35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoi the end. Liczę tak jak Mega że o 21 załapię się na sesję zdjęciową. A teraz proszę zatkać uszy bo będę krzyczała: KURW* PIERDOLO** KOMARY TAK MNIE WKURWIA** ŻE SZOK.dobra już można odetkać uszy, dobranoc i mogę iść spać. A, najważniejsze, moje gratulacje Bozia, wielkiego i słitaśnego człowieczka urodziłaś a do tego w ekspresowym tempie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 04:16
Mega, Sabina, Mala79, kapturnica, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry, Dorka ty nocny marku! Zwijam sie do pracy, oczywiście znowu pada wrrrrr...
Milej niedzielisamira, Mala79, Dorka1979, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja mam 4 kg na + i ginekolodzy sa zachwyceni
bo mowia ze maly rosnie super i niczego mu u mnie nie brakuje, wiec jestem spokojna. dupa jaka byla taka jest , cyc skoczyl o 1 rozmiar, udko tez niczego sobie, wlosy nie wypadaja, syfa nie uracze chodzbym przez lupe patrzyla, paznokcie sie nie lamia..ogolnie nie narzekam a nawet powiedzialabym ze moge w ciazy chodzic cale zycie...
Wiesz jak to się nazywa co uprawiasz? - mowa nienawiści...
Obyś zbrzydla, a kysz...Simba, Sabina, samira, kapturnica, inessa, Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Usłyszałam dzisiaj z samego rana
I sie z wami dziele hehehe
Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi:
- Czemu się nie kąpiesz?
- Bo mam okres.
- A nie używasz owieczek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 08:22
Elfik, ania.g, MartaDidinio, Simba, Mega, Sabina, samira, Parka, Mala79, kapturnica, inessa, Pusurek, moremi, Dorka1979, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Ciemni i zimno dzis znowu
Murzynek wczoraj chlopu wyszedl super nawet zrobil polewe i uddekorowal posypka
Ja wstawilam obiadek , moje chlopaki pojechali na gielde po ciuchy a ja sobie teraz jeszze lezeAasiula, Mega, samira, Mala79, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
A u mnie dzidź u babci, małż jeszcze SPI po wczorajszym przyjęciu ślubnym znajomych, ja lekko jeszcze pijana pije kawę i oglądam film BBC o genezie wikingów..
Jest dobrze...
Nikt nic nie chce, niczego nie muszę..
Przypomnijcie mi, dlaczego ludzie chcą mieć dzieci?
Chwilowo nie znajduję żadnego argumentu...MartaDidinio, Simba, Aasiula, Sabina, Mega, Mala79, Parka, caffe, kapturnica, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
Ale jest plus, byłam rozczarowana żlobkiem do którego poszła moja cora, a rozmowa z laska, KT była gościem i jest przedszkolanką uświadomiła mi, że może ja inaczej postrzegalam pewien sposób postępowania pań...
Byłam załamana koniecznością szukania nowego miejsca, to naprawdę jest stres..
Teraz postanowiłam dac im szanse i zostawić dzidzia tam gdzie jest..Mega, Sabina, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Ja też nie załapałam się ma zdjęcia Samiry więc poproszę o kolejną sesję.
Ja się boję..jeszcze i ja wpadnę na spontaniczny pomysł obcięcia włosów, to się zazwyczaj źle kończyło..ania.g, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to ja tez lece, jutro rano zasuwam z tesciowa na rynka
a ze u nas dzien bez samochodu to jade tam pociagiem i metrem, masakra..
Mega, Elfik, kapturnica, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Dziewczyny! I milej niedzieli Wam zycze... U mnie kryzys. Wywoze Malego do mamy na pare godzin, zeby sie troche wyspac...
Mega, Elfik, ania.g, Mala79, paszczakin, Sabina, Simba, caffe, kapturnica, inessa, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Ja się boję..jeszcze i ja wpadnę na spontaniczny pomysł obcięcia włosów, to się zazwyczaj źle kończyło..
samira, megan8, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kkisia wrote:Elfik sami bez zadnego ale
I jeszcze ja dostalam dwie fajne apaszki
A mąż na pewno nie jest gejem a wy nie jesteście jego przykrywką?
A serio, pisalam juz, ze jestem pijana?
Mój chodzi sam na zakupy, ale widok stołów z rzeczami jest dla niego nie do zniesienia..
Jedzie do galerii, wkłada głowę do sklepu i jak cos zobaczy (opcja przejrzenia wieszakow nie wchodzi w gre) wpada, mierzy, kupuje i ucieka...
To pewnie sklepofobia...
Aasiula, Mega, kapturnica, inessa, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Etap obcinania włosów mam już za sobą. Zawsze korciło mnie aby ściąć na bardzo krótko i zrobiłam tak dwa lata temu. Masakra i nigdy więcej. Miałam strasznego doła, wstydziłam się wyjść z domu. Teraz już je całkiem podhodowałam i bardzo je lubię.
No właśnie, ja tez scinalam zawsze z długich na bardzo krótkie... Zmiana miała być widoczna...
Ale cie rozumiem, pod koniec podstawówki poszlam do fryzjerki i chciałam wycieniowania gory, a ona zrobiła ze mnie Limalha...
Myslalam, ze umrę, a co gorsza jeszcze matka zaciągnęła mnie do fotografa..
Hm, jak teraz o tym myślę, może zbierała materiał.. Na wypadek gdybym kiedyś chciała wyslac ja do domu spokojnej starości, ma mnie czym szantażować...Mega, megan8, kapturnica, inessa, ania.g, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny