak indyk na święta, żeby mieć owulację i jeszcze dac się zagniezdzic to brzuch bardziej płaski...
A serio -jak tobie pomaga super.
Ja nie mogę
Zło.....inessa, kapturnica, Sabina, iwcia77, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:jaciepirdykam, po prostu leje a Alojz sie gapi na mnie jak na kretyna
Elfik twoje teksty sa po prostu nie do pobicia
teraz chcialabym przeczytac luzna konwersacje miedzy toba , Renia, Simba, Ewa , Bursztynem i Paszczem - kurwa - kabarety sie chowaja
już nawet nie reaguje
iwcia77, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Hihihi, nie wiem co we mnie wstapilo ale musialam sie upewnic,ze przed niczym sie nie cofnie. I pewnosc mam
zostawiam go w spokoju. Nastepnym razem jak go bede potrzebowac to do co miesiecznego przytulania-ocierania lez jak przyjdzie @. Rutyna
Elfik wrote:Bisca,gdzieś ty była na przeszkoleniu? W szwadronach smierci?
Sadyzm to mało powiedziane, za chwile mu powiesz, ze w sumie to on urodzi...przez czloneczka, oczywiscie.kapturnica, Aasiula, iwcia77, Sabina, samira, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Guru moja we wszystkie cwiczenia ma wplecione miesnie brzucha. Jakikolwiek program bys nie zaczela, to brzuch bedzie znikal, a przy okazji reszta tez. Jeslis slaba, to skalpel lub skalpel 2, jesli jestes hardkorem to wszystkie programy z Total Fitnes albo 6 cio minutowki z YT.
Aasiula, Pusurek, Sabina, samira lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyElfik wrote:Hmmm, ja bez chodakowskiej taki miałam, geny..
Ale nie spodziewalam sie, ze moge miec plaski brzuch 2 tyg po porodzie, po pierwszej ciazy tak nie mialam.
Tysiace nie moga sie mylic...Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:słaba bo nia mam czsu na ćwiczenia tylko w pracy latam w salonie , no i praca stojaca, to mówisz skalpel lub skalpel 2 dla mnie?
Zacznij, przezyj pierwsze zalamanie i cwicz dalej.Mega tez plakala na poczatku, a teraz to nie wiem, bo boje sie zapytac.
Ale forma przychodzi piorunsko szybko, wrecz nieoczekiwanie, nagle daje sie zrobic caly program, a wczesniej byl zgon po 10 minutach.
Kciukam!Aasiula, Sabina, moremi, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
No i się znowu zrumienilam
Bo tu są fajne babki...
Kurde do kap kiedyś pisalam, jak was podczytalam, ze chyba przyrost wieku oprócz nietoperzy pod pachami daje dystans do siebie i świata, dlatego tu tak kolorowo:-)
Ps. Dobrze, ze pusur mnie zjebal, to się w równowadze utrzymuje:-)Aasiula, kapturnica, Sabina, moremi, malgos741, inessa, Pusurek, Mega, Simba, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
pusur, 6-o minutowka moze byc skuteczna ? Ile razy w tygodniu ?
A jak skalpel to ile razy w tygodniu ze by byl skuteczny ?
Pusurek wrote:Guru moja we wszystkie cwiczenia ma wplecione miesnie brzucha. Jakikolwiek program bys nie zaczela, to brzuch bedzie znikal, a przy okazji reszta tez. Jeslis slaba, to skalpel lub skalpel 2, jesli jestes hardkorem to wszystkie programy z Total Fitnes albo 6 cio minutowki z YT.Aasiula, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:No i się znowu zrumienilam
Bo tu są fajne babki...
Kurde do kap kiedyś pisalam, jak was podczytalam, ze chyba przyrost wieku oprócz nietoperzy pod pachami daje dystans do siebie i świata, dlatego tu tak kolorowo:-)
Ps. Dobrze, ze pusur mnie zjebal, to się w równowadze utrzymuje:-)Ja mily, spokojny czlowiek jestem.
Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTel z netem to jest to
z Wami jestem na bieżąco i mecz oglądam
Wygraliśmy drugiego seta! Jest 2:1 !!!
Zakochalam się w Winiarskim, ech zawsze.mi się tacy faceci podobali, a wyszłam za blondyna mojego wzrostu, cóż
Fakt że jestem na diecie nie znaczy że nie mogę menu przeglądaćsamira, moremi, malgos741, iwcia77, Aasiula, kapturnica, Elfik, Pusurek, Mega, Simba, Dorka1979, caffe, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Tel z netem to jest to
z Wami jestem na bieżąco i mecz oglądam
Wygraliśmy drugiego seta! Jest 2:1 !!!
Zakochalam się w Winiarskim, ech zawsze.mi się tacy faceci podobali, a wyszłam za blondyna mojego wzrostu, cóż
Fakt że jestem na diecie nie znaczy że nie mogę menu przeglądać
powiem ze bardzo przezywam,może dlatego tez ze to się dzieje W Kato i w Spodku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:10
Pusurek, Aasiula, iwcia77, Sabina, caffe lubią tę wiadomość