X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 04:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noi the end. Liczę tak jak Mega że o 21 załapię się na sesję zdjęciową. A teraz proszę zatkać uszy bo będę krzyczała: KURW* PIERDOLO** KOMARY TAK MNIE WKURWIA** ŻE SZOK.dobra już można odetkać uszy, dobranoc i mogę iść spać. A, najważniejsze, moje gratulacje Bozia, wielkiego i słitaśnego człowieczka urodziłaś a do tego w ekspresowym tempie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 04:16

Mega, Sabina, Mala79, kapturnica, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Ty się teraz łapiesz ma falę Inesski
    marne szanse, tempka spadla :(

samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry, Dorka ty nocny marku! Zwijam sie do pracy, oczywiście znowu pada wrrrrr...
    Milej niedzieli

samira, Mala79, Dorka1979, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja mam 4 kg na + i ginekolodzy sa zachwyceni :) bo mowia ze maly rosnie super i niczego mu u mnie nie brakuje, wiec jestem spokojna. dupa jaka byla taka jest , cyc skoczyl o 1 rozmiar, udko tez niczego sobie, wlosy nie wypadaja, syfa nie uracze chodzbym przez lupe patrzyla, paznokcie sie nie lamia..ogolnie nie narzekam a nawet powiedzialabym ze moge w ciazy chodzic cale zycie...:D

Wiesz jak to się nazywa co uprawiasz? - mowa nienawiści...
    :-P
    Obyś zbrzydla, a kysz...:-D

Simba, Sabina, samira, kapturnica, inessa, Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Simba wrote:
    Kisiel podobno smakuje tak samo w obie strony ;)
    Potwierdzam. Banany też.

MartaDidinio, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :D
    Usłyszałam dzisiaj z samego rana
    I sie z wami dziele hehehe

Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi:
    - Czemu się nie kąpiesz?
    - Bo mam okres.
    - A nie używasz owieczek? :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 08:22

Elfik, ania.g, MartaDidinio, Simba, Mega, Sabina, samira, Parka, Mala79, kapturnica, inessa, Pusurek, moremi, Dorka1979, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry

Ciemni i zimno dzis znowu :(

Murzynek wczoraj chlopu wyszedl super nawet zrobil polewe i uddekorowal posypka :)

Ja wstawilam obiadek , moje chlopaki pojechali na gielde po ciuchy a ja sobie teraz jeszze leze :)

Aasiula, Mega, samira, Mala79, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzidź u babci, małż jeszcze SPI po wczorajszym przyjęciu ślubnym znajomych, ja lekko jeszcze pijana pije kawę i oglądam film BBC o genezie wikingów..

Jest dobrze...
    Nikt nic nie chce, niczego nie muszę..

Przypomnijcie mi, dlaczego ludzie chcą mieć dzieci?;-)
    Chwilowo nie znajduję żadnego argumentu...

MartaDidinio, Simba, Aasiula, Sabina, Mega, Mala79, Parka, caffe, kapturnica, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ja też nie załapałam się ma zdjęcia Samiry więc poproszę o kolejną sesję.

samira, Mala79, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jest plus, byłam rozczarowana żlobkiem do którego poszła moja cora, a rozmowa z laska, KT była gościem i jest przedszkolanką uświadomiła mi, że może ja inaczej postrzegalam pewien sposób postępowania pań...
    Byłam załamana koniecznością szukania nowego miejsca, to naprawdę jest stres..
    Teraz postanowiłam dac im szanse i zostawić dzidzia tam gdzie jest..:-)

Mega, Sabina, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Ja też nie załapałam się ma zdjęcia Samiry więc poproszę o kolejną sesję.

Ja się boję..jeszcze i ja wpadnę na spontaniczny pomysł obcięcia włosów, to się zazwyczaj źle kończyło..;-)

ania.g, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia, chłopy jadą same na giełdę kupić ciuchy?

Bez rażenia prądem, użycia wulgaryzmów, gróźb karalnych i ostatecznej groźby zaproszenia mamy na dwa tygodnie?
    Wow...

Mega, kkisia, inessa, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to ja tez lece, jutro rano zasuwam z tesciowa na rynka ;) a ze u nas dzien bez samochodu to jade tam pociagiem i metrem, masakra..
    Widzę ze chcesz zeby teściowa tez stała sie ksenofobka? Podróż metrem w tamte okolice jej to gwarantuje ;)

Mega, Elfik, kapturnica, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, ja z Gorzowa Wlkp.!
    Dorka1979 wrote:
    A ja chyba jedyna z lubuskiego.

Mala79, inessa, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny! I milej niedzieli Wam zycze... U mnie kryzys. Wywoze Malego do mamy na pare godzin, zeby sie troche wyspac...

Mega, Elfik, ania.g, Mala79, paszczakin, Sabina, Simba, caffe, kapturnica, inessa, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik sami bez zadnego ale :)
    I jeszcze ja dostalam dwie fajne apaszki :)

Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja się boję..jeszcze i ja wpadnę na spontaniczny pomysł obcięcia włosów, to się zazwyczaj źle kończyło..;-)
    Etap obcinania włosów mam już za sobą. Zawsze korciło mnie aby ściąć na bardzo krótko i zrobiłam tak dwa lata temu. Masakra i nigdy więcej. Miałam strasznego doła, wstydziłam się wyjść z domu. Teraz już je całkiem podhodowałam i bardzo je lubię.

samira, megan8, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Elfik sami bez zadnego ale :)
    I jeszcze ja dostalam dwie fajne apaszki :)

A mąż na pewno nie jest gejem a wy nie jesteście jego przykrywką?;-)
    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

A serio, pisalam juz, ze jestem pijana?
    :-) :-) :-)

Mój chodzi sam na zakupy, ale widok stołów z rzeczami jest dla niego nie do zniesienia..
    Jedzie do galerii, wkłada głowę do sklepu i jak cos zobaczy (opcja przejrzenia wieszakow nie wchodzi w gre) wpada, mierzy, kupuje i ucieka...
    To pewnie sklepofobia...:-)

Aasiula, Mega, kapturnica, inessa, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Etap obcinania włosów mam już za sobą. Zawsze korciło mnie aby ściąć na bardzo krótko i zrobiłam tak dwa lata temu. Masakra i nigdy więcej. Miałam strasznego doła, wstydziłam się wyjść z domu. Teraz już je całkiem podhodowałam i bardzo je lubię.

No właśnie, ja tez scinalam zawsze z długich na bardzo krótkie... Zmiana miała być widoczna...

Ale cie rozumiem, pod koniec podstawówki poszlam do fryzjerki i chciałam wycieniowania gory, a ona zrobiła ze mnie Limalha...
    Myslalam, ze umrę, a co gorsza jeszcze matka zaciągnęła mnie do fotografa..

Hm, jak teraz o tym myślę, może zbierała materiał.. Na wypadek gdybym kiedyś chciała wyslac ja do domu spokojnej starości, ma mnie czym szantażować...;-)

Mega, megan8, kapturnica, inessa, ania.g, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Ja mam do Zielonej 50 km, tam byłam na prenatalnym i będę na połówkowym
    O fajnie a kiedy Tobie przypada wizyta w Zielonej ja bede 6 i 7 pazdziernika na miejscu to jest poniedzialek i wtorek

‹‹ 4531 4532 4533 4534 4535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ