35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Coooo? Jakie czyszczenie???? Nie tak sie umawialismy
czyli taki mały serwis za free)
Musza wszystko oczyścić ale spokojnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 20:38
inessa, Niuta, ania.g, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Się zrumienilam jak schabowy na starym tluszczu...
No, zesz tyle miłych slow, to mi się tak Milo zrobiło, ze chyba chłopa przelece..
A nie, bo bym przecież mecz mu zaslaniala..
I kap mnie wyprzedziła pisząc o swoim malzu i mój juz taki wyjątkowy nie wyszedł, wredoto ty jedna
I tu chciałam nadmienić, ze fajny mój chłop, sam rzucił ze zbierze kasę na in vitro byle nie żyć w zawieszeniu, a potrafi na mnie najechać - kobieto ogarnij się, albo, ze nie chce drugiego, bo wiem, ze jest zmeczony i sfrustrowany niepowodzeniami, a ja rzeczywiście poiswiecam temu sporo czasu...
Słowa łatwo wypuścić...
Aasiula, kapturnica, Niuta, Sabina, inessa, samira, caffe, Mega, iwcia77, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Boże cała niedziele przed kompem siedzicie?
kobiety...a taka piękna jesieńkapturnica, Niuta, EwaT, Aasiula, samira, caffe, Mega, Reni, iwcia77, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Boże cała niedziele przed kompem siedzicie?
kobiety...a taka piękna jesieńSimba, inessa, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, bo córka Kap to będzie Zenobia Ewa...to juz ustalone...
I przynajmniej nikt w całym województwie nie będzie miał takiego imienia..
Albo zwracamy koszt studiów Zenobii...Aasiula, inessa, samira, Mega, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Się zrumienilam jak schabowy na starym tluszczu...
No, zesz tyle miłych slow, to mi się tak Milo zrobiło, ze chyba chłopa przelece..
A nie, bo bym przecież mecz mu zaslaniala..
I kap mnie wyprzedziła pisząc o swoim malzu i mój juz taki wyjątkowy nie wyszedł, wredoto ty jedna
I tu chciałam nadmienić, ze fajny mój chłop, sam rzucił ze zbierze kasę na in vitro byle nie żyć w zawieszeniu, a potrafi na mnie najechać - kobieto ogarnij się, albo, ze nie chce drugiego, bo wiem, ze jest zmeczony i sfrustrowany niepowodzeniami, a ja rzeczywiście poiswiecam temu sporo czasu...
Słowa łatwo wypuścić...
Dokladnie wyobrazilam sobie Ciebie na starej patelni i skwierczącą na starym zjełczałym oleju/. Ha Ha ha
Aasiula, Elfik, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Wyobrazcie sobie że ja siedzę i jednym okiem ogladam mecz a mój M nie
Powiedział że nie ma nerwa na to i uciekł na góre tylko co chwile pyta "I JAK?"Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Piekna??Naprdala u mnie od wczorajszego rpzedpoludnia..Zero slonca..W dodatku zimno iwieje..Wymienimy sie?
u nas cieplutko i słoneczko było, mały juz po butli i śpi, mam chwilke dla siebie, zastanawiam sie co wszamaćAasiula, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:u nas cieplutko i słoneczko było, mały juz po butli i śpi, mam chwilke dla siebie, zastanawiam sie co wszamać
To taaaaaak cFFFanniakujesz bo pieknie bylo...Podobno kolejne dni ma byc tez mokro...Takze co robic??Jak dziecka nie ma jak zrobic??Zeby miec wtedy co robic????
Namieszalam?EwaT, Aasiula, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja to pierwsze cc miałam w znieczuleniu ogólnym ,wiec luzik,ale drugie było w miejscowym i było super
Lekarz mówił mi wszystko po kolei co robi
Poprosiłam go o to ,żebym nie miała nerwa:)
Asiula, a jak to jest z tym ogólnym? Jakie jest niebezpieczeństwo duże dla dziecka?
Ja przy CC jak nagle nie mogłam ruszać nogami i czulam jakby mi tez płuca sparaliżowało to jedno z najgorszych wspomnień w życiu..
A jak po ogolnym? -
kapturnica wrote:Dokladnie wyobrazilam sobie Ciebie na starej patelni i skwierczącą na starym zjełczałym oleju/. Ha Ha ha
Jako jedyna nie jestem stara w tej wyliczance, ale nie wiem czy to nie prowokacja...Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde, dziecie mi nie dalo pocwiczyc, zasnal mi na klacie a ja razem z nim. Teraz sciemy wali, ze wyspany, motyla noga. Do tego chlopaki przegrywaja ciutke. Zjem se ciacho na pocieche chyba.
inessa, kapturnica, samira, caffe, Mega, Sabina, iwcia77, moremi, malgos741, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Coooo? Jakie czyszczenie???? Nie tak sie umawialismy
kapturnica, Simba, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyElfik, nie odpowiedzialam, ze ja tam, gdzie fiordy z reki zra.
A Ty mi nie napisalas, gdzie do sredniej chodzilas, chyba, ze nie doczytalam, co w tempie naszego pisania 12 stron na minute jest mozliwe.
kapturnica, Simba, Mega, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość