35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co mnie wkurza jest niedziela wypogodzilo sie a po centrum lataja same dzieciaki zamiast wziasc jedno z drugim na spacer wykorzystac jeszcze sloneczko to ciagaja za pazurki te biedne maluchy ktore tak glosna rycza i protestuja ja rozumiem ze czasami w niedziele przypada wlasnie wyjazd do centrum handlowego na zakupy ale tu,sa wciaz Ci sami
inessa, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo!
U mnie dzis wieje, mamy relaks pod kocem.
Alis, ja uzywam chusteczek, ale i jednorazowych gazikow, ktore tylko mocze woda. Tu tez mowia, ze woda najlepsza do mycia.
Elfik, fajny zlobek jest miedzy przychodnia na Jagiellonskiej a Piastowska, obok przedszkola Fantazja. Chyba, ze wlasnie tam chodzicie.
Samira, ja tez nie widzialam fotki!
A w ogole mam dzis lenia. Adas w nocy wisial przy cycku non stop, mialam wrazenie, ze to noc polarna...samira, Mala79, Parka, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ciśnienie i cukier mam w normie a robi mi się słabo i kręci w głowie. O co chodzi? I ta cholerna ręką mi drętwieje. Jeszcze 29 dni do porodu...
Odpoczywaj moze wiecej i pozycje zmieniaj czesto.ania.g, moremi, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mała, ja wiem po sobie, ja byłam ze trzy razy, bo korytarze długie proste rowne, chcialam zeby się młoda rozpędziła, bo ona się na liściu potykala...ale wiem o czym mówisz, ten artykuł o ludziach którzy oddają dziecko o 9 na placyk i odbierają o 21 z pełna pielucha, pica nie zostawia, i telefonów w trakcie nie odbierają..
Choć trudno uwierzyć, ze to prawda
Kap, mój by pewnie udawał ze mnie nie zna..nie wpadlby na to, zęby moje zwłoki przykryć... Za malo mamy praktyki, raczej nie pijemy często, ale jak będę starać się 54 cykl to pewnie będę juz zaawansowaną alkoholiczką...Mala79, moremi, kapturnica, Sabina, Mega, Aasiula, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusur łączę się w bólu, dziś jak się wyspalam to wszystko mi sie podoba łącznie z szarym niebem..
Ale jadę po dzidzia, który na pewno u babci spal do 10..
Będziemy do siebie w nocy sygnały latarka wysyłać
Sąsiadko...Pusurek, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Pusur łączę się w bólu, dziś jak się wyspalam to wszystko mi sie podoba łącznie z szarym niebem..
Ale jadę po dzidzia, który na pewno u babci spal do 10..
Będziemy do siebie w nocy sygnały latarka wysyłać
Sąsiadko...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Mała, ja wiem po sobie, ja byłam ze trzy razy, bo korytarze długie proste rowne, chcialam zeby się młoda rozpędziła, bo ona się na liściu potykala...ale wiem o czym mówisz, ten artykuł o ludziach którzy oddają dziecko o 9 na placyk i odbierają o 21 z pełna pielucha, pica nie zostawia, i telefonów w trakcie nie odbierają..
Choć trudno uwierzyć, ze to prawda
samira, inessa, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Etap obcinania włosów mam już za sobą. Zawsze korciło mnie aby ściąć na bardzo krótko i zrobiłam tak dwa lata temu. Masakra i nigdy więcej. Miałam strasznego doła, wstydziłam się wyjść z domu. Teraz już je całkiem podhodowałam i bardzo je lubię.
były zdjęcia i już ich nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 13:12
Elfik, Parka, ania.g, kapturnica, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja mam wiecznie krotkie wlosy, No moze czasem troche dluzsze, bo sie zapuszcze iomijam fryzjera... i nie tylko dlatego ,ze lubie ale rowniez bo moje wlosy to sztuk 3na krzyz i jak tylko sa trochu dluzsze to wygladaja jak mop
Takze co 4tyg podcinanie koncowek coby w miare jakos sie ukladaly,,
Moremi grzywa zaczeszysta.. Masz geste wlosy
Elfii moj aniele wiesz ,ze ja Ci zycze zeby to byl ostatni..Nomoremi, Elfik, Sabina, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Moremi , ty masz jaja...
No, z pazurem..
To byś dala na awatar, a nie tego obroślucha..
tu był piratWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 13:15
Elfik, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!