35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Samira, to oczywiście kwestia gustu....
dla mnie zupełnie niekobieco...no ale skoro męzowi sie podoba to najwazniejsze
mój mąż ma taką fryzure jak sie maszynką przejedzie tyle że nie rudą
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A ja lukam jak rozpetalem druga wojne swiatowa..Grzegorz Brzęczyszczykiewicz wymiata

Powiat łękołody?

I ja p... Można? można!
Bo teraz ja, taki kinoman, festiwal filmowy pod nosem, a nie interesuje mnie to w ogóle.
Polskie kino tak rzadko prezentuje teraz cos wartościowego...
A jeszcze żeby to zabawne...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
\Elfik wrote:Powiat łękołody?

I ja p... Można? można!
Bo teraz ja, taki kinoman, festiwal filmowy pod nosem, a nie interesuje mnie to w ogóle.
Polskie kino tak rzadko prezentuje teraz cos wartościowego...
A jeszcze żeby to zabawne...
\
Ja uwielbiam stare filmy...One dosc,ze maja klimat to i dusze..A Ci co graja to nie celebryci ale prawdziwi aktorzy...I zeby nie bylo..Tysieczny raz pewnie tez bym ogladnela bo i zart , i ironia..No i najwazniejsze..Uwielbiam klimat tamtych lat..
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za miłe słowa

Ewa tez dzięki za opinie ,wiesz powiem ci ze moi rodzice powiedzieli podobnie jak ty
ale wczoraj mój Syn ostrzygł maszynka mojego G i wierz mi Ewa ja mam dużo dłuższe włosy niż G
syn mówi ze ma dwóch ojców hahaha a i tez mówi do mnie marchewa
,a ja do niego "to mów mi ojcze " hahaah teraz se żartuje ze G to tata a ja to ojciec
caffe, ania.g, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:\
\
Ja uwielbiam stare filmy...One dosc,ze maja klimat to i dusze..A Ci co graja to nie celebryci ale prawdziwi aktorzy...I zeby nie bylo..Tysieczny raz pewnie tez bym ogladnela bo i zart , i ironia..No i najwazniejsze..Uwielbiam klimat tamtych lat..
Dokladnie teraz takich filmow nie ma z tych ala nowoczesnych wspolczesnych...
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny