35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Kufa Simba, nigdy mi nikt w tak śliczny, elegancki i kurtuazyjny sposób nie powiedział, ze mam się odp...ć i się nie rzucać, bo nikt mnie nie zechce;-)
Dzięki kap, na ciebie można liczyć, biorę cie, na dobre i złe nie bacząc nawet, ze w tym cyklu bzykac się nie będziesz....
Wiem, ze w katolickim kraju to zbrodnia nie wierzyć w niepokalane poczęcie, ale ja sobie pozwolę, i raczej na obecny cykl nie liczę
Chyba, ze się okaże, ze mój ma plemniory jak Kim Dzong, po którego śmierci nawet ptaki plakaly..
Tzn, ze plemniory przeżyły miesiąc w zdrowiu, szczęściu i mojej macicy...kapturnica, paszczakin, Elfik, moremi, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ewka padlam , placze ze smiechu ...Jak wszyscy koreancy za KIMEM
kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, Lucky, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysza, ja jak uslyszalam pierwszy raz trakt, to się poczulam jak stara Kobyla, co mnie będą tym traktem na targ prowadzić...
Ale nic to, dopóki ci nie każą ciągnąc wozu z węglem - jest dobrze..
Jest dobrze
Musi byćkapturnica, moremi, Mega, iwcia77, Lucky, ania.g, caffe, Sabina, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ty, no kurde, ja jeszcze nie ogarniam...
Ale wtopa, hihi
Ja tu swiezak, które ivf?Lucky, iwcia77, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a ty nie masz gdzie chodzic w niedziele??'
do kina idz a nie na porodowy szlak
mysza1975 wrote:Dobry wieczór.
Byliśmy dziś zobaczyć szpital i to co się nazywa traktem porodowym. Jakoś nie wyobrażam sobie siebie w tym miejscu.
Stres coraz większy.Mega, Lucky, samira, Aasiula, moremi, Sabina, mysza1975, inessa lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dobry wieczór.
Byliśmy dziś zobaczyć szpital i to co się nazywa traktem porodowym. Jakoś nie wyobrażam sobie siebie w tym miejscu.
Stres coraz większy.Lucky, iwcia77, Sabina, mysza1975, inessa, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4