X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I taaaak dzien gospodarczy===chlebki sie konczapiec..Pazurki pomalowane...I hmmm spac mmi sie chce..Mega rzuc kawalek ciacha kokosowego..Please !!!!!
    sorki, w pracy jestem ;)

Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    sorki, w pracy jestem ;)
    Jak zwykle wykrecasz sie,,, 8)

Dorka1979, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmmmmm pyszne ciasto kokosowe .... Iwcia, jak ci zostaly jeszcze jakies okruszki, to ja tez sie pisze :)

a tak w ogole, to przypomnalo mi sie,ze chcialam Wam opisac moj najgorszy sen (bo byla o tym mowa podczas mojej nieobecnosci).
    Otoz, snilo mi sie, ze siedzialam przy stole i trzymalam nad nim moje rece z ucietymi dlonmi !!!!! lala sie z nich krew na zywca a te dlonie to ja sobie sama obielam. Z minuty na minute docieralo do mnie so ja okropnego sobie zrobilam i powoli zaczal na mnie splywac strach, zgroza i panika. na koncu wylam ze jestem glupia bo jak ja teraz zyc bede bez rak ????? masakra

To byl chyba moj najgordzy sen w zyciu. A snie bardzo czesto i sny mam bardzo dziwne. Czasami, niektore "przesladuja" mnie caly dzien .... À le ostatnio gdzies przeczytalam, ze osoby, ktore duzo snia (albo pamietaja swoje sny) sa inteligetne. No, to sie zgadza ;)

Sabina, moremi, Elfik, inessa, Simba, Mega, iwcia77, Reni, mysza1975, samira, macduska lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, znowu chyba cos pomieszalam, Iwcia, to nie Ty tym kokosowym czestujesz chyba ...
    Euh .. .. budyn (tylko jaki?!?!?)

Dorka1979, moremi, Mega, iwcia77, mysza1975, samira lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    mmmmmm pyszne ciasto kokosowe .... Iwcia, jak ci zostaly jeszcze jakies okruszki, to ja tez sie pisze :)

a tak w ogole, to przypomnalo mi sie,ze chcialam Wam opisac moj najgorszy sen (bo byla o tym mowa podczas mojej nieobecnosci).
    Otoz, snilo mi sie, ze siedzialam przy stole i trzymalam nad nim moje rece z ucietymi dlonmi !!!!! lala sie z nich krew na zywca a te dlonie to ja sobie sama obielam. Z minuty na minute docieralo do mnie so ja okropnego sobie zrobilam i powoli zaczal na mnie splywac strach, zgroza i panika. na koncu wylam ze jestem glupia bo jak ja teraz zyc bede bez rak ????? masakra

To byl chyba moj najgordzy sen w zyciu. A snie bardzo czesto i sny mam bardzo dziwne. Czasami, niektore "przesladuja" mnie caly dzien .... À le ostatnio gdzies przeczytalam, ze osoby, ktore duzo snia (albo pamietaja swoje sny) sa inteligetne. No, to sie zgadza ;)
    No matko toż to horror jakiś :/

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko spoko Paszczakinku, ja sie tylko tak w razie czego .... ;)
    paszczakin wrote:
    Inesska jest mooooooja parą!

inessa, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu para Moremi :-) tylko niech ona zajdzie to i mnie pociągnie :-) przecież nie może być sama! Oczywiście jest opcja że Ewka wypchnie mnie z kolejki....

kapturnica, moremi, ania.g, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Ewka jest w parze z Andrzejem, takze jak sie zapyli, to nic to nie zmieni

Sabina wrote:
    A ja znowu para Moremi :-) tylko niech ona zajdzie to i mnie pociągnie :-) przecież nie może być sama! Oczywiście jest opcja że Ewka wypchnie mnie z kolejki....

Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    kurde, znowu chyba cos pomieszalam, Iwcia, to nie Ty tym kokosowym czestujesz chyba ...
    Euh .. .. budyn (tylko jaki?!?!?)
    Skoro mowa o budyniu, wczoraj byłam z mamą na zakupach i musiałam kupić sobie trochę gulaszowego mięsa na łazanki, które zresztą dzisiaj zrobiłam ( Qźwa jak można się dwie godziny bawić z obiadem, nerw gwarantowany) noi mówię do niej żeby zerknęła czy jest to mieso. Ona zagląda i pyta a co będziesz robiła,a ja do niej: no ten z kapustą ( i za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć słowa łazanki) i powiedziałam kuźwa budyń a ona w śmiech, budyń z kapustą? I wyszlo mi że łazanki to budyń z kapustą

moremi, BISCA, Sabina, Aasiula, inessa, Mala79, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    nie wiem po czym wnosisz ze frankofonskim ale strzal w 10. Francja, w okolicach Lyonu ;)
    Klawiatura ;)

Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wytłumaczycie mi prosze o co chodzi z tym parowaniem ?
    Nowa tu jestem więc nie kaman ze wszystkim heheh

Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak zwykle wykrecasz sie,,, 8)
    oj tam oj tam :P

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Skoro mowa o budyniu, wczoraj byłam z mamą na zakupach i musiałam kupić sobie trochę gulaszowego mięsa na łazanki, które zresztą dzisiaj zrobiłam ( Qźwa jak można się dwie godziny bawić z obiadem, nerw gwarantowany) noi mówię do niej żeby zerknęła czy jest to mieso. Ona zagląda i pyta a co będziesz robiła,a ja do niej: no ten z kapustą ( i za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć słowa łazanki) i powiedziałam kuźwa budyń a ona w śmiech, budyń z kapustą? I wyszlo mi że łazanki to budyń z kapustą

hahaha budyn dobre dobre nie wpadlabym na to okreslenie za chiny ludowe :-)

Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bravo Sherlock

a Ty w Belgii ?
    Simba wrote:
    Klawiatura ;)

Mega, Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wytłumaczycie mi prosze o co chodzi z tym parowaniem ?
    Nowa tu jestem więc nie kaman ze wszystkim heheh
    Na forum jakoś tak się do tej pory składało, że dziewczyny zachodziły parami :-)
    A ja znowu mam cykl zsynchronizowany z Moremi :-)
    Ania jest z Myszą, Bozia była z Zanet, Pusurek z Alis, Ewa z Caffe :-).

ania.g, Mega, iwcia77, mysza1975, moremi, caffe, mama78, Mala79 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie gdzie podepniecie jak mam dzis 4ty dzien cyklu ??? ..
    Ps,najwyzej zajde z sasiadem =D

ania.g, inessa, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Na forum jakoś tak się do tej pory składało, że dziewczyny zachodziły parami :-)
    A ja znowu mam cykl zsynchronizowany z Moremi :-)
    Ania jest z Myszą, Bozia była z Zanet, Pusurek z Alis, Ewa z Caffe :-).
    Dzięki Sabinko :) to gdzie ja sie dopasuję jak mam 22 dzień cyklu za trzy dni @ tylko u mnie cykle po 24-26 dni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 18:32

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Bravo Sherlock

a Ty w Belgii ?
    Tak

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    i wczesniejszy awatar z Michaealem Jacksonem ;)
    Tego nie pamietam

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no bo wczesniej wszytskie zachodzily w ciaze parami.. a ja tak medzilam i medzilam, ze nie chce byc sama w ciazy, bo z kim bede objawy przezywac, ze w tym samym cyklu sie nikt nie zdecydowal, dopiero inesska w nastepnym..

A teraz znowu puchy.. a kilka urodzilo, wiec sa wolne miejsca, wiec nie obijac sie i zachodzic!
    a kto sie obija? ;)

Sabina, mysza1975, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 4539 4540 4541 4542 4543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ