X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    dzien dobry, Dorka ty nocny marku! Zwijam sie do pracy, oczywiście znowu pada wrrrrr...
    Milej niedzieli
    U mnie dzisiaj tez :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek
    Oczywiscie milej niedzieli zycze wszystkim :-)

Elfik, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Dorka, ja z Gorzowa Wlkp.!
    to w drodze do Zielonej wpadam tam na jedzonko :-)

Dorka1979, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też z lubuskiego więc Dorka nie jesteś sama

Mala79, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja jestem pilot oblatywacz wszystko co po drodze z Poznania do Zielonej to mnie rajcuje podobaja mi sie te okolice, w tym roku na wakacjach zwiedzalismy troche tego wojewodztwa i jest na prawde sliczne bynajmniej jak dla mnie uwielbiam trase od Zielonej w strone Wroclawia i te widoki jakie sie zaczynaja te wzniesienia, gory, szczyty, a docelowo zakochana jestem w Swidnicy (rodzinnym miescie mojego pieknego) stamtad rzut beretem do fajnych miejscowosci a i widok z balkonu mnie powalil na nogi w dwoch stronach dwa rozne szczyty ktore juz zaliczylam pomimo urazu kolana :-)

Mega, inessa, ania.g, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znac jak bedziesz!
    Mala79 wrote:
    to w drodze do Zielonej wpadam tam na jedzonko :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Daj znac jak bedziesz!
    alez nie ma sprawy :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no i dzien dobry.. z lozka.. wstalam grzecznie o 7.30, umylam sie, zrobilam make-up (w koncu na rynek mialam jechac) i jak lazlam robic siadanie, to mie tesciowka z lozka powiedziala, ze nie jedziemy, bo a)pada, b) cala noc nie spala.. no to co, zjadlam cos, i poszlam spac, wlasnei sie obudzilam ;)
    przynajmniej zaliczylas dodatkowa porcje snu :-) a to na zle nigdy nie wychodzi tylko na dobre....

Mega, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A mąż na pewno nie jest gejem a wy nie jesteście jego przykrywką?;-)
    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

A serio, pisalam juz, ze jestem pijana?
    :-) :-) :-)

Mój chodzi sam na zakupy, ale widok stołów z rzeczami jest dla niego nie do zniesienia..
    Jedzie do galerii, wkłada głowę do sklepu i jak cos zobaczy (opcja przejrzenia wieszakow nie wchodzi w gre) wpada, mierzy, kupuje i ucieka...
    To pewnie sklepofobia...:-)
    tak od rana pijesz ? ;)

paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    ja też niedawno wstałam, piję w łóżeczku kawkę i jem śniadanko. Gdy zeszłam do kuchni odkryłam dwie małe główki wpatrzone w TV, coby nie budzić mamy. No, dobrze wychowane :)

Nie załapałam się na sesję Samiry. Samira, daj znać, o której będzie powtórka :)

Bozia już drugą dobę w szpitalu, to jest nadzieja, że jutro ją wypiszą z Kajetankiem i coś do nas skrobnie. Boziu, nie mogę się doczekać relacji!

Mega, Mala79, Aasiula, inessa, ania.g, samira, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    tak od rana pijesz ? ;)
    Mega Elfik nie wytrzezwial od wczoraj ...:)

Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, ja używam chusteczek nawilżanych od początku i małemu nic się nie dzieje. Nieraz nawet sama se ryja przemyję takową i mnie nie zmasakrowało ;)

Woda i mydło wysusza, więc uważam, że nie ma się co nakręcać.

Mega, Mala79, paszczakin, kapturnica, samira, Sabina, moremi, Dorka1979, Simba, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:

Bozia już drugą dobę w szpitalu, to jest nadzieja, że jutro ją wypiszą z Kajetankiem i coś do nas skrobnie. Boziu, nie mogę się doczekać relacji!
    Jeśli u niej się leży dwie doby to i dzisiaj może wyjść :)

Parka, Aasiula, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Mega Elfik nie wytrzezwial od wczoraj ...:)
    aaaaa i wszystko jasne... ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jeśli u niej się leży dwie doby to i dzisiaj może wyjść :)

Ano :)

Aasiula, caffe lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bozia to wszytko ekspres, pewnie juz wychodzi.. a w niedziele mozna, czy to nie ma znaczenia jaki dzien? bo ja kontakt ze szpitalami mialam w polsce tylko 100 lat temu i "w niedziele nie bylo wypisow" ;)
    W szpitau, w którym ja byłam, to leży się dwie doby i wypisy są w każdym dniu. Ale moze w innych jest inaczej, nie wiem.

Parka lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hajoo..Ja wstalam przed 11..Wiem , krotko spalam..Ale jak za oknem deszcz naprdala o parapet to kto bedzie wstawal sam z siebie w niedziele , nie majac niemowlaka w domu????Chyba tylko masochista =D

Ewcia zes sie niezle uchlała na tym weselisku...Pewnie po 2drinkach lezalas pod stolikiem a chlop nakryl cie marynarka od garniaka coby ludzie nie widzieli 8)
    Paszcza w Pl to rozniejak gdzie..U ejdnych wypisuja w niedziele u innych wypis w sobote ejst problemem..Przykladowo w mojej wiosce to szpital robi wypisy tylko w sobote w niedziele nie ma opcji...

A tak poza tym to sie mi kurFFa mac nic nie chce....Dajcie jakie dobre newsy, ktora zaciONzyla..Bozia w koncu fotel zwolnila..Takze ruCHac sie!!Bo ja do emerytury sie nie dopcham !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 11:54

Parka, Mega, inessa, Elfik, Mala79, Sabina, moremi, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bozia to wszytko ekspres, pewnie juz wychodzi.. a w niedziele mozna, czy to nie ma znaczenia jaki dzien? bo ja kontakt ze szpitalami mialam w polsce tylko 100 lat temu i "w niedziele nie bylo wypisow" ;)

Może w niedzielę lekarze nie pracowali ;) i kazali czekać z porodami, wypisami i takie tam do poniedziałku?

Mega, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hajoo..Ja wstalam przed 11..Wiem , krotko spalam..Ale jak za oknem deszcz naprdala o parapet to kto bedzie wstawal sam z siebie w niedziele , nie majac niemowlaka w domu????Chyba tylko masochista =D

Ewcia zes sie niezle uchlała na tym weselisku...Pewnie po 2drinkach lezalas pod stolikiem a chlop nakryl cie marynarka od garniaka coby ludzie nie widzieli 8)
    Paszcza w Pl to rozniejak gdzie..U ejdnych wypisuja w niedziele u innych wypis w sobote ejst problemem..Przykladowo w mojej wiosce to szpital robi wypisy tylko w sobote w niedziele nie ma opcji...

A tak poza tym to sie mi kurFFa mac nic nie chce....Dajcie jakie dobre newsy, ktora zaciONzyla..Bozia w koncu fotel zwolnila..Takze ruCHac sie!!Bo ja do emerytury sie nie dopcham !!!
    Kapta umnie pewnikiem kapa, tempka spada, brzuch mnie pobolewa, stawiam ze we wtorek będzie @

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    u nas dzisiaj pada jest mgła i spać sie chce !!!
    ja robie obiad na całe szczescie z rana mnie nie mdli dopiero popołudniu zaczyna i w nocy sie konczy :P
    od wczoraj mam smaki na wszystko i co chwile co innego :P raz coś słodkiego a za chwile to zagryzam czymś ostrym lub kwaśnym!!!
    Marta Didino ja w Gorzowie co 2 tygodnie jestem :)
    Samirko ja też chce zdjecie :D :D :D
    Dobrej niedzieli :D

Mega, ania.g, megan8, Elfik, Mala79, samira, Dorka1979, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4532 4533 4534 4535 4536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ