35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe ja jestem pilot oblatywacz wszystko co po drodze z Poznania do Zielonej to mnie rajcuje podobaja mi sie te okolice, w tym roku na wakacjach zwiedzalismy troche tego wojewodztwa i jest na prawde sliczne bynajmniej jak dla mnie uwielbiam trase od Zielonej w strone Wroclawia i te widoki jakie sie zaczynaja te wzniesienia, gory, szczyty, a docelowo zakochana jestem w Swidnicy (rodzinnym miescie mojego pieknego) stamtad rzut beretem do fajnych miejscowosci a i widok z balkonu mnie powalil na nogi w dwoch stronach dwa rozne szczyty ktore juz zaliczylam pomimo urazu kolana
Mega, inessa, ania.g, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no i dzien dobry.. z lozka.. wstalam grzecznie o 7.30, umylam sie, zrobilam make-up (w koncu na rynek mialam jechac) i jak lazlam robic siadanie, to mie tesciowka z lozka powiedziala, ze nie jedziemy, bo a)pada, b) cala noc nie spala.. no to co, zjadlam cos, i poszlam spac, wlasnei sie obudzilam
a to na zle nigdy nie wychodzi tylko na dobre....
Mega, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A mąż na pewno nie jest gejem a wy nie jesteście jego przykrywką?
A serio, pisalam juz, ze jestem pijana?
Mój chodzi sam na zakupy, ale widok stołów z rzeczami jest dla niego nie do zniesienia..
Jedzie do galerii, wkłada głowę do sklepu i jak cos zobaczy (opcja przejrzenia wieszakow nie wchodzi w gre) wpada, mierzy, kupuje i ucieka...
To pewnie sklepofobia...paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
ja też niedawno wstałam, piję w łóżeczku kawkę i jem śniadanko. Gdy zeszłam do kuchni odkryłam dwie małe główki wpatrzone w TV, coby nie budzić mamy. No, dobrze wychowane
Nie załapałam się na sesję Samiry. Samira, daj znać, o której będzie powtórka
Bozia już drugą dobę w szpitalu, to jest nadzieja, że jutro ją wypiszą z Kajetankiem i coś do nas skrobnie. Boziu, nie mogę się doczekać relacji!Mega, Mala79, Aasiula, inessa, ania.g, samira, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alis, ja używam chusteczek nawilżanych od początku i małemu nic się nie dzieje. Nieraz nawet sama se ryja przemyję takową i mnie nie zmasakrowało
Woda i mydło wysusza, więc uważam, że nie ma się co nakręcać.Mega, Mala79, paszczakin, kapturnica, samira, Sabina, moremi, Dorka1979, Simba, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:
Bozia już drugą dobę w szpitalu, to jest nadzieja, że jutro ją wypiszą z Kajetankiem i coś do nas skrobnie. Boziu, nie mogę się doczekać relacji!Parka, Aasiula, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bozia to wszytko ekspres, pewnie juz wychodzi.. a w niedziele mozna, czy to nie ma znaczenia jaki dzien? bo ja kontakt ze szpitalami mialam w polsce tylko 100 lat temu i "w niedziele nie bylo wypisow"
Parka lubi tę wiadomość
-
Hajoo..Ja wstalam przed 11..Wiem , krotko spalam..Ale jak za oknem deszcz naprdala o parapet to kto bedzie wstawal sam z siebie w niedziele , nie majac niemowlaka w domu????Chyba tylko masochista
Ewcia zes sie niezle uchlała na tym weselisku...Pewnie po 2drinkach lezalas pod stolikiem a chlop nakryl cie marynarka od garniaka coby ludzie nie widzieli
Paszcza w Pl to rozniejak gdzie..U ejdnych wypisuja w niedziele u innych wypis w sobote ejst problemem..Przykladowo w mojej wiosce to szpital robi wypisy tylko w sobote w niedziele nie ma opcji...
A tak poza tym to sie mi kurFFa mac nic nie chce....Dajcie jakie dobre newsy, ktora zaciONzyla..Bozia w koncu fotel zwolnila..Takze ruCHac sie!!Bo ja do emerytury sie nie dopcham !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 11:54
Parka, Mega, inessa, Elfik, Mala79, Sabina, moremi, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bozia to wszytko ekspres, pewnie juz wychodzi.. a w niedziele mozna, czy to nie ma znaczenia jaki dzien? bo ja kontakt ze szpitalami mialam w polsce tylko 100 lat temu i "w niedziele nie bylo wypisow"
Może w niedzielę lekarze nie pracowalii kazali czekać z porodami, wypisami i takie tam do poniedziałku?
Mega, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hajoo..Ja wstalam przed 11..Wiem , krotko spalam..Ale jak za oknem deszcz naprdala o parapet to kto bedzie wstawal sam z siebie w niedziele , nie majac niemowlaka w domu????Chyba tylko masochista
Ewcia zes sie niezle uchlała na tym weselisku...Pewnie po 2drinkach lezalas pod stolikiem a chlop nakryl cie marynarka od garniaka coby ludzie nie widzieli
Paszcza w Pl to rozniejak gdzie..U ejdnych wypisuja w niedziele u innych wypis w sobote ejst problemem..Przykladowo w mojej wiosce to szpital robi wypisy tylko w sobote w niedziele nie ma opcji...
A tak poza tym to sie mi kurFFa mac nic nie chce....Dajcie jakie dobre newsy, ktora zaciONzyla..Bozia w koncu fotel zwolnila..Takze ruCHac sie!!Bo ja do emerytury sie nie dopcham !!! -
nick nieaktualnyHej
u nas dzisiaj pada jest mgła i spać sie chce !!!
ja robie obiad na całe szczescie z rana mnie nie mdli dopiero popołudniu zaczyna i w nocy sie konczy
od wczoraj mam smaki na wszystko i co chwile co innegoraz coś słodkiego a za chwile to zagryzam czymś ostrym lub kwaśnym!!!
Marta Didino ja w Gorzowie co 2 tygodnie jestem
Samirko ja też chce zdjecie
Dobrej niedzieliMega, ania.g, megan8, Elfik, Mala79, samira, Dorka1979, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość