X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie swojego wyrzucam do domu (chwilowo pomieszkuję w domu rodziców), a sama na basen lecę łoooo :)
    Niuta trzymam kciuki za wygraną wojnę ;) będzie dobrze, opamięta się :)

iwcia77, Aasiula, Elfik, Sabina, Niuta, mysza1975, caffe, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra uciekam na meczyk ,popkorn, chipsy ,orzeszki i piwko
    QZWA SAMO ZDROWIE HEHEHE

iwcia77, Elfik, Sabina, mysza1975, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Aniu, Mysza ?! bierz przyklad z kolezanki ;)
    ania.g wrote:
    Przecież wstawiałam ze dwa tyg temu. Poza tym że jest niżej to nie ma różnicy. Obwód nadal ten sam :)

Sabina, mysza1975, Aasiula lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Niestety dla niego tego mu nie zapomnę. Jeżeli to jest tylko moja sprawa to ok.
    I powiem szczerze że gdybym miała dokąd się wyprowadzić to bym to zrobiła.
    Pojechał grubo, ja bym jaja obcięła i powiesiła jako breloki przy lusterku w samochodzie, i tak nie masz z nich pożytku ;)
    Wygranej wojny!

Niuta, Aasiula, mysza1975, caffe, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ty nie masz gdzie chodzic w niedziele??':-O do kina idz a nie na porodowy szlak ;D

Kiedyś trzeba było to zrobić, niedziela dobra jak każdy inny dzień.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Przecież wstawiałam ze dwa tyg temu. Poza tym że jest niżej to nie ma różnicy. Obwód nadal ten sam :)

Dokładnie, u mnie też raczej bez zmian.

ania.g lubi tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pojechał grubo, ja bym jaja obcięła i powiesiła jako breloki przy lusterku w samochodzie, i tak nie masz z nich pożytku ;)
    Wygranej wojny!

Korzyść z tego wszystkiego jest taka że przynajmniej się wyśpię ;-)
    I tak od kilku dni z powodu przeziębienia sypialnia jest tylko dla mnie a ten pajac śpi na dole. I jest mi z tym dobrze

Aasiula, caffe, kapturnica, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wygranej wojny!
    ojj grubo ,faceci Quzwa mać !!!!

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bedzie git ,wiesz co cie czeka ja tez po dwoch cc i jak mi sie uda to trzecie tez bedzie cc.
    Najbardziej git to jest to czyszczenie wnętrzności po cc...ale potem to już z górki.

mysza1975 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jakies parowanie ;)

A ja to co zostane sama ?

Mega, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta, za taki tekst to bym swojemu walizki smakowała.

Aasiula, Niuta, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie tam siatkówka zwisa koło skrzydła.
    idę poczytam sobie

Ze sportu lubię oglądać wyścigi łodzi podwodnych ;-)

Elfik, kapturnica, inessa, Aasiula, Mega, Simba, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee..swoją drogą...chcialybyscie mieszkać z kimś ogarniętym obsesją?

A kobiety jak nie mogą zajść skupiają się tylko na jednym celu, życie znika...
    Nie bronie żadnego chłopa, bo każdemu i tak programowo się należy, ale z drugiej strony im tez się ciężko odnaleźć w tym wszystkim...

Nerwy generują nerwy :-(

caffe, kapturnica, Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975, moremi, macduska lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze Niuta możesz odbić piłeczkę...ze nie Twoje widzimisie tylko jak on nie potrafi Ci zrobić dziecka to musi Ci pomóc lekarz..
    No ale to już grubo.. Musialabys długo przepraszać.

kapturnica, Niuta, ania.g, samira, inessa, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975, BISCA, moremi, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to chociaz mozesz , a ja jak nie zobacze w tv to na ipla nie idzie...komunikat " tylko dla widzow w pl" i dupa zbita :(
    no to świnie są no ..

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Eeee..swoją drogą...chcialybyscie mieszkać z kimś ogarniętym obsesją?

A kobiety jak nie mogą zajść skupiają się tylko na jednym celu, życie znika...
    Nie bronie żadnego chłopa, bo każdemu i tak programowo się należy, ale z drugiej strony im tez się ciężko odnaleźć w tym wszystkim...

Nerwy generują nerwy :-(
    U mnie jak na razie odpukac te starania daly odwrotny efekt,.Moj sie jakos uspokoil , wyciszyl, zrobil bardziej otwrty..Zaczal dbac bardziej o swoje zdrowie...Haaa nawet mniej sie żremy Bo przeciez starania =D
    Ciekawe jak dlugo hyhyyh

samira, Aasiula, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Zawsze Niuta możesz odbić piłeczkę...ze nie Twoje widzimisie tylko jak on nie potrafi Ci zrobić dziecka to musi Ci pomóc lekarz..
    No ale to już grubo.. Musialabys długo przepraszać.

I wtedy zeszłabym do jego niskiego poziomu, a tego nie chcę.
    Jeden inteligentny i na poziomie musi być w rodzinie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 20:15

kapturnica, inessa, Reni, Aasiula, Elfik, Simba, Mega, Sabina, ania.g, mysza1975, caffe, moremi, macduska lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Jeżeli chodzi o poszukiwanie pary to ja jestem wolna i chętna :-P
    Problem w tym że ciąża póki co mi nie grozi bo nie mam z kim :-(
    Ten kuta...s M co prawda jest i nie wyjechał na kolejną misję ale się do chu..ja nie odzywam.
    Wyobraźcie sobie że wyrzygał mi dzisiaj jak to rok temu dał się namówić i dał mi kasę na moje "widzi mi się". Dla przypomnienia chodziło o ifv.
    MOJE? Noż qrwa! Więc w związku z powyższym zero bzykania. I tak nic z tego nie wychodzi więc nie będę Jaśnie Hrabiego zmuszać czy zbytnio eksploatować. I szybko mi nie przejdzie bo wqrwił mnie nieprzeciętnie.
    ja pierdolę ma facet tupet :O

oj chyba bym się na długo fochała i to strasznie

mysza1975 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    I wtedy zeszłabym do jego niskiego poziomu, a tego nie chcę.
    Jeden inteligentny i na poziomie musi być w rodzinie ;-)
    Chyba najtrudniej wlasnie nie znizyc sie do tego samego poziomu Tylkopokazac swoja wyzszosc nad nim olewajac..SZACUN

inessa, Niuta, Sabina, Mega, mysza1975, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik nie prawda.. Są faceci i faceci.. Moj bierze wszystko na klatę. Omowilismy wszystko. Przeanalizowaliśmy co by było gdyby.. Na początku nie było łatwo.. Mała awanturka ze lzami w tle. Oskara powinnam dostać za scenę jaką mu zrobiłam.
    Żeby poszedl na badanie a rok odwlekal.. Poryczalam się, ze lekarz nie chce mnie dalaj badać jak nie przyniosę mu wyników męża, bo moje badanie będzie bolesne itd

samira, Niuta, kapturnica, inessa, Aasiula, Simba, Sabina, ania.g, iwcia77, mysza1975, caffe, moremi, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 4544 4545 4546 4547 4548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ