35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elo
Wolalby byc w parze z Bursztynem?.. Mnie wszystko jedno..to paszczur mnie porzuciła..a Bursztyn wiernie czeka
P.s. O co chodzi, ze ewka jest w parze z andżejem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 18:51
Mega, kapturnica, Aasiula, mysza1975, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:wszystko sprawdzone i niby ok, jak to mowi Reni niepłodność idiotyczna, moze K... jaka blokada bo za badzo chce... Rok temu w sierpniu odstawilam tabsy, od listopada tak na całego sie staramy... i nic...
Widzisz ja odstawilam w grudniu antyki I tak stwierdzilam ,ze 12 prob to takie minimum bez cisnienia....Czyli wg moich obliczento po 2latach zaczne lapac zalamke ....Mega, Aasiula, mysza1975, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Elo
Wolalby byc w parze z Bursztynem?.. Mnie wszystko jedno..to paszczur mnie porzuciła..a Bursztyn wiernie czeka
P.s. O co chodzi, ze ewka jest w parze z andżejem?BISCA, mysza1975, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kufa i się poczulam jak na wycieczce we wczesnej podstawówce...
SE muszę kogoś przygruchac żeby za racxzke w parze iść, inaczej wiadomo... Bidula i brzydula...
No i weź tu weź
A jak mam schizofrenię to mogę sama ze sobą?
Mega, Aasiula, paszczakin, inessa, mysza1975, moremi, iwcia77, caffe, Sabina, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kufa i się poczulam jak na wycieczce we wczesnej podstawówce...
SE muszę kogoś przygruchac żeby za racxzke w parze iść, inaczej wiadomo... Bidula i brzydula...
No i weź tu weź
A jak mam schizofrenię to mogę sama ze sobą?mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No i weź tu weź
A jak mam schizofrenię to mogę sama ze sobą?kapturnica, Aasiula, mysza1975, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
No i weź tu weź
A jak mam schizofrenię to mogę sama ze sobą?Aasiula, mysza1975, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
No i weź tu weź
A jak mam schizofrenię to mogę sama ze sobą?moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzieki Paszczakin, ale ja z tych co zachodza co miesiac (nawet bez owulacj); nie trzeba mnie nakrecac, sama torobie
paszczakin wrote:brawo! z bezowulayjnych cykli ladne ciaze sa- np myszy, jesli sie nie myle
moja przyjaciola tez wlasnie urodzila z takiego bezowulacyjnego (i to nie wylicznego przez kompa, tylko z monitoringu..)Mega, mysza1975, Simba, moremi, iwcia77, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
taki glupi zart ...wydal mi sie smieszny ale juz zwatpilam ...
Chodzi o to,ze Ewa to 2 w jednym (Andrzej i Ewa) wiec pary nie potrzebuje
Reni wrote:Elo
P.s. O co chodzi, ze ewka jest w parze z andżejem?Aasiula, mysza1975, Simba, Mega, moremi, iwcia77, Lucky, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Pamiętaj najszybciej idzie ten kto idzie sam
Kufa Simba, nigdy mi nikt w tak śliczny, elegancki i kurtuazyjny sposób nie powiedział, ze mam się odp...ć i się nie rzucać, bo nikt mnie nie zechce;-)
Dzięki kap, na ciebie można liczyć, biorę cie, na dobre i złe nie bacząc nawet, ze w tym cyklu bzykac się nie będziesz....
Wiem, ze w katolickim kraju to zbrodnia nie wierzyć w niepokalane poczęcie, ale ja sobie pozwolę, i raczej na obecny cykl nie liczę
Chyba, ze się okaże, ze mój ma plemniory jak Kim Dzong, po którego śmierci nawet ptaki plakaly..
Tzn, ze plemniory przeżyły miesiąc w zdrowiu, szczęściu i mojej macicy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 19:12
BISCA, kapturnica, Aasiula, mysza1975, paszczakin, Simba, Mega, moremi, iwcia77, Lucky, caffe, Sabina, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kufa Simba, nigdy mi nikt w tak śliczny, elegancki i kurtuazyjny sposób nie powiedział, ze mam się odp...ć i się nie rzucać, bo nikt mnie nie zechce;-)
Dzięki kap, na ciebie można liczyć, biorę cie, na dobre i złe nie bacząc nawet, ze w tym cyklu bzykac się nie będziesz....
Wiem, ze w katolickim kraju to zbrodnia nie wierzyć w niepokalane poczęcie, ale ja sobie pozwolę, i raczej na obecny cykl nie liczę
Chyba, ze się okaże, ze mój ma plemniory jak Kim Dzong, po którego śmierci nawet ptaki plakaly..
Tzn, ze plemniory przeżyły miesiąc w zdrowiu, szczęściu i mojej macicy...
Można ,możnamysza1975, Elfik, Mega, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór.
Byliśmy dziś zobaczyć szpital i to co się nazywa traktem porodowym. Jakoś nie wyobrażam sobie siebie w tym miejscu.
Stres coraz większy.samira, kapturnica, Simba, Elfik, moremi, Mega, ania.g, iwcia77, Lucky, Iwone, caffe, Sabina, inessa, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość