35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A ja lukam jak rozpetalem druga wojne swiatowa..Grzegorz Brzęczyszczykiewicz wymiata
Powiat łękołody?
I ja p... Można? można!
Bo teraz ja, taki kinoman, festiwal filmowy pod nosem, a nie interesuje mnie to w ogóle.
Polskie kino tak rzadko prezentuje teraz cos wartościowego...
A jeszcze żeby to zabawne...Sabina, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Powiat łękołody?
I ja p... Można? można!
Bo teraz ja, taki kinoman, festiwal filmowy pod nosem, a nie interesuje mnie to w ogóle.
Polskie kino tak rzadko prezentuje teraz cos wartościowego...
A jeszcze żeby to zabawne...
\
Ja uwielbiam stare filmy...One dosc,ze maja klimat to i dusze..A Ci co graja to nie celebryci ale prawdziwi aktorzy...I zeby nie bylo..Tysieczny raz pewnie tez bym ogladnela bo i zart , i ironia..No i najwazniejsze..Uwielbiam klimat tamtych lat..Mala79, Sabina, Mega, inessa, iwcia77, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za miłe słowa
Ewa tez dzięki za opinie ,wiesz powiem ci ze moi rodzice powiedzieli podobnie jak ty
ale wczoraj mój Syn ostrzygł maszynka mojego G i wierz mi Ewa ja mam dużo dłuższe włosy niż G
syn mówi ze ma dwóch ojców hahaha a i tez mówi do mnie marchewa,a ja do niego "to mów mi ojcze " hahaah teraz se żartuje ze G to tata a ja to ojciec
caffe, ania.g, Sabina, Mega, inessa, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:\
\
Ja uwielbiam stare filmy...One dosc,ze maja klimat to i dusze..A Ci co graja to nie celebryci ale prawdziwi aktorzy...I zeby nie bylo..Tysieczny raz pewnie tez bym ogladnela bo i zart , i ironia..No i najwazniejsze..Uwielbiam klimat tamtych lat..
Dokladnie teraz takich filmow nie ma z tych ala nowoczesnych wspolczesnych...mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny