35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:I taaaak dzien gospodarczy===chlebki sie konczapiec..Pazurki pomalowane...I hmmm spac mmi sie chce..Mega rzuc kawalek ciacha kokosowego..Please !!!!!
Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość
-
mmmmmm pyszne ciasto kokosowe .... Iwcia, jak ci zostaly jeszcze jakies okruszki, to ja tez sie pisze
a tak w ogole, to przypomnalo mi sie,ze chcialam Wam opisac moj najgorszy sen (bo byla o tym mowa podczas mojej nieobecnosci).
Otoz, snilo mi sie, ze siedzialam przy stole i trzymalam nad nim moje rece z ucietymi dlonmi !!!!! lala sie z nich krew na zywca a te dlonie to ja sobie sama obielam. Z minuty na minute docieralo do mnie so ja okropnego sobie zrobilam i powoli zaczal na mnie splywac strach, zgroza i panika. na koncu wylam ze jestem glupia bo jak ja teraz zyc bede bez rak ????? masakra
To byl chyba moj najgordzy sen w zyciu. A snie bardzo czesto i sny mam bardzo dziwne. Czasami, niektore "przesladuja" mnie caly dzien .... À le ostatnio gdzies przeczytalam, ze osoby, ktore duzo snia (albo pamietaja swoje sny) sa inteligetne. No, to sie zgadzaSabina, moremi, Elfik, inessa, Simba, Mega, iwcia77, Reni, mysza1975, samira, macduska lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:mmmmmm pyszne ciasto kokosowe .... Iwcia, jak ci zostaly jeszcze jakies okruszki, to ja tez sie pisze
a tak w ogole, to przypomnalo mi sie,ze chcialam Wam opisac moj najgorszy sen (bo byla o tym mowa podczas mojej nieobecnosci).
Otoz, snilo mi sie, ze siedzialam przy stole i trzymalam nad nim moje rece z ucietymi dlonmi !!!!! lala sie z nich krew na zywca a te dlonie to ja sobie sama obielam. Z minuty na minute docieralo do mnie so ja okropnego sobie zrobilam i powoli zaczal na mnie splywac strach, zgroza i panika. na koncu wylam ze jestem glupia bo jak ja teraz zyc bede bez rak ????? masakra
To byl chyba moj najgordzy sen w zyciu. A snie bardzo czesto i sny mam bardzo dziwne. Czasami, niektore "przesladuja" mnie caly dzien .... À le ostatnio gdzies przeczytalam, ze osoby, ktore duzo snia (albo pamietaja swoje sny) sa inteligetne. No, to sie zgadzaiwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale Ewka jest w parze z Andrzejem, takze jak sie zapyli, to nic to nie zmieni
Sabina wrote:A ja znowu para Moremitylko niech ona zajdzie to i mnie pociągnie
przecież nie może być sama! Oczywiście jest opcja że Ewka wypchnie mnie z kolejki....
Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:kurde, znowu chyba cos pomieszalam, Iwcia, to nie Ty tym kokosowym czestujesz chyba ...
Euh .. .. budyn (tylko jaki?!?!?)moremi, BISCA, Sabina, Aasiula, inessa, Mala79, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ja znowu para Moremi
tylko niech ona zajdzie to i mnie pociągnie
przecież nie może być sama! Oczywiście jest opcja że Ewka wypchnie mnie z kolejki....
Nowa tu jestem więc nie kaman ze wszystkim heheh
Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Skoro mowa o budyniu, wczoraj byłam z mamą na zakupach i musiałam kupić sobie trochę gulaszowego mięsa na łazanki, które zresztą dzisiaj zrobiłam ( Qźwa jak można się dwie godziny bawić z obiadem, nerw gwarantowany) noi mówię do niej żeby zerknęła czy jest to mieso. Ona zagląda i pyta a co będziesz robiła,a ja do niej: no ten z kapustą ( i za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć słowa łazanki) i powiedziałam kuźwa budyń a ona w śmiech, budyń z kapustą? I wyszlo mi że łazanki to budyń z kapustą
hahaha budyn dobre dobre nie wpadlabym na to okreslenie za chiny ludoweMega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wytłumaczycie mi prosze o co chodzi z tym parowaniem ?
Nowa tu jestem więc nie kaman ze wszystkim heheh
A ja znowu mam cykl zsynchronizowany z Moremi
Ania jest z Myszą, Bozia była z Zanet, Pusurek z Alis, Ewa z Caffe.
ania.g, Mega, iwcia77, mysza1975, moremi, caffe, mama78, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Na forum jakoś tak się do tej pory składało, że dziewczyny zachodziły parami
A ja znowu mam cykl zsynchronizowany z Moremi
Ania jest z Myszą, Bozia była z Zanet, Pusurek z Alis, Ewa z Caffe.
to gdzie ja sie dopasuję jak mam 22 dzień cyklu za trzy dni @ tylko u mnie cykle po 24-26 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 18:32
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no bo wczesniej wszytskie zachodzily w ciaze parami.. a ja tak medzilam i medzilam, ze nie chce byc sama w ciazy, bo z kim bede objawy przezywac, ze w tym samym cyklu sie nikt nie zdecydowal, dopiero inesska w nastepnym..
A teraz znowu puchy.. a kilka urodzilo, wiec sa wolne miejsca, wiec nie obijac sie i zachodzic!Sabina, mysza1975, samira lubią tę wiadomość