35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie swojego wyrzucam do domu (chwilowo pomieszkuję w domu rodziców), a sama na basen lecę łoooo
Niuta trzymam kciuki za wygraną wojnębędzie dobrze, opamięta się
iwcia77, Aasiula, Elfik, Sabina, Niuta, mysza1975, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNiuta wrote:Niestety dla niego tego mu nie zapomnę. Jeżeli to jest tylko moja sprawa to ok.
I powiem szczerze że gdybym miała dokąd się wyprowadzić to bym to zrobiła.
Wygranej wojny!Niuta, Aasiula, mysza1975, caffe, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Pojechał grubo, ja bym jaja obcięła i powiesiła jako breloki przy lusterku w samochodzie, i tak nie masz z nich pożytku
Wygranej wojny!
Korzyść z tego wszystkiego jest taka że przynajmniej się wyśpię
I tak od kilku dni z powodu przeziębienia sypialnia jest tylko dla mnie a ten pajac śpi na dole. I jest mi z tym dobrze
Aasiula, caffe, kapturnica, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
A mnie tam siatkówka zwisa koło skrzydła.
idę poczytam sobie
Ze sportu lubię oglądać wyścigi łodzi podwodnychElfik, kapturnica, inessa, Aasiula, Mega, Simba, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Eeee..swoją drogą...chcialybyscie mieszkać z kimś ogarniętym obsesją?
A kobiety jak nie mogą zajść skupiają się tylko na jednym celu, życie znika...
Nie bronie żadnego chłopa, bo każdemu i tak programowo się należy, ale z drugiej strony im tez się ciężko odnaleźć w tym wszystkim...
Nerwy generują nerwycaffe, kapturnica, Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Zawsze Niuta możesz odbić piłeczkę...ze nie Twoje widzimisie tylko jak on nie potrafi Ci zrobić dziecka to musi Ci pomóc lekarz..
No ale to już grubo.. Musialabys długo przepraszać.
kapturnica, Niuta, ania.g, samira, inessa, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975, BISCA, moremi, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Eeee..swoją drogą...chcialybyscie mieszkać z kimś ogarniętym obsesją?
A kobiety jak nie mogą zajść skupiają się tylko na jednym celu, życie znika...
Nie bronie żadnego chłopa, bo każdemu i tak programowo się należy, ale z drugiej strony im tez się ciężko odnaleźć w tym wszystkim...
Nerwy generują nerwy
Ciekawe jak dlugo hyhyyhsamira, Aasiula, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Zawsze Niuta możesz odbić piłeczkę...ze nie Twoje widzimisie tylko jak on nie potrafi Ci zrobić dziecka to musi Ci pomóc lekarz..
No ale to już grubo.. Musialabys długo przepraszać.
I wtedy zeszłabym do jego niskiego poziomu, a tego nie chcę.
Jeden inteligentny i na poziomie musi być w rodzinie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 20:15
kapturnica, inessa, Reni, Aasiula, Elfik, Simba, Mega, Sabina, ania.g, mysza1975, caffe, moremi, macduska lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyNiuta wrote:Jeżeli chodzi o poszukiwanie pary to ja jestem wolna i chętna
Problem w tym że ciąża póki co mi nie grozi bo nie mam z kim
Ten kuta...s M co prawda jest i nie wyjechał na kolejną misję ale się do chu..ja nie odzywam.
Wyobraźcie sobie że wyrzygał mi dzisiaj jak to rok temu dał się namówić i dał mi kasę na moje "widzi mi się". Dla przypomnienia chodziło o ifv.
MOJE? Noż qrwa! Więc w związku z powyższym zero bzykania. I tak nic z tego nie wychodzi więc nie będę Jaśnie Hrabiego zmuszać czy zbytnio eksploatować. I szybko mi nie przejdzie bo wqrwił mnie nieprzeciętnie.
oj chyba bym się na długo fochała i to straszniemysza1975 lubi tę wiadomość
-
Niuta wrote:I wtedy zeszłabym do jego niskiego poziomu, a tego nie chcę.
Jeden inteligentny i na poziomie musi być w rodzinieinessa, Niuta, Sabina, Mega, mysza1975, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Elfik nie prawda.. Są faceci i faceci.. Moj bierze wszystko na klatę. Omowilismy wszystko. Przeanalizowaliśmy co by było gdyby.. Na początku nie było łatwo.. Mała awanturka ze lzami w tle. Oskara powinnam dostać za scenę jaką mu zrobiłam.
Żeby poszedl na badanie a rok odwlekal.. Poryczalam się, ze lekarz nie chce mnie dalaj badać jak nie przyniosę mu wyników męża, bo moje badanie będzie bolesne itdsamira, Niuta, kapturnica, inessa, Aasiula, Simba, Sabina, ania.g, iwcia77, mysza1975, caffe, moremi, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość