35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:czesc Mysza, no wlasnie, zanim sie rozpakujesz, mozesz wstawi zaktualizowane zdjecie brzuszka. No i A nia tez
iwcia77, Aasiula, moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Hejka wieczorem ale chyba lepiej późno niż wcale, tzn mam nadzieje ze tak jest
Paszczaku, dzieki za poświęcenie, rozumiem ze dzieki Tobie wygramy w siatkę! A z tym seksem to dostałaś odgórny zakaz tak długiego postu? Czy sami wolicie nie ryzykować trzęsienia ziemi dla malucha?
Inwestorów jak sie czujesz? Czekam na Twoja jutrzejsza Bete, będzie dobrze, miałam podobna n początku swojej odnoszonej ciąży. Jakie leki bierzesz przeciwzakrzepowo? Tzn acard i heparyna czy coś jeszcze? I jakie badania robisz pod katem zakrzepicy?
Boziu a gdzie pokazywałas Synka? Bo ja to nie mam szczęścia do zalapywania sie na fotki. Ciekawam bardzo
Ja tam nie wybrzydzam, chętnie będę w parze z każda z Was, albo i solo, byle juz nie wlec sie w ogonie ale ciagnąć peleton.
Idę po orzeszki i siadamy do telewizora
Si ja tumora - jak mówi moja amerykancka koleżankaMega, ania.g, kapturnica, iwcia77, Aasiula, moremi, Sabina, mysza1975, inessa, caffe, samira, Simba lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mysza, u mnie wszystko planowane ale też mi się stres daje we znaki. Dzisiaj w nocy śniła mi się jakaś porodówka i że nie chcieli mnie przyjąć. Wiem co mnie czeka i chciałabym mieć to już za sobą. Zrobiłam się nerwowa i wszystkich się czepiam.
Kazda inaczej przechodzi ,osobiście znam babeczki które rodziły w 20 miniwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja nie ogladam meczu, bo jak ogladam, to nasi zaczynaja przegrywac.. bede ogladac masterchefa..
kapturnica, Aasiula, iwcia77, Elfik, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Jeżeli chodzi o poszukiwanie pary to ja jestem wolna i chętna
Problem w tym że ciąża póki co mi nie grozi bo nie mam z kim
Ten kuta...s M co prawda jest i nie wyjechał na kolejną misję ale się do chu..ja nie odzywam.
Wyobraźcie sobie że wyrzygał mi dzisiaj jak to rok temu dał się namówić i dał mi kasę na moje "widzi mi się". Dla przypomnienia chodziło o ifv.
MOJE? Noż qrwa! Więc w związku z powyższym zero bzykania. I tak nic z tego nie wychodzi więc nie będę Jaśnie Hrabiego zmuszać czy zbytnio eksploatować. I szybko mi nie przejdzie bo wqrwił mnie nieprzeciętnie.Mega, moremi, Elfik, Sabina, BISCA, mysza1975, ania.g, Reni, caffe, samira, Simba, macduska, Iwone, Mala79, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Aasiula wrote:Nie taki diabeł straszny ...
Kazda inaczej przechodzi ,osobiście znam babeczki które rodziły w 20 miniwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mega wrote:Elfik kurka przez ciebie ze śmiechu dostałam ataku kaszlu...
Smiej, się smiej z mojej niewiedzy...
Eee, czyli simbowe twixy tez z pierwszego ivf?
Wiecie, temat mnie interesuje, bo gdzies tam wiem, ze zamiast czekać na cud, trzeba się brać z życiem za bary...
Ale jeszcze nie jestem gotowa...iwcia77, moremi, Sabina, mysza1975, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hmm Niuta to niezle pojechal sobie..Niestety facety juz takie sa ,ze nie raz nie dwa nie mysla co mowia..A my jak to kobitki kodujemy sobie wszystko i niezapominamy,,,
Niestety dla niego tego mu nie zapomnę. Jeżeli to jest tylko moja sprawa to ok.
I powiem szczerze że gdybym miała dokąd się wyprowadzić to bym to zrobiła.
iwcia77, Sabina, mysza1975, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards