35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No Samira! odwazna jestes! Kolor super choc mi sie w dluzszych lepiej podobalas , ale ja to wogole boje sie scinania wlosow...no odwagi brak i chyba jaj tez
ja to nawet na pazia lub boba bym sie nie odwazyla , bo to dla mnie tez za krotko..
Sabina, inessa, samira, Elfik lubią tę wiadomość
-
Proszę mi tu nie pisać o płakaniu. i jaka nieludzka pora? mnie dzisiaj koty obudziły o nieludzkiej porze, czyli o 7:30, więc musiałam odespać do 12.
Daję Wam 5 minut. i to ostatni, ostatni raz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 15:26
iwcia77, kapturnica, inessa, Sabina, Mega, Mala79, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Hej kobitki !!!! W koncu udalo mi sie Was dogonic
4 dni nieobecnosci, 3 dni nadrabiania ....
Boziu : GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
synek przeslodki.
Przelecialyscie troche tematowjuz nie pamietam do czego chcialam nawiazac. À le teraz bede na biezoco, to sie powtroncam na zywca
Witam nowe kolezanki. Elfik, wymiatasz !
W Rzymie bylo super. Przepiekne miasto, polecam
Moremi, fryzurka odwazna, dodaje charakteru ale rzeczywiscie odbiera troche kobiecosci.
Inessko,mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok do koncaCzy masz juz pare ?
Byłam w Madrycie,Toledo,Wiedniu ale ni ew Rzymie a chciałabym zobaczyć,no i Wenecję oczywiścieiwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
to jak bedziesz w wenecji to daj znac! spotkamy sie i pokaze wam piekne miejsca , bo ja to przewodnik z powolania jestemsamira wrote:BISCA jeśli mówisz o zdjęciach z rudymi włosami to moje a moremi nie miała tak krótkich
Byłam w Madrycie,Toledo,Wiedniu ale ni ew Rzymie a chciałabym zobaczyć,no i Wenecję oczywiściemoremi, samira, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Samirka! Moremi ! Jak ja bym chciała mieć takie krótkie fryzurki jak Wy. Niestety w krótkich wyglądam jak skrzat i mój M się cały czas ze mnie nabijał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 15:24
samira, moremi, Sabina, Simba, Mega, Mala79, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
BISCA wrote:Hej kobitki !!!! W koncu udalo mi sie Was dogonic
4 dni nieobecnosci, 3 dni nadrabiania ....
Boziu : GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
synek przeslodki.
Przelecialyscie troche tematowjuz nie pamietam do czego chcialam nawiazac. À le teraz bede na biezoco, to sie powtroncam na zywca
Witam nowe kolezanki. Elfik, wymiatasz !
W Rzymie bylo super. Przepiekne miasto, polecam
Moremi, fryzurka odwazna, dodaje charakteru ale rzeczywiscie odbiera troche kobiecosci.
Inessko,mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok do koncaCzy masz juz pare ?
Bisca powiedz gdzie ty mieszkasz? Bo ze we frankofońskim kraju to na pewno
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo, Moremi, czuje się usatysfakcjonowana
fryzura super
ale moją uwagę przyciągnęły oczy, masz przepiękne
czy mi się wydaje czy są w kolorze morza? Zielonkawe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 15:27
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:Samirka! Moremi ! Jak ja bym chciała mieć takie krótkie fryzurki jak Wy. Niestety w krótkich wyglądam jak skrzat i mój M się cały czas ze mnie nabijał
-
A tak w ogóle to mam dzisiaj Dzień Grzyba. Mój Małż nazbierał ich tonę po czym spieprzył na motor. A jak ten świstak siedzę i czyszczę
Sabina, samira, Simba, inessa, moremi, Mega, Mala79, iwcia77, caffe, BISCA, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:a miałaś kiedyś tak krótką ,z chęcią bym zobaczyła,może wcale nie byłoby tak źle jak mówisz
samira, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Niuta wrote:Samirka! Moremi ! Jak ja bym chciała mieć takie krótkie fryzurki jak Wy. Niestety w krótkich wyglądam jak skrzat i mój M się cały czas ze mnie nabijałSabina wrote:No, czuje się usatysfakcjonowana
fryzura super
ale moją uwagę przyciągnęły oczy, masz przepiękne
czy mi się wydaje czy są w kolorze morza? Zielonkawe?
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Moremi niezły pancur z Ciebie
Mnie tez co jakiś czas korci zeby obciąć.
hehe, ja z metali się wywodzę i co ciekawe już mnie to zupełnie nie kręci. jednak zdecydowanie hipiską byłam i częściowo zostałamSabina, inessa, kapturnica, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny